A pénz átkerül a türelmetlenektől a türelmesekhez.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


TOTTENHAM - JUVENTUS
Juventus jut tovább

1.65

tét: 1.550 Ft
várható nyeremény: 2.560 Ft

A Juventus egy sötét ló a BL-ben, valahogy senki sem számol velük aztán mégis ott vannak a végjátékban. A játékoskeretük nekik az egyik legerősebb, de valamiért egy olasz csapatnak nincs akkora "márkája" mint egy spanyolnak vagy angolnak. A Tottenham is egy jó csapat, de nincs benne európa legjobb 8 csapatába, a tavalyi BL kiírás sokkal reálisabb képet ad mint az idei: hiába nyerték meg a csoportot, egy ciprusi APOELT, egy szakadék felé tartó vonatban ülő Dortmundot és egy süllyedő hajóban lévő Real Madridot vertek meg. A Tottenham eredményessége nagyban függ Harry Kane góljaitól, a Juve az eredményeit viszont a csapat teljesítményeit köszönheti. Nálam egyébként 2 csapat a favorit a BL győzelemre: a Barcelona és a Juventus.
Egyébként ezt a meccset szívem szerint komolyabb összeggel is megtolnám

HAMBURG - LEVERKUSEN
LEVERKUSEN

1.96
tét: 1.632 Ft
várható: 3.198 Ft

MALAGA - VALENCIA
VALENCIA

2.05
tét: 1.560 Ft
várható: 3.198 Ft

GENOA - INTER
INTER

2.17
tét: 1.474 Ft
várható: 3.198 Ft

BENEVENTO - CROTONE
CROTONE

2.85
tét: 1.122 FT
várható: 3.197 Ft

Mind a 4 meccs amit választottam olyan, hogy az esélyesebb csapat megy idegenbe, és 1.96 a legkisebb odds. A Malaga és a Benevento már elszálltak, a Hamburg is elég rosszul áll, a hazaiak közül a Genoa egyedül közép csapat. Míg akiket tettem azok közül a Valencia, Inter és Leverkusen hármas mind a BL főtáblát célozták meg, ezért kötelező nyerni alsóházi csapatok ellen, bár sokszor a kötelező a legnehezebb... Ezek a csapatok top csapatok, viszont idén nem szerepelnek a nemzetköziben, ezért is tettem őket, itt nem lesz rotálás és pihentetés, a legerősebb csapatok mennek pályára. Az EL nálam lutri kicsit, a BL meg ugye két fordulós, és elég necces most így eltalálni elsőre. A Benevento - Crotone kicsit másabb, itt két csapat menekül a kiesés elől. a Crotone minden téren jobb, egyedül a hazai pálya szól a Benevento mellett, ők ha itt nem nyernek nekik tuti ennyi volt a Serie A...
Nem azt mondom, hogy ezen a meccsen is akkora különbség van a két csapat között mint a másik 3-nél, de a Crotone tapasztaltabb mint a Benevento, a második szezonjukat futják az első osztályban, ősszel otthon nyertek, legutóbbi 4 meccsükön nem kaptak ki.

80:00


2/4
+608

FANKFURT - LIPCSE
DNB FRANKFURT

2.00
tét: 1.600 Ft
várható: 3.200 Ft

ZENIT - CELTIC
ZENIT JUT TOVÁBB

1. meccs eredménye: Celtic - Zenit 1-0
2.25
tét: 1.422
várható: 3.199 Ft

LAZIO - STEAUA (FCSB)
STEAUA JUT TOVÁBB

1. meccs eredménye: Steaua - Lazio 1-0
2.25
tét: 1.500 Ft
várható: 3.375 Ft

ÉLŐ TIPP
ARSENAL - ÖSTERSUND
0-2-nél, ÖSTERSUND

2.10
tét: 1.524 Ft
várható: 3.200 Ft

ÉLŐ TIPP
MEZŐKÖVESD - PUSKÁS AKADÉMIA
GÓLOK SZÁMA
FELETT 0.5

1.76
tét: 1.818 Ft
várható: 3.199 Ft

ÉLŐ
AZ ALKMAAR - SPARTA ROTTERDAM
AZ ALKMAAR

2.00
tét: 1.600 Ft
várható: 3.200 Ft

INTER - BENEVENTO
BENEVENTO GÓLSZÁM
0.5 ALATT

1.81
tét: 1.768 Ft
várható: 3.200 Ft

SEVILLA - ATLETICO
ATLETICO

2.30
tét: 1.391 Ft
várható: 3.199 Ft

A Frankfurt és a Lipcse is fej fej mellett halad a Bundesligában, ami a hazaiak mellett szólt, a hazai pálya illetve a vendégek EL szereplése, emellett Forsberg és Werner sem kezdett.
A Zenit szerintem erősebb mint a Celtic, az egy gól nem ledolgozhatatlan, a Celticnél több sérült is van. Itt is minden a hazaiak mellett szól.
A Laziot a bajnokság érdekli, Bukarestbe is a B keret utazott, én arra játszok, hogy ma is a B keret lép pályára, amellyel a románok partiban lesznek és kihúzzák egy X-re amivel továbbmennek. Szerintem a Lazio is kiesésre játszik, mint a Napoli. Nagyon reménykedek, hogy Immobile nem kezd, az már fél siker lenne.
A Mezőkövesd - Puskás meccset már régen kinéztem magamnak, ha a 0.5 gól+ szorzója felmegy magasra megrakom, az NB1-ben ritka a 0-0, a Mezőkövesd egymás után két nulla nullát játszott, persze a múlt a múltat mutatja és nem a jövőt... én megkockáztattam, mivel eddig a 2 csapat minden egymás elleni meccsén volt gól.
Az Inter - Beneventon viszont a hazaiak nincsenek igazán jó formában, viszont a vendégek sem. A Benevento idegenben az összes meccsét elvesztette, nem hiszem hogy tudnak majd gólt rúgni.
A Sevilla hétközben fogadja a Man Unitedet, ez a meccs kifog belőlük venni, hogy kikapjanak az amúgy is sokkal erősebb Atletico Madridtól.
Minden egyes meccsen jó odds, ha legalább 2 jön, az már nem rossz

83:00

8/12
+ 7.183

FA KUPA
VÉGSŐ GYŐZTES
LEICESTER CITY (10.00)
vagy WIGAN (67.00)

május 19.

összes tét: 2.045 Ft
várható nyeremény: 17.790 Ft
eredő odds: 8,70

Tehát FA kupa, még 10 csapat van versenyben:
Én ezeket a csapatokat 3x3 +1 csoportra osztottam a következőképpen...
BL ben szereplő és BL helyért küzdő csapatok. Tottenham, MU, Chelsea. Nekik sokkal fontosabb a bajnokság és a BL. Számukra nincs akkora presztise egy FA kupa meccsnek mint egy sorsdöntő bajnokinak vagy egy egyenes kieséses BL focimeccsnek. Ezenkivül sokszor félválról veszik a meccseket. Ami mellettük szól az erősebb és a bővebb játékoskeret. Bár a Chelsea elég gyenge idén... a Tottenham valahogy mindig elszúrja sorsdöntő meccseket... az MU viszont erős, de Mourinhot ismerve simán kinézem hogy mondjuk egy komolyabb BL vagy bajnoki előtt felküldi a B keretet...

Kiesés ellen küzdő PL klubok. Southampton, Swansea, Brighton. 26,27 és 28 pontot gyűjtöttek a PL-ben. Nekik a bentmaradás a fő céljuk innenstől kezdve, bár ha éppen éppen továbbmennek már a döntőben bármi megtörténhet ezt hozzáteszem. És egy esetleges kupagyőzelem + bentmaradás tökéletes szezont jelentene ezeknek a csapatoknak. Én személy szerint a Swanseat és a Brighton esélytelennek tartom talána Soton képvisel komolyabb játékerőt.

Alsóbb osztályú csapatok. Sheff Wed. Wigan, Rochdale. A sheffildi Wednesday a Championship középmezőnyében szerepel, ők valószinüleg kiesni és feljutni sem fognak. A kupában nem ők a fő esélyesek, de kitudja... A Rochdale tök utolsó a 3. osztályban szerintem esélyük sincs megnyerni a kupát. A Wigan viszont PL multú csapat és feljutásra állnak a 3. osztályban, kiejtettek 3 premier leauge csapatot, és most legutóbb a Man Cityt, ha őket kiejtették miért ne nyerhetnék meg? 3 kör van hátra a labda gömbölyű. Otthon fogadják a kiesés elől menekülő Southamptont szerintem itt van reális esélyük továbbmenni.

és amit említettem a 10. csapat az én favoritom: Leicester City
Nézzük csak: A bajnokságban biztonságban is vannak és a 4. hely elérhetetlen nekik. 2 esélyük van az Európa Ligára: Megelőzik a Burnleyt és befutnak 7. ként + az MU, Chelsea, Spurs 3as döntőzik. Vagy megnyerik az FA kupát... Nem övék a legerősebb keret viszont van néhány klasszis játékosuk: Schmeichel, Maguire, Mahrez, Vardy. Vardy az összes nagycsapatnak betalált a PL-ben. A kupában is simán kijöhet nekik a lépés, otthon fogadják a Chelseat, ha ott továbbjutnak akkor irány a Wembley ott pedig bármi megtörténhet. Mint mondtam a 3 "nagy" közül az MU szerintem a leg esélyesebb, de olyan sok tényezős a dolog hogy 3 szoros oddsért azokat nem éri megtenni, a Chelsea és a Spurs viszont simán kieshet a Leicestertől.
Itt én arra játszok, hogy lehetőleg minél több esetben a kis csapat menjen tovább.
Lehet k*rva nagy bukta lesz, de 2000 Ft-ot megéri kockáztatni 17.000 ezerért.

85:00


ÉLŐ
BÉKÉSCSABA - NAGYKANIZSA
2,5 GÓL ALATT

2.02
tét: 1.600 Ft
várható: 3.232 Ft

ARSENAL - MAN. CITY
MAN. CITY

1.80
tét: 1.778 Ft
várható: 3.200 Ft

ÉLŐ
MONACO - BORDEAUX
MONACO GÓLSZÁM 1.5 felett

2.00
tét: 1.600 Ft
várható: 3.200 Ft

KÖLN - STUTTGART
KÖLN

2.43
tét: 1.317 Ft
várható: 3.200 Ft

REAL MADRID - GETAFE
GETAFE vagy DÖNTETLEN

4.35 (bet365 irodánál 5.50-ért adja)
tét: 735 Ft
várható: 3.200 Ft

BARCELONA - ATLETICO
ATLETICO

5.80
tét: 552 Ft
várható: 3.201 Ft

ÉLŐ
MARSEILLE - NANTES
VÉGEREDMÉNY: 0-1

5.75
tét: 612 Ft
várható: 3.512 Ft

PSG - REAL MADRID
PSG jut tovább

3.10
tét: 1.032 Ft
várható: 3.199 Ft

Az első mérkőzésen továbbjutott a Békéscsaba, gondoltam a vendégek nem rúgnak gólt, és az első félidőben sem volt sok helyzet, valamint az időjárás sem a legjobb foci idő volt, és mint írtam ez egy lefutott párharc.
A Manchester City csapata a liga kupa döntőjében 3-0 ra simán leiskolázta az Arsenalt, szerintem 4 nap alatt nem történhet akkora változás, hogy a bajnoki meccsükön sem a City nyerjen. El fogják vinni a 3 pontot Londonból.
A Köln menekül a kiesés elől, a Stuttgart kellemes pozícióban van. Ennek ellenére szerintem a hazaiak esélyesebbek, ma idegenben verték a Lipcsét ez erőt adhat nekik, na meg a Stuttgart pocsék idegenbeli teljesítménye (összesen 1 győzelem vendégként).
A Real Madrid a PSG elleni meccsre készül, nekik a bajnokság elúszott, a Getafe egy olyan kis/közép csapat amely eléggé kevés gólos meccseket játszik, nem rég a Camp Nouban játszottak egy nulla nullát. Zidane nem hiszem, hogy kockáztat Ronaldo sem fiatal már, szerintem felküldi a B csapatot és lehet az is persze, hogy nyernek, úgy érzem ilyen oddsért miért ne tegyem meg?
Mint ahogy miért ne tegyem meg az Atletico Madridot a Barcelona ellen? 5.80 as odds, egy ilyen derbire szerintem csak az underdog csapatra érdemes fogadni. A Barca szinte bajnok, veretlenek is. Az első számú üldözője a madridi Atletico, gondolom a naplómból is látszik, hogy szeretek rájuk fogadni és kedvelem is a klubot, ha valaki megveri a Barcát idén akkor esetleg ők, mondom úgy hogy a Barca az esélyesebb, ennek ellenére az 5.80 nagyon csábító. Ők ezen nem bukhatnak annyit mint a Barca, és ugye sokszor van hogy az nyer akin nincs rajta a nyomás.
Marseille - Nantes: Ezt a meccset élőben tettem meg kb 30. percben 0-1 -nél a tippem szerintem nagyon jó volt, nem számítottam arra, hogy az unibet a 90. perc után felfüggeszti a cash outot.... nem is tudok mit mondani erre volt egy elég jó tippem, de eléggé átejtett a fogadó iroda, pont ezért raktam magasabbra is a várhatót, hogy tudjak cash outolni  :'(  :noway:  :noway:  :noway:
PSG - Real: a párharc előtt a PSG-n volt a kisebb odds, annyi történt, hogy lement egy meccs Madridban ahol 3-1 re nyert a Real, most jön a visszavágó, a PSG is simán nyerhet kettővel vagy hárommal is. A Real Madridnak nem lesz mindig szerencséje, mint mondtam szerintem Zidane tartalékolni fog erre a meccsre és azon lesz, hogy itt továbbjussanak, ha Párizsban továbbjutnának nagy esélyük lenne a BL győzelemre. A PSG pedig próbál kilépni az árnyékából, nemzetközileg semmi sikerük nem volt. Én személy szerint 50-50% ra adnám az esélyeket, ezért a 3.10 es odds nagyon jó a Párizsra. Nem mellékesen ez a csapat tavaly 4-0 ra verte meg itt a másik spanyol óriást a Barcelonát, a visszavágón az a Neymar rúgott gólokat aki ma már a PSG-t erősíti.
(Most ezek kicsit nagyobb oddsok, de én azon az állásponton vagyok, ha magasabb az odds mint amit kerestem akkor tolni kel, ha kisebb akkor nem érdemes (láttam egy jó kis Napoli - Romát hazaira 1.66 ért, nem érdemes tolni, 1.80-1.85 lenne az ideális véleményem szerint))

91:00

13/23
+10.150

A Marseille meccsen felidegesítve magam ellátogattam az unibet kaszinóba
ott szerencsére +2.940 be jöttem ki, és legrosszabb minusz -300 ban voltam.
Nem sportfogadás, de ez is a pénz növelését szolgálta.

93:00

Itt most van egy kis átfedés ez a heti és a múltheti között, ugyanis a PSG - Real még nem ment le

ÉLŐ
CRYSTAL PALACE - MAN. UNITED
PONTOS VÉGEREDMÉNY TIPPEK
1-0, 1-1, 1-2 (1-0-ás Palace Vezetésnél)

1.88
összes feltett tét: 1.695 Ft
várható nyeremény: 3.200 Ft (külön külön minden esetben)

ÉLŐ
CELTA VIGO - LAS PALMAS
CELTA

2.65 (2.31)
tét: 1207 + 178 (tettem egy fogadást 15 perccel később V-re is, így úgymond két esélyben játszottam meg)
1.385 Ft
várható: 3.200 Ft

BURIAM UNITED - CEREZO OSAKA
CEREZO OSAKA

1.96
tét: 1.633 Ft
várható: 3.200 Ft

ÉLŐ
KASHIWA - KITCHEE
KASHIWA -1.5

1.91
tét: 1.675 Ft
várható: 3.200 Ft

-500 Ft

ÉLŐ
GUANGZHOU - JEJU
HAZAI CSAPAT GÓLSZÁM 1.5+

2.07
tét: 3.200 Ft
várható: 6.624 Ft

MILAN - ARSENAL
MILAN JUT TOVÁBB

2.15
tét: 1.500 Ft
várható: 3.225 Ft

ÉLŐ
ITTIFAQ - AL HILAL
Melyik csapat szerzi a 2. gólt? AL HILAL

1.95
tét: 1.700 Ft
várható: 3.315 Ft

ÉLŐ
SPARTA PRAHA - SVAROG TEPLICE (FUTSAL)
HENDIKEP 0:3
SVAROG TEPLICE

2.15
tét: 1.500 Ft
várható: 3.225 Ft

ÉLŐ
MAINZ - SCHALKE
MAINZ SZEREZ GÓLT

2.90
tét: 4.000 Ft
várható: 11.600 Ft

ÉLŐ
JUVENTUD - CENTRAL BALLESTER
0.5 GÓLNÁL TÖBB

3.25
tét: 5.000 Ft
várható: 16.250 Ft

ÉLŐ
MELIPILLA - LA SERENA
0.5 GÓLNÁL TÖBB - 1. FÉLIDŐ

3.30
tét: 5.653 Ft
várható: 18.654 Ft


KILMARNOCK - ROSS COUNTY
KILMARNOCK

1.98
tét: 1.887 Ft
várható: 3.735 Ft

EVERTON - BRIGHTON
EVERTON

2.16
tét: 1.729 Ft
várható: 3.745 Ft

ÉLŐ
F. BERLIN - GUMMERSBACH
HENDIKEP 0:2
FÜCHSE BERLIN

1.80
tét: 2.000 Ft
várható: 3.600 Ft

SASSUOLO - SPAL
SPAL 0.5 (döntetlen vagy SPAL)

1.90
tét: 1.966 Ft
várható: 3.721 Ft

ÉLŐ
LAS PALMAS - VILLARREAL
ÁZSIAI: 1 GÓL FELETT

1.71
tét: 1.871 Ft
várható: 3.199 Ft

Az élő tippnél lényegében egy jobb oddson fogtam meg, hogy a Palace nem szerez több gólt, remélem ráülnek az 1-0 -ra a United meg nem hibázik többet illetve azt is remélem, hogy későn jön az első United gól, erre a meccsre meccs előtt nem tettem volna egy forintot sem, de látván h a Palace lőtte az elsőt úgy érzem ezt tolni kell.

A Celtát viszont már meccs előtt is nyugodtan tettem volna, 1-1 után vártam, hogy menjen fel az odds, 2.65 ön sikerült is megtenni. A 89. percben be is jött,

Ázsiai bl csoportmeccs, a japán csapat erősebb mint a thaiföldi, igaz idegenben megy, a másik 2 riválisa sokkal erősebb, és nem hagyhat ott egyetlen pontot sem.

Kashiwa - Kitchee: mérkőzés előtt 1,23 ra adta a hendit, a japán csapat sokkal többet próbálkozott az első félidőben, a vendégek a Jeonbuktól 6-ot a Tianjinttól 3-at kaptak. Szerintem itt is lesz közte 2 gól.

A Guangzhou Evergrande gyorsan hátrányba került a Jeju ellen, ám ez a csapat a legerősebb Kínában, nyert is már Ázsiai BL-t, és általában sok gólos meccseket játszik, hazaiban meglövi a kettőt, mivel hátrányba került, szerintem ez egy jó odds. Ezt dupla téttel toltam és nagyon gondolkoztam 0-2 nél 8as oddsért gondolkoztam a hazain is...

Az Arsenal nagyon gyenge formában van, Wenger kb 10 éve volt jó edző, viszont a játékoskeret nem rossz, a
Milannak talán 1 fokkal gyengébb a kerete, viszont a formájuk egyre jobb, az olasz kupában is döntősök, az edzőjük a fiatal és ambiciozus Gattuso, aki valamit jól csinál, mert sokat változtak az eredmények a Montella érához képest. Mindkét csapat bajnoki teljesítménye kritikán aluli (az egész évet nézve), így az fix hogy sem a Milan sem az Arsenal nem indul a BL-ben a bajnoki eredménye alapján. Egyetlen esélyük az Európa Liga...

A Kilmarnock az első 8 hazai meccsén nem tudott győzni, majd a következő 8 meccsén (melyből már 2 skót FA kupa volt) nem talált legyőzőre otthon, ezzel szemben a Ross County idegenben 3 sikert és 2 döntetlent tud felmutatni, igaz az egyik sikerük pont a Kilmarnock elen volt. Nem mellesleg a Ross County az utolsó helyezett a ligában...

Az Everton szerintem sokkal erősebb mint a Brighton ám ez a tabellán nem látszódik, ezért is a magas odds. Ami szerintem egy ajándék szorzó. Igaz a Brighton most jó formában van, de hülyeség arra játszani, hogy a Brighton megverte az Arsenalt akkor az Evertont is megfogja... Az erősebb játékoskeret és a hazai pálya, na meg a nagyobb PL rutin is a hazaiak mellett szól. A pillanatnyi forma a vendégek mellett.

Mikor akar már nyerni a Sassuolo?? Remélem nem most, úgy gondolom a SPAL egy X re jó lesz ott, de még nyerhet is akár. A hazaiak alig rúgnak gólt, ez kritikán aluli teljesítmény és lehet, hogy ez az A ligához kevés lesz. Rossz ómen ugyanakkor, hogy legutóbb pont akkor nyertek amikor megverettem őket (Sassuolo - Inter 1:0), reménykedek benne, hogy nem csap kétszer ugyanoda a villám. Ez a tippem pontosan az Everton - Brighton megfordítottja, itt abszolút a pillanatnyi formára játszok, a SPAL jól elkapta a fonalat. És még a másik tippnél az Everton mutat fel jó eredményeket főleg Big Sam érkezése óta, a Sassuolot totál esélytelennek érzem, szerintem ők már csak arra játszanak, hogy a mögöttük lévők nem nyernek meccseket. Mert 15 rúgott góllal nem lehet bent maradni. Aztán ki tudja, lehet megint balszerencsém lesz és most támadnak fel.

A Las Palmasnak és a Villarealnak is a győzelem a cél, a kimenetel megjósolhatatlan, az első félidőben 4-4 próbálkozás volt melyből 2-2 ment a kapukra. Gól nem született. Ősszel gólgazdag meccsen 4-0 ra nyert a Villareal. Megkockáztatom, hogy a 2. félidőben lesz 2 gól (55. percben tettem), olyan módon hogy 1 gól esetén visszaadja a pénzemet. Azon, hogy lesz gól nagyon kicsit az odds, nem éri meg tenni. Viszont és nagy esélyt is látok rá, hogy lesz, ha pedig lesz az elsőt követheti a második is:)

101:00

Mivel az MU nem jutott tovább, így most még egyszer feltolom az egész tőkémet, a 3 hónap alatt ilyen nem volt, találtam hétvégére 2 országos tuti meccset a Monaco - Lille hazait és a SPAL - Juve vendéget, de van hogy a leges legtutibbak úsznak el, helyette találtam egy élőt, egy mait és egy holnapit, nézzük...

ÉLŐ (BOLÍVIA)
NACIONAL POTOSI - SAN JOSE
0.5 FELETT (1.24)

KITCHEE - KASHIWA REYSOL
KASHIWA

VIKTORIA PLZEN - SPORTING LISBON
TOVÁBBJUTÓ CSAPAT: SPORTING


eredő odds: 1.52
tét: 34.596 Ft
várható: 52.701 Ft
(2300 Ft nem az unibeten volt fent, így ha bejön meglesz a várt 55.000 Ft)

A bolíviai bajnokságban nagyon ritka a nulla-nulla, az első félidőben voltak lövések itt is ott is, valamint a meccs előtti oddsot arra hogy lesz gól, a bet365 1.05 re a Sportingbet pedig 1.01 re adta. Így ez a 3 adat engem meggyőzött.
A Kashiwa - Kitchee meccset múlthéten néztem, nagyon nagy volt a hazai mezőnyfölény igaz gólokban nem mutatkozott meg, csak egy null lett. A hong kongi csapat eddig 3 meccsen 0 pontot szerzett gólt sem lőtt, viszont kapott 10-et. Ebben a csoportban ők lehetnek a mérleg nyelve, aki ellenük bukik az kiesik. A Kashiwa egyelőre nem érezheti magát továbbjutó helyen.
A Sporting nagyon nagyon simán nyert 2-0 ra a Plzen ellen otthon, idegenben elég egy gólt rúgniuk és erre a cseheknek 4- gyel kellene válaszolniuk. Szerintem ez az előny elég lesz. Jobb csapat is a portugál az előny is náluk

104:00

HOSSZÚTÁVÚ
NAGYTÉTES


MONACO VAGY MARSEILLE VÉGEZ ELŐRÉBB: MONACO
ATLETICO VAGY REAL VÉGEZ ELŐRÉBB: ATLETICO
OLASZ A LIGA: TOP 4 -BEN VÉGEZ: INTER
FOCI VB: SPANYOLORSZÁG NEGYEDDÖNTŐBE BEJUT

EREDŐ ODDS: 4.03

TÉT: 20.000 Ft
VÁRHATÓ: 80.600 Ft


Kicsit belefáradtam a játékba az utóbbi időben, egy helyben toporgok. Ezt már átéltem ősszel, akkor sokkal magasabbról estem sokkal mélyebbre. Vagy hanyagolom a játékot, vagy nagy téttel kellene játszanom, és ha bukó akkor tétemeléssel, tehát minél hamarabb szállok ki annál kisebb bukta. Kis téttel nem látom értelmét játszani az idő tényező miatt.

Ugye van az a mondás, hogy A nyertes tudja, mi lesz a következő lépése, ha veszít, ám nem beszél erről, a vesztesnek fogalma sincs mit tesz majd, ha veszít, de sokat fecseg arról, mi lesz majd, ha nyer.
Én próbálom ezt követni, és tudatosan játszani, ha ez vesztes amire van esély, mint minden fogadásnál, akkor 30-40 ért teszek 4.00 körüli oddszot, a VB-re.

Igazából ezeknél a tippeknél az Inter lesz a mérleg nyelve, a spanyolokra kis túlzással a házat is feltenném, biztos bent lesznek a 8-ban. Az Atleticonak nagy az előnye e a Real előtt, a Real játszik még a Barcával + BL meccsek is lesznek, ők nyilván arra mennek rá. A Monaco már csak a bajnokságban érdekelt, az OM az Európa Ligában is, nagy az előnye is a Monaconak jobbak is hétvégén lesz Marseille - Lyon, a Monaco elvileg minden meccsén favorit, kivéve azon amikor Párizsba mennek. Az Inter top4 es tippe kicsit lutri, viszont a 2.00 nagyon korrekt odds erre.
Le is írom miért: 3 csapat 2 helyre 66% (jó ott a Milan is, de ők sansztalanok) legyen akkor kb 60%.
A Roma és a Lazio érdekelt a nemzetköziben is. Az Inter most 5., viszont egyel kevesebbet játszott. Nekik a legerősebb a keretük. 3 vereségük van igaz sok az X, de nekem sokkal meggyőzőbb egy ilyen statisztika mint ha egy csapat nyer 20 meccset és veszít 8 meccset, 0 döntetlen mellett.
Az odds gondolom azért ilyen magas mert nekik a legrosszabb a sorsolásuk, mennek a Sampdoriához, az Atalantához, a Torinohoz, ha itt 5-6 pontot szeretnének az jó lenne, hátra van még egy Milan elleni derbi (viszont lesz egy Roma - Lazio is)  és egy Juve elleni derbi otthon, ott bármi lehet mert az a derbi. Az utolsó fordulóban Lazio - Inter szerintem ott dőlhet el minden.
Tehát az Internek nehezebb a sorsolása, de nekik csak ide kell koncentrálni, jót tenne ha a Lazio tovább menne a Dinamo Kijev ellen és nekik az EL plusz terhelést jelentene.
Ha az Inter Spallettivel sem tudja elérni a TOP4-et egy papíron gyengébb Lazio ellen, egy olyan szezonban ahol a Roma is sokat botlott és a Milan már hamarabb kihullott (én velük nem számolok), akkor soha nem fogják. Ugyanis szerintem ő a legjobb edző Olaszországban, valamint a legjobb kapus és a legjobb befejező csatár is náluk szerepel. Ennek az oddsa 2.00

112:00

ÉLŐ
SPAL - JUVENTUS
JUVENTUS
3.50


tét: 4.000 Ft
várható: 1.4000 Ft