Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Indította giotti, október 26, 2009, 17:12:46

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: bufa1993 Dátum április 19, 2020, 10:01:51
Sziasztok!

Van olyan fogadoiroda ami nem korlatoz le arbitratsz fogadasnal? A bwin es 22betre raktam fel penzt, nyertem is de egy het alatt mar is korlatoztak.

Koszi elore is a segitseget.

A ruszki 22bet, korlátozna? Pedig náluk mindent szabad, még koronavírusra fogadni is.  :D

oakland23

****** Veterán
eleve korlátoz, pl. ilyen kevésbé populáris eseményekre nekem első perctől ilyen 2-3 ezret enged, vagy starandfocira is magasabb line-okra alig engedett feltenni valamit. Szóval jó iroda, de ott sokat nyerni nem nagyon lehet, hacsak nem egy Real-Barcára fogad az ember

bufa1993

** Kezdő
Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 20, 2020, 14:25:03
A ruszki 22bet, korlátozna? Pedig náluk mindent szabad, még koronavírusra fogadni is.  :D

Igen. Bar engem ugy korlatoz hogy az oddsokat lentebb vitte szamomra.

dgabesz

*** Haladó
Sziasztok,

Találtam a neten egy hasznos kis programot surebet/freebet kiszámítására. Semmi különleges nincs benne, ugyanazt tudja mint a társai, viszont az a jó benne, h mindig látható és így nem kell ablakot váltani, ha számítani akarsz, mert ugyebár itt a gyorsaság a lényeg.
Nekem nagyon jól jött ilyen jellegű fogadásoknál, hátha valakit érdekel még. 8)

Kép és a progi csatolva...

Lancer

**** Tősgyökeres
Sziasztok egy olyan kérdés merült fel bennem hogy mi számít "normál" arbnak? Hány % az ami még nem kiugró? Láttam ilyen 10-20% arbokat ezek mennyire gyakoriak ?

paramparam

* Újonc
Sziasztok. Lehet nem jó helyre írok, de talán többen olvassák ezt, így több emberhez eljuthat a kérdésem.

Kaptam egy ajánlatot. Csináljak egy acc ot bárhol ahol adott egyfajta fogadási lehetőség töltsem fel tetszőleges összeggel s egy hét alatt  a haszon fele az enyèm másik felét pedig elutalom a srácnak aki játszik az accomban.

Több ilyen számlám is van, mindenhol kemény büntiben vagyok a saját játékomban, tehát ezek alvó számlák.

Amit ajánl a srác ismerős számomra egy része legalábbis. Én is stromanokon keresztül tudok fogadni a saját játékomra, de ott ugye minden szál az én koordinációmban van.

Hallottatok e már ilyenről mik lehetnek a hátulütői?

Alk

**** Tősgyökeres
Hátulütője az, hogy 100%-ban te viseled a pénzügyi kockázatot. Ha nyerünk, felezünk, ha nem, sorry. Véleményem szerint neki kéne biztosítania a tőkét, elvégre az ő businesse.

paramparam

* Újonc
Napokon belül kiderül, volt neki csoportja ahol kovettem, ez nem a 600 euros 1 tippet adok féle tipster, ingyenbe nyomta az átlag 1.7 es tippeket 90%feletti nyereségességgel. Kispénzt toltam csak fel amit megsem érzek.
Idézetet írta: Alk Dátum szeptember 02, 2020, 09:48:07
Hátulütője az, hogy 100%-ban te viseled a pénzügyi kockázatot. Ha nyerünk, felezünk, ha nem, sorry. Véleményem szerint neki kéne biztosítania a tőkét, elvégre az ő businesse.

curpy82

**** Tősgyökeres
Arbra jó lehet.
Mbappé klubja szept.1:
Real 1.5 Unibet
PSG 4.33 betfair

Mást nehezen tudok elképzelni.Vélemény?

oakland23

****** Veterán

curpy82

**** Tősgyökeres

csacsi1899

**** Tősgyökeres

BlackZolee

* Újonc
Sziasztok.
Aki regisztrálva van a surebet.com oldalon, kérem szavazzon a tippmixpro.hu-ra. Azon irodák amelyekre sok szavazat érkezik, felkerülnek a vizsgált oldalak közé. Köszönöm.
https://surebet.com/bookie_ideas

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Picit nehezen fognak felkerülni, főleg, hogy a Tippmixpronak nincs rendes API-ja, amivel adatokat szolgáltatna.