Sziasztok!
Jó régen nem voltam már itt, még 2017-ben volt egy sikertelen félidő gól over próbálkozásom, azt vezettem is a fórumban. Most a duplázós módszerrel próbálkoznék, 2-es szorzón félidő gólokra fogadnék.
Viszont a tapasztalataitokat, véleményeteket szeretném kérni, hogy melyek azok az irodák, amik nem korlátoznak ilyen módszernél? Bet365 gondolom sajnos igen. Úgy gondoltam, hogy mivel kis téttel fogadnék, hogy a pénz akár egy 10-es bukószériát is kibírjon, (500-1.000ft lenne az alap) ezért egyszerre több vonalat is futtatnék ha van több jó meccs. Tehát annyi pénz lenne a bankom, amennyi elég arra, hogy 2-3 szálon kibírjon akár 8-9 vesztes tippet is - persze a
10.re már mindenképp jönnie kell legkésőbb

Erre azért van szükség, mert így lehetne vele keresni viszonylag több pénzt, tekintve ha csak 1 szálon fut, akkor órákig is eltarthat mire találok olyan meccset ami jó lehet, ott is várni kell a gólra, sőt lehet gól se lesz, tehát görgetem magam előtt a dolgot, eközben lemaradhatok olyanokról, amik jók lehetnek. Ahogy visszanéztem az előbb azt a "csekély" 101 oldalt, amit teleírtam itt a tippekkel, 1 olyan széria volt, ahol csak a 9.-re jött az over, viszont 5 egymás utáni bukó se volt túl sok. És itt nem csak az 1 egység a nyerő a sokadik duplázás után, hanem simán bejöhet egymás után több tipp is már elsőre.
Mit gondoltok, működhet? Persze sajnos itt a nagy számok törvénye, mint mindig, simán lehet hogy lenne olyan, hogy
11.re jönne csak, vagy addigra se, ott pedig már annyi pénzt kéne feltenni, amennyit nagyon nem szeretnék, sőt lehet fel sem engednék tenni egy egy kisebb ligában játszó csapatra.