Téli Sport hírek

Indította Powell, szeptember 26, 2020, 11:11:14

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Powell

***** Régi motoros
Sífutás: a finn vk-versenyt nézők nélkül rendezik meg

Nem lehetnek jelen nézők az északi sízők világkupa-sorozatának november végi, finnországi nyitányán.

A tilalmat a rukai szervezők tudatták a viadal hivatalos honlapján azt hangsúlyozva, hogy ily módon is csökkenteni kívánják a koronavírusos fertőzések kockázatát. Hozzáfűzték, hogy a biztonságot szem előtt tartó határozatot a finn sportági szövetség és a Nemzetközi Síszövetség (FIS) jóváhagyásával hozták meg.

Az északi sízők világkupaidényének pontos menetrendjéről a FIS szeptember végére-október elejére ígért döntést.
forrás:nso.hu

Powell

***** Régi motoros
Négy világkupára számíthatnak a biatlonosok a 2020/2021-es szezon első harmadában – jelentette be a Nemzetközi Biatlon Szövetség igazgató tanácsa (EB). Az utazás minimalizálása, valamint a sportolók biztonsága érdekében ez a négy esemény is csupán két helyszínen valósul meg: az első két világkupát a finnországi Kontiolahtiban, a maradék kettőt az osztrák Hochfilzenben rendezik meg. A svéd és a francia helyszínek így kiestek a kosárból, mivel az IBU orvosi tanácsadó csoportja szerint csökkenteni kell a pályán történő megállások számát, az utazások minimalizálásával pedig a résztvevők egészségét kívánják megóvni.
Valamint január első kéthetében is egy helyszínen Oberhofban lesz két verseny megrendezve.
A junior világkupa pedig csak januárban startol leghamarabb ugyanis a decemberben megrendezésre került volna,de a vírus miatt törölték.
Annak örülök hogy a helyszín lesz kevesebb és nem a verseny. :ok:


Powell

***** Régi motoros
A sífutóknál nov 27-én kezdődik a szezon.Érdekes,hogy itt 14 helyszínre tervezik a szezont,de nem tömbösítve mint a biathlonnál.Szerintem pedig okosabb és biztonságosabb megoldás lenne a tömbösítés.Nehogy pórul járjanak ezzel a sok utazással. :(

Powell

***** Régi motoros
újabb fejlemény a biathlonosoknál.Mégiscsak lesznek nézők  a pénteken induló idénynyitón Kontiolahtiban.4500 főben maximalizálták a nézőszámot.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Alig varom mar a szezon kezdetet. Oriasi nemet fankent hajra Herrmann.

Ja es kivancsi leszek Nilssonra, sifutobol atvergodott biathlonra. Biztos top futo lesz es pocsek lovo. A tapasztalatom szerint sifutokbol lett silovok kivetel nelkul rapszodikus lovok voltak.. Lars Berger, M Gossner, Herrmann..

peshark

**** Tősgyökeres
Nagyon komoly amit Ester Ledecka tol.. gyakorlatilag mintha nem ugyanazt a sportot uzne mint az ellenfelei a palyan, ossze sem hasonlithato a mozgasa a tobbiekevel. Most eppen snowboardban oktat, de hihetetlen amit csinal.. :D

Pozzato

***** Régi motoros
Ebben sincsen semmi meglepetés, nyáron volt róla szó, szinte biztos volt, hogy elmennek. Kína leszólt, hogy most már elég, előbb Lina, most a Liu-tesók, aztán fokozatosan beszántják majd itthon a sportágat. Sanyi már egy ideje építgeti a Weibo profilját, nyilatkozta is pár éve, hogy Kína jóval nagyobb piac, jobban vonzza őt.

https://444.hu/2022/11/08/az-olimpiai-bajnok-liu-testverek-kezdemenyeztek-az-orszagvaltast

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: Pozzato Dátum november 08, 2022, 14:51:07Ebben sincsen semmi meglepetés, nyáron volt róla szó, szinte biztos volt, hogy elmennek. Kína leszólt, hogy most már elég, előbb Lina, most a Liu-tesók, aztán fokozatosan beszántják majd itthon a sportágat. Sanyi már egy ideje építgeti a Weibo profilját, nyilatkozta is pár éve, hogy Kína jóval nagyobb piac, jobban vonzza őt.

https://444.hu/2022/11/08/az-olimpiai-bajnok-liu-testverek-kezdemenyeztek-az-orszagvaltast

Ha már aktuális újra, akkor itt lehet meghallgatni:


Pozzato

***** Régi motoros
Kósa Lajos: Liuék maradnak magyar állampolgárok attól, hogy az edzőjük elment és ők követik őt és Kínában edzenek
Liu testvérek: Országot váltunk, kínai állampolgárok leszünk.
Kósa Lajos: Nem hagyjuk, hogy ingyen távozzanak, ki kell fizetni értük a lelépési díjat és ki is fogják!
Végső döntés: Ingyen távoztak.

Imádom a Fideszt és a tagjaikat, ennyire vakon senki nincsen egyik témában sem, mint ők.  ;D  ;D  ;D