Jogos, vagy nem a korlátozás az irodák részéről?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: csivi0 Dátum augusztus 11, 2020, 16:28:55
Ilyen van a fogadóirodáknál is max tét vagy max nyeremény néven, nem?
SZERK.: Amit kb arra haszálnak hogy kiszűrjék azokat a játékosokat akik ezt sokszor elérik, vagyis akire érdemes figyelni és korlátozni :D

Az egy adott fogadásra vonatkozik, s nem hosszú távra.

Sziasztok!

Szerintem olyan ez mint a radar..
Nem az a kérdés, hogy megvan-e a stratégia a pénzcsináláshoz, hanem az, hogy mit kezdesz vele?

Tanács:
-minél több irodánál kell játszani! Alkalmazzd a vetésforgó elvét.
-Ha 20-30 euró profitot csináltál valahol azonnal vedd ki - akár az alaptőkét is, majd pár nap múlva 10-12 nap töltsd vissza és játsz tovább
- ne játsz nagy téttel - pl 100 euró, minden nap 1.30-as kimenetelekre - figyelnek. csak pöcögtess, mint ahogy a hal játszik a horgásszal. 1-2 eurós tétek. Aztán ha jön a tuttid (lehetőleg élőben), gyorsan rakni nagyobb tétet 40-50 euró, s lehetőleg cash outtal 15-20 eurós profittal kiszállni, és nem játszani egy darabig.

Még sosem tiltottak ki! Kell egy stratégia arra, hogy a radar alatt hogyan lehet repülni.
Igen lehet, hogy 30 euró haszon havonta 5 irodánal max 150 euró - 45.000 ft, de az apránként kifizetgetve 10 hónap alatt 450.000 - plusz másfél havi bér. kell vagy nem? Ezt kell kb eldönteni

Idézetet írta: SPF Admin Dátum augusztus 11, 2020, 13:44:50
Én még bedobnák a levesbe egy dolgot: feltételezzük, hogy van egy fogadóirodád. Hogyan oldanád meg ezt a kérdést?

Tehát simán azt mondanád, hogy ezzel kalkulálni kell, és kész? Mi van akkor ha az oddsokkal sem tudod ezt megoldani (pl. nem arbolásról van szó)? És akkor még nem beszéltünk a konkurenciáról.
Egyszerüen bezárnám a számlámat,értesitenék mindenkit akit csak elérnék s otthagynám ezt az irodát

mint Szent Pál az oláhokat.

Idézetet írta: Knapp Dátum augusztus 11, 2020, 16:47:27
Miért csak kedvtelésből játszhatok, mikor a partnerem, az iroda is azért "játszik", hogy pénzt keressen?

Így van, pontosan erről van szó.

Arról nem is beszélve, hogy mindenki tudja jól (az iroda is), hogy a fogadók legalább 90%-a a pénzért, illetve a nyereményért játszik. Én ezt a szórakozásból történő fogadást nem is igazán tudom értelmezni. Ha bármire fogadok, akkor vagy nyerni akarok, vagy nem. Ha nyerni akarok, akkor máris nem szórakozásból játszom, hanem a nyerésért (a pénzért), ha pedig nem akarok nyerni, akkor abban nincs is szórakozás.

És még egy mondat: ha minden fogadó csak szórakozásból játszana, akkor a Bet365 sem tudna éves szinten 6-700 millió fontos profitot elkönyvelni.

Ha képtelenek időben lekövetni az oddsváltozásokat, akkor indulhatna alacsonyabb max tétekkel a limit adott eseményre/piacra. Ha ezt nem kívánják meglépni, akkor csökkenthetnék a payout mértékét, és ha totál elcseszték az egészet, még mindig eladhatnák a náluk kötött fogadások egy részét, hogy visszaálljon az egyensúly. Ha én mindig, avagy hosszútávon nyernék, normál esetben ez csak azt jelentené az irodának, hogy a másik, a vesztes oldalon lévő téten osztozunk. A nagyobb része jön nekem, de egy kicsit mindig megtart az iroda magának. Gond akkor van, ha nem tudják ezt az egyensúlyt tartani, s a saját zsebükbe kell nyúlni. A forgalom 5-10%-a a bevételük. Valakiknek mindig oda kell adni a többi 90-95%-ot. Ha ezek mindig ugyanazon személyek, kit érdekel? Azért érdekli őket, mert nincs meg a balansz. Értem én, hogy ezt nem olyan könnyű megvalósítani, de ez a bookmaking.

Néhány éve volt egy válogatott labdarúgó mérkőzés. Magyarország játszott egy jóval esélytelenebb csapat ellen, s meglepetésre kikaptunk. Sajnos nem emlékszem, hogy melyik mérkőzés lehetett, de arra igen, hogy a Szerencsejáték Zrt. olyan 60-70 millió forintot bukott rajta. Ilyenekért ki kéne rúgni a felelőst.

A Pinnaclen állítolag szándekosan  hagynak ki élő piacon néha az események kezdeténel árbosoknak oddszokat limitált ideig , hogy ellensúlyozzák a mérkőzés előtti mérleget .




Idézetet írta: csivi0 Dátum augusztus 11, 2020, 15:58:16
Ha valaki minden szabályt betartva, annak köszönhetően, hogy ért egy sporthoz és jó tippekkel profitot tud termelni, és ezek után limitálják azt nem tudom megérteni. Pláne hogy a nyereséges játékosok által hiányzó bevételt meg se éreznék az évi 700 millió fontos profit mellett.

Ez nem így működik sajnos. Érdekes a téma és láthatóan sokaknak van véleménye, de szerintem nem kell nagyon túlbonyolítani ezt.
Egy fogadóiroda az egy profitorientált vállalkozás, ergo ugyanazt fogja csinálni mint egy légitársaság, szálloda, étterem, multicég stb. azaz költséget minimalizál, profitot maximalizál.
Szóval ez így marha jól hangzik, hogy "hát igazán meghagyhatná a nyereséges játékosoknak azt a kis nyereményt, hiszen több száz millió fontos profitja van évente, meg se érzenék".
Csakhogy ők nem így gondolkoznak, hanem úgy hogy megfogunk minden fontot mert az x számú profi tipsternek kifizett nyereményből ha őket kitiltjuk/lekorlátozzuk kifizetjük a takarítók éves bérét, a villanyszámlát, a fénymásolópapírt stb.
Nézzetek rá egy képen mondjuk a bet365 főnök(nőjé)re. Mit láttok? Szerintem minden rá van írva arra a nőre, olyan embernek tűnik mint aki egy fontot is a ti zsebetekben fog hagyni jófejségből, csak mert amúgy ő már kőgazdag lett ebből a bizniszből?
Dehogy lesz jó fej, ő a maximumot akarja ebből kivenni és ha ehhez az kell hogy nincs tollerancia azokkal szemben akik tartósan nyerőben vannak akkor szemrebbenés nélkül meg fogja húzni ezt a lépést.
Simán megteheti, senki nem gátolja meg ebben. Tudjátok ti is hogy külön osztály foglalkozik ezzel náluk akik elemzik a fogadókat kockázat szempontjából, algoritmus van ami "kijelez" és ha beleesel a szórásba akkor neked annyi.
Itt fel sem merül bennük, hogy most jogos vagy nem jogos korlátozni. Annyi hogy törvény, szabály nem gátolja őket ebben, az érdekeik megkívánják, így megteszik.
Ez sajnos kőkemény kapitalizmus.

https://joom.ag/YGle

Nem uj ez amit belinkeltem, de azert lathato es olvashato miben fektetnenek szivesebben az irodak  "Machine learning platformokra" vagyis meg az is megeshet hogy ok hamarabb tudjak hogy a strategiad jo lenne hosszutavon mint te magad .

Szerintem a korlátozás sok mindentől függ. Ha valaki elég sok pénzt rak be egy irodába akkor bizony arra szükség van. Tegyük fel Pistike napi tétje 500 EUR de sosem hagy fenn 3000 EUR többet az irodánál. Vannak nyerő és vesztő szériái is tehát hiába kér nagy kifizetést azt akár 1 hét alatt is beteszi az irodába. Érdemes megtartani? Szerintem igen mert az ő pénzére is szükségünk van. Engem nem korlátoznak nagy tétekkel játszom vannak szériáim de alapvetően ha valaki csak 1 adott stratégiát követ játszon pinnacle betfair irodákon föleg az exchange ajánlom ott ilyen gond nincs.

Így van, a legjobb a Betfair exchange ilyen szempontból, az sem azért mert az iroda jó fej hanem mert kvázi tőzsdeként működik, az iroda jutalékot kap, a pénzt meg egymástól viszik el a fogadók. Így aztán az iroda mindenképpen jól jár.
Pinnacle meg egy nagyon okos stratégiát követ, ők nagyon alacsonyan húzzák meg a limitet outsider eseményekre, azokkal sokat nem tudsz nyerni amivel igazán lehetne, persze foci topligák, BL, NFL, NBA stb. ami kb. lutri azokra tehetsz sokat, ott úgyis pluszban jön ki az iroda év végre az 100%, így az hogy éppen Józsika nyert 1 milliót mondjuk a Liverpoollal nem zavaró nekik, hiszen van elég másik fogadó aki ellensúlyozza ezt másik oldalról.

Pinnacle nekem valahogy eddig kimaradt, pedig tényleg szinte minden irodát kipróbáltam már(a kis nevenincs irodákat leszámítva),
milyen az élő fogadási kinálatuk? Mondjuk egy Bet365-höz viszonyítva?
Bet365-nél korlátozásba még nem ütköztem, persze náluk is van határ meghúzva egy-egy eseménynél, de pl. tudtam annakidején egy magyar-török vizilabdameccsre 230ezer forintot felrakni élőben arra hogy legalább 5 gól lesz a második negyed végéig.
De real madrid kupameccsre is ment már hasonló mikor 3-1re vezettek egy kiscsapat ellen. Hál istennek az ilyen "tutikra" toljuk ezerrel korszakom elmúlt, azóta pláne nincs ilyen gondom, de akkor sem volt.
Bár lehet csak én képzelem ezeket az összegeket nagy tétnek. Bizonyára angol viszonylatban nem akkora pénzek ezek..

Idézetet írta: laudrup Dátum szeptember 08, 2020, 19:38:27
Pinnacle nekem valahogy eddig kimaradt, pedig tényleg szinte minden irodát kipróbáltam már(a kis nevenincs irodákat leszámítva),
milyen az élő fogadási kinálatuk? Mondjuk egy Bet365-höz viszonyítva?
Bet365-nél korlátozásba még nem ütköztem, persze náluk is van határ meghúzva egy-egy eseménynél, de pl. tudtam annakidején egy magyar-török vizilabdameccsre 230ezer forintot felrakni élőben arra hogy legalább 5 gól lesz a második negyed végéig.
De real madrid kupameccsre is ment már hasonló mikor 3-1re vezettek egy kiscsapat ellen. Hál istennek az ilyen "tutikra" toljuk ezerrel korszakom elmúlt, azóta pláne nincs ilyen gondom, de akkor sem volt.
Bár lehet csak én képzelem ezeket az összegeket nagy tétnek. Bizonyára angol viszonylatban nem akkora pénzek ezek..

Gyenge az élő kínálat, de jól meg lehet pakolni,és a legjobb oddsok.