WTA Indian Wells 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


WTA Indian Wells

2023.03.08. - 2023.03.19.

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb.  :topbet_125:

Tavaszi visszatérése egy visszavágót hozhat Emma Raducanunak

A 2023-as idény elején sem kerülték el a fizikai gondok Emma Raducanut, de van rá esély, hogy a kaliforniai sivatagban mégis győzelemmel rajtoljon az 1000-es kategóriájú WTA-eseményen. Olvasd tovább!


A méridai győzelme Giorgit nem teszi esélyessé Pegula ellen

Camila Giorgi nemrég elkapta a fonalat a mexikói Mérida városában és megszerezte pályafutásának harmadik kemény pályás bajnoki címet, de Jessica Pegula egy szinttel magasabb játékra képes mostanság. Olvasd tovább!

Gálfi Dalma a tavalyi Australian Open döntősét verte nyitómeccsén

A szerencsés vesztesként főtáblára jutó magyar játékos a hazai Danielle Collinsot sikerült két sima szettben vernie és a WTA-világbajnok, Caroline Garcia ellen készülhet. Olvasd tovább!

55 perc alatt 0-6 6-0 a Kvitova-Ostapenko meccs ;D , aztán 4-0 a döntő szettben a cseh játékosnak, onnan 4-4, végül pedig Kvitova 06 60 64-gyel jutott a 16 közé Indian Wellsben.

Igazi női meccs :laugh:

A Pegulát legyőző Kvitova borítaná a papírformát Sakkari ellen is

Petra Kvitova a döntő szett tie-breakjének hosszabbításaiban jutott túl a célvonalon a világranglista harmadik játékosával, Jessica Pegulával vívott nyolcaddöntőben és egy elődöntős helyért Maria Sakkarival fog megmérkőzni. Olvasd tovább!

Rybakina vissza kell vágjon Muchovának az elődöntő eléréséért

Meggyőző menetelésben van Elena Rybakina a kaliforniai 1000-es kategóriájú tornán és a negyeddöntőben Karolina Muchovával csap össze, akitől kikapott a 2019-es US Openen. Olvasd tovább!