Skrill Infó

Indította Milán, december 01, 2009, 19:27:02

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


artur72

* Újonc
Továbbra is képtelen vagyok megoldani az azonosítást....Lefotózom a személyi első oldalát utána szelfi és 24 óra múlva jön az email,hogy sikertelen..Az aplikácioba hiába indítom el nem fotózza le....
Mit tegyek???
Köszönök elöre is minden segítséget

Carpeks

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: artur72 Dátum szeptember 21, 2022, 16:43:56Továbbra is képtelen vagyok megoldani az azonosítást....Lefotózom a személyi első oldalát utána szelfi és 24 óra múlva jön az email,hogy sikertelen..Az aplikácioba hiába indítom el nem fotózza le....
Mit tegyek???
Köszönök elöre is minden segítséget

Biztos, hogy jól csinálod az alkalmazással? Én pont tegnap csináltam ugyanezt a Netelleren, és az appban lévő keretet nagyon pontosan kellett a személyire igazítani, hogy bevegye, de akkor lefotózta automatikusan.

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Hallod Artúr, megprobalok segiteni. Kérlek kuldj egy mintat a személyi lefotozott kepedrol, mindegy elso vagy hatso oldal, az erezkeny adatokat kitakarhatod painttel ha gondolod.

Szerintem valami minosegi gond lesz, mert nem letezik hogy ne engedjen verifikalni. A rendszer kb automatikus, ember nem igen foglalkozik ezzel, pl a szemeket is nezik atb stb.

Esetleg adj privatban valami kozossegi oldal elerhetoseget. Annyi verifikaciot csináltam hogy biztos tudok segitwni.

Anyuci123

**** Tősgyökeres
Hello!
A skrillen valami cripto valutát Solana vettem elvitel 35 Euromat hogy tudnám visszavenni.
Tud valaki segíteni?

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Ott ahol vetted ugyanott eladod.