Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Indította giotti, október 26, 2009, 17:12:46

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: bufa1993 Dátum április 19, 2020, 10:01:51
Sziasztok!

Van olyan fogadoiroda ami nem korlatoz le arbitratsz fogadasnal? A bwin es 22betre raktam fel penzt, nyertem is de egy het alatt mar is korlatoztak.

Koszi elore is a segitseget.

A ruszki 22bet, korlátozna? Pedig náluk mindent szabad, még koronavírusra fogadni is.  :D

oakland23

****** Veterán
eleve korlátoz, pl. ilyen kevésbé populáris eseményekre nekem első perctől ilyen 2-3 ezret enged, vagy starandfocira is magasabb line-okra alig engedett feltenni valamit. Szóval jó iroda, de ott sokat nyerni nem nagyon lehet, hacsak nem egy Real-Barcára fogad az ember

bufa1993

** Kezdő
Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 20, 2020, 14:25:03
A ruszki 22bet, korlátozna? Pedig náluk mindent szabad, még koronavírusra fogadni is.  :D

Igen. Bar engem ugy korlatoz hogy az oddsokat lentebb vitte szamomra.

dgabesz

*** Haladó
Sziasztok,

Találtam a neten egy hasznos kis programot surebet/freebet kiszámítására. Semmi különleges nincs benne, ugyanazt tudja mint a társai, viszont az a jó benne, h mindig látható és így nem kell ablakot váltani, ha számítani akarsz, mert ugyebár itt a gyorsaság a lényeg.
Nekem nagyon jól jött ilyen jellegű fogadásoknál, hátha valakit érdekel még. 8)

Kép és a progi csatolva...

Lancer

**** Tősgyökeres
Sziasztok egy olyan kérdés merült fel bennem hogy mi számít "normál" arbnak? Hány % az ami még nem kiugró? Láttam ilyen 10-20% arbokat ezek mennyire gyakoriak ?

paramparam

* Újonc
Sziasztok. Lehet nem jó helyre írok, de talán többen olvassák ezt, így több emberhez eljuthat a kérdésem.

Kaptam egy ajánlatot. Csináljak egy acc ot bárhol ahol adott egyfajta fogadási lehetőség töltsem fel tetszőleges összeggel s egy hét alatt  a haszon fele az enyèm másik felét pedig elutalom a srácnak aki játszik az accomban.

Több ilyen számlám is van, mindenhol kemény büntiben vagyok a saját játékomban, tehát ezek alvó számlák.

Amit ajánl a srác ismerős számomra egy része legalábbis. Én is stromanokon keresztül tudok fogadni a saját játékomra, de ott ugye minden szál az én koordinációmban van.

Hallottatok e már ilyenről mik lehetnek a hátulütői?

Alk

**** Tősgyökeres
Hátulütője az, hogy 100%-ban te viseled a pénzügyi kockázatot. Ha nyerünk, felezünk, ha nem, sorry. Véleményem szerint neki kéne biztosítania a tőkét, elvégre az ő businesse.

paramparam

* Újonc
Napokon belül kiderül, volt neki csoportja ahol kovettem, ez nem a 600 euros 1 tippet adok féle tipster, ingyenbe nyomta az átlag 1.7 es tippeket 90%feletti nyereségességgel. Kispénzt toltam csak fel amit megsem érzek.
Idézetet írta: Alk Dátum szeptember 02, 2020, 09:48:07
Hátulütője az, hogy 100%-ban te viseled a pénzügyi kockázatot. Ha nyerünk, felezünk, ha nem, sorry. Véleményem szerint neki kéne biztosítania a tőkét, elvégre az ő businesse.

curpy82

***** Régi motoros
Arbra jó lehet.
Mbappé klubja szept.1:
Real 1.5 Unibet
PSG 4.33 betfair

Mást nehezen tudok elképzelni.Vélemény?

oakland23

****** Veterán

curpy82

***** Régi motoros

csacsi1899

**** Tősgyökeres

BlackZolee

* Újonc
Sziasztok.
Aki regisztrálva van a surebet.com oldalon, kérem szavazzon a tippmixpro.hu-ra. Azon irodák amelyekre sok szavazat érkezik, felkerülnek a vizsgált oldalak közé. Köszönöm.
https://surebet.com/bookie_ideas

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Picit nehezen fognak felkerülni, főleg, hogy a Tippmixpronak nincs rendes API-ja, amivel adatokat szolgáltatna.

kri1219

**** Tősgyökeres
Sziasztok!
Próbálkozom az arbitrázs fogadással, egyenlőre csak elméleti szinten. Kifizettem egy próbanapot a Betburgernél, az Unibet-Bet365-Pinnacle irodáknál kerestetek arbitrázs lehetőségeket. Talál is párat a program, viszont nem tudom őket megtalálni. Rámegyek hogy irányítson át az adott fogadóirodához és jelölje meg hogy mit kell raknom, ez évekkel ezelőtt még ment is. Most már viszont az esetek 90%-ában egy oddsrabbit.com nevű oldalra irányít, ahol csak egy link van az eseményhez, utána meg keressem ki én a megfelelő kimenetelt.. Nagyon kevésnél, úgy 10/1 esetben a Bet365-re mikor erről a linkről átirányít akkor azt akarja az oldal, hogy lépjek be, szóval szerintem ezeknél lenne az, hogy ki is jelöli nekem hogy mit kell fogadni, de ez tényleg nagyon ritka. Így nagyon nem fog menni ezzel pénzt keresni, mi lehet a gond?