Betfair trading tapasztalat megosztás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Már régebb óta foglalkozok Betfair tradinggel több-kevesebb sikerrel. Angol oldalakon számos stratégia és több fórum is van ahonnan lehet érdekességeket tanulni, de Magyarországon még nem sok honfitársammal beszélgettem és osztottam meg tapasztalataimat a témában, ami azért csak másabb egy kicsit.

Ezért keresek most olyan fórum társakat, akik már egy ideje tradelnek és van tapasztalatuk a témával kapcsolatban, így tudjuk segíteni egymás fejlődését. Mindegy milyen sportágban vagy otthon. Én a focit és a teniszt érzeml! Akár lehet szó stratégiák megosztásáról is, közös külföldi szolgáltatások igénybevételéről, stb, egyszóval mindenről ami elősegítheti fejlődésünket!

Akár több fórumtársunk is csatlakozhat és közös megbeszéléseket is tarthatunk! :)

Ha érdekel a dolog jelezd a topikban vagy küldj privát üzenetet! Remélem jól tudunk majd együtt működni! A későbbiekben msn-en, gmailen és egyéb helyeken is tudunk beszélni!

Sikeres tippeket mindenkinek! :)

Hali!
Engem mindenfelekeppen erdekel a dolog,hogyha nem nagy baj,hogy azert eleg kezdo vagyok ezen a teren.
Reszemrol 17en indul ujra a trade 200euroval a betfairen.

Szia!

Bár én sem vagyok túl tapasztalt, pár próbálkozásom volt tradeléssel hol ment hol nem, de azért elképzelésem van a dologról meg amúgyis megint neki szeretnék valamikor fogni, úgyhogy beszállnék én is a klubba  :beerchug:

Engem is érdekel.  ;) 

de nem vagyok profi a betfairben és tradelésben. Szeretnék komolyabban is foglalkozni vele. Minden segítség jól jönne.

Örülök, hogy nem csak engem érdekel a téma! :) Már kaptam megkereséseket privátban is, amelyekre még ma igyekszem válaszolni.

Ha nem gond annyi követelményt szeretnék szabni, hogy a tagok ismerjék elég jól a Betfair felületet, tudják mi az a back-lay, esetleg fogadtak már stratégia szerint és ha nem is mindennap, de használtak már betfair szoftvert.

Egy levélben már kaptam egy ajánlatot egy zárt közösség létrehozására, ami tényleg jó ötlet. Ez lehet egy privát oldal, fórum vagy bármi. Azért lényeges, hogy ilyen formában jöjjön létre a közösség, mert (ugye a fórumon nincsenek ilyenek, de :) ) elég sok a potyaleső, akik csak gyűjtik az infókat hozzá viszont nem tesznek semmit, pedig egy közösség ettől működik jól, hogy adunk is és kapunk is.

Még várunk egy pár napot és a jelentkezőkkel felveszem/felvesszük a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan is legyen tovább.

Remélem jó kis csapat jön össze! :)

Szurkolok, hogy ne fulladjon ki pár nap után mint geekstoy forumán.

Én is alkalmaztam ár jo pár stratégiát igy a betfairen meg softwareket is alkalaztam bár többé kevésbé a inkbb csak a minimum tét kijátszására ilyen stratégiákra majd magam szeretnék softwaret irni hogy aztán késöbb ha uj stratégia jut az eszembe akkor tudjam módosítani :)

Én ezt így egy nagyon jó ötletnek tartom akár közösen uj stratégiákat is ki dolgozhatunk ahol a kockázatot minimalizáljuk a profitot meg maximalizáljuk amennyire csak lehet :)

Mióta megnyitottam a topikot nem sok idő volt sajnos, de ígérem, hogy a jövő hét elején mindenkivel felveszem a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan tovább! :)

Alig varom,hogy ertesuljek a tovabbi fejlemenyekrol! :beerchug:


Idézetet írta: tibi181818 Dátum június 11, 2011, 22:03:04
Mióta megnyitottam a topikot nem sok idő volt sajnos, de ígérem, hogy a jövő hét elején mindenkivel felveszem a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan tovább! :)

Igéret szép szó betartani úgy jó !  :P

Engem is érdekelne. progit nem használtam még, de matekban elég jó vagyok...  ::)

Idézetet írta: tibi181818 Dátum június 11, 2011, 22:03:04
Mióta megnyitottam a topikot nem sok idő volt sajnos, de ígérem, hogy a jövő hét elején mindenkivel felveszem a kapcsolatot és megbeszéljük, hogyan tovább! :)
Ha a het elejen nem is,de hetvegen mindenkeppen szervezzuk le a dolgot!

Regisztraltam az sgn egy forumot.Ha elsore nem lesz mas ,akkor ott is tudunk elvonultan beszelgetni.
2 fo moderatorra is szukseg lenne majd.Varom az onkent jelentkezoket. ab_aveo,csacsi?  ;D ;D
Az itteni statisztikamat figyelembe veve(0,18 hozzaszolas naponta) ott sem leszek az a szofoso...
Az eddigi erdeklodok:
csacsi1899
ab_aevo
lalalagirl
tibi181818
ryanboy
sleve
Lúzer SC

Nagyon szivesen segitek, segítenék, de ebben a 2 hétben elfoglalt vagyok, nem érek rá ilyesmire, nyáron pedig várhatóan nem sokat leszek itthon. Tehát egyelőre állandó elkötelezettséget nem tudok vállalni sajnos.

Kezdődik a Wimbledon a tradelők paradicsoma, jó volna egy kis tapasztalatmegosztás előtte. Bár sok időm nem lesz rá, de azért megpróbálok kicsit tradelni :D