Betclic Sport Pontverseny

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Vegyél részt a Betclic Sport Pontversenyén

Fogadj a Betclicnél bármilyen sporteseményekre, és gyűjtsd az értük kapott pontokat, hogy a ranglista élére kerülj.
Az ajánlat november 2. és 16. között zajlik.

  -  Kombifogadásokkal szerezhető pontok: 5 pont minden egyes 300 Ft / 1 € nyeremény után
  -  Egyszeres fogadásokkal szerezhető pontok: 1 pont minden egyes 300 Ft / 1 € nyeremény után

Hogyan vehetsz részt?
  1.  Regisztrálj a Betclicnél!
  2.  Jelezd részvételi szándékodat a piros gombra kattintva.
  3.  Fogadj bármilyen sporteseményre. Min. tét fogadásonként: 300 Ft/1€. Min. odds sporteseményenként: 1.50.
  4.  Fogadásod típusa lehet mérkőzés előtti, élő, egyszeres és kombi.
  5.  Cash Out és Freebet fogadások nem vesznek részt az ajánlatban.
  6.  Kifizetés időpontja: november 8. és 17.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
A nyeremények eloszlását az ajánlat címére kattintva tekintheted meg.

Részvételi feltételek
Az alábbi Részvételi Feltételek az Általános Részvételi Feltételekkel együtt értelmezendő.
A promóció 2021. november 2., 14.00 és 2021. november 16., 23.59 időpontok között elérhető a Betclic weboldalán.
A játékosoknak jelezniük kell részvételi szándékukat a promócióban való részvételhez.
A Jogosult Fogadásokat élő vagy mérkőzés előtti, egyszeres vagy kombi formában kell megtenni bármely sporteseményre, legalább 1,50 szorzóval, minimum 300 Ft/1 € értékben, 2021. november 2., 14.00 és 2021. november 16., 23.59 időpontok között.
A játékosok Jogosult Fogadásaik alapján szerezhetnek pontokat ("pontok"). A fogadások értéke először euróba lesz alakítva, majd ez alapján kerülnek a pontok jóváírásra. A nyertes kombifogadások esetén esetén minden 300 Ft/1 € nyeremény 5 pontot ér, a nyertes egyszeres fogadásokkal 1 pontot szerezhet minden 300 Ft/1 € értékű nyereménnyel. Vesztes fogadásokkal nem szerezhet pontot ebben a versenyben.
Példa: Ha a játékos 10 eurót/3000 Ft-ot nyer jogosító kombifogadásával, akkor 50 pontot szerezhet a ranglistára. Ha a játékos 10 eurót/3000 Ft-ot nyer jogosító egyszeres fogadásával, akkor 10 pontot szerezhet a ranglistára.
Csakis a lezárt Jogosult Fogadások vesznek részt a promócióban. Duplázott fogadások, érvénytelenített fogadások, rendszerfogadások, Freebet fogadások illetve olyan fogadások, Cash-out fogadások nem számítanak Jogosult Fogadásnak a promócióban.
A versenyben résztvevő Jogosult Játékosok sorrendje az eredményeik/gyűjtött pontjaik alapján lesz felállítva a naponta automatikusan frissülő ranglistán. A Jogosult Játékosok eredményei a promóció weboldalán megtekinthetők, a Betclic rendszeresen frissíti majd a legeredményesebb versenyzők listáját, a nyereményekhez kapcsolódó végső eredmények is itt lesznek elérhetők.
Nyeremények:
A nyeremények a táblázatban megjelenítettek szerint, Freebet formájában lesznek jóváírva: a kummulatív nyeremények minden ponthatárt elérő játékos számára elérhetők, a bónusz nyeremény csak a ranglistaversenyben legtöbb pontot gyűjtő játékos számára elérhetők.
Kumulatív nyeremények: A nyeremények kumulatívan kerülnek jóváírásra, azaz minden játékos megszerezheti a ponthatárokhoz kapcsolódó nyereményeket. Példa: ha egy játékos 7000 pontot szerzett a jóváírásig, akkor az 1 - 3. szintek nyereményei kerülnek jóváírásra számláján.
Extra nyeremények: a promóció befejezéséig a legtöbb pontot szerző játékos bónusz nyereményben részesedhet a táblázatban feltüntetettek alapján: 600 000 Ft/2 000 €.
A bónuszok jóváírásának időpontja: 2021. november 8. és november 17.
További Freebet információért navigáljon a Freebet oldalra.
Az ajánlat csak a következő országok játékosai számára elérhető: Magyarország.
A 12. pontban nem említett országok játékosai nem szerezhetnek jogosultságot a promócióban való részvételhez és a nyereményekhez.
A promócióban való részvételükkel a játékosok mindenféle további anyagi juttatás igénye nélkül belegyeznek, hogy keresztnevüket és családnevük kezdőbetűjét, VAGY felhasználónevüket és lakóhelyük nevét feltüntessük a Betclic (vagy a Betclic-el kapcsolatban álló cégek) promóciós anyagain és a Betclic weboldalán.
Jelen feltételek angol és más nyelvű változatai közötti ellentmondás esetén az angol változat az irányadó.
A Betclic nem áll kereskedelmi vagy partneri kapcsolatban a promócióban szereplő versenyekkel, csapatokkal vagy játékosokkal.