6 mérkőzéses kihívás 40 millió forintért

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hat mérkőzéses kihívás a bet365 irodánál

Ingyenes játék - nyerj pénzdíjakat, ha eltalálsz 6 eredményt.
Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Nyerj pénzdíjakat minden héten, ha eltalálod hat labdarúgó-mérkőzés eredményét!
A 6 mérkőzés kihívásnál nem veszítsz el mindent, ha egy vagy két eredményt nem találsz el, ugyanis három, négy és öt helyes tipp után is kínálnak díjakat.
  • Három helyes eredmény - 400.000 Ft
  • Négy helyes eredmény - 800.000 Ft
  • Öt helyes eredmény - 1.600.000 Ft
  • Hat helyes eredmény - részesedés 40.000.000 Ft összegből

A hat helyes tippnél feltüntetett nyereményérték az adott körben egyetlen nyertes alapján elérhető maximális érték, amelyet megosztott nyereményalap esetén csökkentenek. Ha több nevező is helyesen tippeli meg a hat eredményt, az elérhető pénzdíj összértéke egyenlően elosztódik az érintett nevezők között.

A 6 mérkőzés kihívás játékra való nevezés különbözik a hagyományos fogadásoktól és a bet365 ajánlatai nem érvényesek. A fent felsorolt díjak a versenyprogram szerint megrendezésre kerülő mérkőzéseken alapulnak. Elhalasztott mérkőzések esetén a módosított díjakat a játékon belül tüntetik fel.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Teljes részvételi feltételek (eredeti)
  • A játékkal kapcsolatos részletekért, kérjük, tekintse meg a 6 mérkőzés kihívásra vonatkozó szabályokat.
  • Ön felelős minden olyan adófizetési kötelezettségért (bejelentés és/vagy adóelszámolás), amely az Ön joghatósága szerint alkalmazandó a befizetésekkel, tétekkel vagy belépő díjakkal, illetve a nyereményekkel/díjakkal vagy veszteségekkel kapcsolatban.A feltüntetett nyeremények értéke nem tartalmazza az adólevonást (amennyiben alkalmazandó).
  • A 6 mérkőzés kihívás funkció elérhetősége a bet365 saját belátásán múlik és a bet365 nem garantálja ennek a funkciónak az elérhetőségét. A bet365 nem vállal felelősséget, ha a 6 mérkőzés kihívás funkció technikai okok miatt nem elérhető.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy a 6 mérkőzés kihívás nevezésért nyert pénzdíjat visszavonja, ha egy vonatkozó mérkőzés eredményét hibásan állapították meg.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármelyik 6 mérkőzés kihívás nevezést elfogadja vagy elutasítsa.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy módosítsa, felfüggessze vagy eltávolítsa a 6 mérkőzés kihívás funkciót (vagy annak bármelyik részét) bármely eseménynél, mérkőzésnél vagy ügyfélnél.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy eltávolítsa a 6 mérkőzés kihívás funkciót bármely olyan ügyfél vagy ügyfélcsoport esetében, ahol alapos okkal feltételezi, hogy az ügyfél vagy ügyfélcsoport visszaél a funkcióval.