Fogadási Stratégiák

Indította bleah, november 07, 2006, 09:45:14

Előző téma - Következő téma

el hungaro és 1 vendég van a témában


flamman

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: koritigris Dátum március 12, 2023, 21:52:15nem tudom mennnyire aktiv ez a forum,de van valami ami nem biztos hogy butasag!
Tetelezzuk fel,hogy,van mondjuk 4 fogadasod,egyszeruseg kedveert pl
Kosarlabda over/under vagy kezi over/under...vannak olyan ponthatarok aminek az oddsa 1.90x

A kerdes hanyszor lesz az a kimenetel ha megjatszunk 4 kosarmeccset vagy kezimeccset ahol mind a 4 overes vagy underes lessz?
 Szerintem valahol a 0.5% es 1% kozott mozog ez az arany

Lenyeg..ha  kivesszuk azt a reszt hogy mind a 4 kimenetel overes vagy underes lesz akkor
4 meccsnel kapunk 12 szelvenyt akarmelyik kimenetel jon be kiveve ha mind overes akkor az nyeremenyunk 13.03 azaz a profit 1.03 egyseg
5 meccsnel kapunk 24 szelvenyt a nyeremeny 24.7 egyseg,profit 0.7 egyseg
Nem nagy profit,de sok kicsi sokra megy

Ha 4 meccsünk van, akkor az over-under szelvényvariáció 16 db (vagyis 16 szelvényünk van). Hosszú távon a feltételezett egyenlő eloszlásnál akkor 1/16, vagyis 6,25 % esély jut egy szelvény bejövetelének, a csupa over+csupa underest véve ez már így 12,5 %.
4 meccsnél azt írod: 12 (maradék) szelvényt kapunk, de az a 12 szelvény valójában 16-2=14...

Ebben a topikban is tuti szerepel, (én értekeztem róla), egy ezer éves (de legalább 15, inkább 20) szisztéma, a Bánkuti-féle jégkorong-stratégia. Az röviden abból indul ki, hogy a hokiban kevés az X, viszont sok meccsen a H és V odds is bőven 2.00 fölötti. A csupa H, csupa V szelvényeket eldobja, a maradékokat pedig elosztja, ha mégsem jön be, ilyen-olyan emeléssel, tétvariálással emelgeti a tétet több szálon. Úgy rémlik, az elgondolás jó, megfelelő tétmenedzseléssel bizonyára még nyerhet is, de én próbáltam anno tán nem egyszer, nekem sosem akart nyerni a dolog...
Megkeresem, beszkennelem, s majd felrakom ide.

koritigris

* Újonc
Nem tudom ki az a Bankuti ur,de hallottam rola meg a toto-s oregek kozul! Tudom hogy nincs 100%-os nyero strategia,de abba is biztos vagyok hogy van valami matematikai keplet,vagy egy egyszeru strategia amivel kicsit kozelebb lehet jutni, ,vagyis nagyobb eselyed legyen nyerni!

De igen ahogy irtam a csupa overt es a csupa undert kiveszem,nem hiszem hogy random kivalasztok 4 meccset es az mind underes vagy overes lesz....


el hungaro

* Újonc
Sziasztok.Azt gondolom,hogy aki lapos téten játszik annak nagyon jó találati aránnyal kell rendelkeznie,hogy nyereséges legyen.Én nem hiszek ebben.Ésszerű progresszió segít(het) a helyzeten de ez sem ment meg a rossz kiválasztástól(itt most nem a martingalról vagy a fibonacciról beszélek.)Eddig a szlovák cucc tetszik a legjobban 2-5 gól között 1,45 körüli érték.Talán két ilyen összerakva 2-es szorzatért nem rossz gondolat.Van valakinek még ötlete 2-es szorzóért?A bankroll management és a kiválasztás kombinációja a helyes út.A rossz kiválasztás és a lapos tét egyenes út a bankroll elvesztése felé.

Tomka

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: el hungaro Dátum március 20, 2023, 20:17:39Sziasztok.Azt gondolom,hogy aki lapos téten játszik annak nagyon jó találati aránnyal kell rendelkeznie,hogy nyereséges legyen.Én nem hiszek ebben.Ésszerű progresszió segít(het) a helyzeten de ez sem ment meg a rossz kiválasztástól(itt most nem a martingalról vagy a fibonacciról beszélek.)Eddig a szlovák cucc tetszik a legjobban 2-5 gól között 1,45 körüli érték.Talán két ilyen összerakva 2-es szorzatért nem rossz gondolat.Van valakinek még ötlete 2-es szorzóért?A bankroll management és a kiválasztás kombinációja a helyes út.A rossz kiválasztás és a lapos tét egyenes út a bankroll elvesztése felé.


Hello!

Miért pont 2-es odds? Miért pont két ~ 1.45-s odds?
Biztos, hogy megéri ezt kombinálni? Ha single tipeket játszol meg és, ha olyan a találati arányod lehet nyereségesebb lesz. Kérdés, hogy mennyire gyakori, hogy napi 2 tippet teszel? Mi legyen, ha a fogadások száma nem páros? Akkor valahol lesz egy 3-as kötés vagy csak kettő és egy marad single?
Mit szeretnél elérni? Mi a cél? Jó tudom... nyerni, de mennyi idő alatt? Mit vagy hajlandó befektetni?
Évente mondjuk szeretnél elérni 500e forint profitot? Ehhez milyen kezdőtőkét tudsz áldozni? Mondjuk 100e, vagy 1m?
Ha 1m könnyebb a sztori, mert alapvetően 10 %-os téttel évente "csak" 5 nap kell mondjuk, vagy 10 nap, aki közül 5 nap egymáshoz közel van, hogy duplaként megtudd tenni.

Ha ezeket tisztáztuk, érdemes keresni a stratégiát, no meg, hogy mi legyen a kiválasztás. Egyáltalán, mint ahogy miért a gólok?! :)

Pacsi! :beerchug:koritigris

* Újonc
Mi ez hogy "2-5 gól közötti szlovák cucc"? van valahol a világon ilyen opcio hogy 1,45x ad egy ilyen lehetőségre?

el hungaro

* Újonc
Idézetet írta: koritigris Dátum március 23, 2023, 02:33:39Mi ez hogy "2-5 gól közötti szlovák cucc"? van valahol a világon ilyen opcio hogy 1,45x ad egy ilyen lehetőségre?

el hungaro

* Újonc
Hello.Tippsport. Mérközésen szerzett gólok száma (pontos) fül alatt 2-5.Azt nem tudom ha pont 2 vagy pont 5 akkor nyer-e vagy sem.Én úgy értelmezem ,hogy igen.

csabax

****** Veterán
Idézetet írta: el hungaro Dátum Ma - 09:57:59Hello.Tippsport. Mérközésen szerzett gólok száma (pontos) fül alatt 2-5.Azt nem tudom ha pont 2 vagy pont 5 akkor nyer-e vagy sem.Én úgy értelmezem ,hogy igen.
Nyertes szelvény:
- 2 szerzett gól,
- 3 szerzett gól,
- 4 szerzett gól,
- 5 szerzett gól.

Vesztes szelvény:
- 1 szerzett gól,
- 6 szerzett gól,
- stb.

el hungaro

* Újonc
Hello.Azért 2 odds(vagy nagyobb)mert ha kisebb nehéz megfelelő stratégiát kialakítani a pénz kezelésére úgy,hogy alacsonyan tudd tartani a tétedet.Ha 2 az odds 51%-os találati arányodnak kell lennie lapos téten,(Ha kisebb nyilván még nagyobb az arány)hogy plusszban legyél.Két 1.45 odds szorzata 2 felett van.Nyilván jobb a single.A pénzkezelés elhagyása biztos út a halálba.Az mindegy mennyit szeretnél keresni azt úgyis a bankrollod nagysága határozza meg.A példa kedvéért itt van Pl a Boffins tétek:       1/2,,1/2,,1/2,,1/2,,2/4,,2/4,,3/6,,4/8,,5/10,,7/14,,                                                    A per jel előtti szám az első téted a per jel utáni pedig a második ha az első nyer.Ha elveszted az elsőt vagy a másodikat lépj egyet jobbra.Ha mind a tíz fogadást elveszted 27 egységet vesztettél.Feloszthatod a bankodat 6 részre(te döntésed)ami 162 egységet jelent.Ha mindet elveszted akkor szar a kiválasztásod,és valószínűleg te vagy a világ legszerencsétlenebb embere akit valaha a hátán hordott a föld. ;)