Premier League 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ingyenes fogadás a Chelsea - Newcastle mérkőzésre

Amennyiben fogadnál a Chelsea - Newcastle összecsapásra, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz. Olvasd tovább

Mauricio Pochettino ---> Chelsea

Szerintem ígéretes, bár Lampard után még a sarki fűszeres is az lenne ;D

Leicestert nagyon sajnálom, de megérdemelték a kiesést, Everton búcsújának jobban örültem volna. Nagyon kíváncsi leszek a Lutonra, szerintem zuhannak is vissza majd azonnal. Most ugyebár mindhárom tavalyi feljutó bentmaradt, amire régen volt már példa.

Manchester United - Manchester City tipp: Városi rangadó az FA-kupa döntője

Úgy alakult ebben az angol labdarúgó idényben, hogy az FA-kupa döntője egy manchesteri derbi lesz majd a Wembley közönsége előtt. Olvasd tovább


Senki sem akar a Tottenham vezetőedzője lenni

Nehéz helyzetben van a Spurs vezetősége, folyton negatív kontextusban nyilatkoznak róluk a korábbi menedzserek, továbbá mintha senki sem akarná ezt a csapatot irányítani. Olvasd tovább


Manchester City - Manchester United (szombat, június 3., 16:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Bruno Fernandes & Ilkay Gundogan legalább 0,5 kaput eltaláló lövés 3.60

Erling Haaland gólt szerez: 1,5 gól felett  4.00

A hazai csapat nyer & Gólok száma 3,5 felett  3.60

Kevin de Bruyne gólpasszt ad  2.25

Marcus Rashford szerzi az első gólt 7.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Ingyenes fogadás a Manchester City - Manchester United mérkőzésre

Amennyiben fogadnál a Manchester City - Manchester United összecsapásra, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz. Olvasd tovább

𝐀𝐧𝐠𝐞 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐞𝐜𝐨𝐠𝐥𝐨𝐮 ---> Tottenham Spurs

Nem érzem nagy húzásnak, tippem ~15 forduló ::)

Húztak egy merészet a Guardian cikkében, és Postecoglou kinevezésével párhuzamba állították Wenger meglepő kinevezését. Mert hogy anno ő is Japánból érkezett az Arsenal padjára. Postecoglou is megjárta Japánt.

A párhuzam ellenére én sem hinném, hogy vele fog kilépni saját árnyékából a Tottenham.

És Kane megy vagy marad? Mert talán az sem mindegy. Mert ha netán elmegy, onnantól a Tottenham top10-es helye is úszik. A Real Madridra leszek kíváncsi kiket hoz előre. Mert megy Benzema, megy Diaz, Hazard és Asensio is, akiről én tudok, Benzema mellett Asensio is aktív rotáció tag volt. Azt tudni, hogy a kiesett Espanyoltól megy majd Joselu, de hogy ő egy az egyben pótolná Benzemát egy ilyen szintű csapatnál, amely ha már nem nyert BL-t, az kudarc, oda szerintem kéne egy klasszis befejező. Abból meg 5-6 van a világon, de Mbappé marad, Lewa marad, Haaland helyén van, Kane meg vagy PL rekordokat akar dönteni, vagy címeket nyerni. Hát ez szerintem a dilemmája.

Szerintem Kane egyszerűen töketlen a nagy ugráshoz, az a típusú focista a manager játékban, aki ha Anglia kívül kerül, jön a hír róla pár hónap után, hogy rosszul érzi magát az új országban, kultúrában. És visszasiet Angliába, de már azon belül se nézek ki belőle, hogy bepróbál egy manchesteri csapatot, karrierfejlődésként.

Idézetet írta: TiB Dátum június 06, 2023, 13:09:12Szerintem Kane egyszerűen töketlen a nagy ugráshoz, az a típusú focista a manager játékban, aki ha Anglia kívül kerül, jön a hír róla pár hónap után, hogy rosszul érzi magát az új országban, kultúrában. És visszasiet Angliába, de már azon belül se nézek ki belőle, hogy bepróbál egy manchesteri csapatot, karrierfejlődésként.

Vagy elkezd golfozni. Volt már erre példa.  :D

Őszintén szólva, szerintem két opciója van a Madridnak, de azok közül én nem látom magam előtt Kane leigazolását. Az egyik, hogy várnak jövőre, akkor Haaland lejáró lesz nyáron a Citynél. A másik opció Osimhen. Vele már a tavasz folyamán felvették a kapcsolatot, elvileg tárgyaltak is. Az sem véletlen, hogy tavasszal Kvaratskheliát is összeboronálták a Madriddal. Nem lennék meglepve, ha ezek ketten csomagban érkeznének, de legalábbis Osimhen.

Kane-ről valamelyik magyar magazinműsorban hallottam, hogy őt inkább az angol rekordok érdeklik. Emiatt sem hiszem, hogy menne, bár ugye elvileg kéne csatár a Bayernnek is... Szóval Kane szerintem is marad Angliában, de nem biztos, hogy a helyében nem váltanék. Mert ugye mikor, ha nem most?!
Kane-nek még 48 gólt kell, hogy Shearer rekordját megdöntse, az minimum két idény, ha jön sérülés, inkább három. Most 29, 2-3 jó év biztos van benne.

(A Real meg ugye Fehér Balett, de ha azt nézem, hogy Mendy, Alaba, Militao, Rüdiger, Camavinga Tchouameni, Vini és Rodrygo már megvan, ha még érkezik Oshimen is... De inkább nem is folytatom, mert még kikapok, a LaLiga amúgy is nagyot harcol a rasszizmus ellen. De igazolhatna egy színesbűrű kapust is a Madrid, és akkor simán fel tudna állni 11 nem épp színtelen játékossal.) Nem tudom, a Lúzer FC-ből Moshud aktív-e még :D

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 06, 2023, 15:02:00Kane-ről valamelyik magyar magazinműsorban hallottam, hogy őt inkább az angol rekordok érdeklik. Emiatt sem hiszem, hogy menne, bár ugye elvileg kéne csatár a Bayernnek is... Szóval Kane szerintem is marad Angliában, de nem biztos, hogy a helyében nem váltanék. Mert ugye mikor, ha nem most?!
Kane-nek még 48 gólt kell, hogy Shearer rekordját megdöntse, az minimum két idény, ha jön sérülés, inkább három. Most 29, 2-3 jó év biztos van benne.

Így van, ugyanígy tudom ez a rekord Kane fő célja. És valljuk be ez legalább egy menő csúcs; nem mondom, hogy kárpótolná a sok hiányzó trófeát, de azért sokat kompenzálna.