NHL_Simple ,NBA_Simple fogadási segédlet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hello
Két fogadási segédletet szeretnék megosztani.

NHL_Simple : NHL_Simple_v1
NBA_Simple : NBA_Simple_v1

Ingyenesek! Semmiféle korlátozást nem tartalmaznak! Nem mondják meg neked a tuttit csak segíthetnek! NHL és NBA mérkőzésekhez gyűjt be információkat és azokat rendszerezi folyamatosan online. Csak egy böngésző kell hozzá.

Ha van Google accountod nyisd meg a táblázatokat és mentsd el magadnak.: Fájl másolat készítése. Link birtokában bárki lemásolhatja. Ezután már azt csinálhatsz vele, amit csak szeretnél. Kiegészítheted ki törölhetted, ami neked nem szükséges stb. Ha lemented a Google drive akkor mobil telefonról bárhol bármikor megtudod nyitni. Windows Chrome böngészőn lett tesztelve. Fogalmam sincsen Linuxon Mac on hogy megy-e, de valószínűleg menni kellene

A két megosztott segédlet Google sheets (online táblázat kezelő) alapú. Internetről pontosabban ESPN csatorna weboldaláról gyűjti be az információkat. =IMPORTHTML függvényt használja. Alap be állításban 1 óránként vagy módosítsa esetén frissíti magát. Ha módosítani szeretnéd: Fájl beállítások számítás újraszámítás .3 alap lehetőség van: Módosítás esetén, Percenként módosítás esetén, Óránként módosítás esetén. Ha neked egyik sem tetszik akkor a neten találsz infót, hogy tudod belőni a kívánt frissítési időt.
Ezek csak szimpla adatgyűjtések, nincsen semmiféle modellezés gól előre megjóslása Poisson számítás játékos kiértékelések mérkőzés modellezés stb. Ha erre vágysz kitudod egészíteni újabb munkalapokkal. Amiken mehet a matek.

Nem lehet sok adatott lekérni sajnos a Google sheets be. Nálam Kb. 20 importtól kezd be lassulni 50 feletti import esetén már nem tölti a be az adatokat meg makkan nem működik csak töltődik.
Táblázatok 14 importot fútatnak. Ez úgy ahogy elmegy még szerintem. De néha ez is meg tud akadni. Vársz vele míg betöltőik vagy frissíted. Idáig mindig kirúgta magát.

10 mérkőzést importál be egy egy táblázat. Az időpontokat átkonvertálja, de nem jól. Most téli időszámítás van nálunk. ESPN szerintem nyugati parti időt közöl Google meg a keleti időre konvertál. Szóval azt hiszem most 7 órát kell levonni a táblázatban lévő időpontokhoz képest 😊. A mérkőzések kezdésének időpontjához.

Táblázatokban világos narancssárga színű az importhml függvény, ahol behívja az adatokat

Tabella munkalapon: NHL, illetve NBA aktuális tabellája van. Amiknek az adatai rendszerezve vannak.

Odds munkalapon: ESPN Daily line-ról lehúzott 10 db legfrissebb mérkőzés fogadási értékei vannak. Alatt /felett, pénzvonal, hendikep. Az amerikai Caesars bukméker ajánlatait közli. Persze jó lenne a bet365 Unibet Tippmixpro adatokat látni. De ez körülményes megjeleníteni a táblázatban úgy, hogy magától frissüljön sajnos 🙁. Ha egy munkalapra beírod bemásolod a téged érdeklő értékeket akkor megint mehet a matek. Mivel amerikai formátumban jön az adat át lett konvertálva decimálisra. NHL_ Simple mutatja a lehetséges kapust a jégkorong mérkőzésen. NBA_Simple egy BPI értéknek nevezet számítás van, ami az ESPN matekot tükrözi.

Kapus munkalap: Az 50 legjobbnak értékel NHL kapus aktuális értékeit közli.

BPI munkalap: Az ESPN NBA matekot közli.

Agyas munkalap:
Baloldal az ESPN oddsok láthatok. Ezek mindig maguktól frissülnek nem kell velük semmit csinálni.
Középen a tabella-ból kivett adatok láthatóak. Mécseként 2 lenyíló menü (otthoni csapat és idegenbeli csapat) van ezekbe sajnos neked kell kiválasztani az aktuális csapatokat. Ha kiválasztottal egy csapatott akkor az aktuális értékeit mutatja a táblázat.

Jobb oldalt 2 db le nyíló menü mérkőzésenként: NHL simple kapus adatok hazai és vendég kapus szintén a lenyíló menüből kell kiválasztani a kapust. Mivel több mint 50 kapus van ezért előfordul, hogy nem találod meg a lenyíló menüben. Akkor viszont nem a legjobb kapus véd a meccsen!

NBA simple jobb oldalt két lenyíló menü a ESPN BPI matekot hozza be. Hazai, illetve vendégcsapat.

Szóval amit neked kell beállítanod, hogy lásd a képet. Ami olyan amilyen. Az agyas munkalapon mécseként 2-2 lenyíló menüt. Ha nincsen aznap meccs vagy kevesebb mint 10 mérkőzés van akkor az üres helyeken csak a függvények hiba jelzése van. Ahogy lesz mérkőzés ezek újra működnek.
Köszi a figyelmet.

A sportfogadás.org fórumon itt. Leírhatod, ha valami nem oké nem megy. Vagy csak nyomj a köszi-re.