Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Indította giotti, október 26, 2009, 17:12:46

Előző téma - Következő téma

sade63 és 1 vendég van a témában


kri1219

**** Tősgyökeres
Közben beszéltem a supporttal, nincs már olyan lehetőség, hogy megjelöli a rendszer hogy mit kell rakni, viszont a lehetőségek nagyon nagy része ázsiai hendi típusú, ami sajnos nekem kínai, viszont másoknak gondolom nem, mivel nagyon hamar változik a szorzó mire esetleg megtalálnám. Most hogy írtam javították a hibát, szóval legalább az adott meccsre visz kattintás után, de ez így nagyon nem lesz jó ha nem jelölik meg mit kell rakni, hanem keresgetni kell. Aki esetleg csinálja még az arbitrázst a Betburgernél tudna ebben valahogy segíteni, mit érdemes csinálni?

Maestro90

*** Haladó
Idézetet írta: BlackZolee Dátum február 28, 2023, 20:00:27Sziasztok.
Aki regisztrálva van a surebet.com oldalon, kérem szavazzon a tippmixpro.hu-ra. Azon irodák amelyekre sok szavazat érkezik, felkerülnek a vizsgált oldalak közé. Köszönöm.
https://surebet.com/bookie_ideas
Szavaztam.Én is örülnék ha felkerülne.Manuálisan szoktam surebeteket találni tipmixpro-val.

sleve

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Maestro90 Dátum május 04, 2023, 13:56:29Szavaztam.Én is örülnék ha felkerülne.Manuálisan szoktam surebeteket találni tipmixpro-val.

Szavaztam. Melyik oldallal van surebet a tipmixproval? Amiket én használok unibet, bet365, sportingbull, pinnacle ezeknél nem láttam még surebetet.

hubika88

**** Tősgyökeres
Sokszor van, a lapokkal hamarabb jon ki a pro, mint a bet, sokszor nagyon benezik, meg a magyar meccseknel az 1x2 is rendre magasabb oddsokon van a pro, van 10 szazalekos sure is viszont gyorsan reagalnak

Maestro90

*** Haladó
Idézetet írta: hubika88 Dátum május 04, 2023, 17:06:38Sokszor van, a lapokkal hamarabb jon ki a pro, mint a bet, sokszor nagyon benezik, meg a magyar meccseknel az 1x2 is rendre magasabb oddsokon van a pro, van 10 szazalekos sure is viszont gyorsan reagalnak
A magyar meccseken is, de a az 5 nagy topligában is a háromesélyes kimenetelre is általában az egyik kimenetel jelentősen magasabb mint a többi irodánál. Nagyon gyakran ez a döntetlen,de nem minden esetben.

Maestro90

*** Haladó
Jelenleg a Betfair Exchange,Bet365,Unibet,Pinnacle,Tippmixpro irodáknál surebet-elek. Valaki kitudná ezt a sort valamilyen megbízható irodával még egészíteni?

curpy82

***** Régi motoros
Lehet arbolni a mai Clayton-Aspinall meccsen!

BlackZolee

* Újonc
"The bookmaker you voted for, tippmixpro.hu, has been added to surebet.com."

Bekerült!  ;)

Jackob777

* Újonc
Gondolom, hogy az irodák is figyelik, hogy ki foglalkozik arbitrázzsal. Nem volt még ebből, hosszabb távon senkinek gondja? Mennyire szeretik ezt az irodák?

euro1000

** Kezdő
legalább egy csapat nem szerez gólt az összes meccsből - IGEN ez mit jelent

22bet mai BL meccseknél van a hazai és vendég fogadásnál

Megköszönném ha valaki ránézne

todika

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: euro1000 Dátum augusztus 09, 2023, 17:34:06legalább egy csapat nem szerez gólt az összes meccsből - IGEN ez mit jelent

22bet mai BL meccseknél van a hazai és vendég fogadásnál

Megköszönném ha valaki ránézne

Szerintem azt jelenti, hogy a mindhárom BL meccsen legfeljebb csak az egyik csapat szerez gólt.

euro1000

** Kezdő
megtévesztő mert azt is gondolhatná az ember hogy a 3 meccsből egy csapat nem szerez gólt

lacii

** Kezdő
a  BL  meccseket tekintve

 lesz olyan csapat amelyik  nem rúg gólt

matyi97

* Újonc
Sziasztok!

surebet.com szolgáltatására próbálnék előfizetni bankkártyával és a revolut kártyámmal. Mindkettőt elutasították. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van olyan fizetési mód ami működni szokott? (gondolom azért nem engedi mert orosz a fogadó oldal)


Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: matyi97 Dátum Ma - 13:21:58Sziasztok!

surebet.com szolgáltatására próbálnék előfizetni bankkártyával és a revolut kártyámmal. Mindkettőt elutasították. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van olyan fizetési mód ami működni szokott? (gondolom azért nem engedi mert orosz a fogadó oldal)Szia,

Talán azért mert gambling (szerencsejáték) besorolású, és július óta ilyen helyekre magyar bankkártyával nem lehet befizetni.