Online Sportfogadás Játékok

Indította Milán, január 14, 2013, 11:17:43

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: firgabácsi Dátum május 23, 2022, 22:11:49A Roland Garros maradj talpon tippjátékban mi van akkor ha a meccs amire tippeltem eredetileg ma lett volna, de elhúzódott pár másik meccs így a csúszás miatt az enyémet több másikkal együtt áttették holnap délelőttre.

Tippelj tovább, majd eredmények függvényében folytathatód a játékot, vagy sem, ahogy sunik29 is írta.  :ok:

borsod1984

**** Tősgyökeres
Sziasztok lenne egy kérdésem
Tegnap internet szolgáltató hibájáa miatt nem tudtam tippelni és benne voltam még a játékba
Esetleg úgy folytathatóm h ma 2tippet adok le?

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: borsod1984 Dátum június 17, 2022, 14:32:41Sziasztok lenne egy kérdésem
Tegnap internet szolgáltató hibájáa miatt nem tudtam tippelni és benne voltam még a játékba
Esetleg úgy folytathatóm h ma 2tippet adok le?

Ilyesmi nem lehetséges.

Titti7

****** Veterán
július 15, 2022, 11:56:35 #543 július 15, 2022, 11:59:50, Titti7
Csak egy szimpla kérdés!

A profilnál ott vannak, hogy adott ember milyen játékokban nyert!

Ám én rányomva például az sftotó győzelmekre, csak az első győzelmet látom. Ugyanez a Guru győzelmeknél is.
Hogyan lehet az összes győzelmet visszanézni?

@vmlinuz  tudsz rá megoldást vagy én vagyok a béna?

Köszönöm előre is a választ!Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Nem, csak az utolsó győzelmeket jeleniti meg mikor több van.

borsod1984

**** Tősgyökeres
Aki az első nap nem tippelt az kiesett az US openes játékból?

Carpeks

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: borsod1984 Dátum augusztus 30, 2022, 11:04:35Aki az első nap nem tippelt az kiesett az US openes játékból?

Erre rögtön a szabályzat első pontjában választ kapsz.

1. Minden meccsnapra kell tippet leadnod (1 nap = 1 tipp). A napok közép-európai idő szerint számítanak (0-24). A játék augusztus 29. - szeptember 11. között zajlik.

borsod1984

**** Tősgyökeres