D-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

D-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Franciaország 1.54
Dánia 3.25
Tunézia 16.00
Ausztrália 19.00

Továbbjut a csoportból:

Franciaország 1.08
Dánia 1.27
Tunézia 4.50
Ausztrália 4.70

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Ausztrália 2.00
Tunézia 2.15
Dánia 9.00
Franciaország 31.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Franciaország 1.55
Dánia 3.00
Tunézia 12.00
Ausztrália 14.00

Franciaország – Ausztrália: A meccs, amit le sem kéne játszani

Erősen megkérdőjelező, miért tették be a Franciaország – Ausztrália találkozót a keddi játéknap esti főmérkőzésének. Valószínűleg az lehet a megoldás, hogy a franciák a vb-címvédők és arra a napra nem esik egyetlen egy kiemelt rangadó sem. A címvédőnek hoznia kéne az országos egyesnek ígérkező mérkőzést.

Dánia – Tunézia: Eriksenék papírforma sikerrel rajtolnának

A D csoport első mérkőzése a Dánia – Tunézia lesz, ahol egyelőre mindenki az európai válogatott sikerét várja. Tunézia azonban nem azért érkezett a tornára, hogy pofozógép legyen, meglepnék Kasper Hjulmand együttesét. A dánok számára is kiemelten fontos az első meccs, hiszen ezen múlhat a csoportelsőségük.

A francia Karim Benzema izomsérülést szenvedett – 1978 óta először fordul elő, hogy az aktuális aranylabdás nem lesz ott a vb-n.

Sajnálom, hogy Benzema lemaradt a VB-ről főleg így Aranylabdásként ott lett volna a helye!
Másfelől Deschamps- nak így "könnyebb" mert Giroud és Mbappe mellett még Benzema- t is játszatni kellett volna.. nem lett volna egyszerű a helyzete, kiket rakjon a kezdőbe! És sztem Benzema nem adna hozzá annyit a csapat teljesítményéhez sem lelkületéhez mint amennyit a Real-ban hozzáad!
Tegnap nem is látszódott a hiánya! Ez egy nagyon jó felhozó meccs volt nekik, ezzel szerintem szereztek annyi önbizalmat, lendületet, hogy valóban simán hozzák a csoportot és a gondok ellenére esélyesek legyenek a döntőbe jutásra! Ajándék lett volna a
A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:Franciaország 1.55 opció!


Tunézia – Ausztrália: Bizonytalanság a köbön

Nehéz kiigazodni a D csoport első két mérkőzésén, hiszen Ausztrália jól kezdett, de kikapott, Tunézia pedig nagyot küzdött. Elsősorban az a gond, hogy a két európai csapat erejét nehéz belőni, viszont ezen a találkozón akár még a továbbjutás is múlthat.

Franciaország – Dánia: A csoport első helye a tét!

Minden bizonnyal a D csoport első helyéről dönt a Franciaország – Dánia mérkőzés, a címvédő franciáknak bőven van okuk a revansra.

Tunézia – Franciaország: Mbappé gólkirály lehet

A csoportok kisorsolása után még azt lehetett gondolni, hogy a Tunézia – Franciaország meccsnek lehet még komoly tétje. Ez nem így van, ha a franciák azt a játékot hozzák, amit eddig, akkor itt csak az lesz a kérdés, hogy kiütik-e az ellenfelüket?

Ausztrália – Dánia: Eriksenéknek kötelező a győzelem

Nagyon nehéz helyzetbe került Dánia, ha nem nyernek Ausztrália ellen, akkor biztosan kiestek, ami nagy blama lenne Hjulmand együttesének. Az ausztrálok eddig mindenkit megleptek, most pedig csak annyi a feladatuk, hogy ne kapjanak gólt.

Kasper Hjulmand nem aggódik Dánia gólszegénysége miatt

Dánia a szombati, Franciaország elleni 2-1-es veresége alkalmával végre betalált a hálóba a világbajnokságon, de Kasper Hjulmand menedzser továbbra is keresi a megfelelő kombinációt, hogy elindítsa a gólszerzési lehetőségeket.

Ki juthat tovább a D csoportból? Fogadási lehetőségekkel

November 30-án a katari foci-vb D-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Deschamps nem cáfolja a Benzema visszatéréséről szóló pletykákat

Didier Deschamps nem volt hajlandó cáfolni azokat a feltételezéseket, miszerint Franciaország azt reméli, hogy Karim Benzema visszatérhet a csapatba a világbajnokság következő szakaszára.