Sportfogadas.org Közlemény

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Figyelem!


Szeretnénk felhívni minden egyes fórumtag, illetve látogató figyelmét, hogy a Sportfogadas.org soha nem kért és soha nem is fog kérni pénzt a tippekért.

Minap valaki bejelentkezett a Fórumunkra, s privát üzenetben ajánlotta bizonyos tagoknak, hogy pénz ellenében megbundázott mérkőzések tippjeit ajánlja.

Figyelem! Ne dőljetek be a hasonló privát üzeneteknek. Mivel ez egy nyilvános fórum, nem tudjuk korlátozni, meg elkerülni, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő.

Tilos a fórumon a hasonló reklám, illetve a pénzkérés. Ezért végleges kitiltás jár!

Legyetek óvatosak!!!

Figyelem!

A Sportfogadas.org fórumszabályzatának 5-dik pontja alapján:

"5. Egyebek:

5.1. Pénz és egyéb dolgok kérése

A Sportfogadas.org az egy portál, s nem bank. Aki pénzt kér kölcsön a fórumon az ki lesz tiltva. Privátban mindenki azt csinál amit akar, de ha panaszok érkeznek onnan is, akkor intézkedünk.
"

Még egyszer kihangsúlyoznám: EZ NEM BANK! Tilos és nem egészséges mások pénzén fogadni!

Ezentúl amikor panasz érkezik, a vétkes repül a fórumról!

Figyelem!

Megkérünk mindenkit, hogy amennyiben valaki privát üzenet által igényel/kér pénzt (bármekkora összeg), jelezzétek nekünk, s mi intézkedünk.

A fórumon a pénzkérés szigorúan TILOS (még akkor is ha ez privátban történik)!

S, hogy komolyra fordítsuk a szót, íme egy lista azokkal akik emiatt büntetve vannak:

Pepi1990, boci17

Ugyanakkor felhívjuk a figyelmeteket, hogy tippeket pénzért árulni ugyancsak TILOS! Hivatkozni sem lehet más oldalakra, ahol pénzért árulnak tippeket!

Ne dőljetek be a "kamu" biztos jövedelmet reklámozó gyíkparasztoknak, mert csak át akarnak verni! Gondoljatok bele, miért érné meg nekik a "tuti biztos" tippet eladni?

Hasonló fórumtag:

gonczi

#3 július 11, 2013, 14:13:07, Milan
Figyelem! Új pont a szabályzatban!

5.2. Tippszolgáltatás pénz ellenében

A Sportfogadas.org egy ingyenes sportfogadás portál. Az oldal üzemeltetői a tippekért soha nem kérnek pénzt, vagy egyéb anyagi juttatást.
Szigorúan büntetjük (kizárással) azon személyeket akik bármilyen módon szolgáltatásaikért pénzt igényelnek! Ezen kívül a kizárás mellett addigi tevékenykedésüket is töröljük.
Ezen kívül a fórum bármely témájában (akár aláírásban is) tilos megemlíteni bármilyen hasonló szolgáltatást, úgymond 0 toleranciás politikát folytatunk!


Ez a szabálypont mától, 2013 Július 11-től érvényes!
Aki nem fogadja ezt el, annak lehetősége van leiratkoznia a Fórumról. Ezzel kapcsolatban engem keressetek privátban!

Felhívom azon fórumtagok figyelmét, akik hasonló dolgokat közöltek naplójukban, hogy távolítsák azt el. Határidő: 2013 Augusztus 1!

Ha bármilyen kérdésetek van, állok rendelkezésetekre!

Figyelem! Egy újabb pénzkéregető! Senki ne dőljön be!

Lacoste1927

Ezt az üzenetet többen is megkapták:

"Szia! Ne haragudj, hogy így ismeretlenül kérlek, de a fórumon ezt nem tehetem meg. Skrillen tudnál nekem 1500Ft-ot kü[email protected] az email címem. Persze az utalás költségét is visszaküldöm Neked január 2-án. Egy esélyt szeretnék mert 100.000Ft-ot kell összeszednem január 6-ig és ez tűnik az egyetlen esélyemnek. Még1x bocsi! Üdv,Karesz"

Ezt nem egy személy kapta meg, hanem több is!

Sziasztok!
Lehet,hogy nem jó helyre írok,de szeretném ha egy linket levennétek az oldalról.

Van a hasznos linkek között egy betontip nevű hivatkozás,ezt a honlapot csalók működtetik.

A tippekért befizeted a pénzt amit kérnek,küldenek is tippeket de ezek után a statisztikájuk szépsége érdekében a rossz tippeket nem írják ki az archívumukban,vagy megmásítják,hogy ne rontsa a statisztikájukat.

Így megtévesztve sportfogadó társainkat,és szerezve új ügyfeleket a látszólag szép eredményekkel.

Üdvözlettel: Ónodi Zsolt


Újból felhívom a figyelmeteket, hogy a fórumunkon szigorúan tilos a pénzkérés.

Amennyiben valaki hasonló üzenettel keres, akkor megkérlek jelentsétek mielőbb.

Köszönjük.  :beerchug:

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a Sportfogadas.org nem vállal semmilyen felelősséget abban az esetben ha valaki pénzt ad kölcsön, s valamilyen okból kifolyólag azt nem kapja vissza.

A Sportfogadas.org portálon a pénzkérés szigorúan tilos, s abban az esetben ha valaki ezt mégsem veszi figyelembe s pénzt kölcsönöz, akkor az vállalja az esetleges kellemetlen következményeket.

Sportfogadas.org - Játékok

A Sportfogadas.org játékain bárki részt vehet, amennyiben teljesíti a feltételeket (pl. rendelkezik fórumos regisztrációval).

Annak érdekében, hogy a játék tiszta (fair play) körülmények közt legyen megrendezve, egy háztartásból egy adott játékban csak egy személy szerepelhet. Mi ezt követjük, s amennyiben egy IP-ről egy adott játékban többen is szerepelnek, az illető játékosokat kizárjuk a versenyből.

Amennyiben egy háztartásból többen is szeretnének fórumtagok lenni, netalán részt venni a játékokon, ennek sincs semmilyen akadálya, csak annyi, hogy azonos játékban nem szerepelhetnek az illetők.

Pl. egy játékos szerepel a tippjátékokban, a másik a 365Ligában, a harmadik az SPF Kupában stb.

Az azonos versenyben való szereplés a tilos, csak!

További sok sikert!  :beerchug: