20 000 Forint Freebet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Betclic - 20 000 Forint Freebet

Duplázd meg első fogadásod azonnal kivehető nyereménnyel.

Hogyan részesülhetsz a Freebet ajánlatban?

1. Regisztrálj a Betclic Sportra és töltsd fel a számlád.
2. Helyezz el egy fogadást, minimum 1.50-es nyereményszorzón.
3. Az első fogadásod feldolgozása után számládon jóváírják az első fogadásod tétjének 100%-át, 20 000 Forintig.


Részvételi feltételek:

Kezdődátum: 2019. március 1. 16:30 CET
Kezdődátum: 2019. március 1. 16:30 CET
Verziószám: 1.00

1. Az alábbi részvételi feltételek a Betclic Általános Felhasználási Feltételeivel együtt értelmezendő.
2.   Az Üdvözlő ajánlat kizárólag új ügyfelek számára érhető el, akik számlát nyitottak a Betclic oldalán és magyarországi lakcímmel rendelkeznek. Azon ügyfelek, akiknek korábban volt már számlája és/vagy tettek már befizetést, valamint azon ügyfelek, akik nem magyarországi lakcímmel rendelkeznek, nem jogosultak az Üdvözlő ajánlatra.
3.   A játékosok az első fogadásuk 100%-ának megfelelő Freebet összegre jogosultak legfeljebb 20 000 Ft-ig vagy annak megfelelő más devizaösszegig. A Freebet-et különálló Freebet-egyenlegben írjuk jóvá. Az első fogadást a regisztrációt követő 30 napon belül kell megtenni.
4.   Az Üdvözlő ajánlatra való jogosultsághoz a játékosoknak jelezniük kell részvételi szándékukat a befizetési oldalon az első befizetés alkalmával.
5.   Az Üdvözlő ajánlatra azon játékosok jogosultak, akik megteszik az oldalon az első fogadásukat (legalább 1,50 szorzóva), kivéve a rendszerfogadásokat, Colossus fogadásokat, valamint a Cashout-tal kifizetett és törölt fogadásokat (amely esetekben az Üdvözlő ajánlat a következő olyan fogadásra érvényes, amely megfelel a feltételeknek). Az első érvényes fogadás összege automatikusan íródik jóvá a felhasználó Freebet egyenlegében maximum húszezer (20 000) forintig. A jóváírás automatikus és az első fogadás tétjén alapszik, függetlenül a fogadás kimenetelétől (győztes vagy vesztes). Figyelmeztetés: a Freebet nem távolítható el a számláról. A Freebet-tel tett fogadás nettó nyereménye (a tiszta nyeremény az eredeti tét levonásával) lesz készpénzben jóváírva készpénzes számláján. További Freebet információért navigáljon a Freebet oldalra.
6.   Üdvözlő ajánlat csak egyszer vehető igénybe számlánként. Azon számlatulajdonosok, akik részesedtek már korábban valamilyen üdvözlő ajánlatban, nem jogosultak a jelen Üdvözlő ajánlatra.
7.   Az Üdvözlő ajánlat IP cím, számítógép, háztartás, lakcím, telefonszám és banki adatok szerint egyetlen személyre korlátozódik (egy személy/háztartás).
8.   A bónuszok a részvételi szándékának ideje szerint lesznek sorrendbe állítva. Ha egy játékosnak egyidejűleg több aktív bónusza is van, akkor a felhasználás e sorrend alapján kerülnek teljesítésre: a korábban megszerzett bónusz lesz előbb felhasználva.
9.   Ha az ügyfélnek két aktív bónusza van a számláján, az elsőnek aktivált ajánlat kerül először felhasználásra.
10.   Minden ajánlat személyre szól, más értékre át nem váltható és nem átruházható.
11.   Az Üdvözlő ajánlat felhasználására a sport univerzum szabályai vonatkoznak. Ezek elérhetők az Általános Felhasználási Feltételekben.
12.   A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor törölje, felfüggessze vagy visszavonja azon játékosok hozzáférést, számláját és megszerzett bónuszait, akik megsértik a játék szabályait, például több párhuzamos számla nyitásával.
13.   A Betclic fenntartja a jogot, hogy bármikor, saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy megszüntesse jelen feltételeket és kikötéseket és az Üdvözlő Bónusz promóció bármely részét, de ezek a változások nem érintik a már korábban megszerzett Üdvözlő Bónuszokat. A változtatásokat (webes felületen vagy más módon) a részvevők tudomására hozzuk, hogy a további részvétel előtt tájékozódhassanak a változásokról.

Sziasztok!

Az mit jelent, hogy jelezni kell, hogy élni szeretnék a max 20k freebettel befizetéskor? Hol tudom ezt jelezni?

Tapasztalat az új bonosról?   Valaki

Idézetet írta: euro1000 Dátum május 20, 2019, 17:42:28
Tapasztalat az új bonosról?   Valaki
Én régen voltam anno nálük, de írták hogy a régi számlámat már zárolták és csináljak újat, és megkapom a freebetet. Így is volt fogadtam 20000 Ft értékben (elbuktam) aztán pedig jóváírták a 20000Ft-ot a számlámon.
Engem meg érdekelne van e más ilyen iroda ahol van ilyen freebet? lehet angol is. Betclick-et meg az unibetet tudom.

Idézetet írta: Betman91 Dátum június 09, 2019, 22:51:31
Én régen voltam anno nálük, de írták hogy a régi számlámat már zárolták és csináljak újat, és megkapom a freebetet. Így is volt fogadtam 20000 Ft értékben (elbuktam) aztán pedig jóváírták a 20000Ft-ot a számlámon.
Engem meg érdekelne van e más ilyen iroda ahol van ilyen freebet? lehet angol is. Betclick-et meg az unibetet tudom.

Így hirtelen nem tudok okosat mondani, viszont ezt elég könnyen fel tudod deríteni magadnak... szépen megnyitogatod az irodák oldalát , és általában ezeknek a promóknak olyan szép nagy, csilli-villi bannert csinálnak, hogy majd nem tudod nem észrevenni...  :)

EZ az elsőfogadás lehet élőfogadás is?


Sziasztok!

Itt a freebetet egy összegben lehet csak megjátszani?

IdézetSziasztok!

Itt a freebetet egy összegben lehet csak megjátszani?

Nem, annyit teszel fel belőle egy fogadásra, amennyit akarsz.

Viszont figyelj rá, mert van lejárati ideje a dolognak, bár én nem találtam sehol, hol lehetne megnézni. Általában a jóváírástól számított egy hét szokott lenni.