Newcastle - Everton: Mi lesz a vége?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Newcastle United - Everton: Mi lesz a vége?

Hazai győzelem
5 (41.7%)
Döntetlen lesz
5 (41.7%)
Vendég siker
2 (16.7%)

Összes szavazó: 12

Newcastle - Everton

Érdekes összecsapás lesz az angol élvonalban, két változó keretű, átalakulóban lévő csapat között.

Szerinted mi lesz a vége? Tippelj és írd le a véleményed!

Lampard bekeményített

Egy sor új szabállyal fegyelmezné meg az Everton játékosait a csapat új menedzsere, Frank Lampard. A szakvezető már a legapróbb fegyelemsértésért is pénzbüntetéseket osztogat, az első edzésen például azért kellett egy játékosának fizetnie, mert meg kellett állnia gyakorlás közben bekötnie a cipőfűzőjét. A Sun gyűjtése szerint azonban a késésért is a zsebükbe nyúlhatnak a játékosok, ez 1000 fontba kerül, és ugyanennyit kell a kasszába tenniük, ha megsértik a klub öltözködési szabályzatát.

Jóval nagyobb büntetés, 2000 font (több mint félmillió forint) jár azért, ha valaki a csapatvacsorán vagy taktikai megbeszélésen előveszi a telefonját, a legnagyobb kihágásnak ugyanakkor az számít, ha egy játékos idegenbeli meccsről nem a többiekkel együtt utazik haza: ezért alkalmanként 5000 fontot kell letenniük az asztalra a labdarúgóknak.

Írja a Goal.com.

Nem tudom mennyi igaz ebből a hírből lent, de szerintem van benne túlzás. Szerintem Lamps nem önmaga ellensége, semmi jóra nem vezet, ha a keret megutálja őt. Fogják és tolnak egy edzőbuktatást pár forduló alatt. :-\ Mindenesetre remélem, hogy lesz olyan sikeres az Evertonnal, mint edzői pályája elején a Championshipben a Derbyvel, akiket rögtön első évében kishíján feljuttatott fene tudja hány év után a PL-be!!