Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 21.)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 21.)

Van egy tipped erre a meccsnapra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (5000 Forint/meccsnap) részesülhet!


okt 21. 21:00
Inter-Mönchengladbach
félidő pontos 2-0
8.00
bet365

Az Inter szerintem sokkal esélyesebb ezen a mérkőzésen, még az esetleges hiányzókkal együtt is. Az első félidőt simán kihúzhatja kapott gól nélkül, ha dominál ekkortájt, akkor pedig 2 gólt simán berámolhatnak Majland gólerős csatárai a Meazzában. A Gladbach azért nem annyira BL-szintű csapat, mint pl. az Inter. Hogy 3000 forintot feltettem-e erre, az majd kiderül.

EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör - 1. forduló
21.10.2020 21:00
Ajax - Liverpool
Tipp: félidő X , vége V
Odds: 4.75
Bet365

Kicsit akadozik a gépezet most az angol csapatnál, eáadásul elveszítették Van Dijkot a védelem tengelyéből. Így most nem 2:4-et várok, hanem egy jóval szorosabb, óvatosabb meccset amit viszont a 2.félidőben rutinból egy góllal megnyer a Pool.

Mérkőzés:Rennes - FC Krasnodar
Tipp:Döntetlen/Rennes
Félidő/Teljes játékidő
Odds:4,,70
Iroda:unibet
Indoklás: ....
A franciák ahogy jól tudom újoncok a bl csoportkörben egy drusztolos meccsen egy gólos hazai győzelmet tippelek a félidőben még terkepezik egymást a csapatok
És a meccs vége felé rúg egyet a Rennes

Ajax – Liverpool
Labdarúgás Bajnokok Ligája
2020.10.21. 21:00

Tipp: mérkőzés eredménye 00:00-15:00 Ajax
Odds: 7.50
Iroda: Betclic

A Liverpool az idei szezonban korántsem meggyőző. A Leeds, az Arsenal, az Aston Villa és az Everton is megtréfálta már, kettő csapat pedig az első 15 percben gólt tudott nekik lőni, de az Everton is alig csúszott ki ebből az időintervallumból.

Az Ajaxot már a felkészülési időszak kezdetétől figyelemmel követem, mivel a sportv több mérkőzését is közvetítette. Azt figyeltem meg, hogy valami iszonyatos presszinget nyomnak az első 20-25 percben, én még ilyet nem nagyon láttam senkitől. Nézzük csak meg a meccsieket, mikor szerezték az első góljaikat:

Wolfsberger 3. perc, Salzburg 2. perc, Kiel 4. perc, Hertha 12. perc, Frankfurt 4. perc, Union Berlin 27. perc (C csapattal), Augsburg 19. perc, Sparta Rotterdam 37. perc, Waalwijk 10. perc, Vitesse 21. perc, Groningen –, Heerenveen 4. perc.

Lényegében 2 mérkőzésen csúsztak ki a fél órából, és egyetlen egyszer nem ők vezettek. 7 mérkőzésen az első 15 percben megszületett az első góljuk, csak 5-szor ennél később. Félelmetesen jó dinamikával rendelkeznek, nem tudom, ki az erőnléti edző, de baromi jól bemelegíti a játékosokat, szinte azonnal felveszik a játék ritmusát. Már régóta tervezem, hogy megjátszom ilyen formában őket, és szerintem most jött el a jó alkalom erre, a szorzó kiváló. Az első 10 percre 9.00 fölött van, de az nem tetszik.

Végül még egy érv: ezzel a fogadási lehetőséggel elég 15 percet nézni a meccsből, utána már nem kell izgulni. ;D

Inter - Mönchengladbach
Inter
1,68
Tippmix

Lukakuéknak hazai pályán illene győzelemmel kezdeni a meccset, a keretük ránézésre valamivel erősebb, ráadásul a Gladbach nem muzsikál valami fényesen az elmúlt időszakban. Van pár játékosuk aki pozitív tesztet produkált és nem játszhat, de még így is jobbnak gondolom a hazaiakat.

Sziasztok!

Időpont: 2020.10.21. (21:00)
Esemény: Foci Bajnokok ligája (Ajax - Liverpool)
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt az 1.félidőben
Odds: 3.25
Iroda: bet 365
Indoklás:

Ez a mérkőzés lesz az ahol nem fognak a gólokkal spórolni.Az Ajax hazai pályán bátran kezd és hamar gólt is szerez de a Pool sem hagyja magát és így meglesz a tipp.

LABDARÚGÁS, BL, D CSOPORT | 2020.10.21. 21:00
MIDTJYLLAND - ATALANTA
Tipp: Vendég csapat nyeri mindkét félidőt
Odds: 3,60
Tippmixpro

Indoklás
Ha az olasz csapat tudja hozni a bajnokságból a formáját, akkor nem lesz gondjuk, hiszen négy meccsen 14 gólt szereztek, ezzel az előkelő harmadik helyen vannak jelenleg.
A hazaiaknak gyenge a támadójátékuk, mindössze hét gólt szereztek öt meccsen.
Remélem felpörögnek az olaszok, és az első félidőt is megnyomják.

2020. 10. 21., 18:55

Real Madrid - Shakhtar Donetsk
Tipp: Real Madrid kapott gól nélkül nyer


Odds: 2,12
Iroda: Unibet

Indoklás: Nem a legkedvezőbbek az előjelek a madridiak számára, de az is igaz, hogy kevés csapat rendelkezik akkora BL-rutinnal, mint ők. Simán benne van a pakliban, hogy megrázzák magukat, és minden nehézség dacára hozzák a kötelezőt.

City v Porto
City kihagy egy buntetot
11
Bet365

Megusztak a BL kizarast, EL szintu csoportba kerultek, de a palyan is segiteni illik oket, azonban golt loni nem tudnak helyettuk, szoval kihagyott buntetot tippeltem.

Midtyland - Atalanta
tipp: 4,5 gól felett
odds: 3,75
iroda: bet365
indok: Csak úgy ömlenek a gólok az Atalanta olasz bajnoki mérkőzésein, gólok számai: 6, 5, 7, 5. Tavaly is fullba nyomták a sok gólos mérkőzéseket, s rajtuk nem hagyott nyomott a Covid19 nevezetű bohózat, úgyanugy tolják tövig idén is minden mérkőzésen. Ezzel szemben a dán kiscsapat is a saját hazája bajnokságában képes nagyon sok gólos mérkőzésekre, és olyan csoportba kerültek, ahol nincs vesztenivalójuk, kis szerencsével akár az EL helyet is megcsíphetik. Azt várom, hogy már az elejétől egymásnak ugrik a két csapat, és nagyon könnyen lehozhatják az általam kiválasztott line over-jét.

Mérkőzés:Ajax-Liverpool
Tipp:Igen
Ajax mindkét félidõben gólt szerez
Odds:3,45
Iroda:unibet
Indoklás Az ajax pár éve üdítő színfoltja a bl csoportkörenek sok szép eredményt értek el
A Liverpool csalódás az idei évben épphogy nyertek a nyitó fordulóban az újonc leeds csapatával a pl-ben aztán a történetének legsulyosabb vereségét könyvelhette el a tavaly épphogy bentmaradt aston villlatol
Az ajax a hazai meccseit szerintem behuzza
Így a mai nap is nyer és szerintem mindkét félidõben gólt rúg

2020.10.21 21:00

Olympiakos - Marseille
tipp: Lesz kiállítás? - igen
odds: 4.00
iroda: tippmixpro

Orsato vezeti aki BL meccseken valamiért eléggé szeret lapozni, szokott 7-8 lapot is adni néha, hátha valakinek az agya elszáll egyik csapatból és begyűjt egy második sárga/pirosat, esetleg egy direkt pirosat akár.
A tippnek segítene ha lenne közönség is, mert eleve felfokozott hangulatú meccset várok a két csapat között, de hátha így is sül.

Soccer » Europe » Champions League
Midtjylland - Atalanta
Today, 21 Oct 2020, 21:00
Tipp: under0,5 1st half
Odds: 4,10
Unibet
Indok, nincs sok idom , komoly indokot irni,  a nep tipp a sok gol ezen a meccsen , ezert en az ellenkezojet eroltetem , az Atalanta tobbnyire a masodik felidore porog fel.

Idézetet írta: Hajdunorbert89 Dátum október 21, 2020, 16:32:51
LABDARÚGÁS, BL, D CSOPORT | 2020.10.21. 21:00
MIDTJYLLAND - ATALANTA
Tipp: Vendég csapat nyeri mindkét félidőt
Odds: 3,60
Tippmixpro

Indoklás
Ha az olasz csapat tudja hozni a bajnokságból a formáját, akkor nem lesz gondjuk, hiszen négy meccsen 14 gólt szereztek, ezzel az előkelő harmadik helyen vannak jelenleg.
A hazaiaknak gyenge a támadójátékuk, mindössze hét gólt szereztek öt meccsen.
Remélem felpörögnek az olaszok, és az első félidőt is megnyomják.
NYERTES