bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: lazanyja Dátum március 03, 2023, 13:48:22S.O.S.!!!

Eddig még nem végeztem el az ellenőrzést, ennek ellenére mobilról tudtam fogadni, laptopról nem. Most, ma először telóról is kéri az ellenőrzést. Tehát töltsem le az 1.4 csillagos(!!!) alkalmazást! Ilyen sz@r értékelést még sehol se láttam eddig.
Más is tapasztalt ilyen ma??

Most komolyan ott kell hagynom ezt a bukit???


Sőt, a telóm azt írja ki, hogy a letöltés kártékony lehet! Másnál is írt ki ilyet telón???

Valaki légyszi segítsen máááár! Én ehhez analfabéta vagyok kb + új a telóm is, amin még nem is tudok  mindent használni. Laptopra letöltöttem ezt a sz@rt, most qr kódot kéne beolvasni! ????? Sose csináltam ilyet, mi a f@szt kell csinálni??? Érthetően légyszi. Van qr kód olvasó telón, de tököm tudja hogy mkűködik, sose , értsd soha se qr kódoztam még...

Na most akkor letöltöttem telóra, laptopon fogadtam, a telóról olvastam be a laptopon lévő qr kódot. Amennyiben én telóról szeretnék gyors fogadni, azt hogy fogom tudni elvégezni ilyen sz@rakodások mellett?? Eddig enélkül vígan tudtam telóról fogadni.

Ok, közben telóról még egyszer leadtam ugyanazt a fogadást, így már értem.

Na, most én is meg vagyok lőve, hogy már telóról sem lehet 'csak úgy' fogadni. Addig eljutottam, hogy a pc-n a böngészőben a kis lakatnál a böngészősáv elején engedélyeztem a földrajzi helyet. Aztán kiválasztom a tippet, fogadnék, és ekkor felugrik a QR kód.
Na eddig vagyok meg...

most akkor mobilra kell letölteni a google play áruházból a bet365 authentuicarot? De beírom, aztán nincs is olyan. valami sima authenticatort listáz először, az lenne az?

Nálam is van probléma a bet 365 fogadás megtételénél.
Az lenne a kérdésem hogy az androidos telefonon az azonosító
program miért nem indul el csak felugrik egy zöld háttér és
le is áll .
köszi a segítséget.

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 03, 2023, 17:38:00most akkor mobilra kell letölteni a google play áruházból a bet365 authentuicarot? De beírom, aztán nincs is olyan. valami sima authenticatort listáz először, az lenne az?

Elvileg igen de most mintha eltűnt volna a google playből, még a saját alkalmazások között sem jelenik meg pedig le van töltve.

Közben egy másik haverom eljutott náluk chatig, azt mondták neki, jelenleg valami technikai gondjuk van. Nem is csodálom, lassan bankot rabolni könnyebb, mint itt feladni 1000 Ft-ért valamit.

Nekem semmi problémám nem volt a bet365-tel, de ez azért sok. Elhiszem, hogy fontos az emberek védelme, de mindenféle noname alkalmazást nem töltök le, aminek az értékelése a nulla felé közelít, minden egyes figyelmeztetés felugrik (le ne töltsd és miegymás), majd ezek után adjam meg az adataimat... Épp elég adatot adtunk meg az évek alatt, többszöri ellenőrzésnek voltunk kitéve. Én megértem, hogy lehet utána fogadni, de vajon a többi iroda, ahol regisztrálva vagyok, miért nem csinálja ezt?

Nekem meg azt se dobja fel,hogy töltsek le valamit....

Én is beszámolók ezzel a szarral.Érdekes a casinó játékok működnek!

Segítsetek! Letöltöm ezt az authenticatort be is lépek de valami QR-kódot kellene beszkennelnem és itt a hiba, nem találok sehol ilyet ha rámegyek egy fogadásra akkor letölteti velem még 1x asztali verzión se ad be QR-kódot (csak telefonom van)

Sziasztok!
A bet applikaciot kell letolteni es azon keresztul siman mehet a fogadas (eddig en is bongeszon pl. Chrome hasznalataval leptem be). :ok:

Idézetet írta: bazsa612 Dátum március 03, 2023, 20:59:31Sziasztok!
A bet applikaciot kell letolteni es azon keresztul siman mehet a fogadas (eddig en is bongeszon pl. Chrome hasznalataval leptem be). :ok:

Sziasztok,
milyen néven találom  ezt a bet365 applikáció ,amit le kell tölteni ,hogy ne Chrome-ból keljen megnyitni az oldalt?
Az authenticator az már le van töltve ,de ezt a bet365 applikációt nem találom a Play Áruházban...

#8488 március 04, 2023, 01:59:57, bazsa612
Idézetet írta: csaba77_ Dátum március 03, 2023, 22:52:13Sziasztok,
milyen néven találom  ezt a bet365 applikáció ,amit le kell tölteni ,hogy ne Chrome-ból keljen megnyitni az oldalt?
Az authenticator az már le van töltve ,de ezt a bet365 applikációt nem találom a Play Áruházban...


Miutan beleptem telefonrol Chromeon keresztul, lentebb tekertem es zolddel van egy olyan, hogy "Összes bet365 alkalmazás". Arra ramentem es a "Sport" alkalmazast letoltottem. Ott pedig siman mukodik. Az authanticator hitelesito alkalmazast le is toroltem. Ha sikerul rajonnom, hogy tudok kepet csatolni, megteszem. ::)

Idézetet írta: bazsa612 Dátum március 04, 2023, 01:49:16Miutan beleptem telefonrol Chromeon keresztul, lentebb tekertem es zolddel van egy olyan, hogy "Összes bet365 alkalmazás". Arra ramentem es a "Sport" alkalmazast letoltottem. Ott pedig siman mukodik. Az authanticator hitelesito alkalmazast le is toroltem. Ha sikerul rajonnom, hogy tudok kepet csatolni, megteszem. ::)

Elküldheted nyugodtan az [email protected] címre is a képet/képeket.