Sportfogadas.org

Online fogadóirodák => Még több fogadóiroda => A témát indította: nagjtamas Dátum május 04, 2016, 22:06:58

Cím: 1xbet
Írta: nagjtamas Dátum május 04, 2016, 22:06:58
Látom ilyen topic még nincs. Mától kb. egy órával ezelőttől Romániából nem lehet használni a 1Xbet-et. Letiltották csak úgy. A probléma, hogy van fent több mint 100 euróm. Azzal mi lesz? Elfelejthetem?
Cím: Re:1xbet
Írta: Irtis Dátum május 04, 2016, 23:53:43
Írj az ügyfélszolgálatuknak, hogy szeretnél kifizetést.
Cím: Re:1xbet
Írta: nagjtamas Dátum május 05, 2016, 06:16:12
Kaptam valami linkeket a képernyő alján és azokkal megy, csak kicsit más lett az URL címe. 1Xbet92.com lett :) A kis lakat ott van az URL jobb oldalán. Így használhatom, igaz? Van vagy négy link is ami működik, de más az URL-je kicsit mindegyiknek. Mirror-oknak nevezi őket a 1xbet. Tükör oldal?
Cím: Re:1xbet
Írta: Irtis Dátum május 05, 2016, 09:28:31
Igen, elvileg használhatod az alternatív linkeket. Főleg azok után, hogy megbízol ebben az irodában, már nem túl nagy kockázat az alternatív link.  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum május 05, 2016, 10:02:06
Idézetet írta: nagjtamas Dátum május 05, 2016, 06:16:12
Kaptam valami linkeket a képernyő alján és azokkal megy, csak kicsit más lett az URL címe. 1Xbet92.com lett :) A kis lakat ott van az URL jobb oldalán. Így használhatom, igaz? Van vagy négy link is ami működik, de más az URL-je kicsit mindegyiknek. Mirror-oknak nevezi őket a 1xbet. Tükör oldal?

Megy azokkal, igen, használhatod. Más kérdés mennyire megbízható iroda. Én vagyok náluk, eddig igazi nagy probléma nem volt, többször is vettem ki pénzt, de teljesen változó és én is el vagyok készülve rá hogy egyik napról a másikra majd bezárják a számlámat vagy hasonlók, sőt, tuti hogy előbb-utóbb ez lesz.
Nekem sokszor úgy tűnik ötletszerűen csinálják ezt egyik-másik userrel, másokkal meg valamiért nem.
Orosz iroda na, nem európai az ügyfélkezelés, hogy finom legyek. A kifizetés sem volt az, orosz irodás topikban le is írtam.
Amiért én mégis vagyok náluk az az ajánlat. Bet365 szintű gyakorlatilag, ilyen meg sehol nincs máshol, csak magánál bet365-nél ahol száz éve korlátom van :D
Amúgy 1xbet is korlátozza az embert, elég fura módon, ők azt csinálják hogy egy idő után csökkentik az oddsszokat, de személyre szabottan vagyis csak neked, ami másnak 1.85 az neked 1.72 lesz és így tovább. És mindig, minden eseményre:-)
Cím: Re:1xbet
Írta: nagjtamas Dátum május 05, 2016, 16:10:11
Értem. Nagyon nagy oddsokat ad, de ha ennyire megbízhatatlan, akkor lehet kiveszem a pénzt. Nálunk nem megy a Pinnacle sem és a bet365 sem. Azoknak nincs ilyen alternatív linkje, ami Romániában is elérhető?
Alternatív linkeket találtam a bet365 -re, de a regisztrációkor Romániát nem ajánlja fel a tartózkodási helyek között. Ez azt jelenti, hogy nem regisztrálhatok sehogysem?
Cím: Re:1xbet
Írta: nagjtamas Dátum május 06, 2016, 21:44:38
Nem tudok belépni a 1Xbet -re az eddigi jelszavammal és felhasználónevemmel. kb. 8000 forintom van fent. Kértem jelszóemlékeztetőt, de nem küldenek semmit. Ilyenkor mi van?
Nagy nehezen be tudtam lépni, mert új jelszót kértem, pedig a régi is kellett volna működjön, mert biztosan tudtam és máskor is működött. Kértem kifizetést. Most várom, hogy mi lesz, de jól kiakadtam! Többet soha nem teszek fel pénzt hozzájuk az tuti, de senki másnak nem ajánlom, mert nagyon kellemetlen, ha az embernek csak úgy lenyúlják a pénzét.
Eddig soha semmi problémám nem volt velük tényleg és az utóbbi két napban jött minden egyszerre. Megváltozott a kezelőfelület is, az eredeti oldalon nem tudtam már belépni, csak ilyen tükör oldalakon, aztán most meg csak olyanon, ami nem titkosított. Nincs ott a lakat az URL mellett. Na, mindegy, cak adják vissza a pénzemet és elfelejtem őket gyorsan. Előnyük, hogy nagyon magas szorzókat adtak és nagy volt a piac, de ennyit nem ér meg!
Cím: Re:1xbet
Írta: nagjtamas Dátum május 06, 2016, 23:30:22
Kifizettek!  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Laca87 Dátum május 09, 2016, 23:15:42
A leginkorrektebb iroda akivel valaha dolgom volt.

Ha nyersz gyorsan lekorlátoznak, illetve személyreszabottan gyengébb szorzókat adnak.
Utólag törölnek nyertes élő fogadásokat ha kifizetést kérsz, többször bekérik a személyit, csak hogy húzzák az ember idegeit.  :noway:

1 euróért lhet náluk streameket nézni, többet mint b365-ön erre az egyre jók.
Cím: Re:1xbet
Írta: Laca87 Dátum május 09, 2016, 23:45:38
Pár száz euró nyerése után már 10 euró a limitem, még egy foci BL-döntőre is....

Ami a legszebb, egy eseményre egy fogadást adhatok le és kész.  ;D

(pl: BL döntőre megteszem a reált, akkor már külön 2,5 felettre nem rakhatok.)
Cím: Re:1xbet
Írta: Rated921 Dátum március 28, 2017, 00:02:25
Sziasztok ! :)

Kíváncsi lennék fogad itt valaki? :)
Mert most valaki ajánlotta nekem, hogy elég jó oldal, vannak bónuszok is, stb

ha van friss véleménye valakinek az oldalról, akkor írjon

köszi
Cím: Re:1xbet
Írta: gabres1987 Dátum április 28, 2017, 09:27:43
ez 1rohadek mocskos csalo retek fogadoiroda...
Nyertem naluk 1000$-t majd elkedik nem fizetnek ki,mert a bonuszt nem jatszottam ki...Akkor toroljek a bonuszt en nem kertem...Azt nem lehet akkor a nyeremenyt is elveszik...
Kijatszottam es nyertem meg 552$-t amire lekorlatoztak 100$ max fogadasra..Oke betelt a pohar mar csak a kamu oddsok miatt is ami bejelentkezes utann esett...
Kuldjem el az utlevelem 2oldalas masolatat...elkuldve
Kuldjem el a szemelyimet...elkuldve
Kuldjek el 4kepet a skrillem kulonbozo teruleteirol ahol latjak az email cimem...elkuldve
Kuldjek 1kepet nah ezzel 30uzenetet valtottunk:magamarol amint a szemelyimet tartom es a levelezes latszodjon a hatterben...ezt good quality picture formajaban...
csak 1 80ezer ft-os kameraval es 20kep elkuldese utann bolintottak ra,hogy ez jo minsoeg volt majd masnap jott a meglepi...
es vegul tobb het utann igeretek utann ezt kaptam:
"Good Day. We want to inform you, that our company decided to stop any collaboration with you (closing your account). This decision is based on the official Terms and Conditions point 2 subpoint 32 of the betting company 1xbet. The decision was made after a careful investigation of the situation by our security service.

The decision has been made after  careful investigation of the situation by our security service..

We ask you not to create new accounts in our website. Pay your attention to the moment that if you try to create new accounts, we will block them. At the same time your actions have been a violation of the above mentioned Terms and Conditions. The Decision concerning the stopping any collaboration with you  is final and without appeal.


You can withdraw the deposited sum only.
"
megigertek honapokkal ezelott ha a bonuszt kijatszom akkor kifizetnek vagy ha a bonuszt nem kerem akkor elvesztem a nyert oszzeget...
-1552$ amit tisztessegesen,sajat nevvel,sajat adatokkal,valos telefonszammal nyertem es nem csaltam...de ok igen az oddsokkal
kinel tudok perelni?most fizettek ki 1000$-t szoval 1552$-ert meg harcolnom kell amit TISZTESSEGESEN NYERTEM HONAPOKKAL EELOTT ES AZ SE HATOTTA MEG OKET?HOGY SUGROSEN KELL NEKEM A KORHAZI SURGOSSEGI ELLATASOKRA...ez utobbi kamu volt,de vhogy surgetni kellett oket
Cím: Re:1xbet
Írta: gabres1987 Dátum április 28, 2017, 09:53:12

I am not authorized to process such kind of requests.
You should apply to [email protected]
could you tell me why they deducate my winnings+bonus? why they stolen
you can see on my account
I am not authorized to process such kind of requests.
You should apply to [email protected]
ennyit ir a support...
Ezt meg a weboldalon talaltam amire hivatkoztak:
"The Company reserves the right to close any account immediately and void any bets placed from such an account if it is found that:

    at the moment of making a bet, a customer had information about the result of the event;
    a customer had an opportunity to influence the result of the event by being a direct participant of the match (sportsmen, referees, coaches, etc.) or a person acting on behalf of a direct participant of the match;
    bets are made by a group of customers who act together (as a syndicate) with the purpose of overcoming specific controls and limits established by the Company;
    one customer has several gaming accounts (multiple registration);
    a customer is suspected of using specialized software or technical means allowing automation of the betting process;
    any dishonest means of obtaining information or overcoming the Company-imposed limitations are used.

    Account balances in the above situations shall be returned to the client after the completion of proceedings. The amount of the account balance will be determined without the unfairly obtained revenue.The company reserves the right not to compensate for player's losses on the commissions of payment systems while depositing and/or withdrawing from the account of 1xBet betting company. "

nem szegtem meg semmit,hisz idaig ilyenrol szo se volt
Cím: Re:1xbet
Írta: gabres1987 Dátum április 28, 2017, 10:11:08
URSTEN mi van itt
http://www.bookmakersforum.com/bookmakers/1xbet-scam-rejected-process-my-payout/605
en meg a depo kifizetessel jol jartam...
most beten elbuktam 5000$-t itt meg nyertem 1552$t es nem fizetnek ki akkor -6500ba van az ember? :D
Cím: Re:1xbet
Írta: bwin user Dátum április 28, 2017, 10:26:23
Aki olvas külföldi fórumokat, az már régóta tisztában van azzal hogy az 1xbet egy csaló hely, a legjobb az ha távol tartja tőlük magát az ember. Esetleg tegyél egy panaszt az SBR-nél, de ne fűzz hozzá sok reményt ahhoz hogy a maradék pénzhez hozzájutsz.
Cím: Re:1xbet
Írta: gabres1987 Dátum április 28, 2017, 11:31:22
Idézetet írta: bwin user Dátum április 28, 2017, 10:26:23
Aki olvas külföldi fórumokat, az már régóta tisztában van azzal hogy az 1xbet egy csaló hely, a legjobb az ha távol tartja tőlük magát az ember. Esetleg tegyél egy panaszt az SBR-nél, de ne fűzz hozzá sok reményt ahhoz hogy a maradék pénzhez hozzájutsz.
Igen ebben az a szomoru,hogy ha ezek a faszszopok nem szivatnak akkor pl a bonuszt ki se jatszom es mashol nyertem volna,ha kozlik nem fognak kifizetni...
szoval ha a beten raktam volna kisebb odds,de tuti kifizetes
Cím: Re:1xbet
Írta: butyi Dátum április 28, 2017, 13:53:14
ezt az irodát max. csak a streamek miatt érdemes használni
pénzt beutalni szigorúan tilos!
Cím: Re:1xbet
Írta: pestigabo Dátum május 01, 2017, 10:01:44
Valaki esetleg ajanlana ezt a fogadoirodat?  Nem tudom hogy megeri e penzt betenni, nagyon gondolkodok :)
Cím: Re:1xbet
Írta: ede Dátum május 01, 2017, 10:53:07
Én kb. 1 évig használtam, de most 15%-os korlátom van, ha belépek az oddszok ennyivel kevesebbek. Addig elég sok arbos kimenetet raktam meg náluk. Igaz csak max.1-200 euróig.
Egyszer kellett kifizetést kérnem. Mindenféle azonosítás nélkül 10 perc alatt a netelleren volt a pénz.
Cím: Re:1xbet
Írta: pestigabo Dátum május 01, 2017, 11:07:54
Szoval kis osszeget szerinted erdemes az irodaba betenni? :D remelem a kifizetessel tenyleg nincs gond
Cím: Re:1xbet
Írta: Laca87 Dátum május 01, 2017, 12:09:47
Idézetet írta: pestigabo Dátum május 01, 2017, 11:07:54
Szoval kis osszeget szerinted erdemes az irodaba betenni? :D remelem a kifizetessel tenyleg nincs gond

Ha nem akarsz futni a pénzed után kevés eséllyel, ne fizess be ide. Rengeteg embert megszívattak már, van akit ki sem fizettek.
Cím: Re:1xbet
Írta: pestigabo Dátum május 01, 2017, 12:40:16
Livechatben normalisnak tuntek, de leget csak a latszat :D akkor inkabb hanyagolom tul nagy aranyban inkabb negativat hallok az irodarol :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Tomka Dátum május 01, 2017, 14:14:24
Sziasztok!

A minap megkerestek az 1xBet-től, hogy legyek a partnerünk. Ez annyit jelentene, hogy kapok egy linket és azon keresztül, ha valaki regisztrál és befizet akkor részesedést kapok.  ;D
Kicsit egyezkedtem velük, amely során leírtam nekik, hogy sok panaszt hallottam róluk és mi lenne, ha havi szinten fizetnének én pedig reklámozom őket. Ez annyira nem tetszett a hölgynek, közben pedig jeleztem, ha kifizetik azt a cca 100 eurómat, amivel tartoznak akkor utána beszélgethetünk. Azóta nem írt...  ???  :'(

Ennyit róluk, aki csak teheti kerülje őket.  :police:

Tomka
Cím: Re:1xbet
Írta: ede Dátum május 01, 2017, 18:18:06
Idézetet írta: pestigabo Dátum május 01, 2017, 11:07:54
Szoval kis osszeget szerinted erdemes az irodaba betenni? :D remelem a kifizetessel tenyleg nincs gond
Nem akarlak sem rá sem lebeszélni, csak a saját tapasztalomat írtam meg.
Egyébként a winmastersnél több mint 400 euróm maradt bent az állandóan változó bónusz szabályok miatt, az Lsbetnél majd 300 amit a mai napig sem tudom hogy miért. Amikor próbáltam reklamálni magasról szartak a fejemre. Ehhez képest az 1xbet tejjel mézzel folyó kánaán.
Nem szoktam hetente pénzt kivenni inkább 2-3 havonta vagy még ritkábban és soha nem a teljes összeget.
A fórumokon általában a negatív dolgokat írják - ami persze valószínű igaz. De a nagyobb irodákról is lehet elég sok negatív dolgot olvasni.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum május 01, 2017, 19:46:12
Az mindenképpen gáz, ha egy iroda nem fizet ki, még akkor is, ha sokat nyertél vagy arboltál (ami ugye nem tilos), de a komolyabb bukik még a multizás gyanújánál is inkább csak korlátoznak/tiltanak, de benyelik a veszteséget és kifizetnek, mert vigyáznak a jó hírükre.

Az 1xbet sok mindenben a marathonbetre hasonlít: jó szorzók, gyors kifizetés, könnyű korlát, sok rossz visszajelzés...

A marathonbetnél aki óvatosan játszott, az sokáig húzhatta, nekem is sikerült bő másfél évig korlátozás nélkül játszanom náluk, igaz, heti 500 eurónál többet nem forgattam meg és túl sok pénzt nem hagytam bent náluk soha.
Hasonlóan csinálom az 1xbetnél is, nekem így megéri, mert a különböző bónuszokat és ingyenes fogadásokat "ajándék szorzókkal" szedhetem ki máshonnan. (élőben is, ha kell és ugye a "macerásabb" irodákkal szemben is mindig találok arbokat) De egy 1500 vagy 3000 ft-os fogadásbiztosítás fedezéséhez nem is kell sok pénzt felpakolnom.

Szándékosan pihentetem is néha az irodát, napokig be sem lépek és nem megyek rá akármilyen arbokra, maradok a népszerűbb piacokon.

Szerintem minden irodára igaz, hogy lehetőleg ne tartsuk ott a sportfogadás tőkénk 10-20%-ánál többet, ez az ilyen problémás bukiknál inkább legyen csak 5%.
Ha a legrosszabb eset jön és valamiért benyelik ezt a pénzt, az még nem vág földhöz minket, de ennyit talán érdemes kockáztatni a magasabb szorzókért.

Egyébként volt karácsonyi kalendáriumuk is, korrekt akciókkal, van napi ingyen totójuk (bónuszpontokért, amelyek freebetekre válthatóak), van kezdőbónuszuk, ami sajnos 3-as kötésekkel forgatható, illetve hasonlóan szigorú újratöltési bónuszuk is péntekenként.
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum május 05, 2017, 22:09:04
Idézetet írta: pestigabo Dátum május 01, 2017, 12:40:16
Livechatben normalisnak tuntek, de leget csak a latszat :D akkor inkabb hanyagolom tul nagy aranyban inkabb negativat hallok az irodarol :)

"Oroszok" című topikban leírtam róluk elég sok mindent, több posztban is. Eléggé sok minden megesett velem náluk az idők folyamán, olvasd el és az alapján eldöntöd érdemes vagy nem.
Az tény, hogy "nagyon orosz"  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum június 07, 2017, 21:28:31
...És működik még?
Fél napja nem akar bejönni.

Ajánlott korábban alternatív, személyes linket, de nem találom, hova mentettem el...   :P
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum június 07, 2017, 22:02:02
Idézetet írta: Knapp Dátum június 07, 2017, 21:28:31
...És működik még?
Fél napja nem akar bejönni.

Ajánlott korábban alternatív, személyes linket, de nem találom, hova mentettem el...   :P

Nekik szerintem millió címük van, pl. ez egyik ezek közül, itt is bejön: https://1xbbet.com/ (https://1xbbet.com/)
vagy itt:
https://1xnoy.xyz/ (https://1xnoy.xyz/)
Cím: Re:1xbet
Írta: gavrilo14 Dátum augusztus 06, 2017, 23:53:44
Streamet lehet náluk nézni nagyobb felbontásban mint a bet365-nél vagy unibetnél minimális befizetéssel? Mert az ingyenes streamek állandóan tőlük jönnek, de nem akarok állandóan reklámokat bezárogatni...
Cím: Re:1xbet
Írta: szece77 Dátum augusztus 26, 2017, 21:05:31
Sziasztok! Én kb egy hónapja használom az 1xbetet, eleinte nem volt fennakadás, aztán tíz nyerés és két hét után bekértek persze mindent, de olyan módon, hogy kb 5 nap alatt jöttem rá, hogy miért nem akarnak fizetni. Akkor beküldtem a személyimet, és vártam. Eltelt egy hét (78 euróm ragadt benn, ráadásul abból vagy 50 saját pénz volt), semmi. Akkor észrevettem, hogy a saját profil menüpont alatt már valami Fizetésekről hablatyoltak, hogy azt is igazolnom kéne. Csináltam egy screenshotot a skrill számlámról, leszűrve az 1xbetes tranzakciókra, és feltöltöttem, de semmi. Írtam a livechatre, udvariasan nem mondtak semmit, csak hogy leterheltek a kollégák, de legyek türelemmel, minden kérés feldolgozásra kerül, és amúgy köszönik, hogy őket választottam, meg persze sok szerencsét is kívántak, itt már kezdtem érezni, hogy arra bizony szükségem is lesz... (Angolul írtam amúgy, nem tudom, magyarul tudnak-e). Aztán még pár nap múlva találtam egy menüpontot, hogy "levél az adminisztrátornak", gondoltam azt is megpróbálom, hátha több szerencsével járok, jött is egy udvarias (szerintem automatikus válasz, hogy legyek türelemmel, stb.). Már rég letettem a 78 eurómról, amiből sikerült vagy hatot átbukni máshová, így már csak 72 távolodott egyre. Aztán csakhamar válaszoltak, hogy küldjem el "account security" mailcímre a screenshotot, meg is tettem. Utána még kértek a skrill vagy háromféle részéről screenshotokat, de itt már felpörögtek az események, kb 20 percenkén váltottunk e-mailt, amúgy meg az esélytelenek tökéletes nyugalmával teljesítgettem a kéréseiket, kíváncsi voltam, mi lesz a vége. Végül kértek egy fotót  magamról, ahogy tartom az igazolványomat a fejem mellett, és a háttérben a levelezésünk is látható. Ezt is megtettem, de szar telefon plusz szar monitor kombóval, nem sikerült normális képet csinálni, azért elküldtem, hogy teszteljem az éberségüket, hamarosan jött is válasz, hogy ez így sajnos nem jó, minden részletnek láthatónak kell lennie. Visszaírtam, hogy majd holnap megpróbálok valamit. Másnap a feleségem 5 mp-es telefonos kamerájával, meg egy mezei laptop kijelzőn (50% fényerőn, 175% nagyításon, vaku nélkül) sikerült összehozni a fotót, igaz én már csak félig voltam rajta, de azért elküldtem. 20 perc múlva jött válasz, hogy legyek türelemmel, nemsokára visszatérnek a válasszal. Aztán 3 perc múlva jött a válasz, hogy a kért összeg kifizethető, és tényleg, szépen ki is fizettek. Azóta fogadtam náluk többször is, nyertem is, megint volt bent 47 euróm, abból kikértem 30-at, de jött is szépen. Az oddsokat nekem is levették pár századdal, tizeddel, mikor hogy, de még így is jó arbokat lehet velük kihozni. Arra figyelek, hogy ne legyen bent sok pénzem, és csak 2,0 feletti oddsokat játszok meg náluk, hogy lehetőleg ne mindig náluk nyerjek. Előtte sok volt az 1,2-1,3-as odds, gyakorlatilag az az ominózus 10 nyertes fogadás, ami után befékeztek, 13 fogadásból volt meg. Ja, és ami még fontos, hogy egy meccsre csak egy fogadást lehet leadni, amibe szépen bele is futottam, így egy 3,5 eurós nyereség helyett 2 eurós bukta lett, de hát most  már ezt is tudom legalább.
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum december 17, 2017, 19:34:52
Sziasztok!
Megforgattam a 100 € bonuszt, lett belőle 112 €, de csak 100-at írtak jóvá az egyenlegemen.
Találkozott már valaki ilyennel?

Skrill kifizetésnél az összeg alatt ezt kéri: E-kifizetés vagy ID szám.
Itt akkor nem a skrill email címet kell megadni, hanem a skrill ID-t?

Megtörtént az első kifizetés. Skrilles email címet adtam meg és fél órán belül megkaptam a pénzt, nem kértek semmi dokumentumot.

Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum december 18, 2017, 21:27:28
Ez milyen fogadást jelent?

Helyezzen el fogadást -én a következő feltételeknek megfelelően:

minimális tét 4.35 EUR
type of bet – Accumulator of the Day
és vegyen részt egy Jackpot sorsoláson
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum december 18, 2017, 22:01:36
Hello, ennél az 1Xbet-nél van befizetési bónusz vagy adnak vmi ajit így Karácsonyra?  :D
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum december 18, 2017, 22:07:24
Idézetet írta: Csenii Dátum december 18, 2017, 22:01:36
Hello, ennél az 1Xbet-nél van befizetési bónusz vagy adnak vmi ajit így Karácsonyra?  :D

100 Euro, 5x megforgatni, min 3-as kötés, min. 1,40-es szorzók meccsenként
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 17:17:40
Hello, kérdezhetek még valamit? Mennyire megbízható ez az iroda? Kifizetnek meg minden?
Nem mertem még befizetni, mert ha befizetek akkor már a maximumot fizetném be a bónusz miatt de félek hogy elnyelik a pénzem. Annyi rosszat lehet róluk olvasni a facebookos oldalukon.
Egyébként ma ahogy beléptem Skrillre, láttam hogy ők is reklámozzák az irodát, ez talán még is csak jót jelent vagy nem?  :-\
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 17:35:31
Ja, most látom hogy írtad kifizettek. Akkor tárgytalan a kérdésem. Egy próbát talán megér.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 17:56:20
Idézetet írta: snooker Dátum december 18, 2017, 21:27:28
Ez milyen fogadást jelent?

Helyezzen el fogadást -én a következő feltételeknek megfelelően:

minimális tét 4.35 EUR
type of bet – Accumulator of the Day
és vegyen részt egy Jackpot sorsoláson

Felajánl minden nap egy kötést, talán a legnépszerűbb eseményekből, ezt nem tudom, elvileg arra várná, hogy fogadj...
Most nem láttam adventi kalendáriumot az oldalon, ti igen?

Foci vb tippjáték már indult, de ott meg nem egyértelmű számomra, hogy naponta több tippet is be lehet-e küldeni, illetve a korábban beküldött tippjeimet sem látom, így fingom nincs, elfogadták-e azokat és játékban vannak-e...

Idézetet írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 17:17:40
Hello, kérdezhetek még valamit? Mennyire megbízható ez az iroda? Kifizetnek meg minden?
Nem mertem még befizetni, mert ha befizetek akkor már a maximumot fizetném be a bónusz miatt de félek hogy elnyelik a pénzem. Annyi rosszat lehet róluk olvasni a facebookos oldalukon.
Egyébként ma ahogy beléptem Skrillre, láttam hogy ők is reklámozzák az irodát, ez talán még is csak jót jelent vagy nem?  :-\


Sok rossz véleményen sok jó sem fog gyökeresen változtatni.
Szerintem ez nem egy túl vonzó bónusz, nem biztos, hogy egy ilyen "megbízhatatlan" irodánál a maximumra mennék rá...

Engem eddig mindig kifizettek, sőt, skrillre, netellerre pár percen belül utalnak, de attól ez még egy magasabb kockázatú buki, így a teljes sportfogadás tőkénkhez mérten 5-10%-nál többet nem ajánlott itt tartani.
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 18:33:28
Szinte az összes fogadóiroda ilyen feltételekkel ad bónuszt szerintem, nem is a bónusz miatt aggódok igazán, hanem hogy nem fizetnek ki. De most néztem, tökjó promócióik vannak így Karácsony alkalmából, autó meg minden. Most érné meg befizetni, lehet hogy a karácsonyfáért már az új verdámmal mennék  :laugh: :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 19:06:21
Kevés iroda van, amely egy kezdőbónusznál 3-as kötéseket vár el...    ::)
De a szorzóik miatt még ilyet sem kellene adniuk, hogy érdemes legyen befizetni hozzájuk.

Egyébként ha az ilyen kötősdit szereted, akkor minden pénteken van újratöltési bónuszuk is, hasonló feltételekkel, csak annyit keményítenek rajta, hogy 24 órán belül kell kiforgatnod.   ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 19:15:05
Ja hogy ott az a minimum előtag is. Az fel se tünt :D Így már tényleg nem annyira jó ajánlat. Mondjuk ha rámegyek az 1.1-es tutikra, meg a plusszos hendikeppekre akkor talán sikerül megforgatni :D
Mindegy, meggondolom. Próbálok ennyit összesporólni valahol máshol, aztán olyan mintha talált pénzzel játszanék  :laugh:
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 19:20:20
Idézetet írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 19:15:05
Ja hogy ott az a minimum előtag is. Az fel se tünt :D Így már tényleg nem annyira jó ajánlat. Mondjuk ha rámegyek az 1.1-es tutikra, meg a plusszos hendikeppekre akkor talán sikerül megforgatni :D
Mindegy, meggondolom. Próbálok ennyit összesporólni valahol máshol, aztán olyan mintha talált pénzzel játszanék  :laugh:

Azért olvasd el figyelmesebben a feltételek, mielőtt bármibe belevágsz:
min. 1,40-es szorzók meccsenként
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum december 19, 2017, 19:45:45
Idézetet írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 17:56:20
Felajánl minden nap egy kötést, talán a legnépszerűbb eseményekből, ezt nem tudom, elvileg arra várná, hogy fogadj...
Most nem láttam adventi kalendáriumot az oldalon, ti igen?

Foci vb tippjáték már indult, de ott meg nem egyértelmű számomra, hogy naponta több tippet is be lehet-e küldeni, illetve a korábban beküldött tippjeimet sem látom, így fingom nincs, elfogadták-e azokat és játékban vannak-e...

Sok rossz véleményen sok jó sem fog gyökeresen változtatni.
Szerintem ez nem egy túl vonzó bónusz, nem biztos, hogy egy ilyen "megbízhatatlan" irodánál a maximumra mennék rá...



Nálam sincs adventi kalendárium. A foci vb játékot még nem próbáltam.
Knapp! Lehet hogy igazad lesz! Tényleg van olyan hogy felajánl fogadásokat. Accumulator of the day néven.Majd kipróbálom ha ez lesz a játék de ma megint valami más van. World of tanks- lövésem nincs hogy ezt hol találom. :(

Mai jackpot játék:
Helyezzen el fogadást -én a következő feltételeknek megfelelően:

World of Tanks
minimális tét 5.06 EUR
és vegyen részt egy Jackpot sorsoláson

Napi Jackpot.
Mostantól az 1xBet felajánl egy napi Jackpotot! Helyezzen el fogadásokat az ajánlat feltételeinek megfelelően, és váljon a nap hősévé.

Minden nap új feladatot adunk Önnek. Gondosan tanulmányozza át a feladat követelményeit, és ne maradjon le a nagy nyeremény esélyéről.

Az oldalon található időzítő mutatja a hátralévő időt a következő feladat kezdetéig. Minden nap 0:00-kor (moszkvai idő szerint) kiosztunk egy Jackpotot, és egy új feladat jelenik meg.

A Jackpot összegét folyamatosan megjelenítjük a főoldalon és az ajánlat oldalán. Mindig megtalálhatja a fogadószelvénye számát az aktuális és az előző sorsolásnál.

Minél több fogadást tesz meg naponta, annál nagyobb az esélye a Jackpot megnyerésére.
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum december 19, 2017, 19:51:14
Idézetet írta: Knapp Dátum december 19, 2017, 19:20:20
Azért olvasd el figyelmesebben a feltételek, mielőtt bármibe belevágsz:
min. 1,40-es szorzók meccsenként

Ja hogy még az is minimalizálva van. Tényleg nem adják egykönnyen a bónuszukat. Pedig az egyik facebookos csoportban ódákat zengtek erről az irodáról. Azt írták hogy még a vesztes fogadások után is fizet   :o
Cím: Re:1xbet
Írta: olics Dátum december 19, 2017, 21:00:37
Helló, kisnyeremények esetén van ügyfélazanosító folyamat? Pl: személyi elküldése meg hasonlók
Cím: Re:1xbet
Írta: kunisse Dátum december 24, 2017, 02:45:43
Hát én most fizettem be ide.....lehet nem kellett volna, első ránézésre ez az iroda egy rakás szar pedig megjártam már egy párat, winmastershez képest is túrónak tűnik..na majd kiderül bár nem sok reményem van.  ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 25, 2017, 00:11:34
Idézetet írta: kunisse Dátum december 24, 2017, 02:45:43
Hát én most fizettem be ide.....lehet nem kellett volna, első ránézésre ez az iroda egy rakás szar pedig megjártam már egy párat, winmastershez képest is túrónak tűnik..na majd kiderül bár nem sok reményem van.  ;D

Mit néztél első ránézésre?!
Szorzók a legjobbak között a piacon (persze amíg nem kapsz "szorzó-csökkentést"), kínálat is az egyik legjobb, a kifizetés meg netes pénztárcára lényegében azonnal teljesül.

Az oldalon rengeteg extra van (promók, játékok), de az igaz, hogy áttekinthetetlen és nálam akad is, amikor egy eseményhez megpróbálja a több száz opciót betölteni mondjuk egy BL meccsnél.
Ilyenkor inkább belépek mobilról, az gyorsabb.

A gyorsan érkező korlátozás és a bizonytalan háttér szól ellene, bár ezek első ránézésre pont nem látszanak.


Idézetet írta: olics Dátum december 19, 2017, 21:00:37
Helló, kisnyeremények esetén van ügyfélazanosító folyamat? Pl: személyi elküldése meg hasonlók

Úgy emlékszem, nekem nem kértek semmit. A levelezésemben sem találom, pedig volt már pár kifizetésem.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 25, 2017, 19:07:19
Eléritek az oldalt?
Nálam nem jön be egyik címen sem, mobilról sem működik...
Cím: Re:1xbet
Írta: kunisse Dátum december 25, 2017, 19:12:02
Na pont most akartam írni Knapp az előző hszre hogy az áttekinthetetlensége miatt tűnt komolytalannak. Ja és nekem sem jön be most, elvileg karbantartás volt, utána be is jött az oldal de bejelentkezni nem tudtam azóta meg már be se jön...
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum december 25, 2017, 19:33:39
Itt sem jó.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 27, 2017, 20:36:34
Remélem, hogy titeket nem érint, de ma este, ahogy beléptem a számlámra látom, hogy csak 11 ft van rajta a közel 100,000 helyett.
Hát látom, hogy a tranzakció történet szerint valaki befizetett a számlámra tegnap este 249 ft-ot , majd apránként, 12 kifizetésben 1000 és 20,000 ft közötti összegekben le is csipegette a teljes egyenlegemet...
Valami Qiwi számlát ír az "elkövetési módnál", ami ahogy rákerestem egy orosz e-pénztárca. (érdekes, hogy én sem a befizetési, sem a kifizetési opcióknál nem látom, de ezek szerint van, akinek működik...)

Az 1xbet chat a security részlegük emailcímét adta meg, most várom a válaszukat.

Vicces, hogy pont két napja teszteltem újra a gyors kifizetésüket - skrillre pár perc alatt utaltak - és még dicsértem is őket privátban egy érdeklődő kollégának, most meg egyből láthatom, milyen káros tud lenni az, ha komolyabb ellenőrzés nélkül akárkinek kiutalják a játékos pénzét...
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 27, 2017, 20:40:24
Elképzelhető, hogy a két nappal előtti leállásnál törtek fel valamit az oldalon?
Vagy én nyeltem be valami kémprogramot?
Mondjuk az, hogy több apró részletben szedték le a pénzt, jelentheti azt, hogy nem látták az egyenlegemet, csak "próbálkoztak", mennyi fér még bele?!
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum december 27, 2017, 20:42:14
ezért nem értem minek foglalkoztok ilyen fos irodákkal.. jobb a szorzó? tedd meg  normális irodáknál, ott is plusszos leszel ha jól fogadsz
szerintem azt a pénzt már nem látod. mit tudsz csinálni? feljelentést teszel? kiröhögnek kb, mehetsz a ruszkikhoz reklamálni
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 27, 2017, 21:18:26
Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 27, 2017, 20:42:14
ezért nem értem minek foglalkoztok ilyen fos irodákkal.. jobb a szorzó? tedd meg  normális irodáknál, ott is plusszos leszel ha jól fogadsz
szerintem azt a pénzt már nem látod. mit tudsz csinálni? feljelentést teszel? kiröhögnek kb, mehetsz a ruszkikhoz reklamálni

Miért nem egyből a tippmixprot ajánlod, ha már a jogorvoslat egyszerűsége a kérdés?  :)

A kockázatokkal tisztában vagyok, én vállaltam ezt is a nagyobb haszon reményében.
Pont azért utaltattam ki hétfőn pénzt, mert már a "lélektani határ" felett volt az ott lévő összeg.
(a bankom max. 10%-át tartom egy helyen, de inkább az 5% lenne az optimális)

Nem fogok sírdogálni, bárhogyan is alakul, főleg azért, mert én azt is tudom, hogy ha nem foglalkoznék "fos" irodákkal, akkor összességében milliókkal kevesebbet kerestem volna az elmúlt években.
Cím: Re:1xbet
Írta: Wonder68 Dátum december 27, 2017, 21:46:52
"Valami Qiwi számlát ír az "lekövetési módnál"

Próbáld meg feltörni az elkövető Qiwi számláját, lehet ott már több milla van.. :ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 27, 2017, 21:49:55
Idézetet írta: Wonder68 Dátum december 27, 2017, 21:46:52
"Valami Qiwi számlát ír az "lekövetési módnál"

Próbáld meg feltörni az elkövető Qiwi számláját, lehet ott már több milla van.. :ok:

"elkövetési mód" akart az lenni...  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 27, 2017, 23:18:22
Most ott tartunk, hogy "ellenőrizték a számlámat" és én tettem meg a fogadásokat szerintük.
Hja, csak nem fogadásokról, hanem kifizetésekről van szó (egyébként fogadásokat nem tettem az elmúlt 24 órában).
A kifizetéseket meg olyan módon hajtottak végre, ami számomra nem is elérhető.

Majd most megkérdezem az ügyfélszolgálatot, hogy qiwi segítségével hogyan tudok befizetni, mert nem találom...   :)
Cím: Re:1xbet
Írta: alexthebest Dátum december 28, 2017, 06:57:41
Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 27, 2017, 20:42:14
ezért nem értem minek foglalkoztok ilyen fos irodákkal.. jobb a szorzó? tedd meg  normális irodáknál, ott is plusszos leszel ha jól fogadsz
szerintem azt a pénzt már nem látod. mit tudsz csinálni? feljelentést teszel? kiröhögnek kb, mehetsz a ruszkikhoz reklamálni

Knappnak akarsz tanacsot adni irodakkal, bankmenedzselessel kapcsolatban?  :D :D Hihetetlen hajrat nyitottal, a masodik helyre be is futottal az ev vicce kategoriaban - de meg igy is messze lemaradva Gyozike luxukerteszetol.  :(
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum december 28, 2017, 06:58:55
Idézetet írta: alexthebest Dátum december 28, 2017, 06:57:41
Knappnak akarsz tanacsot adni irodakkal, bankmenedzselessel kapcsolatban?  :D :D Hihetetlen hajrat nyitottal, a masodik helyre be is futottal az ev vicce kategoriaban - de meg igy is messze lemaradva Gyozike luxukerteszetol.  :(

te viszont első vagy nyallerkodásból, grat a címhez  :cya: vegyél róla példát és bukj 100k-t ilyen csöves irodánál  :great:  nem látom a naplóját amúgy, így honnan tudjam hogy mit csinál? :D mondani mindent lehet
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 28, 2017, 11:17:28
Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 28, 2017, 06:58:55
te viszont első vagy nyallerkodásból, grat a címhez  :cya: vegyél róla példát és bukj 100k-t ilyen csöves irodánál  :great:  nem látom a naplóját amúgy, így honnan tudjam hogy mit csinál? :D mondani mindent lehet

Ha közel 7000 hozzászólásom után nem derül ki valaki számára, hogy mit és hogyan csinálok, az nem az én hibám, csak ezért nem fogok naplót vezetni.  :)

Maradjunk annyiban, hogy utólag könnyű okoskodni, de ha én vagy mások nem próbálják ki az ilyen irodákat a saját pénzükkel, akkor te sem tudnál róluk semmit.
Én több irodához (pl. greek, comeon, canbet), szolgáltatóhoz (transferwise) elsőként, vagy az elsők között (yogano), regisztráltam és írtam meg a tapasztalataimat róluk, vagy mondjuk "fejtettem meg" a bingós bónuszvadászat előnyeit és ezekkel kerestem magamnak és a fórumon keresztül bizony több fórumtársunknak elég sok pénzt.
Érdemesebb lenne neked is inkább erre koncentrálnod, mert az "én megmondtam" jellegű kárörömködés teljesen felesleges, attól senki nem lesz közülünk eredményesebb.   ;)

Engem mondjuk nem zavar, én egyszerűen leírom a jó és a rossz dolgokat is, amiket tapasztaltam, hogy mások könnyebben eldönthessék, megéri-e nekik a kockázat. Eddig számomra az 1xbet megérte, ha nem kapok rá választ tőlük (az első levelük mellébeszélés volt), hogy melyik oldalon volt rés a rendszerben, akkor nyilván soha többé nem fizetek be hozzájuk. (vagy igen, de minden este kiutaltatom az egyenlegemet)

Egyébként az a szakmai véleményem, hogy te összességében jóval többet buksz a "fos" szorzókon, amikre azért mész rá, mert azt hiszed, hogy azok biztonságosak, mint én az ismeretlen irodákon...   ;)

(azért annak már hagyománya van, hogy az érzelmi ingadozásaikat kezelni nem tudó, sikertelen sportfogadó társaink belém kötnek, ezért szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a "Beszólok Knappnak" fórumtéma anno az ő szórakoztatásukra jött létre, valamint azért, hogy a szájkaratéval ne zavarjuk az értelmes eszmecserét a normális topikokban...)
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 28, 2017, 11:23:12
Hja, közben a chaten is feltettem a beugratóst kérdést, hogy a qiwi számomra elérhető-e, de ezzel a kérdéssel is az emailes security részlegükhöz irányítottak ([email protected]), viszont közben észrevettem, hogy a befizetési opcióknál alapból csak azokat mutatja, amelyek a régiómban elérhetőek.
Ha kiveszem a Fizetési rendszerek az Ön régiójában / Payment systems in your region elöl a zöld kis "pipát", akkor a 32 opció helyett már 223 módozat látszik, köztük a Qiwi is...
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum december 28, 2017, 15:00:09
Idézetet írta: Knapp Dátum december 28, 2017, 11:17:28
Ha közel 7000 hozzászólásom után nem derül ki valaki számára, hogy mit és hogyan csinálok, az nem az én hibám, csak ezért nem fogok naplót vezetni.  :)

Maradjunk annyiban, hogy utólag könnyű okoskodni, de ha én vagy mások nem próbálják ki az ilyen irodákat a saját pénzükkel, akkor te sem tudnál róluk semmit.
Én több irodához (pl. greek, comeon, canbet), szolgáltatóhoz (transferwise) elsőként, vagy az elsők között (yogano), regisztráltam és írtam meg a tapasztalataimat róluk, vagy mondjuk "fejtettem meg" a bingós bónuszvadászat előnyeit és ezekkel kerestem magamnak és a fórumon keresztül bizony több fórumtársunknak elég sok pénzt.
Érdemesebb lenne neked is inkább erre koncentrálnod, mert az "én megmondtam" jellegű kárörömködés teljesen felesleges, attól senki nem lesz közülünk eredményesebb.   ;)

Engem mondjuk nem zavar, én egyszerűen leírom a jó és a rossz dolgokat is, amiket tapasztaltam, hogy mások könnyebben eldönthessék, megéri-e nekik a kockázat. Eddig számomra az 1xbet megérte, ha nem kapok rá választ tőlük (az első levelük mellébeszélés volt), hogy melyik oldalon volt rés a rendszerben, akkor nyilván soha többé nem fizetek be hozzájuk. (vagy igen, de minden este kiutaltatom az egyenlegemet)

Egyébként az a szakmai véleményem, hogy te összességében jóval többet buksz a "fos" szorzókon, amikre azért mész rá, mert azt hiszed, hogy azok biztonságosak, mint én az ismeretlen irodákon...   ;)

(azért annak már hagyománya van, hogy az érzelmi ingadozásaikat kezelni nem tudó, sikertelen sportfogadó társaink belém kötnek, ezért szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a "Beszólok Knappnak" fórumtéma anno az ő szórakoztatásukra jött létre, valamint azért, hogy a szájkaratéval ne zavarjuk az értelmes eszmecserét a normális topikokban...)

ez tök jó meg minden, de én nem vagyok olyan mint te és a többiek. nekem csak a bet365, a többi iroda nem is érdekel, még a nagyok sem. nekem nem az a célom hogy mindenféle irodáknál kijátsszam a bónuszokat, mert az nem azt jelenti hogy sikeres sportfogadó vagyok, ha bónuszokból, meg ingyen pörgetésből tudok pénzt csinálni.
még összesen nem raktam fel 100k pénzt, mert még mindig csak azt a módszert keresem ami számomra hasznot termelne hosszú távon.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 28, 2017, 15:31:09
Oké, csak akkor nem kell felesleges hozzászólásokat írni ebbe a témába!  ;)

Egyébként meg a hagyományos értelemben vett sikeres fogadóvá válás is ott kezdődik, hogy számolni kezdesz és megkeresed, mit hol tudsz a legjobb szorzóval megjátszani, mert nagyon nem mindegy, hogy 1.8-at vagy 1.97-et kapsz egy 50%-os valószínűséggel bekövetkező eredményhez.
Ha magasabb az átlagos szorzód, akkor alacsonyabb találati aránnyal is nyereséges lehetsz, ez gondolom világos.
Önmagukban a szorzók 5-10%-ot is számítanak abban, hogy mennyi profitot termelünk. (kötésben játszva pedig még nagyobb a jelentősége, hatványozottan jelentkezik a nyereményösszegben a rossz szorzók hátránya).
Aki ezt nem veszi figyelembe, az vagy nem tud számolni, vagy nagyon el van szállva magától, ha szerinte nála 5-10% nem számít és képes gond nélkül megtermelni a buki nagyobb hasznát is.

A bet365 pl. hiába ad piaci átlag feletti szorzókat a legnépszerűbb piacokon és te hiába nem foglalkozol a bónuszokkal, a bónuszos meccseken (amikor ingyenes fogadást adnak), alacsonyabb szorzókat kínálnak az underdogokra, mert a bónuszokat tudatosan kijátszók ezekre mennek rá.
De hasonlóan viselkedik az unibet is, szóval a bónuszok árát behajtják az összes ügyfélen.

Cím: Re:1xbet
Írta: th3PR0j3ct0r Dátum december 28, 2017, 16:17:22
Lehet hogy volt már róla szó ebben a topikban, de szerintem ez az iroda messziről kerülendő. Személy szerint nem próbáltam ki, egyik ismerős viszont érdekes dolgokról számolt be, amit még egyetlen egy irodában sem tapasztaltam.

Itt valószínűleg nem korlátoznak, csak egy idő után személyre szabott oddsokat kapsz, ami egyben biztosítja is a jó marketinget az irodának. Ránézel oddsportalra, ahol azt látod hogy 1xbet adja a legjobb oddsot, jó esetben még a pinny line-t is verik. Játszol, rakosgatod a jó oddsokat, örülsz hogy nem korlátoznak (bár nem tudom hogy milyenek az alap limitek, elképzelhető hogy amúgy is alacsony), aztán egy idő után azt veszed észre, hogy az oddsportalon látott fasza oddsot megkeresed, bejelentkezés előtt egyezik, bejelentkezés után viszont már egy tizeddel alacsonyabb. Ugyanakkor haverod új számlával bejelentkezés után is az eredetinek gondolt oddsot látja.

Ismerősnek a végén under/over fogadásokra már ilyen 1.75-1.75 volt az odds olyan piacokon ahol egyensúlyban volt a két odds :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 28, 2017, 17:44:14
Az alap limitek magasak a népszerű piacokon és a szorzó csökkentést illetve a limitcsökkentést párhuzamosan alkalmazzák.
Minél nagyobb a forgalmad és minél kisebb piacokon fogadsz (főleg, ha arbolsz), annál hamarabb jön a korlát.

Nekem kb. 1 év után, 1-2 héttel ezelőtt csökkentették a szorzókat, így pl. a mai Arsenal meccsre nem 1,1%-os marzzsal kínál nekem oddsokat az iroda, hanem 3,7-tel. (ez is bőven versenyképes még)

Korábban amit az oddsportal vagy más oldalak írtak, azok a szorzók valósak voltak, különben nem is lett volna értelme náluk játszani.
Most az Arsenal győzelemre 16 millió forintot engedne feltenni, lehet, hogy a szorzócsökkentéssel párhuzamosan ezt is visszavették, de ez még az a nagyságrend, ami nem akadályoz.

Az sokkal inkább, hogy lenyúlták a pénzem.  ;)
Most a Copy Paste Departmenttel levelezek éppen...

Érdekes, mert ha tudatosan le akartak volna nyúlni, akkor a hétfői 180,000 ft-os kifizetésemet sem kellett volna teljesíteniük, de az mégis percek alatt a skrillemen volt.


Cím: Re:1xbet
Írta: Zzz Dátum december 28, 2017, 19:32:43
Pont innen akarok kifizetést kérni. ;D Skrillen keresztül menne, de az összeg alatti "E-kifizetés vagy ID szám" mezőbe mit kellene írni? Minek az ID számát és milyen formátumban? (kép csatolva)
Mert eddig visszadobott mindig.
Cím: Re:1xbet
Írta: tevagyaz19 Dátum december 28, 2017, 19:36:14
Skrill emailed írd be.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zzz Dátum december 28, 2017, 19:39:26
Idézetet írta: tevagyaz19 Dátum december 28, 2017, 19:36:14
Skrill emailed írd be.
Ja, köszi. :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Zzz Dátum december 28, 2017, 19:51:29
Ok, meg is érkezett a pénz. Iratot nem kértek.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 29, 2017, 00:13:13
Elképesztő áttörés küszöbén állunk: alig 8 levélváltás után kezdik kapiskálni, hogy nincs is Qiwi számlám...   ;D

Cím: Re:1xbet
Írta: vmlinuz Dátum december 29, 2017, 07:04:48
Azért az rohadtul nem tűnt fel nekik, hogy nem a szokásos IP-ről lépett be valaki a számládra kiutaláskor? ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 29, 2017, 09:54:51
Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 29, 2017, 07:04:48
Azért az rohadtul nem tűnt fel nekik, hogy nem a szokásos IP-ről lépett be valaki a számládra kiutaláskor? ;D

12 kiutalásnál 1 óra alatt...
Szerintem náluk a "Security department" az ügyféltemető neve, oda irányítják azokat a játékosokat, akikkel nem akarnak már levelezni.   ;D
Mivel ezt untam, új frontot nyitottam az oldalon lévő belső levelezőben, a válaszban persze megint a szekusokhoz tereltek volna, de jeleztem, hogy az nem érdekel és továbbra is velük levelezek.
Na nem mintha jutottam volna valamire.   :P

Hja, én is kértem, hogy adják meg, milyen IP címet használtak a lopáskor - ha az az enyém, akkor nem lehet titkos adat - illetve mi volt a lopáshoz használt Qiwi számla száma. A tranzakciótörténetben csak részben kitakarva látszik.
De valamiért azt állítják, már minden szükséges infót megadtak nekem.  :)

Elképzelhető, hogy tényleg ellopták a jelszavamat (saját, kizárólagosan egyedül használt asztali gépről és időnként saját mobilról lépek be hozzájuk, de ki tudja), de azt nem értem, hogy ha valaki látja az egyenlegem, az miért szarakszik 12 kiutalással?
Hogy ne legyen feltűnő, ha online vagyok én is?

Az ügyfélszolgálat hozzáállása alapján simán lehet ez egy új, irodán belüli módszer az egyenlegek lenyúlására - ha az 1xbet nem fizet ki, akkor mindenki őket szidja, ha meg lelopja valaki a pénzt a számláról, akkor mutogathatnak a hülye ügyfélre, aki nem vigyázott a jelszavára - mert az lenne az alap, hogy egy valódi lopásnál legalább a többi ügyfél pénzének védelmében megnézik, hogyan lehet kiszűrni a hasonló eseteket.

Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum december 29, 2017, 11:39:50
milyen nyomorék iroda az emelyik nem tud hasznot termelni? :D annyi ember bukja a pénzét. hihetetlen hogy még ennél is többet akar az összes iroda.. balfaszok
Cím: Re:1xbet
Írta: tevagyaz19 Dátum december 29, 2017, 11:50:16
Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 29, 2017, 11:39:50
milyen nyomorék iroda az emelyik nem tud hasznot termelni? :D annyi ember bukja a pénzét. hihetetlen hogy még ennél is többet akar az összes iroda.. balfaszok

Játszottál már ennél az irodánál?
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum december 30, 2017, 00:34:32
Megélénkült ez a topik. Sajnálom ami történt, azért is mert jól ismerem az 1xbetet magam is, meg olvastam is róla eleget, valószínűleg ez nehéz menet lesz, náluk általában az ami "normális" irodáknál működik hatástalan. Tehát nagy gond esetén fenyegetés, hogy az SBR-hez fordul valaki és beírja oda meg fogadási fórumokra is ( mint pl. bettingadvice stb.), hogy mi történt vele pontosan, ez nem nagyon működik.
Más irodák azért az SBR-től szoktak tartani, azt sokan olvassák, meg ők néha maguk veszik fel a kapcsolatot ilyenkor az irodával és próbálják rendezni az ügyet. Hát nemtom, hátha működik, meg kell próbálni azt is ha nem jutsz dűlőre velük.
Az 1xbetnél csak olyannak érdemes lenni aki kis piacokkal, outsider sportágakkal (is) foglalkozik + élőben is sokat fogad kisebb outsider eseményekre/sportokra mivel ezeket sokszor kb. csak itt teheti meg a bet365-ön kívül.
Szóval aki fociban a mainstream bajnokságokra, teniszre fogad annak eszébe se jusson az 1xbet mert semmi értelme kockáztatnia mivel ezekre ott vannak a biztonságos A+ -os irodák, a bet365, pinnacle, betfair.
A végkövetkeztetésem az volt amúgy nekem is mikor én otthagytam őket, hogy megérte ott lenni az anomáliákkal együtt is, de nem mindenki ilyen szerencsés, tele van a net olyanokkal akiknek lenyúlták a pénzét, de ez inkább úgy történt, hogy szimplán nem fizették ki a nyereményt és slussz.
Oroszok topikban leírtam anno, hogy bizonyos nyeremény elérése után mi a menet náluk, na ha azt valaki "túléli" utána tovább fogadhat. És ez mindenkinél eljön, haverommal ugyanez történt pont, szóval ha valaki túl sokat nyer akkor számítson rá, hogy jön az "azonosítás" ami nem semmi folyamat náluk. Persze az egész ügyfélkezelés nagyon orosz, olyanokat írtak anno néha nekem emailben, hogy csak néztem.
Meg persze ott az "oddsbutítás", nekem sikerült addig eljutni, hogy a másnak 1.85-ös odds néha már 1.53 volt. Kb. akkor döntöttem úgy, hogy nem érdemes tovább feszíteni a húrt, várhatóan a következő lépés részükről már a "nem fizetünk ki és kész" lett volna, persze ezt nem így közölték volna nyilván.

Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 30, 2017, 13:17:58
Idézetet írta: firgabácsi Dátum december 30, 2017, 00:34:32
Megélénkült ez a topik. Sajnálom ami történt, azért is mert jól ismerem az 1xbetet magam is, meg olvastam is róla eleget, valószínűleg ez nehéz menet lesz, náluk általában az ami "normális" irodáknál működik hatástalan. Tehát nagy gond esetén fenyegetés, hogy az SBR-hez fordul valaki és beírja oda meg fogadási fórumokra is ( mint pl. bettingadvice stb.), hogy mi történt vele pontosan, ez nem nagyon működik.
Más irodák azért az SBR-től szoktak tartani, azt sokan olvassák, meg ők néha maguk veszik fel a kapcsolatot ilyenkor az irodával és próbálják rendezni az ügyet. Hát nemtom, hátha működik, meg kell próbálni azt is ha nem jutsz dűlőre velük.


Az esélytelenek nyugalmával levelezek velük.     :P
Igazából az érdekelne leginkább, hogy tényleg a gépemen vagy a mobilomon történt-e adatlopás, mert az ellen ugye tennem kell (elsőre nem találtam semmit és azt se látom, hogy más jelszavaimat használta volna valaki), de a hozzáállásukból egyre inkább arra következtetek, hogy náluk volt valami sumákság.
Az biztosan nem normális, hogy engednek egy órán belül 12 kiutalást egy új tárcára, egy ismeretlen IP-címre (gondolom nem az én emailcímem látszott nekik), de az hozzátartozik, hogy én sem voltam beazonosítva náluk és engem a saját skrillemre is pár percen belül kifizettek eddig.
Viszont a számlatörténetben minden kiutalásnál, az általam indítottnál és a lopásoknál is szerepel, hogy megerősítve a moderátor által.
Szóval valamit csak kellett volna nézniük...
Ha a "biztonsági részlegük" hibázott, akkor ők majd biztos elém tárják a magukra terhelő bizonyítékaikat.  ;D

Ugyanakkor annak sem látom nyomát a neten, hogy mással történt volna hasonló.
Elvileg van náluk kétlépcsős hitelesítés, azzal lehet, hogy el lehetett volna kerülni ezt.

Azt "megértem", hogy miután úgy döntenek, megtartják egy ügyfél pénzét, már szarnak rá és lepattintják, de állítólag most nem ez a helyzet, mégis ugyanúgy viselkednek.

Cím: Re:1xbet
Írta: butyi Dátum december 30, 2017, 16:20:52
a héten(ha jól rémlik) volt náluk egy leállás... szerintem akkor történhetett valami, pl. feltörték őket.. vagy csak nekiállt valaki rabolni
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum december 31, 2017, 12:18:23
Idézetet írta: butyi Dátum december 30, 2017, 16:20:52
a héten(ha jól rémlik) volt náluk egy leállás... szerintem akkor történhetett valami, pl. feltörték őket.. vagy csak nekiállt valaki rabolni

Hétfőn délután volt a hosszú leállás, aznap este kértem is ki a pénzem nagyobb felét, nagyjából pont ezért, kedd este lopták le a maradékot.
Szerintem is lehet összefüggés, de ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum január 04, 2018, 19:00:08
Nekem tegnap este óta nem megy az oldal. Nálatok működik?
Tud valaki alternatív linket?
Cím: Re:1xbet
Írta: ede Dátum január 04, 2018, 19:03:51
Idézetet írta: snooker Dátum január 04, 2018, 19:00:08
Nekem tegnap este óta nem megy az oldal. Nálatok működik?
Tud valaki alternatív linket?
1xbet92.com nálam ez megy
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum január 20, 2018, 20:53:54
Idézetet írta: Knapp Dátum december 31, 2017, 12:18:23
Hétfőn délután volt a hosszú leállás, aznap este kértem is ki a pénzem nagyobb felét, nagyjából pont ezért, kedd este lopták le a maradékot.
Szerintem is lehet összefüggés, de ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

Történt valami pozitív fejlemény az ügyedben?

Lenne még egy kérdésem. Mi történik ha tettem egy multi fogadást minden meccs bejött, de 2 meccset töröltek ANgolban? Gondolom azok 1-es szorzóval kerülnek megállapításra, de MIKOR? 16.00-kor volt a meccs.
Cím: Re:1xbet
Írta: Tonesz Dátum február 20, 2018, 12:07:21
Néhány szó az oldalról...
Kommenteket végigolvasva nem nagyon láttam pozitív szót az oldalról, viszont én egy hete regisztráltam be az oldalra. A befizetés simán ment(neteller) a bónuszt az azonosítás utána egyből megkaptam, élőchaten egyből válaszoltak (angol), a szorzók bet365 viszonyítva magasabbak, a maximális összeg amit rakhatsz azt feltünteti, a kifizetésen meg én is meglepődtem, mert tegnap este 10 fél 11 fele indítottam és már 23:40-kor rajta is volt a netelleres számlámon. A bónuszt viszont nem a legbarátibb kiforgatni hiszen minimum hármaskötés kell és mindegyik eseménynek az oddsa 1.4-nek kell lenni minimum.
Cím: Re:1xbet
Írta: foglalt Dátum február 20, 2018, 18:59:37
Akkor az nem is bónusz, hanem büntetés :)

Regisztrálj most, és mi megajándékozunk egy 100 eurós büntetéssel....
Cím: Re:1xbet
Írta: Tonesz Dátum február 20, 2018, 23:04:39
Idézetet írta: foglalt Dátum február 20, 2018, 18:59:37
Akkor az nem is bónusz, hanem büntetés :)

Regisztrálj most, és mi megajándékozunk egy 100 eurós büntetéssel....

Valamilyen szinten igen, viszont ha elbukod magát a bónuszt azt amit befizettél 30 000 kis is veheted.
Cím: Re:1xbet
Írta: vmlinuz Dátum február 21, 2018, 10:14:40
Kiveheted, miután igazolod, hogy mentálisan egészséges vagy :D Ilyet is kértek valakitől, szétröhögtem magam. :redchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: Tonesz Dátum február 21, 2018, 14:19:49
Idézetet írta: vmlinuz Dátum február 21, 2018, 10:14:40
Kiveheted, miután igazolod, hogy mentálisan egészséges vagy :D Ilyet is kértek valakitől, szétröhögtem magam. :redchug:

Nekem szerencsére problémamentesen lement a dolog pedig nem csak annyit fizettem ki mint amennyit beraktam
Cím: Re:1xbet
Írta: dagobert980 Dátum február 28, 2018, 16:48:37
Üdv! Olvasom itt a posztokat. Nekem személy szerint semmi gondom nem volt az 1x bettel eddig. Fizettek gond nélkül,a kínálat hatalmas. Egyszer volt talán h az egyik fogadószelvényemen korlátoztak de ennyi. Mellesleg akkor nem hoznák a fogadóirodák rangsorán A+ os irodának.
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum február 28, 2018, 16:56:37
Idézetet írta: dagobert980 Dátum február 28, 2018, 16:48:37
Üdv! Olvasom itt a posztokat. Nekem személy szerint semmi gondom nem volt az 1x bettel eddig. Fizettek gond nélkül,a kínálat hatalmas. Egyszer volt talán h az egyik fogadószelvényemen korlátoztak de ennyi. Mellesleg akkor nem hoznák a fogadóirodák rangsorán A+ os irodának.

Akarod mondani "D-". Annál rosszabb már csak az "F".  :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum február 28, 2018, 19:46:56
Idézetet írta: dagobert980 Dátum február 28, 2018, 16:48:37
Üdv! Olvasom itt a posztokat. Nekem személy szerint semmi gondom nem volt az 1x bettel eddig. Fizettek gond nélkül,a kínálat hatalmas. Egyszer volt talán h az egyik fogadószelvényemen korlátoztak de ennyi. Mellesleg akkor nem hoznák a fogadóirodák rangsorán A+ os irodának.

Hol hozzák A+-os irodának?
Valamelyik orosz weboldalon?
Cím: Re:1xbet
Írta: dagobert980 Dátum február 28, 2018, 19:57:21
Worldbet.com
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum március 01, 2018, 16:23:44
Idézetet írta: dagobert980 Dátum február 28, 2018, 19:57:21
Worldbet.com

Szerintem gyorsan felejtsd el ezt a weboldalt.

Ezt kövesd:
https://www.sportsbookreview.com/betting-sites/
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum március 01, 2018, 18:52:03
Idézetet írta: dagobert980 Dátum február 28, 2018, 19:57:21
Worldbet.com

Vicces, első helyen hozzák, persze fórum nincs az oldalon, ahol véleményeket lehetne olvasni az irodákról... Nem inkább az van, hogy érdekük reklámozni az 1xbetet?
Ahol van fórum - lásd SPF Admin linkjét - ott D kategóriás a buki és tele van befagyasztott számlákról szóló történetekkel az oldal.

Egyébként sokáig nekem sem volt problémám az irodával, kifizettek engem is percek alatt több alkalommal, de akkor is óvatosságra intettem mindenkit és én is csak azért nem buktam sokkal több pénzt náluk, mert betartottam, hogy max. a tőkém 5%-a lehet egy ilyen sunyi irodánál.

A worldbet profi ügyfélszolgálatról ír, de amikor a problémáddal a chat és az ügyfélszolgálat is a nem létező biztonsági részlegükhöz küld és sok szerencsét kívánnak hozzá, akkor biztos lehetsz benne, hogy bevált sztenderdek szerint lopják a kiválasztott ügyfelek pénzét.  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Capo21 Dátum március 31, 2018, 10:16:14
Hali!

Nemrég kezdtem el újra ezt az irodát használni, idáig nem korlátoztak és semmi gixer nem volt, igaz 2 éves számla de nem nagyon nyúltam hozzá 2016 óta.

Kérdésem lenne, hogy kifizetésnél általában mit kérnek? Régen útlevéllel szívattak amim nem volt, így inkább átbuktam máshova a pénzt, viszont van egy olyan problémám, hogy a régi telefonszámom amit hozzákapcsoltam a fiókhoz jelenleg már nem él így ha arra a telefonszámra is szükség lenne valamilyen azonosításkor akkor megszívtam. Valaki le tudná írni a tapasztalatait, hogyan zajlik egy kifizetés?
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum március 31, 2018, 18:27:07
Idézetet írta: Capo21 Dátum március 31, 2018, 10:16:14
Hali!

Nemrég kezdtem el újra ezt az irodát használni, idáig nem korlátoztak és semmi gixer nem volt, igaz 2 éves számla de nem nagyon nyúltam hozzá 2016 óta.

Kérdésem lenne, hogy kifizetésnél általában mit kérnek? Régen útlevéllel szívattak amim nem volt, így inkább átbuktam máshova a pénzt, viszont van egy olyan problémám, hogy a régi telefonszámom amit hozzákapcsoltam a fiókhoz jelenleg már nem él így ha arra a telefonszámra is szükség lenne valamilyen azonosításkor akkor megszívtam. Valaki le tudná írni a tapasztalatait, hogyan zajlik egy kifizetés?

Az én számlámról azonosítás nélkül bárki kérhet kifizetést, ha ez segít!   ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Capo21 Dátum március 31, 2018, 19:03:34
Idézetet írta: Knapp Dátum március 31, 2018, 18:27:07
Az én számlámról azonosítás nélkül bárki kérhet kifizetést, ha ez segít!   ;D

olvastam :'( de nálam már ott a biztonsági kérdés bejelentkezéskor, hátha ez valamennyire megvéd. :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Capo21 Dátum május 04, 2018, 15:21:15
VB tippjáték felhasználási feltételeiben láttam ezt a pontot:

"Ha egy játékos több tippet is megtett egymás után, akkor csak az utolsót kell megerősíteni (fogadás elhelyezésével)."

Nem igazán értem ezt, ügyfélszolgálat pedig elég értetlen. :/ Avagy itt azt akarják mondani, hogy csak az utolsó tipp az érvényes és azt kell megerősíteni, vagy leadhatok 1 nap 100 tippet is és csak a 100. után kell rakni egy megerősítő fogadást? :/
Cím: Re:1xbet
Írta: pr0xy Dátum május 18, 2018, 17:23:48
Helló, egy kisebb problémába ütköztem, elkezdtem használni ezt az irodát is, mivel elég jók voltak az oddsok, majd utánaolvastam (sajnos már késő), és rájöttem messze a legsz*rabb iroda.Na már most a maradék pénzem ami benn maradt szeretném kivenni 20€.Skrillre szeretném kiutalni, mikor megadom az összeget akkor írja, hogy küldtek SMS-ben kódot, na most az a helyzet, hogy rohadtul nem küldtek.Ha telószámot szeretnék cserélni arra küld megerősítő sms kódot, de a pénz kiutalásnál nem,valaki találkozott már ezzel a problémával, ha nem lehet rövid időn belül orvosolni, akkor hagyom, mert nincs kedvem hónapokig üzenetezni a supportal 20 euró miatt.

Edit : Megoldva az ügy,az sms megerősító kódra kb fél órát kellett várni,és mivel többször próbáltam egymás után így kellett várnom pár órát mire a rendszer az összes sms kódot kiküldi.
Cím: Re:1xbet
Írta: iAmAndris Dátum május 29, 2018, 12:59:26
Helló,

Sok rosszat hallottam erről az irodáról, de arra gondoltam, hogy talán működhet az, ha átbukjuk a nyert összeget pl a Pinnaclehöz. Akkor az 1xbet is megnyugszik, mert veszítettél nála, és talán nem csökkentik az oddsokat (kifizetni így pedig nem kell ugye). Lesz 4-5% mínusz, az fix, de ha elég sokáig hagynak fogadni jó oddsokkal, akkor megéri.

Mit gondoltok erről?
Cím: Re:1xbet
Írta: Számlája Dátum május 29, 2018, 14:54:37
Azt hogy a végén mindent az 1xbet fogsz átbukni-hez, kikérnéd a pénzt, de jön a  számlabezárás, doksik küldése Ukrajnába, és sohasem fogsz a pénzedhez jutni. Inkább felejtsd el.

Idézetet írta: iAmAndris Dátum május 29, 2018, 12:59:26
Helló,

Sok rosszat hallottam erről az irodáról, de arra gondoltam, hogy talán működhet az, ha átbukjuk a nyert összeget pl a Pinnaclehöz. Akkor az 1xbet is megnyugszik, mert veszítettél nála, és talán nem csökkentik az oddsokat (kifizetni így pedig nem kell ugye). Lesz 4-5% mínusz, az fix, de ha elég sokáig hagynak fogadni jó oddsokkal, akkor megéri.

Mit gondoltok erről?
Cím: Re:1xbet
Írta: ede Dátum május 29, 2018, 15:02:37
Idézetet írta: iAmAndris Dátum május 29, 2018, 12:59:26
Helló,

Sok rosszat hallottam erről az irodáról, de arra gondoltam, hogy talán működhet az, ha átbukjuk a nyert összeget pl a Pinnaclehöz. Akkor az 1xbet is megnyugszik, mert veszítettél nála, és talán nem csökkentik az oddsokat (kifizetni így pedig nem kell ugye). Lesz 4-5% mínusz, az fix, de ha elég sokáig hagynak fogadni jó oddsokkal, akkor megéri.

Mit gondoltok erről?
Ha ez csak úgy menne, hogy átbukom Pa-hoz, vagy valamelyik másik megbízható irodához, akkor az összes bónusszal mindenki ezt csinálná. A Pa meg a többi megbízható már régen tönkrement volna.
Egyébként az átbukás nem olyan egyszerű. Simán mennek el az 1,1-1.01 egyes oddszok is, a másik oldalon meg jöhet a 8-10-es. Ha elsőre pont egy ilyen jön, akkor mindjárt 8-10 szeres pénz lesz az 1xbet-nél. Ebből következik, hogy a minusz 4-5% máris minusz 40-50% lesz és akkor még semmi garancia sincs arra, hogy a következő fogadást a másik oldalra nyered.
A sorozatokról azt hiszem itt valamelyik topikban volt szó. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha egy 8-as oddsz után fogadsz egy másik 8-ast, akkor ennek a sorozat logikája szerint vesztesnek kellene lennie, de ez az elem egyben a következő sorozat első eleme is, tehát bármi lehet.
Átbukni kétféle képpen lehet, vagy szerencsével, vagy hatékony imával.
Az irodák nem feltétlenül nyeremények alapján korlátoznak, szerintem egyéb algoritmusokat is végigfuttatnak a rendszeren.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum május 29, 2018, 16:54:54
Az átbukás pont akkor nem szokott sikerülni, amikor nagyon kéne, de ha muszáj megpróbálni, akkor érdemesebb a kis szorzókat az 1xbetnél játszani!
Azok is elmennek néha, ha meg bejönnek, akkor nem nő sokkal az egyenleg és elég ismét relatíve kevés pénzt feltenni a következő próbálkozáshoz.

Másrészt ha olyan szorzópárral próbálkozunk, ami mínuszos, akkor úgy érdemes tétet raknunk, hogy az egész veszteség a másik számlára menjen, az 1xbet oldal meg nullára jöjjön ki, ha nyer a fogadás!
Ezzel elkerülhető, hogy az ismételt próbálkozások miatt egyre több pénzt veszítsünk, hisz csak akkor lesz veszteségünk, ha végre sikerül az átbukás.
Cím: Re:1xbet
Írta: csabax Dátum május 29, 2018, 17:03:50
Idézetet írta: Knapp Dátum május 29, 2018, 16:54:54
Az átbukás pont akkor nem szokott sikerülni, amikor nagyon kéne
Előbb-utóbb sikerülni fog az, csak türelmesnek kell lenni.  ;)
Cím: Re:1xbet
Írta: foglalt Dátum május 29, 2018, 17:20:58
Én teszteltem az 1.1-1.15 -ös oddsú egyetemi kosárlabdákat, és négy jóra mindig jött egy rossz, ahol a 6.00 szorzós jött be.
Teóriám a következő: az 1xbet azért lopja el az emberek pénzét, hogy a skrillnek, és a netellernek legyen miből tejelni :D Biztos megírták már pár ezren, hogy csalók, de nem nagyon érdekli őket. Épp ma olvastam, hogy valakitől már közjegyző által hitelesített dokumentumokat kértek, hogy küldje el oroszországba, vagy ukrajnába:) Aki megteszi, az gyakorlatilag a maffiának küld dokumentumokat.

Még valami: néha már úgy érzem, az 1xbet a világ legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező "irodája" Tisztességesen működve is piacvezető lenne (vagy már most is az) :police: :police:
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum május 29, 2018, 22:04:28
Idézetet írta: csabax Dátum május 29, 2018, 17:03:50
Előbb-utóbb sikerülni fog az, csak türelmesnek kell lenni.  ;)

A "nagyon kéne" helyzet az, mikor nincs idő türelmesnek lenni, mert tudod, hogy baj van. (pl. a canbet csődje előtti hetekben...)
Ráadásul bankkal is bírni kell az újabb próbálkozásokat, ezért is javasoltam a "költségkímélőbb" megoldást.

Viszont azt is el kell fogadni, hogy ha nem bízunk abban, hogy egy iroda rendesen kifizet, de mégis használjuk arboláshoz, akkor valójában a máshol megtett tétjeink nincsenek is lefedezve!
Lényegében olyan, mint ha máshol úgy martingale-eznénk, aminek csak "játékpénz" a fedezete a problémás irodánál.


Cím: Re:1xbet
Írta: iAmAndris Dátum május 29, 2018, 23:55:23
7-8%-os ROI-m van havi ~200-300 tippből. Ha nem 1%-okkal tenném, ahogy most (és jönne havi ~30%), hanem mondjuk 5-10%-okkal, akkor egy idő után 1xbetről elfogyna, ha ott ellenfogadok a jelenlegi irodáimnak. Ez valamilyen szinten szemétség a Bet365-tel és a Pinnaclevel szemben, de talán nem fognak neheztelni néhány százezer miatt.
Még mindig hibás az eszmefuttatásom? :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Szabad9595 Dátum július 26, 2018, 08:59:44
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy közel 6.000€ menne fel 1XBET-re és majd 9000€ lenne a nyeremény (ha bejön). Így BET365-ről átnyerném az ott beragadt pénzem. Kérdésem, hogy ekkora nyeremény kifizetéssel van valakinek tapasztalata? Simán kiutalják Neteller-re, úgyis hogy eddig csak buktam itt, kifizetésem nem volt?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum július 26, 2018, 12:02:23
Idézetet írta: Szabad9595 Dátum július 26, 2018, 08:59:44
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy közel 6.000€ menne fel 1XBET-re és majd 9000€ lenne a nyeremény (ha bejön). Így BET365-ről átnyerném az ott beragadt pénzem. Kérdésem, hogy ekkora nyeremény kifizetéssel van valakinek tapasztalata? Simán kiutalják Neteller-re, úgyis hogy eddig csak buktam itt, kifizetésem nem volt?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

A bet365 klasszisokkal megbízhatóbb iroda, mint az 1xbet, nem tudom, mi motiválja, hogy utóbbihoz akard átnyerni a pénzed.
Sokkal kisebb összegekkel is többen megszívták már az 1xbetnél, de ha olvastad ezt a fórumot, akkor ezt tudhatod.
Cím: Re:1xbet
Írta: Schleck Dátum július 26, 2018, 17:00:54
Idézetet írta: Szabad9595 Dátum július 26, 2018, 08:59:44
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy közel 6.000€ menne fel 1XBET-re és majd 9000€ lenne a nyeremény (ha bejön). Így BET365-ről átnyerném az ott beragadt pénzem. Kérdésem, hogy ekkora nyeremény kifizetéssel van valakinek tapasztalata? Simán kiutalják Neteller-re, úgyis hogy eddig csak buktam itt, kifizetésem nem volt?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

gondolom a kis haszonkulcs miatt gondoltál rájuk. Szerintem inkább érdemesebb lenne a Pinnacle-lel véghez vinni ezt az akciót. (csak el nem menjen a fogadás..)
Cím: Re:1xbet
Írta: Wonder68 Dátum július 26, 2018, 17:16:53
Most is volt egy jó lehetőség irányított fogadásra:
Atletco Madrid - Arsenal
Arsenálra tenni a bug iroda  :ok:
1X vagy +0,5 Ah ahova szeretném iroda.... :beerchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: butyi Dátum július 26, 2018, 17:45:29
Idézetet írta: Szabad9595 Dátum július 26, 2018, 08:59:44
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy közel 6.000€ menne fel 1XBET-re és majd 9000€ lenne a nyeremény (ha bejön). Így BET365-ről átnyerném az ott beragadt pénzem. Kérdésem, hogy ekkora nyeremény kifizetéssel van valakinek tapasztalata? Simán kiutalják Neteller-re, úgyis hogy eddig csak buktam itt, kifizetésem nem volt?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
ezeknek egy fillért se fizess be
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum július 26, 2018, 22:14:07
Idézetet írta: Szabad9595 Dátum július 26, 2018, 08:59:44
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy közel 6.000€ menne fel 1XBET-re és majd 9000€ lenne a nyeremény (ha bejön). Így BET365-ről átnyerném az ott beragadt pénzem. Kérdésem, hogy ekkora nyeremény kifizetéssel van valakinek tapasztalata? Simán kiutalják Neteller-re, úgyis hogy eddig csak buktam itt, kifizetésem nem volt?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Ha rám hallgatsz, ne csináld. Sokáig voltam 1xbetnél, megúsztam hogy engem nem nyúltak le, de majdnem, korábban leírtam milyen huzavona után fizettek ki utoljára.
Az tény, hogy szinte bet365-öt is verő ajánlat van náluk, de rengeteg embernek volt velük problémája sajnos.
Cím: Re:1xbet
Írta: Greipel Dátum július 26, 2018, 22:23:01
Idézetet írta: butyi Dátum július 26, 2018, 17:45:29
ezeknek egy fillért se fizess be

Dehogyne, streamnézésre a legjobb oldal.
Cím: Re:1xbet
Írta: Szabad9595 Dátum július 27, 2018, 19:26:36
Igen jobb. Csak 365 nem akarja kiutalni Netellere csak OTPre, amit meg érthető okok miatt én nem akarok. Erős az a 43% adó... 1xbetrol meg 40 ezer forint bukóval átmenne (ha nyernek...). De akkor várok hátha olasz meg spanyol bajnokságban lesz jobb ajánlat mert most nem nagyon találtam jó arbing meccset átnyerni... Ehhez esetleg van fórum, jó meccsekről?
Cím: Re:1xbet
Írta: fedav25 Dátum szeptember 13, 2018, 21:54:29
Nekem soha semmi problémám nem volt a fogadóirodával, én bátran tudom ajánlani. A kifizetés gyors, skrill-re max. 10 percet kell várni.
Cím: Re:1xbet
Írta: olics Dátum október 03, 2018, 19:02:00
Ha a számlámon van Skrillről befizetett pénz de erre még befizetek maestroval akkor az esetleges profitot ki tudom fizettetni skrillre?
Cím: Re:1xbet
Írta: decoN1337 Dátum november 05, 2018, 17:07:06
"nem mindig simán megy, azonbam lehet válogatni a fizetési rendxszek közül"

Jó dolog ez az élő chat,de komolyan,kik dolgoznak itt?!
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum november 06, 2018, 12:52:55
Idézetet írta: decoN1337 Dátum november 05, 2018, 17:07:06
"nem mindig simán megy, azonbam lehet válogatni a fizetési rendxszek közül"

Jó dolog ez az élő chat,de komolyan,kik dolgoznak itt?!

Holt részeg oroszok.  :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Számlája Dátum november 23, 2018, 00:26:32
Ennyi volt az 1xbet?

We're sorry
This Website is not available in your country.

Nem mintha akkora veszteség lenne, csak érdekelne hogy küldtek-e előtte bármilyen figyelmeztetést aki használta az oldalt.
Cím: Re:1xbet
Írta: tsabigo Dátum november 23, 2018, 01:21:56
Idézetet írta: Számlája Dátum november 23, 2018, 00:26:32
Ennyi volt az 1xbet?

We're sorry
This Website is not available in your country.

Nem mintha akkora veszteség lenne, csak érdekelne hogy küldtek-e előtte bármilyen figyelmeztetést aki használta az oldalt.
Én tegnap kaptam tőlük e-mailban 100% feltöltési bónusz ajánlatot 100 euróig.
Cím: Re:1xbet
Írta: dert Dátum november 24, 2018, 02:40:16
Idézetet írta: Számlája Dátum november 23, 2018, 00:26:32
Ennyi volt az 1xbet?

We're sorry
This Website is not available in your country.

Nem mintha akkora veszteség lenne, csak érdekelne hogy küldtek-e előtte bármilyen figyelmeztetést aki használta az oldalt.

1xbet.cm (http://1xbet.cm) Az alap címen már régóta nem elérhető az oldal.
Cím: Re:1xbet
Írta: Greipel Dátum november 24, 2018, 10:55:00
Idézetet írta: Számlája Dátum november 23, 2018, 00:26:32
Ennyi volt az 1xbet?

We're sorry
This Website is not available in your country.

Nem mintha akkora veszteség lenne, csak érdekelne hogy küldtek-e előtte bármilyen figyelmeztetést aki használta az oldalt.

https://1xbet86.com/hu/
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum december 24, 2018, 12:50:08
1 pirospont az irodának és az élö chat-es Jánosnak! :D
Tegnap kértem ki 2x pénzt,ma délelőtt néztem,valamiért visszadobdták a kifizetést. Írtam Jánosnak,az egyik 10 perc múlva a másik kb egy óra múlva megérkezett bankkártyák közötti utalással.
:beerchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum december 25, 2018, 12:40:31
Idézetet írta: Zsoca Dátum december 24, 2018, 12:50:08
1 pirospont az irodának és az élö chat-es Jánosnak! :D
Tegnap kértem ki 2x pénzt,ma délelőtt néztem,valamiért visszadobdták a kifizetést. Írtam Jánosnak,az egyik 10 perc múlva a másik kb egy óra múlva megérkezett bankkártyák közötti utalással.
:beerchug:

Velem is pont ugyanez volt 1-2 hete, hogy visszadobta a rendszer 2 kifizetésemet is. Chat-en azt mondták csak átmeneti probléma, próbáljam újra. 8-10 perc alatt a Skrillemen volt a pénz. Régen sokan szidták ezt az irodát, pedig eddig semmi problémám nem volt velük. Még személyi azonosítást se kértek a kifizetések előtt. Furcsa.  :D
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum december 25, 2018, 13:30:48
ez az iroda milyen? régen elég rossz híre volt, már változott valamit?
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum december 25, 2018, 15:49:26
Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 25, 2018, 13:30:48
ez az iroda milyen? régen elég rossz híre volt, már változott valamit?

Szia!
Nincs sok tapasztalatom még,mert nem rég kezdtem el fogadni náluk. Az élő kínálat szinte megegyezik a bet365-tel,rengeteg jégkorong van.Tegnap pl volt orosz U8 meccs!  ;D Azt már azért kicsit komolytalannak tartom...
A magyar  élő chat is rendben van,vasárnap reggel 8-kor azonnal válaszoltak és meg is oldották a kifizetés problémámat!
Egyedüli negatívum,hogy ha mobilról fogadsz,akkor mindenképp le kell tölteni az alkalmazást,mert xarakodott a bejelentkezéssel.
Kifizetéshez semmilyen okmányt nem kértek. Ami szintén lehet negatívum is,mert volt már aki megjárta,hogy szopkodták az egyenlegét...  :o
:beerchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: petercrouch Dátum december 29, 2018, 15:01:50
Streamelés miatt létre szeretnék hozni itt egy számlát. Erre a website-ra irányított át, de nem találtam DuckDuckGo-n erről semmit sem: https://1xstyy.host/ . Merjek innen regisztrálni vagy inkább ne?
Cím: Re:1xbet
Írta: Aninoria Dátum január 03, 2019, 14:40:26

Üdv!

Olvasgattam a hozzászólásokat, s láttam nem egyedüli vagyok aki szenved a "welcome bónusz" miatt.

Konkrétan a problémám, bármit teszek, a Bonus account (HUF) 5000 ott fityog, még a saját számlán ott a kiutalásra szánt összeg. (Main account (HUF) ******)
Természetesen visszadobálja a kifizetést, mert hogy nem teljesítettem a bónusz feltételeket..
Akkor hogy is van ez a bónusz forgatás?? Ha tudja valaki, kérem ne tartsa magában..

Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum január 12, 2019, 18:04:03
Új rekord a kifizetésre: 2(!) perc
:ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 14, 2019, 14:28:17
Idézetet írta: Aninoria Dátum január 03, 2019, 14:40:26
Üdv!

Olvasgattam a hozzászólásokat, s láttam nem egyedüli vagyok aki szenved a "welcome bónusz" miatt.

Konkrétan a problémám, bármit teszek, a Bonus account (HUF) 5000 ott fityog, még a saját számlán ott a kiutalásra szánt összeg. (Main account (HUF) ******)
Természetesen visszadobálja a kifizetést, mert hogy nem teljesítettem a bónusz feltételeket..
Akkor hogy is van ez a bónusz forgatás?? Ha tudja valaki, kérem ne tartsa magában..

Amikor fogadást teszel, a szelvény alján, ahol a tétet is beírod, illetve érvényesíted a fogadást, van egy olyan rész, ahol tudsz választani a Main Account és a Bonus Account között... Ha ott a Bonus-t választod, abból fogja levonni a fogadás árát, így tudod teljesíteni majd a forgatást.  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 14, 2019, 14:28:47
Idézetet írta: Zsoca Dátum január 12, 2019, 18:04:03
Új rekord a kifizetésre: 2(!) perc
:ok:

Skrill-re?
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum január 18, 2019, 09:33:51
Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 14, 2019, 14:28:47
Skrill-re?
Kártyára
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 18, 2019, 09:38:52
Idézetet írta: Zsoca Dátum január 18, 2019, 09:33:51
Kártyára
Az igen  ;D Nekem az annyira gyors nem szokott lenni, inkább 12-24 óra közötti idő általában. De a skrill tényleg ritka, ha 20 percen belül nem érkezik meg.
Cím: Re:1xbet
Írta: davixxx Dátum január 22, 2019, 19:11:07
Sziasztok,

Van az 1x-en ugye ilyen bónuszpont. Na most én már nagyon régóta nem kaptam. Írtam a chatesnek, hogy mi lehet a baj. Szokás szerint vakon van a pali és ő azt mondta, hogy azt látja van 2800 pontom. Mondom az jó, de én 29-et látok. Mondta hogy töröljem a sütiket, stb de semmi se segitített. Mondtam neki, hogy szerintem a rendszerükben van a probléma, de ő állította, hogy nem. Írtam az angoloknak is, hátha ők tudni fogják, de hátha járt már így valaki. Nincs ötletetek, hogy miért nem látom a pontokat, ha a chates azt mondja, hogy ő látja a számlámon?

Köszi előre is. :beerchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 22, 2019, 19:55:57
Idézetet írta: davixxx Dátum január 22, 2019, 19:11:07
Sziasztok,

Van az 1x-en ugye ilyen bónuszpont. Na most én már nagyon régóta nem kaptam. Írtam a chatesnek, hogy mi lehet a baj. Szokás szerint vakon van a pali és ő azt mondta, hogy azt látja van 2800 pontom. Mondom az jó, de én 29-et látok. Mondta hogy töröljem a sütiket, stb de semmi se segitített. Mondtam neki, hogy szerintem a rendszerükben van a probléma, de ő állította, hogy nem. Írtam az angoloknak is, hátha ők tudni fogják, de hátha járt már így valaki. Nincs ötletetek, hogy miért nem látom a pontokat, ha a chates azt mondja, hogy ő látja a számlámon?

Köszi előre is. :beerchug:

1Xpromo menüben lekérted a promóciós pontokat?
Cím: Re:1xbet
Írta: davixxx Dátum január 22, 2019, 23:26:28
Le, persze és ezt irja ki:

Hiba
You do not have enough bonus points to claim them.

Több ötletem nincs.. Az oldal azt mondja nálam van a hiba, de 3 böngészőből se ment, szóval tuti, hogy náluk van, de basznak segíteni..
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 22, 2019, 23:28:42
Idézetet írta: davixxx Dátum január 22, 2019, 23:26:28
Le, persze és ezt irja ki:

Hiba
You do not have enough bonus points to claim them.

Több ötletem nincs.. Az oldal azt mondja nálam van a hiba, de 3 böngészőből se ment, szóval tuti, hogy náluk van, de basznak segíteni..

Nekem egyszer volt ilyen és akkor az segített, hogy a beállításoknál, ahol kiválasztod, hogy a fogadások vagy egyenleg után járjon a bónuszpont, ott megváltoztattam. Rögtön utána már engedte is lekérni.
Cím: Re:1xbet
Írta: davixxx Dátum január 23, 2019, 10:08:36
Ha átrakom arra, hogy számlapénz után kapjak, akkor azt írja, hogy nem vehetek részt a promóban, ha meg visszarakom fogadás utánira, akkor ugyan ezt mint eddig..Mindegy elengedem sztem hatha, egyszer jó lesz. Az ügyfélszolgálat is csak tolja a cookies hülyeségét, és nem fogják fel, hogy már megcsináltam, és nem müködik. 2 eszközről és 3 böngészőből probáltam, egyikel se ment..Ha van még esetleg valakinek javaslata azt várom örömmel  ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 23, 2019, 13:40:27
Nekem sem gyarapodott, nekem fogadás utánira volt állítva... Azt hittem ez a Bonus pontos rendszer még nem működik, mert pl a Shop sem volt elérhető... De most akkor átraktam arra, hogy Bónusz számlaegyenleg után... hátha...  ???
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 23, 2019, 14:27:31
Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 23, 2019, 13:40:27
Nekem sem gyarapodott, nekem fogadás utánira volt állítva... Azt hittem ez a Bonus pontos rendszer még nem működik, mert pl a Shop sem volt elérhető... De most akkor átraktam arra, hogy Bónusz számlaegyenleg után... hátha...  ???

Szerintem ez főleg a befizetés után gyarapodik. Legalábbis én ezt tapasztaltam, kiválaszthatod bármelyiket. Amikor novemberben befizettem 250K-t, rögtön lett sok bónuszpontom, utána 2 hónap alatt hiába fogadtam sokat, nem sokat gyarapodott.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 23, 2019, 14:42:47
Idézetet írta: Gorriaran Dátum január 23, 2019, 14:27:31
Szerintem ez főleg a befizetés után gyarapodik. Legalábbis én ezt tapasztaltam, kiválaszthatod bármelyiket. Amikor novemberben befizettem 250K-t, rögtön lett sok bónuszpontom, utána 2 hónap alatt hiába fogadtam sokat, nem sokat gyarapodott.

Igen, befizetésnél én is kaptam. De azóta nemhogy keveset, egy darabot sem...  ???
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 23, 2019, 14:57:06
Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 23, 2019, 14:42:47
Igen, befizetésnél én is kaptam. De azóta nemhogy keveset, egy darabot sem...  ???

Meg van az ingyenes Lucky Wheel, az is olyan, hogy ha fizetsz be, akkor 2-3 napig valószínű nyersz rajta valami ingyen játékot, mióta nem volt befizetése 2 hónap alatt egyszer sem pörgött ki az a Free game a keréken, pedig 4-5-ször egy héten pörgetek kíváncsiságból  ;D A bónuszpontok is így működnek kb. Meg mintha egyszer valami olyasmit olvastam volna, hogy ha van kifizetésed, akkor az nullázza a pontokat, amiket még nem kértél ki.
Cím: Re:1xbet
Írta: Superhero Dátum január 26, 2019, 01:24:00
Idézetet írta: Zsoca Dátum január 18, 2019, 09:33:51
Kártyára

Szia! Melyik bank? Nekem CIB és nincs jóváírva. Neked ahogy az 1xbet kifizette meg is érkezett?
Egyszer a CIB már visszadobott egy bet365ös tranzakciót amikor kifizettek volna 😤
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum január 28, 2019, 13:27:33
Idézetet írta: Superhero Dátum január 26, 2019, 01:24:00
Szia! Melyik bank? Nekem CIB és nincs jóváírva. Neked ahogy az 1xbet kifizette meg is érkezett?
Egyszer a CIB már visszadobott egy bet365ös tranzakciót amikor kifizettek volna 😤

Szia!
OTP bank,mastercard kártya.
Pont most kértem kifizetést,kíváncsi leszek,most mennyi idő.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum január 28, 2019, 13:30:17
Idézetet írta: davixxx Dátum január 23, 2019, 10:08:36
Ha átrakom arra, hogy számlapénz után kapjak, akkor azt írja, hogy nem vehetek részt a promóban, ha meg visszarakom fogadás utánira, akkor ugyan ezt mint eddig..Mindegy elengedem sztem hatha, egyszer jó lesz. Az ügyfélszolgálat is csak tolja a cookies hülyeségét, és nem fogják fel, hogy már megcsináltam, és nem müködik. 2 eszközről és 3 böngészőből probáltam, egyikel se ment..Ha van még esetleg valakinek javaslata azt várom örömmel  ;D

Ugyanez van nálam is. párszor felvettem a pontokat és fogadtam belőle,most azt írja nem vehetek részt a promócióban...  ::)
Chatesnek fogalma sincs,e-mail-ben sem kaptam semmi értékelhető infót,mint ha ugyanúgy a chates írta volta,annyira kimért volt a levél.
Cím: Re:1xbet
Írta: davixxx Dátum január 28, 2019, 13:52:22
Nekem meg azt, hogy nincs elég pontom.. Közbe a chates szerint 2800 pontom van..

Ja és igen, szerintem a chates meg aki emailben válaszol az ugyan az. Úgy, hogy szerintem ez patt helyzet.. A legjobb tanácsa az volt, hogy szerinte még többet kell fogadni, hogy kapjak pontokat, de közbe meg 3 naponta 1x le lehet kérni a pontokat. Ha 1 pontod van ha 1000, ez nem ezen múlik. De hát úgy néz ki, ez egy akkora megoldhatatlan probléma ami kifogott az 1x-eseken... >:( :o ::) ::) ::)
Cím: Re:1xbet
Írta: gyime10 Dátum január 28, 2019, 18:29:46
Sziasztok,
sajnos elkövettem a hibát és regisztráltam erre a nagyszerű fogadási oldalra.
Nyertem is egy kis pénzt, amit nem tudok felvenni. Valaki segítene akár privátban?
A gond az, hogy mastercard-al fizettem be, amire nem engedi a kifizetést, mást meg nem tudok használni, mert nem arról fizettem be.
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 28, 2019, 18:45:56
Idézetet írta: gyime10 Dátum január 28, 2019, 18:29:46
Sziasztok,
sajnos elkövettem a hibát és regisztráltam erre a nagyszerű fogadási oldalra.
Nyertem is egy kis pénzt, amit nem tudok felvenni. Valaki segítene akár privátban?
A gond az, hogy mastercard-al fizettem be, amire nem engedi a kifizetést, mást meg nem tudok használni, mert nem arról fizettem be.

Skrillről befizeted a minimumot és 20 percen belül ki is fizetnek skrillre, onnan meg kiutalhatod bankkártyára vagy ha van skrill kártyád akkor felveheted.
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum január 28, 2019, 19:45:34
Kifizetésnél az E-kifizetés vagy ID szám a skrillhez regisztrált email címed.
Cím: Re:1xbet
Írta: gyime10 Dátum január 28, 2019, 20:45:35
Köszönöm, működik.
Cím: Re:1xbet
Írta: Superhero Dátum január 28, 2019, 21:27:23
Idézetet írta: Zsoca Dátum január 28, 2019, 13:27:33
Szia!
OTP bank,mastercard kártya.
Pont most kértem kifizetést,kíváncsi leszek,most mennyi idő.

Nekem ma reggel jött meg. VISA.
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 04, 2019, 19:13:36
1xbeten kicsit be vannak rúgva  :D

vallecano meccsen 1.03 hogy nem lesz öngól

1.08 az hogy az első gól nem öngól lesz  ;D :D
Cím: Re:1xbet
Írta: sunik29 Dátum február 04, 2019, 19:18:43
Idézetet írta: pnzyfng Dátum február 04, 2019, 19:13:36
1xbeten kicsit be vannak rúgva  :D

vallecano meccsen 1.03 hogy nem lesz öngól

1.08 az hogy az első gól nem öngól lesz  ;D :D

es ha 0-0 akkor vesztes?
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 04, 2019, 19:50:55
Idézetet írta: sunik29 Dátum február 04, 2019, 19:18:43
es ha 0-0 akkor vesztes?

erre nem is gondoltam, szóval lehet ezért az odds különbség :D

viszont van ahol erre van a kissebb odds az öngólra meg nagyobb.
Cím: Re:1xbet
Írta: petercrouch Dátum február 04, 2019, 21:22:35
Vigyázzatok azért ezzel az irodával. Egyik barátom elhelyezett két (!) darab 1000 eurós tétet, kapott egy korlátozást, majd az igényelt kifizetése óta kb az alsónadrágjáról is kértek önarcképpel ellátott fényképet (a bónusz pörgetéssel se volt baj, 1 eurós volt az első befizetése). 8000 eurós kifizetést vár, ezt 5 részletben fogják elvileg megoldani (3 vagy 4 már megérkezett). Stream miatt én is létrehoztam itt számlát, erre teljesen jó, de ha fogadni akartok akkor azt szerintem tegyétek máshol.
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 04, 2019, 23:22:33
Idézetet írta: petercrouch Dátum február 04, 2019, 21:22:35
Vigyázzatok azért ezzel az irodával. Egyik barátom elhelyezett két (!) darab 1000 eurós tétet, kapott egy korlátozást, majd az igényelt kifizetése óta kb az alsónadrágjáról is kértek önarcképpel ellátott fényképet (a bónusz pörgetéssel se volt baj, 1 eurós volt az első befizetése). 8000 eurós kifizetést vár, ezt 5 részletben fogják elvileg megoldani (3 vagy 4 már megérkezett). Stream miatt én is létrehoztam itt számlát, erre teljesen jó, de ha fogadni akartok akkor azt szerintem tegyétek máshol.

grorriaran innen a fórumról, csak ennél az egy irodánál nem korlátozták le teljesen. innen szedett ki 5 millát
Cím: Re:1xbet
Írta: petercrouch Dátum február 05, 2019, 14:21:57
Idézetet írta: pnzyfng Dátum február 04, 2019, 23:22:33
grorriaran innen a fórumról, csak ennél az egy irodánál nem korlátozták le teljesen. innen szedett ki 5 millát

Szerintem Ő csak tesztel, nem? Legalábbis pár hszszel feljebb azt írta, h november óta nem fizetett ide be, a naplójába meg dec. 27 körül azt írta, h kivette a 2 misijét.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum február 07, 2019, 14:20:01
Noha kisebb tétekkel, de mi is játszunk itt néhányan a haveri körből. Nekünk meglepően gyors és zökkenőmentesen fizetnek ki pl Skrillre innen. Bár nálunk nagyon max 100.000-es (Ft) tétek vannak, inkább kisebbek. Se korlátozás, se probléma eddig.

Egyedül a bónuszpontrendszer működése követhetetlen...  :) Viszont az oddsokkal néha valóban bajban vannak, ami nekünk nem gond, jó dolgokat lehet megcsípni...  ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 08, 2019, 18:05:02
nagy bajnokságoknál van olyan fogadás, hogy:

például  sevilla - eibar

csapat 1 a sevilla, csapat 2 az eibar

van olyan fogadási lehetőség hogy csapat 1 nem szerez zsinórban 3 gólt.
ez azt jelenti hogy például vezet a sevilla 2-0-ra, lő egyet az eibar, így ugye 2-1, aztán lő egyet a sevilla, 3-1. szóval megszakadt a zsinórban 3 gól jól gondolom?
Cím: Re:1xbet
Írta: caps lock Dátum február 08, 2019, 18:43:03
Szerintem jól gondolod.
Milyen szorzón kínálják?
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 08, 2019, 19:14:21
Idézetet írta: caps lock Dátum február 08, 2019, 18:43:03
Szerintem jól gondolod.
Milyen szorzón kínálják?

1,21

egy sima hazai 2,5 underre meg 1,35
Cím: Re:1xbet
Írta: caps lock Dátum február 08, 2019, 20:00:57
Ezt a típust melyik menupontban találtad?
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 08, 2019, 20:05:51
Idézetet írta: caps lock Dátum február 08, 2019, 20:00:57
Ezt a típust melyik menupontban találtad?

rámész a meccsre, ás ott van egy kis kereső mező. oda beírod hogy zsinórban, és kiadja
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 12, 2019, 13:27:21
ezen az oldalon nem fizetnek ki bannkszámlára? nem találom a kifizetések közt
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum február 12, 2019, 13:46:39
Idézetet írta: pnzyfng Dátum február 12, 2019, 13:27:21
ezen az oldalon nem fizetnek ki bannkszámlára? nem találom a kifizetések közt

Én olyat látok, hogy "Bank transfer"  --> "Rapid transfer"
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum február 12, 2019, 19:05:57
tettem fel ide pénzt. viszont még nem kértek tőlem semmilyen iratot. majd csak kifizetéskor?
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum február 12, 2019, 20:24:58
Idézetet írta: pnzyfng Dátum február 12, 2019, 19:05:57
tettem fel ide pénzt. viszont még nem kértek tőlem semmilyen iratot. majd csak kifizetéskor?

Tőlem akkor se, pedig volt már vagy egy tucat kifizetésem.  :D
Szerintem tőled se kérnek majd okmányokat.
Cím: Re:1xbet
Írta: milkaaa32 Dátum február 15, 2019, 09:02:07
Valaki fizetett már be Paypallal?
Azt írja 6-10 munkanap mire felmegy a pénz... Lehetséges ez?!
Cím: Re:1xbet
Írta: Superhero Dátum február 23, 2019, 08:13:33
Idézetet írta: milkaaa32 Dátum február 15, 2019, 09:02:07
Valaki fizetett már be Paypallal?
Azt írja 6-10 munkanap mire felmegy a pénz... Lehetséges ez?!

A kifizetésnél is macerás mert be kell jelölni valamit  paypalnál hogy tuti megérkezzen. Szerintem paypal szürkezónában vannak.
Cím: Re:1xbet
Írta: milkaaa32 Dátum március 02, 2019, 03:21:19
Van 10 bónusz pontom.. Mit lehet ezzel csinálni?semmi infót nem találok róla
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum március 03, 2019, 10:13:11
Egesz jo ez az 1xbet. Van minden mint a kinai piacon. Remelem a kifizetessel sem lesznek majd gondok, a regisztracio meg a befizetes az nagyon rapid volt :D Atjottem ide unibetrol, mert ott gondok voltak, meg nem adott nyeremenynovelok, felveheto most funkcio az ugy altalaban nuku, itt meg mindketto van, jo oddsok, meccseknel is egy csomo fogadasi lehetoseg. Ilyen nagy valasztek nincs is mashol. Az oddsok se rosszak ahogy lattam. Magyar bankszamlara kifizetnek egyebkent, vagy kell vmi skrill vagy neteller?
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum március 03, 2019, 10:17:37
Idézetet írta: milkaaa32 Dátum március 02, 2019, 03:21:19
Van 10 bónusz pontom.. Mit lehet ezzel csinálni?semmi infót nem találok róla
Szerintem porgetni lehet vele, de azert biztos nem vagyok benne. En meg nagyon uj vagyok ott. :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum március 03, 2019, 10:18:29
Szerencsekerek, vagy mi van ott, nem tudom.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum március 03, 2019, 18:04:34
Idézetet írta: Csenii Dátum március 03, 2019, 10:13:11
Egesz jo ez az 1xbet. Van minden mint a kinai piacon. Remelem a kifizetessel sem lesznek majd gondok, a regisztracio meg a befizetes az nagyon rapid volt :D Atjottem ide unibetrol, mert ott gondok voltak, meg nem adott nyeremenynovelok, felveheto most funkcio az ugy altalaban nuku, itt meg mindketto van, jo oddsok, meccseknel is egy csomo fogadasi lehetoseg. Ilyen nagy valasztek nincs is mashol. Az oddsok se rosszak ahogy lattam. Magyar bankszamlara kifizetnek egyebkent, vagy kell vmi skrill vagy neteller?

Skrillre nekem mindig kifizettek max. 20 perc alatt, OTP-s bankszámlára meg mindig megjött már másnap a pénz. Szóval a gyorsaságra nem lehet panasz, pláne úgy, hogy nem kértek semmilyen okmányt a kifizetések előtt.  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: zolzoler Dátum március 09, 2019, 21:53:38
Sziasztok!
Regisztráltam sajnos erre az 1xbetre.
Nagy nehezen nyertem erre most meg nem bìrom kivenni a pènzt.Kifizetésnèl visszadob ,hogy "számla mezőt hibàsan töltötte ki"Skrillröl utaltam.
Neztem az oldalt, hogy mit àllìtsak àt,de nem talàltam semmi.Ìrtam màr emailt nem reagàltak 2 hèt alatt.Mit tudnèk tenni?
Koszi a segitseget
Zoli
Cím: Re:1xbet
Írta: tsabigo Dátum március 09, 2019, 22:16:23
Idézetet írta: zolzoler Dátum március 09, 2019, 21:53:38
Sziasztok!
Regisztráltam sajnos erre az 1xbetre.
Nagy nehezen nyertem erre most meg nem bìrom kivenni a pènzt.Kifizetésnèl visszadob ,hogy "számla mezőt hibàsan töltötte ki"Skrillröl utaltam.
Neztem az oldalt, hogy mit àllìtsak àt,de nem talàltam semmi.Ìrtam màr emailt nem reagàltak 2 hèt alatt.Mit tudnèk tenni?
Koszi a segitseget
Zoli
Van élő  chat. Próbálj ott érdeklődni.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum március 10, 2019, 00:33:17
Idézetet írta: zolzoler Dátum március 09, 2019, 21:53:38
Sziasztok!
Regisztráltam sajnos erre az 1xbetre.
Nagy nehezen nyertem erre most meg nem bìrom kivenni a pènzt.Kifizetésnèl visszadob ,hogy "számla mezőt hibàsan töltötte ki"Skrillröl utaltam.
Neztem az oldalt, hogy mit àllìtsak àt,de nem talàltam semmi.Ìrtam màr emailt nem reagàltak 2 hèt alatt.Mit tudnèk tenni?
Koszi a segitseget
Zoli


Saját számla --> Személyes profil --- itt szoktak kimaradni dolgok, mert azt hiszem, van valami gyors regisztráció náluk, amikor nem kell minden adatot beírni... emiatt szoktak hasonló gondok lenni. Bár nem tudom, most itt épp miről van szó, de ez is egy probléma lehet.
Cím: Re:1xbet
Írta: Virpi Kuitunen Dátum március 15, 2019, 12:04:05
Nem rossz iroda ez, legalábbis ami a kínálatot és élő fogadásokat illeti, gyakorlatileg Bet365 szintű. Sőt, ha az e-sportos fogadásokat nézzük, még le is körözi.

Kifizetés már trükkösebb, mert az élő chaten hiába kérdezem én a kollégát, csak a sablon szövegeket nyomja.
Ugye Mastercardra nem lehet kikérni közvetlenül pénzt, bár váltig állították, csak technikai hiba az oka. Hát persze...  ???

Ajánlották ezt a SEPA bank transzfert. Végülis ez nem rossz, mert így legalább sikerült kikérni a pénzt. Mondjuk 1 alkalommal max 200 eurót lehet, bár ez napi szinten 5-ször is megtehető, illetve havonta maximum 10000 eurót lehet így kifizettetni. Elkellett küldeni a bankkártya két oldaláról a fotót a biztonsági osztályuk e-mail címére (kártya szám első 6 és utolsó 4 száma látszódjon, a többi takarva ill. hátul a háromjegyű kód is takarva.), amire pár órával később reagáltak és akkor pedig kérték a személyim mindkét oldalának fotóját. Elküldtem, ezután egy kis idővel már rendelkezésre állt ez a fizetési mód.
Annyi a hátránya, hogy lassú, mert akár 7 nap is lehet az átfutási idő.

Skrillről mi a véleményetek? Talán az a legjobb? Ott olyan infót másoltak be, hogy befizetsz akár 1 eurót számlára, fogadsz egy sporteseményen legalább 1.1-es oddsal és onnantól kezdve már lehet kifizetést kérni. Bár itt is először irni kell a biztonsági osztálynak, hogy engedélyezzék ezt a lehetőséget. De semmilyen hivatalos okmányról készült képet nem kell ezesetben elküldeni.
Azt már nem tudták megmondani, hogy mennyi a max összeg, ami egy alkalommal átutaltatható.
Visszaolvastam itt a fórumon róla, hogy ez egy elég gyors kifizetési mód. Szóval a kérdés, hogy mennyi a max összeg, ami kivehető és ha a Skrillen van a pénz, akkor onnan át kell utaltatni a bankszámlára (nyilván Mastercard esetében közvetlenül a kártyára itt se lehet kérni - feltételezem banki átutalásnál IBAN és Swift kód kell hozzá)?



Cím: Re:1xbet
Írta: tsabigo Dátum március 16, 2019, 18:37:33
Skrill-re szeretnék kikérni pénzt, de van egy olyan mező hogy "E-kifizetés vagy ID szám:" . Ide mit kell írni?


Köszi,de visszaolvastam és meg is lett a válasz.
Cím: Re:1xbet
Írta: ricsi046 Dátum március 17, 2019, 09:03:56
Idézetet írta: Virpi Kuitunen Dátum március 15, 2019, 12:04:05
Nem rossz iroda ez, legalábbis ami a kínálatot és élő fogadásokat illeti, gyakorlatileg Bet365 szintű. Sőt, ha az e-sportos fogadásokat nézzük, még le is körözi.

Kifizetés már trükkösebb, mert az élő chaten hiába kérdezem én a kollégát, csak a sablon szövegeket nyomja.
Ugye Mastercardra nem lehet kikérni közvetlenül pénzt, bár váltig állították, csak technikai hiba az oka. Hát persze...  ???

Ajánlották ezt a SEPA bank transzfert. Végülis ez nem rossz, mert így legalább sikerült kikérni a pénzt. Mondjuk 1 alkalommal max 200 eurót lehet, bár ez napi szinten 5-ször is megtehető, illetve havonta maximum 10000 eurót lehet így kifizettetni. Elkellett küldeni a bankkártya két oldaláról a fotót a biztonsági osztályuk e-mail címére (kártya szám első 6 és utolsó 4 száma látszódjon, a többi takarva ill. hátul a háromjegyű kód is takarva.), amire pár órával később reagáltak és akkor pedig kérték a személyim mindkét oldalának fotóját. Elküldtem, ezután egy kis idővel már rendelkezésre állt ez a fizetési mód.
Annyi a hátránya, hogy lassú, mert akár 7 nap is lehet az átfutási idő.

Skrillről mi a véleményetek? Talán az a legjobb? Ott olyan infót másoltak be, hogy befizetsz akár 1 eurót számlára, fogadsz egy sporteseményen legalább 1.1-es oddsal és onnantól kezdve már lehet kifizetést kérni. Bár itt is először irni kell a biztonsági osztálynak, hogy engedélyezzék ezt a lehetőséget. De semmilyen hivatalos okmányról készült képet nem kell ezesetben elküldeni.
Azt már nem tudták megmondani, hogy mennyi a max összeg, ami egy alkalommal átutaltatható.
Visszaolvastam itt a fórumon róla, hogy ez egy elég gyors kifizetési mód. Szóval a kérdés, hogy mennyi a max összeg, ami kivehető és ha a Skrillen van a pénz, akkor onnan át kell utaltatni a bankszámlára (nyilván Mastercard esetében közvetlenül a kártyára itt se lehet kérni - feltételezem banki átutalásnál IBAN és Swift kód kell hozzá)?

Én nem ajánlanám a skrillt, rengeteget buksz náluk az átváltáson, legalább is ha Ft-os a számla. Furcsa mód a revolutnál pl nincs ilyen undorító árfolyam-különbség, bár attól függetlenül azt se szívesen használom.
Cím: Re:1xbet
Írta: Virpi Kuitunen Dátum március 18, 2019, 15:44:55
Idézetet írta: ricsi046 Dátum március 17, 2019, 09:03:56
Én nem ajánlanám a skrillt, rengeteget buksz náluk az átváltáson, legalább is ha Ft-os a számla. Furcsa mód a revolutnál pl nincs ilyen undorító árfolyam-különbség, bár attól függetlenül azt se szívesen használom.

Oké, köszi. Akkor marad a SEPA. Így kb -1900 Ft / kifizetés. 1. munkanap már megjött a pénz.
Cím: Re:1xbet
Írta: tevagyaz19 Dátum március 20, 2019, 09:46:37
Erstebank Visa electronra 10perc alatt  kint a pénz..
Cím: Re:1xbet
Írta: Virpi Kuitunen Dátum március 21, 2019, 16:12:04
Idézetet írta: tevagyaz19 Dátum március 20, 2019, 09:46:37
Erstebank Visa electronra 10perc alatt  kint a pénz..


Azt gondolom, csak nekem Mastercard van.
Cím: Re:1xbet
Írta: tsabigo Dátum március 21, 2019, 20:16:56
Idézetet írta: Virpi Kuitunen Dátum március 21, 2019, 16:12:04

Azt gondolom, csak nekem Mastercard van.
Skrill-re is kifizetnek 15 perc alatt.
Cím: Re:1xbet
Írta: Virpi Kuitunen Dátum március 21, 2019, 20:27:54
Idézetet írta: tsabigo Dátum március 21, 2019, 20:16:56
Skrill-re is kifizetnek 15 perc alatt.


Az biztos, csak kérdés, ott mennyit vonnak le. Az egyébként összességében nem lényeg, hogy 15 perc vagy 1-2 nap alatt jön meg a pénz.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum március 22, 2019, 08:53:18
Idézetet írta: Virpi Kuitunen Dátum március 21, 2019, 20:27:54

Az biztos, csak kérdés, ott mennyit vonnak le. Az egyébként összességében nem lényeg, hogy 15 perc vagy 1-2 nap alatt jön meg a pénz.

Nekem forintos mindkét számla , így flottul működik és gyors is.
Cím: Re:1xbet
Írta: Rwilla Dátum március 29, 2019, 20:39:01
Rengeteg negatív tapasztalatot olvastam erről az irodáról a fórumon, azonban én mégis tettem egy próbát, elég csábító volt a 30 ezres (100%-os) bónusz, persze a követelmények (min. 3-as kötés, min 1.40-es odds, meccsenként) feladták a leckét.

6-7 nap alatt sikerült kiforgatni a bónuszt, ekkor 60 ezernél álltam. Kiutaltam 50 ezret, ami rendkívül hamar, gond nélkül megérkezett a számlámra. Azóta még 3* kiutaltam tőlük 50 ezret, mindenféle probléma nélkül, rendre 24 órán belüli kifizetéssel. (Miami ATP kiválóan alakult a szempontomból.) Korlátozás, oddscsökkenés sem volt (még.) Ja, és 1 db okmányt nem kértek eddig, nem hogy közüzemi számlát, még személyit sem.

A kínálat remek, a fogadásokat viszonylag gyorsan elfogadják, egyedül az átláthatóságon lenne ajánlatos változtatniuk (vagy csak ennyire megszoktam volna a rendkívül letisztult bet365-öt?).

A magyar felület, és ügyfélszolgálat+magyar live chat(!) is pirospont.

Szóval én a kellemesen csalódottak táborát gyarapítom, szerintem egy próbát megérnek mindenféleképpen, már csak a bónuszuk miatt is. Ami jó kihívás :-)
Cím: Re:1xbet
Írta: ricsi046 Dátum március 29, 2019, 20:45:54
nincsenek innen kitiltva a magyarok? engem ez az üzenet fogad:

We're sorry
This Website is not available in your country.

nyílván ezt még ki lehet játszani, de ha ezzel fogadnak, akkor az a sejtésem, hogy nem fogadnak magyarokat
csak hogy ne legyen félreértés, erre a linkre mentem: https://1xbet.com/hu/
Cím: Re:1xbet
Írta: tsabigo Dátum március 29, 2019, 21:09:29
Idézetet írta: ricsi046 Dátum március 29, 2019, 20:45:54
nincsenek innen kitiltva a magyarok? engem ez az üzenet fogad:

We're sorry
This Website is not available in your country.

nyílván ezt még ki lehet játszani, de ha ezzel fogadnak, akkor az a sejtésem, hogy nem fogadnak magyarokat
csak hogy ne legyen félreértés, erre a linkre mentem: https://1xbet.com/hu/
https://1xbet86.com/hu/
Cím: Re:1xbet
Írta: dert Dátum március 29, 2019, 21:11:05
https://1xbet.cm/hu/

Vagy https://1xbnx.world/hu/ De erre még rá kell kérdezni náluk chaten, hogy biztonságos-e.
Cím: Re:1xbet
Írta: Rwilla Dátum március 29, 2019, 23:32:41
Csak mobilról tolom.

Innen: https://1xbet.mobi/hu/

Ez fixen 100%-ig biztonságos.
Cím: Re:1xbet
Írta: naxosz Dátum április 03, 2019, 11:01:17
Nekem bejön ez az iroda.Kicsit lehetne a dizájnon javítani,de amúgy nincs gond vele.Kifizettek 30 ezret kártyára pillanatok alatt.Nem kértek semmit,csak a regisztráció kitöltését.A william hillnél,már lassan a seggem két oldaláról is fotó kellet hogy fizessenek.Némelyik iroda túlzásba viszi a biztonságot.Megértem persze ezt,de még a bankom sem kér ennyi iratot,mint egyes irodák.Talán ezért jött be ez.Van biztonság,de nem tolják túl....
Cím: Re:1xbet
Írta: jeho Dátum április 04, 2019, 20:46:21
sziasztok!

Akinek kicsit átláthatatlan az oldal annak ajánlom a mobilos, illetve asztali gépes alkalmazásukat. Utóbbit rendszeresen használom és pillanatok alatt megtalálok bármilyen esemélyt, élőben akár 20 mérkőzés eredményét is tudom követni egy képernyőn, szebélyre szabható a skin  és akár egy kattintással is tudok fogadást kötni ezek közül bármire. A pontos neve 1XWin és a weboldalukon a bal felső sarokban található monitor ikonra kattintva tölthetitek le. Kaphattok személyes statisztikákat a fogadásaitokról (szerencse, nehézség,találati arány), illetve a fogadás szerkesztő menüpontban két bármely általatok kiválasztott csapat közül választhattok melyik szerez több gólt akár sportágtól függetlenül. (pl egy jegkorongcsapat több gólt szerez, mint egy teniszjátékos által nyert játszmák száma).
Cím: Re:1xbet
Írta: jeho Dátum április 04, 2019, 21:28:53
Ami pedig rendszeresen előfordul náluk hogy egy eseményen belül ugyanarra a kimenetelre 4 fogadást is köthetünk sokszor 1-2 tizedes odds különbséggel, ami azért nem mindegy különösen hosszú távon :) Szívesen írok példát is hogy mire gondolok.
Cím: Re:1xbet
Írta: naxosz Dátum április 05, 2019, 15:12:37
Idézetet írta: Kurvaisten38 Dátum április 04, 2019, 21:28:53
Ami pedig rendszeresen előfordul náluk hogy egy eseményen belül ugyanarra a kimenetelre 4 fogadást is köthetünk sokszor 1-2 tizedes odds különbséggel, ami azért nem mindegy különösen hosszú távon :) Szívesen írok példát is hogy mire gondolok.
Meg is kavarja az agyam rendesen.Főleg tenisznél :)
Cím: Re:1xbet
Írta: jeho Dátum április 05, 2019, 17:16:12
Arra gondoltam én is :)

Egy példával érzékeltetve.
Női tenisz mérkőzés, X és Y játszik, mi X sima két játszmás győzelmét várjuk.
A lehetséges fogadások erre a kimenetelre 1Xbet-nél a következők:

-pontos végeredmény 2:0
- X nyer és 2,5 játszmánál kevesebb lesz
- X nyer -1,5 játszmahendikepp
- Első játszmát X nyeri/ mérkőzést X nyeri

És jó esetben ezekből az egyiknél magasabb odds szerepel mint a többinél. Van hogy 1,3 áll szemben 1,55-el :)
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum április 05, 2019, 21:02:06
Köszi a tippet, kipróbáltam ezt az 1xbet alkalmazást. Egész pofás meg áttekinthető tényleg. Azt nem értem, ha ilyet össze tudtak hozni, akkor az eredeti főoldal miért nem ilyen, miért egy átláthatatlan katyvasz.
Amúgy azt néztem, hogy van Exchange fogadás ebben az alkalmazásban, bár a betfair-hez képest elég gyerekcipőben jár még.
Jeho, tudsz abban segíteni, hogy ezeket a személyre szóló statokat hol találom?
Cím: Re:1xbet
Írta: jeho Dátum április 06, 2019, 16:47:14
Idézetet írta: benedek185 Dátum április 05, 2019, 21:02:06
Köszi a tippet, kipróbáltam ezt az 1xbet alkalmazást. Egész pofás meg áttekinthető tényleg. Azt nem értem, ha ilyet össze tudtak hozni, akkor az eredeti főoldal miért nem ilyen, miért egy átláthatatlan katyvasz.
Amúgy azt néztem, hogy van Exchange fogadás ebben az alkalmazásban, bár a betfair-hez képest elég gyerekcipőben jár még.
Jeho, tudsz abban segíteni, hogy ezeket a személyre szóló statokat hol találom?

Persze. :) Igaz most kicsit átalakították azt is. Szóval felül a kis profil ikonnál válaszd a "személyes infó"-t.  Majd a megjelenő lap bal oldalán a felsorolásból "Az Ön jutalmai-t". Ez (kivételesen) átnavigál egy webes felületre és ott "Az ön értékelése-re" kattintva láthatsz néhány skálázott adatot és a rangodat (amolyan FIFA játékos arculattal) Találsz itt különböző focis/teniszes kártyákat, amelyekre kattintva különböző fogadási kihívásokat kell teljesítened, amelyekkel bónuszpontokat kaphatsz, amit beválthatsz ingyen fogadásra, speciálisan megemelt oddsokra vagy éppen akár el is kaszinózhatod. :)

Orosz dolgokban ne keress logikát, mi miért olyan :) És ha esetleg kedvet kapsz egy kis virtuális tőzsdézéshez, arra is van lehetőséged, ugyanezen alkalmazáson belül :)
Cím: Re:1xbet
Írta: armin900 Dátum április 11, 2019, 19:46:35
Sziasztok!
Februárban kezdtem el játszani az 1xbet-en, mivel a bet365ön megkaptam a számlakorlátozást. Megelégelték hogy minden hónapban 200ezer körüli összegeket nyerek, aztán januárban már sikerült felvinni 500K-ra is. Szóval keresnem kellett egy olyan irodát, ahol tudok fogadni a kedvenc piacomra: Kapura lövési kísérletek, ráadásul ez nekem mindenképp liveban kellett, szóval 1xbet-en kötöttem ki, más irodánál ezt nem is találtam meg sajnos.
Március elejéig minden elég flottul ment, Skrilles kifizetés pillanatok alatt megvolt. Nem kértek okmányokat sem, utaltak szó nélkül. Viszont itt is elég jól pluszban voltam már 1 hónap után, szintén 550K-t sikerült nyernem (nagyjából 30-100K közti tétekkel játszom). Aztán kaptam egy odds csökkentést, nagyjából 20%-os marzsra, ami azért elég durván sok. Plusz ha fogadtam valamire a példa kedvéért arra, hogy mondjuk csapat 1 lövései 8.5 alatt lesznek, a már amúgy is csökkentett oddsot még egy kicsit csökkentették. Szóval innentől már sok értelme nincs is fent játszanom.
Viszont vannak az irodának klónoldalai, ahova beregeltem, és egy másik Skrilles számláról játszottam. 1 hétig tudtam játszani normális oddsokkal meg tétekkel, aztán sajna ott is megkaptam a korlátot. Elég zavaró, hogy nem hagyják az embert játszani. Etika nulla ebben a szakmában, de hát ez van, ezeknek nem kell a nyertes ügyfél.
Szóval összességében jó volt az oldal egészen addig, amíg meg nem kaptam ezt az oddscsökkentést. De innentől már abszolút nem érné meg tovább játszanom. Sajna olyan oldalt meg nem találok, ahol a kapura lövési kísérleteket tudnám liveban fogadni.
Cím: Re:1xbet
Írta: NoCukor Dátum április 11, 2019, 21:04:34
Idézetet írta: armin900 Dátum április 11, 2019, 19:46:35
Sziasztok!
Februárban kezdtem el játszani az 1xbet-en, mivel a bet365ön megkaptam a számlakorlátozást. Megelégelték hogy minden hónapban 200ezer körüli összegeket nyerek, aztán januárban már sikerült felvinni 500K-ra is. Szóval keresnem kellett egy olyan irodát, ahol tudok fogadni a kedvenc piacomra: Kapura lövési kísérletek, ráadásul ez nekem mindenképp liveban kellett, szóval 1xbet-en kötöttem ki, más irodánál ezt nem is találtam meg sajnos.
Március elejéig minden elég kloppul ment, Skrilles kifizetés pillanatok alatt megvolt. Nem kértek okmányokat sem, utaltak szó nélkül. Viszont itt is elég jól pluszban voltam már 1 hónap után, szintén 550K-t sikerült nyernem (nagyjából 30-100K közti tétekkel játszom). Aztán kaptam egy odds csökkentést, nagyjából 20%-os marzsra, ami azért elég durván sok. Plusz ha fogadtam valamire a példa kedvéért arra, hogy mondjuk csapat 1 lövései 8.5 alatt lesznek, a már amúgy is csökkentett oddsot még egy kicsit csökkentették. Szóval innentől már sok értelme nincs is fent játszanom.
Viszont vannak az irodának klónoldalai, ahova beregeltem, és egy másik Skrilles számláról játszottam. 1 hétig tudtam játszani normális oddsokkal meg tétekkel, aztán sajna ott is megkaptam a korlátot. Elég zavaró, hogy nem hagyják az embert játszani. Etika nulla ebben a szakmában, de hát ez van, ezeknek nem kell a nyertes ügyfél.
Szóval összességében jó volt az oldal egészen addig, amíg meg nem kaptam ezt az oddscsökkentést. De innentől már abszolút nem érné meg tovább játszanom. Sajna olyan oldalt meg nem találok, ahol a kapura lövési kísérleteket tudnám liveban fogadni.

Állítólag ilyenkor bevett szokás végigpörgetni az egész családot a regekkel ;D ;D
Erre a piacra nem tudok alternatív irodát én sem sajna
Cím: Re:1xbet
Írta: jeho Dátum április 12, 2019, 16:23:43
Ugyan a kommentedben live fogadásokról van szó, viszont pre-mach fogadásban van lehetőséged kapuralövésekre fogadni más irodáknál is. Ha pedig mindenképpen csak a live fogadás érdekel akkor ma este megnézem arra más irodáknál van-e lehetőséged. :)
Cím: Re:1xbet
Írta: armin900 Dátum április 12, 2019, 19:15:43
Idézetet írta: jeho Dátum április 12, 2019, 16:23:43
Ugyan a kommentedben live fogadásokról van szó, viszont pre-mach fogadásban van lehetőséged kapuralövésekre fogadni más irodáknál is. Ha pedig mindenképpen csak a live fogadás érdekel akkor ma este megnézem arra más irodáknál van-e lehetőséged. :)

Itt ugye van egyszer a "Kapura tartó lövés", amit "Shots on goal"-ként szoktak angolul írni. Ebbe csak a gól, illetve ha gól lett volna ha az utolsó ember nem akadályozza meg, tartozik bele. Le van írva pontosabban a definíciója mindenhol. Ez mondjuk valóban van azért néhány irodánál.
Illetve van a sima "Lövés", "Shots", "Attempts", "Shots in the direction of the goal", ebbe minden olyan lövés beletartozik ami gólszerzési kísérlet, maga a gól is, blokkolt lövés, fölé, mellé, kapufára lövés. Na ez utóbbi az, amit én szoktam fogadni, és eddig csak ezen a két oldalon láttam. Ha lehetne ezeket ázsiai bukinál fogadni, az maga lenne a mennyország. Őket nem nagyon érdekli mennyivel rakod, vagy épp mennyit nyersz.
Cím: Re:1xbet
Írta: NoCukor Dátum április 12, 2019, 20:24:18
Melyek ezek az ázsiai bukik?
Cím: Re:1xbet
Írta: Csenii Dátum április 14, 2019, 11:59:27
A 18bet pölö az. De ahogy itt olvasom a forumban nagyon nem ajanljak.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum április 15, 2019, 16:14:08
Idézetet írta: armin900 Dátum április 12, 2019, 19:15:43
Itt ugye van egyszer a "Kapura tartó lövés", amit "Shots on goal"-ként szoktak angolul írni. Ebbe csak a gól, illetve ha gól lett volna ha az utolsó ember nem akadályozza meg, tartozik bele. Le van írva pontosabban a definíciója mindenhol. Ez mondjuk valóban van azért néhány irodánál.
Illetve van a sima "Lövés", "Shots", "Attempts", "Shots in the direction of the goal", ebbe minden olyan lövés beletartozik ami gólszerzési kísérlet, maga a gól is, blokkolt lövés, fölé, mellé, kapufára lövés. Na ez utóbbi az, amit én szoktam fogadni, és eddig csak ezen a két oldalon láttam. Ha lehetne ezeket ázsiai bukinál fogadni, az maga lenne a mennyország. Őket nem nagyon érdekli mennyivel rakod, vagy épp mennyit nyersz.

Én sem tudok okosat ajánlani, bár annyira sosem kerestem ezeket az opciókat...
De ha már így elhúztad a mézesmadzagot, mire és milyen stratégia alapján fogadsz ilyenkor élőben!? Játék képe alapján!?  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum április 16, 2019, 20:53:04
Eddig soha semmilyen problémám nem volt az irodával, de ma nagyon felb*szták az agyamat. Elnézést kérek a vulgaritásért.

Történt ugyanis, hogy a délután folyamán fogadtam egy hokimeccsre; azon belül is az összgólok számára, 9,5 undert raktam. Követtem élőben a meccset, a vége 3:6 lett, épphogy jött. Ránézek az oldalra, zöld a tipp, az egyenlegem nőtt. Pár óra múlva ismét beléptem, akkor már 3:7 volt az eredmény és vesztes a tippem.

Elkezdtem emailezgetni velük, hogy most akkor mégis mi van. Élőben néztem a meccset, hát ennél mi kell több bizonyítéknak, hogy nyertes lett a tippem!? Persze nem prinszkríneltem le, ez volt a vesztem... mert most sehol se tudok utánanézni az eredménynek, esélytelen.

A válaszuk pedg ez volt:

"Fogadóiroda nem felelős a mérkőzések eredményeinek pontatlanságáért, amelyeken Élő fogadásokat fogadnak el. Az ügyfeleknek más független információforrásokat is igénybe kell venniük."

Kabaré az egész. Bezzeg ha kérem, hogy küldjék el a meccs jegyzőkönyvét vagy valami honlapot az eredménnyel, hallgatnak...
Cím: Re:1xbet
Írta: stlkmi Dátum április 21, 2019, 12:42:09
Csapatok hivatalos oldalán keresgélj, vagy Facebook,Instagram és a hokiliga hivatalos oldalán.
Cím: Re:1xbet
Írta: Tippster.Mike Dátum április 22, 2019, 14:37:29
Az eredmény akkor tekinthető hivatalosnak amennyiben két egymástól független hírforrás azonos eredménnyel jegyzi, illetve ha a mérkőzést élő adásban közvetítették. Abban az esetben ha ezen szempontok alapján a végeredmény megállapítását a fogadóiroda tévesen végezte el, jogodban áll a fogadást megóvni, illetve panaszt tenni. Ehhez kell a fogadószelvényed pontos száma, a konkrét probléma leírása, de mivel látom hogy már váltottatok pár üzenetet ezen elvileg túl vagytok. Fontos hogy panasszal az erre a célra megjelölt e-mail címre írj.
Cím: Re:1xbet
Írta: Tippster.Mike Dátum április 22, 2019, 14:57:55
Idézetet írta: NoCukor Dátum április 12, 2019, 20:24:18
Melyek ezek az ázsiai bukik?

A 18Bet máltai.

Ázsiai bukik közül a legismertebb és legelterjedtebb sőt a maga nemében legjobb a Pinnacle, curacaoi székhellyel. További ismertebb irodák még: Asianodds, betISN, MaxBet, SingBet, Wuming, SBC168, iWin168 pharao,
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum április 22, 2019, 21:24:49
Idézetet írta: Tippster.Mike Dátum április 22, 2019, 14:37:29
Az eredmény akkor tekinthető hivatalosnak amennyiben két egymástól független hírforrás azonos eredménnyel jegyzi, illetve ha a mérkőzést élő adásban közvetítették. Abban az esetben ha ezen szempontok alapján a végeredmény megállapítását a fogadóiroda tévesen végezte el, jogodban áll a fogadást megóvni, illetve panaszt tenni. Ehhez kell a fogadószelvényed pontos száma, a konkrét probléma leírása, de mivel látom hogy már váltottatok pár üzenetet ezen elvileg túl vagytok. Fontos hogy panasszal az erre a célra megjelölt e-mail címre írj.

Hát először úgy kezdtem, hogy felkerestem az online ügyfélszolgálatot, akik leírtak egy email címet, hogy a fogadási számmal és a problémámmal oda forduljak. Megtörtént. Kétszer is kértem őket, hogy valami független eredményforrást mutassanak már nekem; vagy bármilyen oldalt, honlapot, jegyzőkönyvet, hogy tényleg annyi lett a meccs, de válasz az nuku. Illetve először a saját fogadástörténetemet küldték vissza lefotózva az eredménnyel. Marha hiteles... :DDD
Másodszor már válaszra se méltattak. De most komolyan minden meccsnél majd fotózzam le az élő közvetítés végén az eredményt vagy mi? :DDD Egyszerűen nonszensz.
Amúgy az a baj, hogy egy ifi hoki meccs volt és bárhol, bármit kerestem, nem találtam semmit. Most mondhatná bárki persze, hogy minek rakok ilyen megbízhatatlan eseményekre, így jártam.
Engem nem a pénz bánt, hanem ahogy kb. a végén már hülyének néztek. Arról nem is beszélve, hogy milyen pongyolán, mindenféle hivatalos formát mellőzve beszélnek az emberrel. Semmi normális megszólítás, elköszönés, magázás stb. stb.
Cím: Re:1xbet
Írta: Tippster.Mike Dátum április 30, 2019, 12:41:56
Új fogadási opcióként, immár fogadhattok Európa nagyvárosainak várható hőmérsékletére is egyes napszakokban. Hát egyre érdekesebb ötletekkel állnak elő az biztos :)
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum április 30, 2019, 12:49:58
Idézetet írta: Tippster.Mike Dátum április 30, 2019, 12:41:56
Új fogadási opcióként, immár fogadhattok Európa nagyvárosainak várható hőmérsékletére is egyes napszakokban. Hát egyre érdekesebb ötletekkel állnak elő az biztos :)

Annyira nem új ez, de van ilyen:) Sőt, bizonyos reptereken mérhető légnyomásra és hőmérsékletre is lehet fogadni...  :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum május 02, 2019, 11:54:22
Idézetet írta: zsivany20 Dátum április 30, 2019, 12:49:58
Annyira nem új ez, de van ilyen:) Sőt, bizonyos reptereken mérhető légnyomásra és hőmérsékletre is lehet fogadni...  :D

Náluk új.  ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: drzdolik Dátum június 04, 2019, 22:15:20
Sziasztok!

A következő problémával állok szemben:
- kb 2 hete befizettem az 1xbetre nyertem is (nem akarok nagy hülyeséget mondani de) 14.000 Forintot, ki akartam fizetni de nem léptem át a limitet, aztán nagyon baszta a csőröm hát feltettem valami kis oddsra és hát elment.
- most befizettem 40.000 Forintot nyertem belőle 72.000-ret ki is akarom utalni de azt írják elutasítva, minden ok nélkül persze.
Most írtam nekik emailt, meg valami telefonos várakozási szarságra is rárakott már 17 perce.

Erre számíthatok náluk máskor is?
Nem százezreket pakoltam fel, hogy ennyire sajnálják.

Fontos megemlítenem, hogy mikor még beregisztráltam írtam nekik emailt. hogy hitelesíteni szeretném magam és ez meg is történt. 1-2 eseményre piszok jó oddsok vannak náluk. De ha minden egyes alkalommal belekötnek valamibe, akkor drágább a végén a leves mint a hús.
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum június 05, 2019, 10:21:17
Idézetet írta: drzdolik Dátum június 04, 2019, 22:15:20
Sziasztok!

A következő problémával állok szemben:
- kb 2 hete befizettem az 1xbetre nyertem is (nem akarok nagy hülyeséget mondani de) 14.000 Forintot, ki akartam fizetni de nem léptem át a limitet, aztán nagyon baszta a csőröm hát feltettem valami kis oddsra és hát elment.
- most befizettem 40.000 Forintot nyertem belőle 72.000-ret ki is akarom utalni de azt írják elutasítva, minden ok nélkül persze.
Most írtam nekik emailt, meg valami telefonos várakozási szarságra is rárakott már 17 perce.

Erre számíthatok náluk máskor is?
Nem százezreket pakoltam fel, hogy ennyire sajnálják.

Fontos megemlítenem, hogy mikor még beregisztráltam írtam nekik emailt. hogy hitelesíteni szeretném magam és ez meg is történt. 1-2 eseményre piszok jó oddsok vannak náluk. De ha minden egyes alkalommal belekötnek valamibe, akkor drágább a végén a leves mint a hús.

Az eddigi tapasztalatok (vélemények) szerint igen, számíthatsz hasonlókra. Hiába a "nagyszerű" oddsok. Ruszkik, na.  ;D

És a legújabb a 22bet. Oda egy fillért sem fizetnék.
Cím: Re:1xbet
Írta: stlkmi Dátum június 07, 2019, 19:30:35
Mindenki meneküljön innen,nehogy pénzt bukjon a hülye ruszkiknál! Pénzt nem fizetik ki, a magyar ügyfélszolga a legrosszabb az összes sportfogadó oldal közül, nevezetesen egy István nevű inkompetens barom. Nem véletlen hívják külföldön 1xSCAM-nek az oldalt.
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum június 07, 2019, 21:49:18
Olvassatok már vissza kicsit mielőtt befizettek ide vagy leírjátok mi történt. Írtam én is, más is róluk korábban.
Én voltam jó ideig náluk, megkaptam a végén a pénzem utolsó kifizetésnél is, de utána önként döntöttem úgy, hogy inkább nem kísértem tovább a sorsot ott. Ez azért szerintem sok mindent elmond  :)
Senkinek nem tanácsolom hogy befizessen 1xbet-re, azóta még csak rosszabb lett ráadásul ahogy olvasgatok.
Cím: Re:1xbet
Írta: drzdolik Dátum június 09, 2019, 10:40:24
Néhány email váltás után nagy nehezen kifizettek.
Nekem megvan az összes iratom scannelve a gépen, mire visszaírták, hogy fotós kell... Na mondom szuper, mert telefonomon elromlott az usb  :bash: alkalmazásokat nem nagyon használok rajta. Majd aztán ott baszakodtam vele még valahogyan sikerült átmenteni.

Most úgy vagyok vele, hogy ha már kifizettek csak kifognak máskor is.
Egyébként engem az arbitrázs rész érdekel.
Főleg ha kis pénzekkel csinálod, előbb utóbb úgyis átbukod másik irodához.
Meggazdagodni nyilván ebből nem fogok, de egy 10 perces műveletért 1000-2000 Forint nem rossz.
Cím: Re:1xbet
Írta: vmlinuz Dátum június 09, 2019, 19:24:45
Idézetet írta: drzdolik Dátum június 09, 2019, 10:40:24
Néhány email váltás után nagy nehezen kifizettek.
Nekem megvan az összes iratom scannelve a gépen, mire visszaírták, hogy fotós kell... Na mondom szuper, mert telefonomon elromlott az usb  :bash: alkalmazásokat nem nagyon használok rajta. Majd aztán ott baszakodtam vele még valahogyan sikerült átmenteni.

Ilyen esetben telefonról e-mailen küld át magadnak, vagy Google Drivera töltsd fel és le. (iPhone esetén meg azt hiszem van valami Apple Cloud).
Cím: Re:1xbet
Írta: drzdolik Dátum június 10, 2019, 16:40:37
Úgy csináltam emailen, bár elég régi a mobilom. Egyébként valami olyan módszer kellene hogy ezeket az iratokat fellövöm a felhőbe és akkor nem kell mindig keresgélni.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum június 10, 2019, 17:55:26
Amúgy ez érdekes, tőlem mai napig semmilyen iratot nem kértek és több tucatszor már kifizettek. Max. fél óra alatt mindig a Skrillemen volt a pénz. Asszem kétszer dobta vissza a rendszer a kifizetésemet, de akkor mondták chat-en, hogy valami átmeneti rendszerhiba van és azért. Érdekes, hogy ennyire megosztó ez az iroda. Eddig nekem nem volt rossz tapasztalatom velük (ja de, de az fogadás kiértékelési gikszer volt, nem kifizetési).
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum június 11, 2019, 00:17:09
Idézetet írta: benedek185 Dátum június 10, 2019, 17:55:26
Amúgy ez érdekes, tőlem mai napig semmilyen iratot nem kértek és több tucatszor már kifizettek. Max. fél óra alatt mindig a Skrillemen volt a pénz. Asszem kétszer dobta vissza a rendszer a kifizetésemet, de akkor mondták chat-en, hogy valami átmeneti rendszerhiba van és azért. Érdekes, hogy ennyire megosztó ez az iroda. Eddig nekem nem volt rossz tapasztalatom velük (ja de, de az fogadás kiértékelési gikszer volt, nem kifizetési).

Engem is kifizettek többször azonosítás nélkül, aztán egyszer csak másnak fizették ki a teljes egyenlegemet egy orosz internetes pénztárcára, tíz részletben egy órán belül.
És nem tűnt fel nekik semmi furcsaság...
Aztán az ügyfélszolgálat és a "biztonsági részlet" együtt játszotta a hülyét és küldte a semmitmondó, lepattintó leveleket.
Csak úgy mondom, hogy más irodánál is előfordult hasonló - igaz, ott azonosítva voltam - ahol visszatették a pénzt a számlámra.
Itt meg még azt is megakadályozták, hogy megtudjam, elvileg én milyen számlaszámra kértem pontosan a kifizetést (a tranzakcióknál csak részben kitakarva látszik), pedig utána mentem volna, hogy letiltassam a szolgáltatónál.

Valójában a gmail adaztbázisát törték fel évekkel ezelőtt és onnan loptak jelszavakat hackerek, amivel aztán fogadóoldalakon próbálkoztak , próbálkoznak.
Az 1xbettől azóta is jönnek emailek, hogy illetéktelen belépési kísérletet észleltek, csak erre akkoriban még nem figyeltek.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum június 11, 2019, 12:20:23
Idézetet írta: Knapp Dátum június 11, 2019, 00:17:09
Engem is kifizettek többször azonosítás nélkül, aztán egyszer csak másnak fizették ki a teljes egyenlegemet egy orosz internetes pénztárcára, tíz részletben egy órán belül.
És nem tűnt fel nekik semmi furcsaság...
Aztán az ügyfélszolgálat és a "biztonsági részlet" együtt játszotta a hülyét és küldte a semmitmondó, lepattintó leveleket.
Csak úgy mondom, hogy más irodánál is előfordult hasonló - igaz, ott azonosítva voltam - ahol visszatették a pénzt a számlámra.
Itt meg még azt is megakadályozták, hogy megtudjam, elvileg én milyen számlaszámra kértem pontosan a kifizetést (a tranzakcióknál csak részben kitakarva látszik), pedig utána mentem volna, hogy letiltassam a szolgáltatónál.

Valójában a gmail adaztbázisát törték fel évekkel ezelőtt és onnan loptak jelszavakat hackerek, amivel aztán fogadóoldalakon próbálkoztak , próbálkoznak.
Az 1xbettől azóta is jönnek emailek, hogy illetéktelen belépési kísérletet észleltek, csak erre akkoriban még nem figyeltek.

Na ez durva, nem is tudtam, hogy történtek náluk ilyen dolgok. Bár amióta minden kifizetésnél telóra küldenek sms-ben kódot, azóta talán biztonságosabbak a kifizetések.
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum június 13, 2019, 21:06:49
Kért tőlük a héten valaki kifizetést bankkártyára? Mostanában rekordgyorsasággal fél órán belül kifizettek OTP-s MasterCardra, ma viszont 2 kifizetésemet is hiába fogadták el továbbra sincs a számlámon. Persze ha 1-2 napon belül megjön az is rendben lenne, csak hozzászoktam az 1 órán belüli kifizetéshez és most kicsit furcsállom, hogy tökölnek.
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum június 14, 2019, 10:18:34
Idézetet írta: Gorriaran Dátum június 13, 2019, 21:06:49
Kért tőlük a héten valaki kifizetést bankkártyára? Mostanában rekordgyorsasággal fél órán belül kifizettek OTP-s MasterCardra, ma viszont 2 kifizetésemet is hiába fogadták el továbbra sincs a számlámon. Persze ha 1-2 napon belül megjön az is rendben lenne, csak hozzászoktam az 1 órán belüli kifizetéshez és most kicsit furcsállom, hogy tökölnek.

Ma reggel megérkeztek a kifizetések  :ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: trashgd Dátum június 16, 2019, 21:47:11
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az oldallal kapcsolatban.
Úgy döntöttem kipróbálom, és igénybe szeretném venni az első befizetésnél járó 100%-os kaszinóbónuszt.
Az lenne a kérdésem, hogy a bónuszpénz megforgatása (kaszinóban) mellett tudok sportfogadni is közben a feltöltött pénzből? (Unibet-en például ez lehetséges, bár gondolom itt is, de nem vagyok benne teljesen biztos)
Ezen kívül arra lennék még kíváncsi hogy ha bankkártyáról töltök fel pénzt kifizetésnél kérhetem-e mondjuk PayPal-ra, vagy csak bankkártyára?
Cím: Re:1xbet
Írta: Gorriaran Dátum június 17, 2019, 10:48:03
Idézetet írta: trashgd Dátum június 16, 2019, 21:47:11
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az oldallal kapcsolatban.
Úgy döntöttem kipróbálom, és igénybe szeretném venni az első befizetésnél járó 100%-os kaszinóbónuszt.
Az lenne a kérdésem, hogy a bónuszpénz megforgatása (kaszinóban) mellett tudok sportfogadni is közben a feltöltött pénzből? (Unibet-en például ez lehetséges, bár gondolom itt is, de nem vagyok benne teljesen biztos)
Ezen kívül arra lennék még kíváncsi hogy ha bankkártyáról töltök fel pénzt kifizetésnél kérhetem-e mondjuk PayPal-ra, vagy csak bankkártyára?

A Main Accountos egyenlegből tudsz fogadni és igen kitudod kérni bárhová a pénzt.
Cím: Re:1xbet
Írta: trashgd Dátum június 17, 2019, 11:11:56
Köszönöm, akkor teszek egy próbát 😄
Cím: Re:1xbet
Írta: Betman91 Dátum június 17, 2019, 14:18:27
Ez számomra egy kicsit mondjuk érdekes. Magyarán legyen 60 000Ft-os kaszinóbónusz, akkor ugye van a 60000 Ft-om és van a 60000 bónusz. A 60000 Ft saját pénzt az sportfogadáson akár el is bukhatom a bónusz 60000Ft-vel meg játszhatok tovább a kaszinóba?
Cím: Re:1xbet
Írta: drzdolik Dátum június 19, 2019, 20:34:33
Hát nekem ma megint visszadobták az összes kifizetésemet.
És a pláne hogy mikor nyertem (picit több mint 100.000 Ft), felajánlották, hogy akár meg is duplázhatom nyereményemet,
Játék: kapus vagyok és döntsem el, hogy a támadó balra vagy jobbra lövi
ha nem sikerül elbukom az egészet, na mondom kösz nem   :noway:  :noway:

valamiért ők nagyon azt akarják, hogy bukd el a pénzed
ugye még ha 2-3 napig emailezel is, a pénz ott van, és simán elbukhatod...
Cím: Re:1xbet
Írta: kaldyg Dátum július 12, 2019, 05:10:48
Sziasztok! :) Tudnátok segíteni a hitesítéssel? Minden adat/kártya kiment és most tartok a csinálj képet a kártyáiddal közel az arcodhoz háttérben az e-mail-ezéssel résznél... Már vagy 5 képet küldtem, mindegyiken minden tökéletesen olvasható és még mindig visszajött, hogy jobb minőséget kérnek. Mi a megoldás? vagy ti hogy csináltatok képet?
Cím: Re:1xbet
Írta: vmlinuz Dátum július 12, 2019, 10:08:33
Menekülj.
Cím: Re:1xbet
Írta: kaldyg Dátum július 13, 2019, 11:53:33
Idézetet írta: vmlinuz Dátum július 12, 2019, 10:08:33
Menekülj.

Ezzel mondjuk nem jutok közelebb a pénzemhez. :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum július 14, 2019, 12:56:47
Idézetet írta: kaldyg Dátum július 13, 2019, 11:53:33
Ezzel mondjuk nem jutok közelebb a pénzemhez. :)

Akkor könyveld el vesztességként.
Cím: Re:1xbet
Írta: foglalt Dátum július 15, 2019, 00:14:18
A Barcelona lepaktált velük. Innentől kezdve akkor a nagy barcelonát, meg az 1xbetet is utáljuk. Mindegy ki lesz a bajnok, lehet a granada, vagy a leganes is, csak ne ők.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum július 15, 2019, 15:37:28
Idézetet írta: foglalt Dátum július 15, 2019, 00:14:18
A Barcelona lepaktált velük. Innentől kezdve akkor a nagy barcelonát, meg az 1xbetet is utáljuk. Mindegy ki lesz a bajnok, lehet a granada, vagy a leganes is, csak ne ők.

Liverpool-lal is leszerződtek nemrég.
Cím: Re:1xbet
Írta: foglalt Dátum július 15, 2019, 19:53:19
Így előállhat olyan abszurd helyzet is, hogy barcelona rajongó kiscsávó játszik az 1xbeten, az szokás szerint ellopja a pénzét, de legalább sovány vigasznak tudhatja, hogy a tőle lopott pénzből veszi a barca a több milliárd eurós játékosokat. Ezen így most gondolkodtam el, hogy milyen milliárdokat összeszedhet az 1xbet az ellopott pénzekből. Kétféle 1xbet játékos van: akitól már ellopták a pénzt, és akitől majd ezután fogják.
Cím: Re:1xbet
Írta: BaXee Dátum július 15, 2019, 21:22:28
Idézetet írta: benedek185 Dátum július 15, 2019, 15:37:28
Liverpool-lal is leszerződtek nemrég.

Ma már a Chelsea-vel is.

https://www.chelseafc.com/en/news/2019/07/15/chelsea-teams-up-with-1xbet
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum július 17, 2019, 09:47:53
Idézetet írta: kaldyg Dátum július 12, 2019, 05:10:48
Sziasztok! :) Tudnátok segíteni a hitesítéssel? Minden adat/kártya kiment és most tartok a csinálj képet a kártyáiddal közel az arcodhoz háttérben az e-mail-ezéssel résznél... Már vagy 5 képet küldtem, mindegyiken minden tökéletesen olvasható és még mindig visszajött, hogy jobb minőséget kérnek. Mi a megoldás? vagy ti hogy csináltatok képet?

Nekem is rendkívül hosszú folyamat volt, szerintem 15-20 e-mail-t tuti váltottam velük, mire a végére jutottunk, de azóta gördülékeny a kifizetés. Bankszámlára és Skrill-re is. Skrill-re konkrétan percek alatt megérkezik. Ha kell, írj rájuk chat-en is.
Cím: Re:1xbet
Írta: kaldyg Dátum július 18, 2019, 20:00:41
Most ott tartok, hogy elvileg jó a kép és továbbították a specialistákhoz és azok meg ülnek rajta 1 hete... :D neked mennyi idő volt? :) ez már haladás, hogy továbbküldték a képet, vagy lerázós duma?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum július 19, 2019, 09:49:12
Idézetet írta: kaldyg Dátum július 18, 2019, 20:00:41
Most ott tartok, hogy elvileg jó a kép és továbbították a specialistákhoz és azok meg ülnek rajta 1 hete... :D neked mennyi idő volt? :) ez már haladás, hogy továbbküldték a képet, vagy lerázós duma?

Igen, ilyenkor hajlamosak eltűnni pár napra... szerintem ha egy hete ülnek rajta, akkor zaklasd őket válasz e-mail-ben, és/vagy chat-en!  :) :)
Cím: Re:1xbet
Írta: kaldyg Dátum július 20, 2019, 06:25:52
Idézetet írta: zsivany20 Dátum július 19, 2019, 09:49:12
Igen, ilyenkor hajlamosak eltűnni pár napra... szerintem ha egy hete ülnek rajta, akkor zaklasd őket válasz e-mail-ben, és/vagy chat-en!  :) :)


Eltartott összesen egy 9-10 napig, de sikerült a hitelesítés is, meg a pénz nagy részének kivétele, maradékkal lehet tovább játszani :)
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum július 21, 2019, 09:56:51
Valaki kért már ki Rapid Transferrel kifizetést? Egész pontosan hogyan működik és kb. mennyi idő alatt jön meg? Honnan tudja hova utalja, ha csak sms kódot kér a rendszer meg összeget?
Cím: Re:1xbet
Írta: drzdolik Dátum augusztus 11, 2019, 22:51:34
Most megint nem akarnak kifizetni és most a szorzókat is lecsökkentették. Elég durván...
Az a probléma, hogy van 25.000 Ft rajta, + még EL továbbjutós szelvény amin amiket tettem a PSV kivételével minden csapat sok góllal nyert az első meccsen, azon 75.000 várható, na most itt a kettő együtt már 100.000.
Ennyit nem szeretnék veszteségként elkönyvelni...
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum augusztus 12, 2019, 17:58:18
Idézetet írta: drzdolik Dátum augusztus 11, 2019, 22:51:34
Most megint nem akarnak kifizetni és most a szorzókat is lecsökkentették. Elég durván...
Az a probléma, hogy van 25.000 Ft rajta, + még EL továbbjutós szelvény amin amiket tettem a PSV kivételével minden csapat sok góllal nyert az első meccsen, azon 75.000 várható, na most itt a kettő együtt már 100.000.
Ennyit nem szeretnék veszteségként elkönyvelni...

Hogy nem enged? Elutasítja alapból a kifizetést?
Cím: Re:1xbet
Írta: drzdolik Dátum augusztus 12, 2019, 19:47:16
Az a probléma, hogy bekért egy olyan képet, ahol látszódik a levelezés, az arcom és a személyim.
De nem tudok olyan minőségű képet csinálni ahol mind a 3 élesen látszódik.
Na most ilyenkor mi a teendő?
Nem akarok 100.000 Ft-ot veszteségként elkönyvelni...
Cím: Re:1xbet
Írta: zsolti Dátum augusztus 30, 2019, 22:02:40
A mai befizetésem után elvileg kaptam bónuszt ugyanolyan értékben, "happy friday" címen. A bonus accountnál oda is van írva az összeg, viszont még nem jöttem rá, hogy ezt hogyan is tudom felhasználni?
Cím: Re:1xbet
Írta: saviola8321 Dátum augusztus 31, 2019, 12:10:13
Senki ne fizessen be ide egy forintot sem. Lehúzós nagyképű szemtelen tróger egy iroda. Elvezsika  fogadásokat akkor is ha az álltaluk belinkelt oldalon téged igazol. akkor sem írják jóóvá. NE JÁTSZATOK ITT a ti érdeketekben mondom. félidő szabálytalanságra tettem 16 darab lett belinkeltem a hivataols oldalt le van írva percre pontosan mikor voltak a szabik bekarikáztam beszámoztam erre belinkelik ugyanazt az oldalt orosz nyelven és az a gondjuk hogy amit én mutattam az nem orosz nyelven van ezért nem hivataléos. Jelzem ugyanaz az odlal csak át van állítva angolra. Nevetséges felháborító.
Cím: Re:1xbet
Írta: butyi Dátum augusztus 31, 2019, 12:11:52
már régóta írom, hogy mindenki felejtse el ezt a fogadóirodát :ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum augusztus 31, 2019, 14:34:16
Idézetet írta: zsolti Dátum augusztus 30, 2019, 22:02:40
A mai befizetésem után elvileg kaptam bónuszt ugyanolyan értékben, "happy friday" címen. A bonus accountnál oda is van írva az összeg, viszont még nem jöttem rá, hogy ezt hogyan is tudom felhasználni?
Elvileg a fogadószelvénynél át tudod állítani, hogy "main account" ill. "bonus account"! Asszem min. 3 fogadás 1.80-as odds.
Viszont ha sikerül kiforgatni, akkor csak a kapott bónusz összege kerül a fő számlára!
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum augusztus 31, 2019, 14:38:02
Idézetet írta: saviola8321 Dátum augusztus 31, 2019, 12:10:13
Senki ne fizessen be ide egy forintot sem. Lehúzós nagyképű szemtelen tróger egy iroda. Elvezsika  fogadásokat akkor is ha az álltaluk belinkelt oldalon téged igazol. akkor sem írják jóóvá. NE JÁTSZATOK ITT a ti érdeketekben mondom. félidő szabálytalanságra tettem 16 darab lett belinkeltem a hivataols oldalt le van írva percre pontosan mikor voltak a szabik bekarikáztam beszámoztam erre belinkelik ugyanazt az oldalt orosz nyelven és az a gondjuk hogy amit én mutattam az nem orosz nyelven van ezért nem hivataléos. Jelzem ugyanaz az odlal csak át van állítva angolra. Nevetséges felháborító.
Tényleg nem a legmegbízhatóbb iroda, bár nekem még komolyabb gondom nem volt, ami volt az meg is oldódott.
Viszont az hogy pár perc alatt a számládon van a kifizetés, akár hétvégén akár hajnalban, soha egyetlen másik iroda sem lesz erre képes...
Attól még kapják be persze  :laugh:
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 02, 2019, 09:54:38
Idézetet írta: zsolti Dátum augusztus 30, 2019, 22:02:40
A mai befizetésem után elvileg kaptam bónuszt ugyanolyan értékben, "happy friday" címen. A bonus accountnál oda is van írva az összeg, viszont még nem jöttem rá, hogy ezt hogyan is tudom felhasználni?

Igen, át lehet állítani a fogadás megtételekor, hogy Main account vagy Bonus account.
Továbbá nekem úgy volt, hogy legalább hármas kötés kell, minimum 1.40-es szorzóval eseményenként.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 02, 2019, 09:59:36
Idézetet írta: saviola8321 Dátum augusztus 31, 2019, 12:10:13
Senki ne fizessen be ide egy forintot sem. Lehúzós nagyképű szemtelen tróger egy iroda. Elvezsika  fogadásokat akkor is ha az álltaluk belinkelt oldalon téged igazol. akkor sem írják jóóvá. NE JÁTSZATOK ITT a ti érdeketekben mondom. félidő szabálytalanságra tettem 16 darab lett belinkeltem a hivataols oldalt le van írva percre pontosan mikor voltak a szabik bekarikáztam beszámoztam erre belinkelik ugyanazt az oldalt orosz nyelven és az a gondjuk hogy amit én mutattam az nem orosz nyelven van ezért nem hivataléos. Jelzem ugyanaz az odlal csak át van állítva angolra. Nevetséges felháborító.

Nem tudom, hogy ez melyik meccs, és lehet, hogy teljesen igazad is van, DE! arra érdemes odafigyelni, hogy a szabadrúgások és a szabálytalanságok nem mindig fedik egymást. Mert pl egy leshelyzet után is szabadrúgással folytatódik a játék, de az nem minősül szabálytalanságnak. Én sokszor játszom náluk ezt a szabálytalanságos piacot, eddig nálam mindig jól számoltak. Az eredmények.com és a SofaScore is jól számolja általában, vagy ha UEFA által rendezett meccs, akkor az uefa.com-on van a legtutibb stat.

Egyébként érdemes utánanézni, mire is fogad az ember, néha elég idétlenül fogalmazzák meg a piacok nevét... mondjuk a faultoknál pont nincs ez a szitu.
Cím: Re:1xbet
Írta: saviola8321 Dátum szeptember 03, 2019, 14:10:24
Idézetet írta: zsivany20 Dátum szeptember 02, 2019, 09:59:36
Nem tudom, hogy ez melyik meccs, és lehet, hogy teljesen igazad is van, DE! arra érdemes odafigyelni, hogy a szabadrúgások és a szabálytalanságok nem mindig fedik egymást. Mert pl egy leshelyzet után is szabadrúgással folytatódik a játék, de az nem minősül szabálytalanságnak. Én sokszor játszom náluk ezt a szabálytalanságos piacot, eddig nálam mindig jól számoltak. Az eredmények.com és a SofaScore is jól számolja általában, vagy ha UEFA által rendezett meccs, akkor az uefa.com-on van a legtutibb stat.

Egyébként érdemes utánanézni, mire is fogad az ember, néha elég idétlenül fogalmazzák meg a piacok nevét... mondjuk a faultoknál pont nincs ez a szitu.

A dinamo moszka meccsen volt orosz első osztályban pénteken. A sofascore és az eredmények. com is 16 szabit ír első félidőre és szabálytalanság. Megnéztem a hivatalos orosz oldalt is ahol percre pontosan le vannak írva a szabadrúgások. Valóban a szabálytalanság nem egyezik a szabadrúgással de megnéztem mindenhol és nem volt les az első félidőben. Úgyhogy  a panaszom teljesen megállja a helyét. Képeket is elküldtem mindenhonnan hogy az igazamat bizonyítsam de szóra sem méltatnak. Nem tudom érdemes e nagyon belefolyni a dologba valami panaszeljárást indítani de ez így kb nyílt rablás és kb 5 féle bizonyítékom van az én állításomra az övékkel szemben
Cím: Re:1xbet
Írta: saviola8321 Dátum szeptember 03, 2019, 15:39:48
Azt ez a hozzállás chaten is ez valami felháborító. Meg sem hallgatja amit mondok és még ő fenyegetőzik felháborító. Fel lehet ezeket valahol jelenteni valami játékfeügyeletnél vagy valahol ez már gusztustalan amit művelnek.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 04, 2019, 09:11:15
Idézetet írta: saviola8321 Dátum szeptember 03, 2019, 15:39:48
Azt ez a hozzállás chaten is ez valami felháborító. Meg sem hallgatja amit mondok és még ő fenyegetőzik felháborító. Fel lehet ezeket valahol jelenteni valami játékfeügyeletnél vagy valahol ez már gusztustalan amit művelnek.

Mivel fenyegetnek? Kizárással?
Cím: Re:1xbet
Írta: stlkmi Dátum október 13, 2019, 22:54:22
Másnak is volt már, hogy eltűnt a VISA-val való kifizetés? Jelenleg nektek működik?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum október 14, 2019, 09:13:52
Idézetet írta: stlkmi Dátum október 13, 2019, 22:54:22
Másnak is volt már, hogy eltűnt a VISA-val való kifizetés? Jelenleg nektek működik?

Nekem ott van az opció a VISA-s kifizetésre, de ezt írja:

"Withdrawals via VISA are temporarily unavailable."

Szóval elvileg csak átmenetileg nem elérhető.
Cím: Re:1xbet
Írta: copi81 Dátum október 17, 2019, 21:07:26
Sziasztok!!
Gondolkodom hogy fizetek be az oldalra!!
Kecsegtető az ajánlatuk!
Véleményeket írjatok PLS!
Korrekt iroda?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum október 18, 2019, 09:40:26
Idézetet írta: copi81 Dátum október 17, 2019, 21:07:26
Sziasztok!!
Gondolkodom hogy fizetek be az oldalra!!
Kecsegtető az ajánlatuk!
Véleményeket írjatok PLS!
Korrekt iroda?

Szia!

A többségnek rossz véleménye van róla, nem egyszerűek az biztos. Én itt fogadok a legtöbbet, mert a kínálatuk kimagaslóan jó, szerintem minimum a Bet365 szintjén van, de lehet, hogy még bővebb. Az oddsok is korrektek teljesen, sőt... Az első kifizetésnél sokmindent bekérnek (iratok, arcképes igazolvány stb... ), azzal el lehet szarakodni napokig ha épp vmiért nem megy gördülékenyen, de utána a többi kifizetés már villámgyors lesz... A be/kifizetési opciók is széleskörűek...

Az ajánlatuk alatt ha a befiztetési bónuszt érted, akkor azt majd olvasd át, fontos, hogy mikor befizetsz, addigra már teljes regisztrációt csinálj (van vmi "fast registration" ami minimális adatmegadással működik, az kevés, szóval adj meg minden lehetséges adatot), valamint a beállításoknál be kell pipálni egy pontban, valami ilyet, hogy "Bónuszokban/akciókban részt veszel."
Továbbá a megforgatással kapcsolatban, az lényeges (nekem még így volt, meg a többi bónusznál is így szokott lenni, szóval nem gondolom, hogy ez változott), hogy minimum 3-as kötésekkel lehet a bónuszt forgatni, ahol a kötés minden egyes szorzója minimum 1,40.

Továbbá ajánlom, hogy ha a fogadási piacon valami olyan fogadást látsz, aminek a magyar vagy angol megfogalmazása nem 100%-osan tiszta, arra érdemes rákérdezni chat-en akár, hogy pontosan hogy is van... talán egyszerűbb, mint a szabályzatból kibogarászni. Én már buktam így fogadást, hogy konkrétan nem az volt a fogadás, mint ami oda volt írva...  ;D

Szóval vannak előnyök és hátrányok is, én használom, számomra több a pozitívum, mint a negatívum... de kinek a pap/né...  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: copi81 Dátum október 18, 2019, 14:16:16
Idézetet írta: zsivany20 Dátum október 18, 2019, 09:40:26
Szia!

A többségnek rossz véleménye van róla, nem egyszerűek az biztos. Én itt fogadok a legtöbbet, mert a kínálatuk kimagaslóan jó, szerintem minimum a Bet365 szintjén van, de lehet, hogy még bővebb. Az oddsok is korrektek teljesen, sőt... Az első kifizetésnél sokmindent bekérnek (iratok, arcképes igazolvány stb... ), azzal el lehet szarakodni napokig ha épp vmiért nem megy gördülékenyen, de utána a többi kifizetés már villámgyors lesz... A be/kifizetési opciók is széleskörűek...

Az ajánlatuk alatt ha a befiztetési bónuszt érted, akkor azt majd olvasd át, fontos, hogy mikor befizetsz, addigra már teljes regisztrációt csinálj (van vmi "fast registration" ami minimális adatmegadással működik, az kevés, szóval adj meg minden lehetséges adatot), valamint a beállításoknál be kell pipálni egy pontban, valami ilyet, hogy "Bónuszokban/akciókban részt veszel."
Továbbá a megforgatással kapcsolatban, az lényeges (nekem még így volt, meg a többi bónusznál is így szokott lenni, szóval nem gondolom, hogy ez változott), hogy minimum 3-as kötésekkel lehet a bónuszt forgatni, ahol a kötés minden egyes szorzója minimum 1,40.

Továbbá ajánlom, hogy ha a fogadási piacon valami olyan fogadást látsz, aminek a magyar vagy angol megfogalmazása nem 100%-osan tiszta, arra érdemes rákérdezni chat-en akár, hogy pontosan hogy is van... talán egyszerűbb, mint a szabályzatból kibogarászni. Én már buktam így fogadást, hogy konkrétan nem az volt a fogadás, mint ami oda volt írva...  ;D

Szóval vannak előnyök és hátrányok is, én használom, számomra több a pozitívum, mint a negatívum... de kinek a pap/né...  :)
Köszönöm a választ!
Az "apró betűs" részeket már átnéztem.
Full Profil (is) már megoldva !
Csak nem áll e fent a veszélye annak,ha kiforgatom a bónuszt, de a pénzemmel mégis "variálnak"?!
Az adat egyeztetést csak kifizetés előtt "erőltetik"?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum október 18, 2019, 15:05:12
Idézetet írta: copi81 Dátum október 18, 2019, 14:16:16
Köszönöm a választ!
Az "apró betűs" részeket már átnéztem.
Full Profil (is) már megoldva !
Csak nem áll e fent a veszélye annak,ha kiforgatom a bónuszt, de a pénzemmel mégis "variálnak"?!
Az adat egyeztetést csak kifizetés előtt "erőltetik"?

Engem eddig mindig kifizettek, meg egy-két barátom is játszik náluk, őket szintén...

Igen, adategyeztetést az első kifizetésnél... bár egyik cimborámnak kérdés nélkül kifizették adategyeztetés nélkül is... A másik viszont azért elbajlódott vele.  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Maestro90 Dátum november 05, 2019, 17:45:55
Sziasztok.Hát én is nyitottam számlát az 1xbet-nél kb. két héttel ezelőtt.Csak most olvastam el a teljes topicot.Hát ezek után lehet nem kellett volna regisztrálnom.Tényleg undorító és szemétláda egy iroda.Én a kezdőbónuszt nem is igényeltem,de több százezer forintot utaltam be.Kecsegtető volt az elő fogadási kínálatuk és a nagy feltehető tétek.Pár napja kezdeményeztem az első kifizetést.Elképesztő mennyire flegmán írnak chat-en.Mindent bekértem tőlem is,köztük a laptop email+személyi+arc kombót.Nagyon nehéz egy ilyet fotót elkészíteni,többször sem volt jó nekik.Erre 2 napja írnak egy emailt hogy milyen kapcsolatban vagyok Egervári Norbert-tel?Na ekkor felment bennem a pumpa.Esküszöm soha életemben nem hallottam ezt a nevet és nem nyitottam másnak számlát ennél az irodnál.Minden tétet én találtam ki és tettem fel.Kezdek félni,hogy szándékosan generáltak egy indokot amivel kizárhatnak,vagy simán nem fizetnek ki.365 ezer forintom vár kifizetésre...tényleg geci egy iroda na.
Cím: Re:1xbet
Írta: stlkmi Dátum november 11, 2019, 19:28:38
Másnak mit ír a VISA-val való kifizetésnél?
Cím: Re:1xbet
Írta: Lesnar95 Dátum november 17, 2019, 08:22:11
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy kifizetést szeretnek indítványozni a bankkártymra(MasterCard), de odáig el se jutok mert ezt írja ki a rendszer:
Figyelem! A fizetési szolgáltató megváltozott. A pénzfelvételhez minimális összeggel való befizetés szükséges. Azt írtak erre akkor fizessek be és elérhető lesz, természetesen nem lett elérhető. Plusz e-mailben azt írtak hogy töröljem a cookiekat és a gyorsítótarat plusz adtak egy tükör oldalt de ugyanúgy semmi. Erre a válasz hogy ugyanarra a kártyara kellett volna kérnem, de hát odáig el se jutok hogy kártya számot beirjak mert hibát ír ki mindig... :D

Létrehoztam skrill fiókot, hogy majd oda megpróbálom ki utalni, de kifizetesnel a probléma hogy meg nem fizettem be onnan. Minimális összeggel próbáltam de a skrill nem engedi mondván elégtelen az egyenlegem a internetes játékhoz. Xd tudja valaki mekkora minimum összeg amit skrillre fel kell tegyek hogy befizethessek?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum november 18, 2019, 04:14:39
Idézetet írta: Lesnar95 Dátum november 17, 2019, 08:22:11
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy kifizetést szeretnek indítványozni a bankkártymra(MasterCard), de odáig el se jutok mert ezt írja ki a rendszer:
Figyelem! A fizetési szolgáltató megváltozott. A pénzfelvételhez minimális összeggel való befizetés szükséges. Azt írtak erre akkor fizessek be és elérhető lesz, természetesen nem lett elérhető. Plusz e-mailben azt írtak hogy töröljem a cookiekat és a gyorsítótarat plusz adtak egy tükör oldalt de ugyanúgy semmi. Erre a válasz hogy ugyanarra a kártyara kellett volna kérnem, de hát odáig el se jutok hogy kártya számot beirjak mert hibát ír ki mindig... :D

Létrehoztam skrill fiókot, hogy majd oda megpróbálom ki utalni, de kifizetesnel a probléma hogy meg nem fizettem be onnan. Minimális összeggel próbáltam de a skrill nem engedi mondván elégtelen az egyenlegem a internetes játékhoz. Xd tudja valaki mekkora minimum összeg amit skrillre fel kell tegyek hogy befizethessek?

Ez a Skrill-es probléma szerintem az lesz, hogy amikor fizetsz be, gondolom bankkártyával Skrill-re, ott rákérdez, hogy milyen célra szeretnéd majd fordítani a feltöltött pénzt. "Gambling" vagy "Non-Gambling", ergo szerencsejáték vagy sem!? Na itt mindenképp a "Gambling" amit be kell jelölnöd, ha nem, akkor nem enged majd befizetni az így feltöltött pénzből. Ezt úgy érzékeli szerencsejátékos feltöltésnél, mintha az a pénz nem lenne rajta a Skrill-eden, ami Non-Gambling, ezért írhatja, hogy nincs elég pénzed internetes játékhoz!

Nekem amúgy az egyik bankkártyám nem enged, csak Non-Gambling-re befizetni sajnos, de vannak akik írták, hogyan lehet ezt kijátszani, ha esetleg neked sem megy a Gambling feltöltés (szerintem a Pénzügyek --> Skrill topikban megtalálod a választ... azt hiszem valami crypto valuta adás-vétellel oldották meg).
Cím: Re:1xbet
Írta: potter97 Dátum november 18, 2019, 21:06:54
Idézetet írta: Lesnar95 Dátum november 17, 2019, 08:22:11
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy kifizetést szeretnek indítványozni a bankkártymra(MasterCard), de odáig el se jutok mert ezt írja ki a rendszer:
Figyelem! A fizetési szolgáltató megváltozott. A pénzfelvételhez minimális összeggel való befizetés szükséges. Azt írtak erre akkor fizessek be és elérhető lesz, természetesen nem lett elérhető. Plusz e-mailben azt írtak hogy töröljem a cookiekat és a gyorsítótarat plusz adtak egy tükör oldalt de ugyanúgy semmi. Erre a válasz hogy ugyanarra a kártyara kellett volna kérnem, de hát odáig el se jutok hogy kártya számot beirjak mert hibát ír ki mindig... :D

Létrehoztam skrill fiókot, hogy majd oda megpróbálom ki utalni, de kifizetesnel a probléma hogy meg nem fizettem be onnan. Minimális összeggel próbáltam de a skrill nem engedi mondván elégtelen az egyenlegem a internetes játékhoz. Xd tudja valaki mekkora minimum összeg amit skrillre fel kell tegyek hogy befizethessek?

Sziasztok!

Új vagyok tény és nem a legjobb első hozzászólás, de ebbe én is pont ma futottam bele. Én beszéltem a Supporttal és azt kaptam válaszul, hogy alternatívaként SEPA-s kifizetést tudok igényelni. Amit nem tudok hogy ez milyen plusz költséggel jár ugyanis van benne egy Euró oda-vissza konverzió. El kell küldeni a személyidet és a bankkártyádat kitakarva bizonyos helyeken és bemellékelni azt is, hogy mi miatt szeretnéd igényelni(a kérdéses hibaüzenetre gondolnak). A support mondta, hogy alternatív kifizetsként el fogják fogadni. Skrill-re sajnos beutalni kell és úgy fog csak engedni téged befizetni bármelyik irodába is, de előttem szóló kolléga jól írta le az alteratív lépést.
Cím: Re:1xbet
Írta: Maestro90 Dátum november 19, 2019, 12:15:42
Senki ne fizessen ehez a faszszopó,mocskos,csaló,retek,bunkó fogadóirodához.Én is 1000-szer megbántam már.Továbbra is várok a pénzemre.365 ezer forint-ot nem fizetnek ki már 16 napja.Nem én vagyok az első,akit megszopatnak.Itt és külföldi fórumokon is olvastam mennyi embert lehúznak,meglopnak és  számlákat bezárnak.Skrill-el fizettem be soha nem nyitottam másnak számlát,csak magamnak,bónuszt nem vettem igénybe,ráadásul kb minusz 200.000-nél tartok náluk.Erre basznak kifizetni.Ügyfélszolgálaton bunkók,hárítanak mindetn,hogy ezzel ők nem foglalkoznak.az email-eimre csak sablon válaszokat küldenek.Nem segít senki.Meg akarnak lopni.Fel vagyok háborodva,ilyet még nem basztam,pedig már 7-8 éve rengeteg irodánál voltam.Mit tudok tenni?Minden nap írok élő chat-en,minden nap küldök emailt.Most is csak annyit ír hogy teljesíteni kell az ügyfélazonosítási folyamatot.Mondom elküldtem mindent 16 napja,azóta nem kértek semmit be.Miért nem kérnek be akkor vmit még.Erre a szokásos válasz:mi ebben nem tudunk segíteni, el kell végezni ezt az eljárás.Hihetetlen,mennyire bunkó,csaló,szemtelen iroda.Elhiszem hogy valakit 2 perc alatt kifizetnek skrill-re,neki szerencséje van.De csak annyit fizessetek amit nem sajnáltok ha ellopnak.Random szopatják az embereket.Mit tegyek?
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum november 19, 2019, 12:25:37
Könyveld el a vesztességet és bátoríts másokat, hogy kerüljék nagy ívben őket.
Cím: Re:1xbet
Írta: csabax Dátum november 19, 2019, 13:19:46
Idézetet írta: SPF Admin Dátum november 19, 2019, 12:25:37
Könyveld el a vesztességet és bátoríts másokat, hogy kerüljék nagy ívben őket.
Ha van ott pénze, akkor szerintem egyáltalán nem kell elkönyvelnie a veszteséget. Hiszen bőven elegendő az, hogy ha van számlája egy másik fogadóirodánál (pl. bet365, Unibet, Pinnacle, Sportingbet, stb.), akkor átbukja a pénzét ettől a fogadóirodától ahhoz a másik fogadóirodához. Ennyi. És a pénze máris ott lesz annál a másiknál.
Természetesen ezután bátoríthat másokat, hogy kerüljék el nagy ívben azt a fogadóirodát, ahol pórul járt.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum november 19, 2019, 13:20:48
Idézetet írta: csabax Dátum november 19, 2019, 13:19:46
Ha van ott pénze, akkor szerintem egyáltalán nem kell elkönyvelnie a veszteséget. Hiszen bőven elegendő az, hogy ha van számlája egy másik fogadóirodánál (pl. bet365, Unibet, Pinnacle, Sportingbet, stb.), akkor átbukja a pénzét ettől a fogadóirodától ahhoz a másik fogadóirodához. Ennyi. És a pénze máris ott lesz annál a másiknál.
Természetesen ezután bátoríthat másokat, hogy kerüljék el nagy ívben azt a fogadóirodát, ahol pórul járt.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Jogos.  :ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: Maestro90 Dátum november 19, 2019, 13:57:17
Idézetet írta: csabax Dátum november 19, 2019, 13:19:46
Ha van ott pénze, akkor szerintem egyáltalán nem kell elkönyvelnie a veszteséget. Hiszen bőven elegendő az, hogy ha van számlája egy másik fogadóirodánál (pl. bet365, Unibet, Pinnacle, Sportingbet, stb.), akkor átbukja a pénzét ettől a fogadóirodától ahhoz a másik fogadóirodához. Ennyi. És a pénze máris ott lesz annál a másiknál.
Természetesen ezután bátoríthat másokat, hogy kerüljék el nagy ívben azt a fogadóirodát, ahol pórul járt.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Ezt mégis hogy gondoltad?Surebet?Nyilván én is örülnék,ha csak úgy áttudnám bukni az egyenlegem mondjuk a bet365-höz,de ugyanannyi az esélye annak,hogy mondjuk a bet365 től megy át újabb 300.000 ft az 1xbet-hez.Amit nyilván nem vállalhatok be.
Cím: Re:1xbet
Írta: flamman Dátum november 19, 2019, 14:36:57
Idézetet írta: Maestro90 Dátum november 19, 2019, 13:57:17
Ezt mégis hogy gondoltad?Surebet?Nyilván én is örülnék,ha csak úgy áttudnám bukni az egyenlegem mondjuk a bet365-höz,de ugyanannyi az esélye annak,hogy mondjuk a bet365 től megy át újabb 300.000 ft az 1xbet-hez.Amit nyilván nem vállalhatok be.

Nem az egészet kell egyben. Mondjuk 10-20 ezer Ft-jával. És nem azonos oddspárokkal, hanem pl. 1,50-2,50-ekkel (vagy 1,50-2,30 stb.) . Ahol el akarod bukni a pénzt, ott tegyél a 2,50-re, és fogadj ellen akár Tippmixen az 1,50-re, talán többször fog bejönni. Igaz, tovább tart, de előbb-utóbb a nagy oddsokkal lenullázod magad.
Cím: Re:1xbet
Írta: Maestro90 Dátum november 19, 2019, 16:48:22
 ;D ;D ;D ;D
Idézetet írta: flamman Dátum november 19, 2019, 14:36:57
Nem az egészet kell egyben. Mondjuk 10-20 ezer Ft-jával. És nem azonos oddspárokkal, hanem pl. 1,50-2,50-ekkel (vagy 1,50-2,30 stb.) . Ahol el akarod bukni a pénzt, ott tegyél a 2,50-re, és fogadj ellen akár Tippmixen az 1,50-re, talán többször fog bejönni. Igaz, tovább tart, de előbb-utóbb a nagy oddsokkal lenullázod magad.

Bocs,de ez egy nagy baromság.2,5 és 3-as oddsok is ugyanúgy bejönnek és hosszú távon hiába jön be 2 db 1,5-ös odds,ha a harmadik 3.0-ás odds bejön mondjuk az 1xbet-nél.Ezt egyáltalán nem tudod befolyásolni,hogy hová liftezzen a pénz.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum november 19, 2019, 16:55:08
Fedezésre használd, ahol tényleg a nagyobb oddsokat játszod, azok ellen, amiket tutinak gondolsz, és már akár több helyre be van írva, vagy jól áll... bár ez nyilván játékstílus kérdése is... de működő dolgot írt flamman.

Egyébként a magyar ügyfélszolgálatuk valóban kritikán aluli... Képtelenek bármit is megoldani, és normálisan kommunikálni. Igyekezni kell bármilyen más fórumon elkapni őket, lehetőleg nem a magyarokat. Most egy elcseszett piacon kell velük problémáznom, néhány ezer forint csupán, de az elv miatt nem hagyom rá. Ha túl vagyok rajta, bemásolok 1-2 dolgot...
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum november 21, 2019, 22:34:42
Nem!
Ha egy irodától nem veheted fel reálisan a pénzed, akkor az a pénz nem létezik, azaz ha azzal szemben fogadsz, akkor valójában a fogadásod fedezetlen!

Az arbitrázs lényege a kockázat nélküliség, itt meg egyre nagyobb kockázatot vállalsz azzal, hogy egyre több pénzed kerülhet a sunyi irodához.
Ha buksz, lapátolsz bele még?! Ne már!

Valójában innentől "játékpénzként" kell kezelni az 1xbet egyenleget, ha ez ellen arbolsz, akkor lényegében csak a normális, kifizető számlán martingélezel!
Ha vesztesz, tétet emelsz... Ugye?
Nagyjából olyan ez, mint ha felírnál magadnak egy fiktív összeget és az ellen arbolnál...

(ugye az átnyerési próbálkozás is arbolás jellegű, csak azzal a különbséggel, hogy kicsike garantált veszteséget is bevállalsz a cél érdekében)

A kisebb tétes pakolgatás egyébként is felesleges egy átnyerési szándéknál, hisz a kisebb tétek miatt jóval több fogadást kell kötni és ezek szorzótól függetlenül kiegyensúlyozottan fognak a két számlán nyerni, tehát jó eséllyel ott leszel 10-20-50 fogadás után, mint ha nem is csináltál volna semmit...
Szóval ez dupla vagy semmi játék.

Akinek ez nem veszi el a kedvét az átnyeréstől, illetve talál olyan irodapárt, ahol ez tényleg indokolt (pl. az egyiktől olcsóbban tud pénzt kivenni, vagy az átnyerés valójában egy devizaváltást szolgálna egy forint-euró számlapár között, stb.), akkor két jó tanács:

1. ahol veszíteni akarsz, ott játszd a kisebb szorzót!
Azok is elmennek néha, de ha mégis nyer, akkor csak kicsivel emelkedik az ottani tőke, azaz nem kell még egy csomó pénzt kockáztatnod a következő átnyerési kísérlethez.
Az sem mindegy, hogy alapból kisebb tőke kell az átnyerési próbálkozásokhoz.

2. mínuszos "arbnál", ahol a fogadáspár alapból veszteséget hoz, tedd az egész veszteséget a számodra kedvező - átnyerést jelentő - kimenetelre!
Pl. olyan szorzópárt találsz, ahol -2% lenne a veszteséged, akkor úgy oszd el a tétedet, hogy ha nem sikerül az átnyerés, akkor nullán legyél, ha meg sikerül, akkor ott legyen az összes veszteség.  (ez sajna lehet 4-8% is ilyen esetben)

A zöld lóherés surebet oldal kalkulátorával ez is villámgyorsan kiszámolható, egyszerűen a D oszlopban oda kell tenni a pipát, ahova az arbitrázs nettó nyereségét vagy veszteségét várod.
Az alapbeállítás az, hogy mindenhol van pipa, tehát bármi az eredmény egyenletesen oszlik az meg a kimenetelek között.

Így lehet elérni, hogy ne kopjon a végtelenségig a pénzed a próbálkozásoknál és csak akkor legyen kevesebb a lóvéd, ha már sikerült a jó számlára terelni a pénzt.

Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum november 22, 2019, 08:21:42
arra nem gondolt még senki, hogy akkor csinálja meg az ügyfélazonosítást amikor beregisztrál az oldalra? :) amikor még nincs kifizetési kérelmed, csak igazolni akarod magad. talán könnyebb lenne, mintt amikor százezreket akarsz lekérni.
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum november 22, 2019, 08:30:44
közben nézem, hogy nincs is semmilyen opció az azonosításra. szóval csak kifizetés esetén szólnak hogy kéne? és mi van ha írok nekik hogy szeretném azonosítani magam?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum november 22, 2019, 09:54:51
Idézetet írta: pnzyfng Dátum november 22, 2019, 08:30:44
közben nézem, hogy nincs is semmilyen opció az azonosításra. szóval csak kifizetés esetén szólnak hogy kéne? és mi van ha írok nekik hogy szeretném azonosítani magam?

Írj rájuk chat-en, szerintem lehet kifizetés előtt is, de minimum egy kérdést megér... Ha így teszel, kérlek írd majd be, mire jutottál!
Cím: Re:1xbet
Írta: Maestro90 Dátum november 22, 2019, 11:49:01
Idézetet írta: Knapp Dátum november 21, 2019, 22:34:42
Nem!
Ha egy irodától nem veheted fel reálisan a pénzed, akkor az a pénz nem létezik, azaz ha azzal szemben fogadsz, akkor valójában a fogadásod fedezetlen!

Az arbitrázs lényege a kockázat nélküliség, itt meg egyre nagyobb kockázatot vállalsz azzal, hogy egyre több pénzed kerülhet a sunyi irodához.
Ha buksz, lapátolsz bele még?! Ne már!

Valójában innentől "játékpénzként" kell kezelni az 1xbet egyenleget, ha ez ellen arbolsz, akkor lényegében csak a normális, kifizető számlán martingélezel!
Ha vesztesz, tétet emelsz... Ugye?
Nagyjából olyan ez, mint ha felírnál magadnak egy fiktív összeget és az ellen arbolnál...

(ugye az átnyerési próbálkozás is arbolás jellegű, csak azzal a különbséggel, hogy kicsike garantált veszteséget is bevállalsz a cél érdekében)

A kisebb tétes pakolgatás egyébként is felesleges egy átnyerési szándéknál, hisz a kisebb tétek miatt jóval több fogadást kell kötni és ezek szorzótól függetlenül kiegyensúlyozottan fognak a két számlán nyerni, tehát jó eséllyel ott leszel 10-20-50 fogadás után, mint ha nem is csináltál volna semmit...
Szóval ez dupla vagy semmi játék.

Akinek ez nem veszi el a kedvét az átnyeréstől, illetve talál olyan irodapárt, ahol ez tényleg indokolt (pl. az egyiktől olcsóbban tud pénzt kivenni, vagy az átnyerés valójában egy devizaváltást szolgálna egy forint-euró számlapár között, stb.), akkor két jó tanács:

1. ahol veszíteni akarsz, ott játszd a kisebb szorzót!
Azok is elmennek néha, de ha mégis nyer, akkor csak kicsivel emelkedik az ottani tőke, azaz nem kell még egy csomó pénzt kockáztatnod a következő átnyerési kísérlethez.
Az sem mindegy, hogy alapból kisebb tőke kell az átnyerési próbálkozásokhoz.

2. mínuszos "arbnál", ahol a fogadáspár alapból veszteséget hoz, tedd az egész veszteséget a számodra kedvező - átnyerést jelentő - kimenetelre!
Pl. olyan szorzópárt találsz, ahol -2% lenne a veszteséged, akkor úgy oszd el a tétedet, hogy ha nem sikerül az átnyerés, akkor nullán legyél, ha meg sikerül, akkor ott legyen az összes veszteség.  (ez sajna lehet 4-8% is ilyen esetben)

A zöld lóherés surebet oldal kalkulátorával ez is villámgyorsan kiszámolható, egyszerűen a D oszlopban oda kell tenni a pipát, ahova az arbitrázs nettó nyereségét vagy veszteségét várod.
Az alapbeállítás az, hogy mindenhol van pipa, tehát bármi az eredmény egyenletesen oszlik az meg a kimenetelek között.

Így lehet elérni, hogy ne kopjon a végtelenségig a pénzed a próbálkozásoknál és csak akkor legyen kevesebb a lóvéd, ha már sikerült a jó számlára terelni a pénzt.
Így van Knapp!Tökéletesen átlátod a helyzetet,mint általában mindig.Nyilván emiatt nem is kezdtem el surebetezni.Hiába keresnék mondjuk 1,1-10-es oddspárokat pl. és pakolni a nagy oddsot az 1Xbet-nél,abban a reményben,hogy majd átbukom a pénzt,előbb vagy utóbb úgy is bejön a nagy odds és csak azt kockáztatnám,hogy még több pénz gyűljön össze ennél a szemét,csaló irodánál.Egyébként 19 napja várok a pénzemre.Minden fronton próbálozok.Élő chat,angol email-ezés,visszahívás kérése Oroszországból.Ezek a szemetek mindenhol csak azt mondják és írják,hogy várjak a security team válaszára.Mondom mégis meddig?Elhiszem azt is,hogy nagyon sok mindenkinek semmi baja nincs az irodánál és nem kérnek be semmit és kurva gyorsan fizetnek.Nyilván ez is a stratégiájuk része a szemeteknek,hogy sok kis tétes és kevés egyenleggel rendelkező ügyfelet nem bántanak és velük próbálják az imidzset javítani.Aztán a nagy halakat meg szopatják,átvágják,lenyúlják.Akikről tényleg megéri akár több ezer eurot is lehúzni.Nyilván akkor tényleg senki nem fizetne be,ha csak negatív vélemények lennének.Így meg lopnak randoom a nagyobb egyenleggel rendelkezőktől,amiből fizetik reklámot,szponzorokat.Pénzmosoda,rablóbanda,piramisjáték,orosz maffia.Csak annyit fizessetek be és annyival játszatok,amit nem sajnáltok ha ellopnak.üdv
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum november 23, 2019, 10:42:23
Nem tudom mi ez a sok rossz tapasztalat, nekem fogadás kiértékelési vagy technikai problémákon kívül semmi bajom nem volt velük. Tény, hogy gagyin néz ki az oldal és a support valami katasztrófa, de a kínálat és a gyors kifizetések kárpótolnak érte. Sőt, soha nem kellett sehogyan se azonosítanom magam és már jó párszor kértem kifizetést.
És nem, nem vagyok fizetett beépített tagjuk.  ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum november 23, 2019, 19:41:17
Idézetet írta: benedek185 Dátum november 23, 2019, 10:42:23
Nem tudom mi ez a sok rossz tapasztalat, nekem fogadás kiértékelési vagy technikai problémákon kívül semmi bajom nem volt velük. Tény, hogy gagyin néz ki az oldal és a support valami katasztrófa, de a kínálat és a gyors kifizetések kárpótolnak érte. Sőt, soha nem kellett sehogyan se azonosítanom magam és már jó párszor kértem kifizetést.
És nem, nem vagyok fizetett beépített tagjuk.  ;D

Nekem is volt több, azonosítás nélküli kifizetésem azelőtt, hogy másnak fizették volna ki az egyenlegem.
Szóval ennek van hátránya is.

Az sbr-en is D minősítésű iroda, nem vagyunk egyedül az univerzumban a problémáinkkal.  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Wonder68 Dátum november 23, 2019, 21:09:16
Most már kétlépcsős a kifizetés, előbb küldenek sms kódot a telóra  :ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum november 25, 2019, 09:08:26
Idézetet írta: pnzyfng Dátum november 22, 2019, 08:30:44
közben nézem, hogy nincs is semmilyen opció az azonosításra. szóval csak kifizetés esetén szólnak hogy kéne? és mi van ha írok nekik hogy szeretném azonosítani magam?

most jött válasz:

"Tisztelt Játékos!
Ha biztonsági szolgálatunk nem kérte az azonosítást, akkor nem kell. "
Cím: Re:1xbet
Írta: potter97 Dátum november 25, 2019, 13:40:12
Nekem sincsen különösebb problémám velük. Egy ideje ott fogadok már mert a piac amire fogadni szoktam ott majdnem kimagasló, Bet365-höz hasonlítható. A hülye bónuszukat nem tudtam sajnos megfogadni (3x 1,4 gyüjtőn nagyon ritkán akadt be nekem ). Kifizetésnél tőlem kértek dokumentumokat, de csak SEPA-nál. MasterCardnal eddig nem kértek semmit. Az angol support jó angol nyelvtudással is hektikus olykor és rugalmatlan azért néha, mert mindig a szabályzatból copy paste-lnek be és azt nehéz értelmezni néha. A magyar support meglepő módon mindig tudott segíteni nekem eddig, de nekem nem adódta hú de nagy problémák velük szerencsére.
Cím: Re:1xbet
Írta: Maestro90 Dátum november 25, 2019, 16:52:48
Sziasztok.23 nap után kifizettek végre.Nem kívánom senkinek azt az ideget,amit megettem ezen idő alatt.Nemcsak a 365 ezer forintra gondolok,hanem azt a bunkó,lekezelő stílust,ahogy bánnak az ügyfelekkel.Mindenki messziről kerülje el ezt a rohadt,csaló fogadóirodát.Minden szálat megmozgattam,amit csak lehetett.Zaklattam őket angolul,magyarul,emaileztem.Visszahívást kértem az oroszoktól.Panaszt tettem az engedélyüket kiváltó szervnél.SBR panaszt tettem közzé,még az Fc Barcelonának is írtam több emailt,mint szponzor,hogy nem akarnak kifizetni.Nem tudom mi ért végül célba.Rengeteg a panasz rájuk itt is,külföldön is.Mindenki vigyázzon,bárkit megszopathatnak randoom.Köszönöm SPF admin azt a linket,amit küldtetek.Vmi Curacao engedélyüket kiváltó szervnél is benyújtattam egy panaszt,lehet ez is segített.Viszont azt a flegma bejegyzést nem tudom megköszönni,hogy "könyveljem el a veszteséget és bátorítsak másokat,hogy kerüljék el az irodát"Jó hogy nem már csak úgy hagyok 365 ezer forintot ellopni,úgy hogy teljesen szabályosan fizettem be és játszottam.Leaglább hadd fussak a pénzem után,még ha nyilván én sem voltam már benne biztos hogy kifizetnek,de azért reménykedtem.Olvastam külföldi fórumon,hogy valakit 3 hónap után fizettek ki.Mindenesetre mindenki tanuljon az esetemből.
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum november 27, 2019, 12:48:53
Idézetet írta: Maestro90 Dátum november 25, 2019, 16:52:48
Viszont azt a flegma bejegyzést nem tudom megköszönni,hogy "könyveljem el a veszteséget és bátorítsak másokat,hogy kerüljék el az irodát"Jó hogy nem már csak úgy hagyok 365 ezer forintot ellopni,úgy hogy teljesen szabályosan fizettem be és játszottam.Leaglább hadd fussak a pénzem után,még ha nyilván én sem voltam már benne biztos hogy kifizetnek,de azért reménykedtem.Olvastam külföldi fórumon,hogy valakit 3 hónap után fizettek ki.Mindenesetre mindenki tanuljon az esetemből.

Nagyon örvendek, hogy végül kifizettek. Szerencsés voltál, lehet más nem lesz az (sajnos).

Annak is örvendek, hogy a flegma bejegyzésemből a második tanácsot nem hanyagolod, viszont egy dolgot tudnod kell, az életben ha kérdezzünk valamit, akkor szembe jöhetnek váratlan válaszok is, s azért mert nem tetszik, még nem azt jelenti, hogy nincs benne igazság. Ismétlem, te szerencsés voltál, más lehet nem lesz az, s ő tényleg el kell könyvelje, mint vesztesség. Ismétlem: sajnos!

Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum november 28, 2019, 12:01:25
Olvasom itt a szívatást amit csinálnak egyesekkel,kicsit félve kattintottam az előbb a kifizetés gombra... 4 perc múlva a számlámon volt a pénz! Igaz ez csak 50ezer volt. Szerintem érdemesebb kisebb összegeket lekérni,hátha akkor nem szórakoznak!  :beerchug:
Örülök,hogy végül megérkezett a pénzed Maestro90  :cya:
Cím: Re:1xbet
Írta: pnzyfng Dátum december 06, 2019, 13:18:18
1xbeten mennyi a minimum tét?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum december 06, 2019, 14:18:48
Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 06, 2019, 13:18:18
1xbeten mennyi a minimum tét?

50 Ft
Cím: Re:1xbet
Írta: Zoge Dátum január 12, 2020, 18:01:04
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni vagy hátha mással is történt ilyesmi.
Tegnap szerettem volna végérvényesen kiutalni a pénzt, ami a számlán volt található, hogy átmehessek egy másik irodához.
Na most mastercardot választottam, mint pár alkalommal ezelőtt meg is történt a kiutalási folyamat pénz számláról le operátor átengedte vagy mifene, tranzakciókban jelen van.. viszont a pénz még mindig nem érkezett meg. Párszor már leutaltam innen és akkor maximum 1 óráig tartott a tranzakció. Később arra lettem figyelmes hogy átmenetileg VISAra nem lehet kiutalni, őszintén elsőre totál elsiklottam felette.. , viszont nekem gond nélkül elindította és végigvitte a folyamatot. Járt így más esetleg?
Köszi az infót ha valaki tud valamit.
Cím: Re:1xbet
Írta: MessiÁs Dátum január 12, 2020, 18:59:54
Nem lehet gond a vasarnap?
Cím: Re:1xbet
Írta: Zoge Dátum január 13, 2020, 02:16:05
Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 12, 2020, 18:59:54
Nem lehet gond a vasarnap?

először én is erre gondoltam, de aztán visszanéztem a korábbi tranzakciókat és utaltam már ki vasárnapi napon gond nélkül.  :-\
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 13, 2020, 09:05:33
Idézetet írta: Zoge Dátum január 13, 2020, 02:16:05
először én is erre gondoltam, de aztán visszanéztem a korábbi tranzakciókat és utaltam már ki vasárnapi napon gond nélkül.  :-\

Chat-en írj rájuk, hogy mi a helyzet ezzel!
Cím: Re:1xbet
Írta: MessiÁs Dátum január 13, 2020, 10:00:56
Nem lehet hogy a korabbi vasarnapi kifizetesek azert teljesültek automatikusan mert akkor meg tobb volt a befizetes mint a kifizetes azzal a modszerrel es ilyenkor a rendszer automatikusan jovairja?


Ilyen mukodik pl a pokerstarsnal skrillnel. Ha kikersz 1000dollart pl. Skrillre, de 500dollar minuszban van a skrill kifizetesek osszege a befizetesekhez kepest akkor az 1000dollar kifizetesbol 500dollar azonnal vegbemegy, a masik 500 pending marad a jovahagyasig.

De persze ez egy otlet. Az is lehet hogy naluk van a hiba.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zoge Dátum január 13, 2020, 12:20:15
Köszönöm, hogy foglalkoztatok a dologgal, de szerencsére az előbb megjött az összeg, úgyhogy minden happy. :)
Cím: Re:1xbet
Írta: rektf3st Dátum január 13, 2020, 12:46:01
Idézetet írta: Zoge Dátum január 13, 2020, 12:20:15
Köszönöm, hogy foglalkoztatok a dologgal, de szerencsére az előbb megjött az összeg, úgyhogy minden happy. :)

ezekszerint munkanapon fizetnek ki
Cím: Re:1xbet
Írta: Rated921 Dátum január 23, 2020, 14:55:24
Sziasztok! :)

Van aki fogad ezen az oldalon??
Mennyire biztonságos??
Kifizetés az működik rendesen??
Milyen papírokat kérnék kifizetés előtt???

Előre is köszi. Láttam már pár helyen meg focimezen is ezt a fogadóirodat, de eddig semmi információt nem találtam róla hogy mennyire korrektek.
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum január 23, 2020, 14:56:59
Idézetet írta: Rated921 Dátum január 23, 2020, 14:55:24
Sziasztok! :)

Van aki fogad ezen az oldalon??
Mennyire biztonságos??
Kifizetés az működik rendesen??
Milyen papírokat kérnék kifizetés előtt???

Előre is köszi. Láttam már pár helyen meg focimezen is ezt a fogadóirodat, de eddig semmi információt nem találtam róla hogy mennyire korrektek.

"Az adott irodáról elég sok a negatív vélemény a világhálón. Az SBR-n D-s minősítése van."

https://www.sportsbookreview.com/search/?q=1xbet"
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum január 26, 2020, 01:11:21
Idézetet írta: SPF Admin Dátum január 23, 2020, 14:56:59
Egyáltalán nem korrektek. Kerüld őket nagy ívben.

Már megint megy a panikkeltes...  ;D

Évek óta jatszom náluk, soha semmilyen problémám nem volt velük, papírok nélkül is több tucatszor kifizettek, kínálat baromi nagy, kifizetés gyors...egyedül ami negatívum nekem a support és a design.
Ja és ez mind tapasztalat, nem fizettek le nyugi. ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum január 26, 2020, 07:17:25
Idézetet írta: benedek185 Dátum január 26, 2020, 01:11:21
Már megint megy a panikkeltes...  ;D

Évek óta jatszom náluk, soha semmilyen problémám nem volt velük, papírok nélkül is több tucatszor kifizettek, kínálat baromi nagy, kifizetés gyors...egyedül ami negatívum nekem a support és a design.
Ja és ez mind tapasztalat, nem fizettek le nyugi. ;D

Nincs ebben semmilyen pánikkeltés.
Szerencsésnek tarthatod magam emiatt, sajnos sok ember nem mondhatja el ugyanezt.

Szerinted mennyire hiteles egy iroda, mely valami okból kifolyólag több identitással rendelkezik (1xbet, 22bet stb.)?
És ennek semmi köze a különböző piaci szabályozásokhoz.

Nem minden rossz ami orosz (lásd csajok - legalábbis képekről  ;D ), de ezeknek személyes adatokat adunk ki a kezünkből.

Más: miért van az, hogy angol Premier League csapatok pár hét után felmondták a szponzorizációt? Nem bűzlik itt valami?
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum január 26, 2020, 11:26:55
Idézetet írta: SPF Admin Dátum január 26, 2020, 07:17:25
Nincs ebben semmilyen pánikkeltés.
Szerencsésnek tarthatod magam emiatt, sajnos sok ember nem mondhatja el ugyanezt.

Szerinted mennyire hiteles egy iroda, mely valami okból kifolyólag több identitással rendelkezik (1xbet, 22bet stb.)?
És ennek semmi köze a különböző piaci szabályozásokhoz.

Nem minden rossz ami orosz (lásd csajok - legalábbis képekről  ;D ), de ezeknek személyes adatokat adunk ki a kezünkből.

Más: miért van az, hogy angol Premier League csapatok pár hét után felmondták a szponzorizációt? Nem bűzlik itt valami?

Mert az ember az alapján választ irodát, hogy melyik csapat mezén szerepel az adott cég...  :D (persze, kisarkítottam a dolgot kicsit)
Esetleg nem lehettek egyéb okai (üzleti, politikai stb.) annak, hogy szerződést bontottak velük? Ha egy csapat mégse akarja, hogy a szponzoruk legyen, attól biztos, hogy szar egy adott cég?
Érdekes megközelítés. Nem tudhatjuk biztosan, hogy egy bet365-nél vagy Unibetnél is nem mennek-e sumákságok pl. a háttérben.
Azért mert orosz egy iroda, nem kell elvből elítélni. Én inkább hiszek a saját tapasztalataimnak és szememnek, minthogy éppen melyik csapat mezén szerepel. Érdekes a Seria A-nak, a Barcának, a La Liga-nak és a brazil bajnokságnak még mindig szponzora.  ;)
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum január 26, 2020, 12:00:14
Elnézést kérek a kijelentésért. Mivel nincs tapasztalatom velük (se negatív, se pozitív), akkor inkább visszavonóm azt, hogy kerülni kell őket nagy ívben.

Inkább lecserélem erre:
"Az adott irodáról elég sok a negatív vélemény a világhálón. Az SBR-n D-s minősítése van."

https://www.sportsbookreview.com/search/?q=1xbet"

Gondolom az aki a Bet365 irodánál játszik az mind Stoke szurkoló.  ;D
Egyébként biztosan politikai okai voltak. Meglátták, hogy orosz, s akkor beindult a pánikgomb.  :ok:
Nem arról volt szó, hogy basztak (UK) engedélyt vásárolni, vagy az ottani szabályokat egyáltalán figyelembe venni.
Nyilván minden irodának megvan a keresztje, legyen az bet365, Unibet, vagy bármely.

Számomra az orosz az nem jót jelent. Csak a csajok.  ;D

A végén említett csapatokról/bajnokságokról meg inkább nem nyilatkoznék. Money, money, money...
Cím: Re:1xbet
Írta: hawai72 Dátum január 27, 2020, 00:28:12
Sziasztok.
Csináltam egy olyan hülyeséget hogy a biztonsági beállításoknál ki kapcsoltam az email-es bejelentkezési lehetőséget,erre küldött valami ID azonosítót amit persze nem jegyeztem meg és most nem tudok belépni? Mit lehet tenni?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 27, 2020, 01:41:26
Idézetet írta: hawai72 Dátum január 27, 2020, 00:28:12
Sziasztok.
Csináltam egy olyan hülyeséget hogy a biztonsági beállításoknál ki kapcsoltam az email-es bejelentkezési lehetőséget,erre küldött valami ID azonosítót amit persze nem jegyeztem meg és most nem tudok belépni? Mit lehet tenni?

Írj rájuk chat-en... vagy ha az nem elérhető, akkor írj nekik e-mail-t... (valahol az oldalon biztos megtalálod mi a mail-jük)

*(Esetleg regisztrációnál nem küldték meg ezt az ID számot egy visszaigazoló e-mail-ben!?)
Cím: Re:1xbet
Írta: MessiÁs Dátum január 27, 2020, 05:02:23
En is igy jartam.

Azota telefonszammal jelentkezek be.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum január 27, 2020, 21:44:06
Idézetet írta: benedek185 Dátum január 26, 2020, 01:11:21
Már megint megy a panikkeltes...  ;D

Évek óta jatszom náluk, soha semmilyen problémám nem volt velük, papírok nélkül is több tucatszor kifizettek, kínálat baromi nagy, kifizetés gyors...egyedül ami negatívum nekem a support és a design.
Ja és ez mind tapasztalat, nem fizettek le nyugi. ;D

Nekem is gyors volt a kifizetés, egész addig, míg gyorsan másnak ki nem fizették a pénzem.  :)
Azóta nem tudom, milyenek, mert nyilván nem játszom náluk.
Az ügyfélszolgálat bunkó volt és segítség helyett inkább sablon emailekkel szívatott, meg ahhoz a biztonsági részleghez küldött, amely asszisztált ahhoz, hogy lopjanak a számlámról.

De ez meg nem pánikkeltés, hanem tapasztalat.
Ez két éves történet, azóta írták itt többen is, hogy biztonságosabb lett. Talán pont az ilyen esetek hatására.

Mindenesetre az a buki, amely beletörődik, hogy D minősítésű az sbr-en, azt nem nagyon érdekli a jó híre, az nyugodtan visszatart hetekig vagy végleg kifizetéseket, mert mondjuk a kiemelkedő szorzós üzleti modellben az is benne van, hogy valahonnan be kell szednie egy kis pénzt...

De ezektől nem megijedni kell, csak mérlegelni az infókat és tisztában lenni vele, hogy egyetlen iroda sem biztonságos 100%-ig!
A brit licences Canbet úgy ment csődbe, hogy pár héttel előtte még a felügyelet vizsgálta és nyugtatta meg a lassú kifizetések miatt aggódó játékosokat.
Az A+ minősítésű TheGreek iroda meg mindenféle előzmény nélkül beolvadt a Betcrisbe, a játékosok egyenlegével együtt. Az oldalukon csak annyi állt, hogy garantálják, a Betcrisnél majd mindenkit kifizetnek... (a jogutód kifizetéseit könnyű "garantálni", ha neked már nincs semmilyen felelősséged)

Ezek ellen úgy tudsz védekezni, ha egy irodánál nem tartod csak max. a sportfogadás tőkéd 5-10%-át, de 20%-nál semmiképpen sem többet.
Nálam ugyanez igaz a netes pénztárcákra és pénzügyi szolgáltatókra is.
Az Abaqoos is biztonságosnak tűnt, aztán egyik napról a másikra eltűntek az ügyfelek maradék egyenlegeivel együtt.
Cím: Re:1xbet
Írta: firgabácsi Dátum január 27, 2020, 23:28:47
Nehéz okosnak lenni ugye mert akinek semmi gondja nem volt velük lásd benedek, annak nyilván pozitív a véleménye hiszen az iroda komolyabb ajánlattal rendelkezik mint a bet365 ami nem semmi. Tehát ő nyilván azt fogja mondani, hogy marha jó minden amíg egy nap nem nyer annyit ami kiveri a biztosítékot 1xbetnél és akkor ugye tudjuk mi az eljárás náluk.
Nem írom le újra mert hosszú, anno leírtam én is más is részletesen ebben a topikban (is), de aki ezen átmegy annak utána jó véleménye aligha lesz már az irodáról. És engem még ki is fizettek a kéthetes azonosítósdi bohóckodás végén, nagyon sokakat viszont nem, tele van a net ezekkel a sztorikkal, SBR fórum pl.
Én azt mondanám összefoglalásképpen, hogy kis összegű befizetéssel el lehet indulni náluk, aztán nyerés esetén kisebb összegeket kikérni folyamatosan és a végén ha az utolsó bennragad, de addig folyamatosan jól ment akkor azt fogjuk fel jutaléknak ami jár az irodának a remek ajánlatért:-)
Most félig viccesen írtam, de tényleg kb. ez a legjobb taktika velük.
Azt nem ajánlanám, hogy valaki hosszú ideig vigye egyre feljebb a balanszot amíg már marha nagy összeg van bent és majd akkor kérjen először kifizetést.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum január 28, 2020, 21:05:56
Ezen a SBR listán amúgy mindig nevetek, hogy állandóan erre hivatkozik mindenki, amikor ez is csak egy erősen tájékoztató jellegű oldal (legalábbis a kategóriákat meg besorolást tekintve), ezt se venném szentírásnak. :) Olyan neve nincs irodák "A" kategóriásak, hogy csak nézek, míg szerintem egész jó irodák meg csak "B" vagy "C" helyet foglalják el. (régen az Unibet is C kategóriás volt itt, ami vicc)
Kicsit ez olyan, mint a foci válogatottak ranglistája. Valaki csak a neve miatt van elől, míg valaki a teljesítménye miatt is, továbba egy hátrébb lévő is nyújthat jobb teljesítményt, mint egy előtte több 10 hellyel levő csapat. Hülye példa tudom, de akkor is.
Nem azt mondom, hogy tökéletes az 1xbet, csak meg vagyok velük elégedve és tudok a sok negatív tapasztalatról is, amiket róluk írnak és róluk hallani. Egyetértek Knappal, hogy egy iroda se biztonságos 100%-ig, de aki ennyire fél az vagy nagyon kis pénzzel fizessen be mindenhova, vagy egyáltalán ne is játsszon.
Mellesleg az A kategóriás bet365 kb. 3-4 év használat után zárolta indok nélkül a számlámat, és akkor ilyenkor mi van.  ;D
Minden iroda pro és kontra, nekem 1xbet vált be, másnak nem. Mindenkinek szíve joga hol játszik.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum január 28, 2020, 21:25:52
Amúgy annyiban fejlődtek, hogy most már minden kifizetés előtt sms kóddal kell igazolni magadat, hogy tényleg te kérted a kfizetést, ill. ha nem a szokványos IP-címről, eszközről, bármiről lépsz be, akkor szintén SMS kódot küld.
Ezzel (ha nem egy Snowden tudású hacker az illető, illetve nem szerzik meg a telódat) gyakorlatilag kizárható annak az esélye, hogy idegen ember fizessen ki magának a számládról (mint ami régen Knappal történt).
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum január 29, 2020, 09:42:28
Idézetet írta: benedek185 Dátum január 28, 2020, 21:05:56
Ezen a SBR listán amúgy mindig nevetek, hogy állandóan erre hivatkozik mindenki, amikor ez is csak egy erősen tájékoztató jellegű oldal (legalábbis a kategóriákat meg besorolást tekintve), ezt se venném szentírásnak. :) Olyan neve nincs irodák "A" kategóriásak, hogy csak nézek, míg szerintem egész jó irodák meg csak "B" vagy "C" helyet foglalják el. (régen az Unibet is C kategóriás volt itt, ami vicc)
Kicsit ez olyan, mint a foci válogatottak ranglistája. Valaki csak a neve miatt van elől, míg valaki a teljesítménye miatt is, továbba egy hátrébb lévő is nyújthat jobb teljesítményt, mint egy előtte több 10 hellyel levő csapat. Hülye példa tudom, de akkor is.
Nem azt mondom, hogy tökéletes az 1xbet, csak meg vagyok velük elégedve és tudok a sok negatív tapasztalatról is, amiket róluk írnak és róluk hallani. Egyetértek Knappal, hogy egy iroda se biztonságos 100%-ig, de aki ennyire fél az vagy nagyon kis pénzzel fizessen be mindenhova, vagy egyáltalán ne is játsszon.
Mellesleg az A kategóriás bet365 kb. 3-4 év használat után zárolta indok nélkül a számlámat, és akkor ilyenkor mi van.  ;D
Minden iroda pro és kontra, nekem 1xbet vált be, másnak nem. Mindenkinek szíve joga hol játszik.

Az én tapasztalatom is hasonló... A legelején én megcsináltam a hitelesítést, ami valóban nem volt sétagalopp, napokig levelezgettem velük mire mindent elfogadtak végre... viszont azóta minden tranzakció villámgyors... van minden platform... én speciel Skrill-re fizetek ki általában, az pl 5 perc max...

Vannak persze negatívumok, pl bizonyos piacok leírása nem mindig egyértelmű, érdemes utánaolvasni a szabályzatban... valamint az ügyfélszolgálat sem a legprofibb... De engem a kínálat kárpótol ezekért a negatívumokért.  Aztán mindenkinek más a prioritás persze...

Ja, amúgy engem is indok nélkül zárolt a Bet365 egyik napról a másikra... előzmény és magyarázat nélkül...
Cím: Re:1xbet
Írta: rsninja Dátum február 03, 2020, 12:58:38
Üdv!
Fel lehet valahol jelenteni ezeket a tolvajokat? Engem is sikerült bepalizniuk. Sajnos elhittem hogy megbízhatóak, mert pl a Serie A-ban reklámozzák magukat.
Január eleje óta ülnek egy kifizetésemen, lehetetlennél lehetetlenebb kéréseket fogalmaznak meg a verifikációval kapcsolatban. Van, amikor 4-5 napig nem is válaszolnak. Ha igen, akkor valami biztonsági osztályra hivatkoznak.
Nagyjából visszaolvastam ezt a topikot, de ilyesmit nem találtam benne. Azt látom, hogy másnak is akadt már gondja velük.
Minden ötletet köszönök előre is, továbi szép napot!
Cím: Re:1xbet
Írta: TiB Dátum február 03, 2020, 13:55:19
Szerintem másold be ide, amit írtak, úgy könnyebben tudunk segíteni. De nyilván takard ki, töröld ki a személyes részt, neved, felhasználónév, összeg ilyesmi.

A mai világban amúgy fel lehet jelenteni mindenkit, de egy dörzsölt iroda ellen esélye sincs földi halandónak. Egy olyan országban vannak papíron, amiről a Wikipédián sem írnak, a törvények nem olyanok, mint nálunk, és mivel távoli országban lenne az ügy lefolyása, sok pénzbe is kerülne.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum február 03, 2020, 14:08:43
Idézetet írta: rsninja Dátum február 03, 2020, 12:58:38
Üdv!
Fel lehet valahol jelenteni ezeket a tolvajokat? Engem is sikerült bepalizniuk. Sajnos elhittem hogy megbízhatóak, mert pl a Serie A-ban reklámozzák magukat.
Január eleje óta ülnek egy kifizetésemen, lehetetlennél lehetetlenebb kéréseket fogalmaznak meg a verifikációval kapcsolatban. Van, amikor 4-5 napig nem is válaszolnak. Ha igen, akkor valami biztonsági osztályra hivatkoznak.
Nagyjából visszaolvastam ezt a topikot, de ilyesmit nem találtam benne. Azt látom, hogy másnak is akadt már gondja velük.
Minden ötletet köszönök előre is, továbi szép napot!

Nem lopják el szerintem a pénzedet, csak az azonosítási folyamat baromi macerás náluk (épp ezért ezt érdemes szerintem minden irodánál megcsinálni már rögtön a regisztrációt követően, hogy utána ha ki akarsz utalni, ne kelljen ilyesmire várni). Zaklassad őket, írjál nekik chat-en is... Emlékszem, hogy nekem is hasonlóan macerás volt. Nálam is kértek minden hülyeséget (iratokról, kártyákról, skrill account-ról, közüzemű számlát a cím egyezése miatt stb stb) és nálam is a biztonsági osztályra kellett várni általában... Viszont ha egyszer ezen túl leszel, onnantól zökkenőmentes és gyors a kifizetés.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum február 03, 2020, 14:09:53
Szóval kitartás, és türelem, megoldódik ez...  ;)
Cím: Re:1xbet
Írta: rsninja Dátum február 03, 2020, 14:23:09
Idézetet írta: zsivany20 Dátum február 03, 2020, 14:08:43
Nem lopják el szerintem a pénzedet, csak az azonosítási folyamat baromi macerás náluk (épp ezért ezt érdemes szerintem minden irodánál megcsinálni már rögtön a regisztrációt követően, hogy utána ha ki akarsz utalni, ne kelljen ilyesmire várni). Zaklassad őket, írjál nekik chat-en is... Emlékszem, hogy nekem is hasonlóan macerás volt. Nálam is kértek minden hülyeséget (iratokról, kártyákról, skrill account-ról, közüzemű számlát a cím egyezése miatt stb stb) és nálam is a biztonsági osztályra kellett várni általában... Viszont ha egyszer ezen túl leszel, onnantól zökkenőmentes és gyors a kifizetés.
Köszönöm, de nem ez a bajom. Egyszer már megcsináltam náluk a KYC folyamatot, és működött is, bár nem játszottam sokat náluk. Kisebb kifizetéseket kértem, amiket teljesítettek is.
Az utóbbi hónapokban szerencsém volt, és egy elég nagy összegre(legalábbis nekem) sikerült feltornáznom az egyenleget(nagy foci és tenisz piacokon). Most év elején ki akartam kérni az egészet, és ott kezdődtek a gondok. Még az internetszolgáltatóm számlájáról is kértek fényképet( a közüzemi számlákon felül), amit nem fogadtak el, mert szerintük nem látható. Nonszensz
Nem is perelni akarok, hanem egy felügyeleti szervnek írni velük kapcsolatban. Tudtok ilyen címet?
Cím: Re:1xbet
Írta: TiB Dátum február 03, 2020, 15:51:07
Egy orosz irodánál ez a menüpont nem hangzik túl jól. ;D

(https://i.imgur.com/aRZLw1g.jpg)
Cím: Re:1xbet
Írta: TiB Dátum február 03, 2020, 16:20:40
Idézetet írta: rsninja Dátum február 03, 2020, 14:23:09
Nem is perelni akarok, hanem egy felügyeleti szervnek írni velük kapcsolatban. Tudtok ilyen címet?

Nem vagyok szakértő, de ez úgy működik, hogy ahol be vannak jegyezve, ott kell keresni a felügyeleti szervet. Az Unibet például Máltán van bejegyezve, ezért a máltai felügyelettel kell felvenni a kapcsolatot, ha az Unibettől független segítséget várunk. Málta esetén ez az MGA: https://www.mga.org.mt

Viszont az 1xbet nem Máltát választotta, hanem Curaçao szigetén vásárolt licencet, így neked az ottani felügyelet kell. Keresgéltem, és talán ez a weboldaluk: https://www.curacao-egaming.com/

Egyébként csak kíváncsiságból megkérdeztem melyik a felügyeleti szerve az 1xbetnek, és az ügyfélszolgálatos ismételgette csak magát, hogy nem ad információt erre vonatkozóan.
Cím: Re:1xbet
Írta: vmlinuz Dátum február 03, 2020, 17:44:45
Na ez kemény. Amúgy igen, a Curacaoi felügyelethez lehet fordulni.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum február 03, 2020, 21:12:35
Idézetet írta: benedek185 Dátum január 28, 2020, 21:05:56
Ezen a SBR listán amúgy mindig nevetek, hogy állandóan erre hivatkozik mindenki, amikor ez is csak egy erősen tájékoztató jellegű oldal (legalábbis a kategóriákat meg besorolást tekintve), ezt se venném szentírásnak. :) Olyan neve nincs irodák "A" kategóriásak, hogy csak nézek, míg szerintem egész jó irodák meg csak "B" vagy "C" helyet foglalják el. (régen az Unibet is C kategóriás volt itt, ami vicc)

Idézetet írta: benedek185 Dátum január 26, 2020, 11:26:55
Érdekes megközelítés. Nem tudhatjuk biztosan, hogy egy bet365-nél vagy Unibetnél is nem mennek-e sumákságok pl. a háttérben.

Nem érzed az ellentmondást?  ;)

Az sbr "mindössze" annyit tesz, hogy a világ minden tájáról gyűjti a fogadók tapasztalatait.
Nyilván elsősorban a rosszakat.
Viszont utána is mennek a panaszoknak, azaz felveszik az irodával a kapcsolatot a játékosok visszajelzései okán és ha nem kapnak korrekt magyarázatot, akkor rontanak a bukik besorolásán.
Az unibettel is ez történt 2012 és 2014 között, volt néhány számlazárás és pénzbenyelés, amit max. sablonlevéllel magyaráztak. Ez mind követhető az oldalon, nem hasraütésszerűen minősítgetnek.

Az meg, hogy melyik iroda "nevenincs", azt valószínűleg nem a szubjektív véleményünk határozza meg, hanem a tőkeerő, a játékosok száma és az iparágban eltöltött idő.
A minősítés nyilván nem indulhat A+-ról, oda el kell jutni.

Nevetni meg bármin, bárkin lehet, de állítólag az okos más kárán tanul.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum február 04, 2020, 11:59:37
És szerinted egy irodát érdekel az SBR listás besorolása? Ha netán lentebb sorolják őket vagy sok a negatív tapasztalat, attól még az elégedett ügyfelek ugyanúgy náluk maradnak.
Igen, az 1xbet D kategóriás, de elégedett vagyok velük, maradok náluk és nem riaszt vissza a sok rossz tapasztalat. A bet365 A kategóriás mégis minden ok nélkül kizártak a szamlamrol egyik napról a másikra... azóta se kaptam korrekt választ miért, és nem én vagyok az egyedüli...
Kinevetni meg nem nevettem ki senkit, pláne nem más kárán.   ::)
Csak megmosolyogtat, hogy sokan úgy rá vagytok függve erre az SBR listára, mintha valami biblia vagy szent ereklye lenne.  :D
Ha mindenki az SBR lista besorolása szerint játszana, kb. max 2-3 irodánál játszanának az emberek a világon.
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum február 04, 2020, 12:30:10
Idézetet írta: benedek185 Dátum február 04, 2020, 11:59:37
És szerinted egy irodát érdekel az SBR listás besorolása? Ha netán lentebb sorolják őket vagy sok a negatív tapasztalat, attól még az elégedett ügyfelek ugyanúgy náluk maradnak.
Igen, az 1xbet D kategóriás, de elégedett vagyok velük, maradok náluk és nem riaszt vissza a sok rossz tapasztalat. A bet365 A kategóriás mégis minden ok nélkül kizártak a szamlamrol egyik napról a másikra... azóta se kaptam korrekt választ miért, és nem én vagyok az egyedüli...
Kinevetni meg nem nevettem ki senkit, pláne nem más kárán.   ::)
Csak megmosolyogtat, hogy sokan úgy rá vagytok függve erre az SBR listára, mintha valami biblia vagy szent ereklye lenne.  :D
Ha mindenki az SBR lista besorolása szerint játszana, kb. max 2-3 irodánál játszanának az emberek a világon.

Ez most személyes vélemény, de úgy általában elmondható bármilyen piaci vállalkozásról, hogy a vélemények igenis fontosak. És szerintem az irodákat izgatja az SBR lista, mert elég sok személynek jelent kiindulópontot.

Nagyon örvendek, hogy neked nincsenek gondjaid az 1xbet-nél, viszont azért a többi játékosnak a figyelmét felhívhatjuk, hogy "hahó, történtek ennél az irodánál érdekes dolgok is, melyekről jó ha tudsz".

Az, hogy korábban a bet365 bezárta a számládat az simán lehetett egy üzleti döntésüket. A pénzed azért ki tudtad utalni. Az 1xbet-nél viszont a kifizetésekkel van a gond (rengetegen panaszkodnak emiatt), s az azért nem emlegethető egy lapon, mivel az a tiéd!  :cya:
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum február 04, 2020, 12:33:30
Ez egy korrekt válasz, köszönöm. Részemről le is zárhatjuk a témát, kezdem kicsit szétoffolni a topikot... :D
Cím: Re:1xbet
Írta: TiB Dátum február 04, 2020, 14:40:06
Idézetet írta: benedek185 Dátum február 04, 2020, 12:33:30
Ez egy korrekt válasz, köszönöm. Részemről le is zárhatjuk a témát, kezdem kicsit szétoffolni a topikot... :D

A rejtett szétoffolás kézikönyének 14. szabálypontja értelmében, az a célunk, hogy szót is ejtsünk az adott témáról, jelen esetben az 1Xbetről, de közben teljesen más legyen a mondanónk lényege, így elkerülve az adminok figyelmét. Szakértőként mondhatom, hogy szabályszerűen csináltad a szétoffolást. :ok:

@rsninja sikerült lépni felügyeleti szerv ügyben?
Cím: Re:1xbet
Írta: rsninja Dátum február 04, 2020, 17:10:26
Egyelőre megírtam nekik hogy majd írok Curacaora. Hátha beijednek :)
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum február 04, 2020, 17:13:55
 ;D ;D ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum február 08, 2020, 12:45:34
Befizettem 300 EUR 2 hete.
Ma kikértem a pénzt Skrillre 9:50 kor
10:07 Megérkezett 500 EUR
Azonosítást sem kértek pedig eddig még nem volt náluk kifizetésem.
Kellemes csalódás eddig.
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum február 09, 2020, 14:48:05
Idézetet írta: Lancer Dátum február 08, 2020, 12:45:34
Befizettem 300 EUR 2 hete.
Ma kikértem a pénzt Skrillre 9:50 kor
10:07 Megérkezett 500 EUR
Azonosítást sem kértek pedig eddig még nem volt náluk kifizetésem.
Kellemes csalódás eddig.

Végre valaki, köszönöm!  :great:
Annyira lehordta itt már mindenki, féltem, hogy egyedül én vagyok a világon akit békénhagynak és minden jól működik náluk.  ;D
Cím: Re:1xbet
Írta: rsninja Dátum február 10, 2020, 07:59:21
Sziasztok!
Fejlemény történt az ügyemben!
Röviden: megkaptam a pénzem egy részét.(kb 50%)
A biztonsági osztályuk írt,bizonyos fogadásoknál jogosulatlan előnyre tettem szert(jelentsen bármit is), ezért törölték azokat :bash: Ahogy látom ezek tenisz mérkőzések voltak, múlt novemberből és most január első hetéből.. fogalmam sincs, hogy mire gondolhatnak?!
Ezen kívül most vettem észre, hogy fogadni már nem tudok az oldalon annyira nevetséges korlátokat húztak rám. Valamint az oddsok is gyengébbek, amikor belépek az oldalra ahhoz képest mint amikor ki vagyok jelentkezve.
I think this is the beginning of a beautiful friendship. :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum február 10, 2020, 08:24:20
Idézetet írta: benedek185 Dátum február 09, 2020, 14:48:05
Végre valaki, köszönöm!  :great:
Annyira lehordta itt már mindenki, féltem, hogy egyedül én vagyok a világon akit békénhagynak és minden jól működik náluk.  ;D

Annak normál esetben nincs hírértéke, hogy egy régen bejáratott iroda jól működik.
Téged is inkább az zavar, hogy a zemberek a saját tapasztalataiknak jobban hisznek, mint neked.
De ez a topik nem az egodról szól, hanem az 1xbetes tapasztalatokról.  ;)
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum február 10, 2020, 10:34:44
Idézetet írta: Knapp Dátum február 10, 2020, 08:24:20
Annak normál esetben nincs hírértéke, hogy egy régen bejáratott iroda jól működik.
Téged is inkább az zavar, hogy a zemberek a saját tapasztalataiknak jobban hisznek, mint neked.
De ez a topik nem az egodról szól, hanem az 1xbetes tapasztalatokról.  ;)

Mert én nem a tapasztalataimat írtam le már róluk nem tudom hány kommentben.....
Ja ha valaki meg van velük elégedve az nem tapasztalat és nem számít?  :crazy:
de köss belem huszadszorra is... téged se hagy nyugodni akkor úgy látszik, valahogy mindig reagalsz azért még egyet utoljára ram.. :laugh: :cya:
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum február 11, 2020, 11:47:38
OFF (személyeskedés) vége.

ON 1xBet-ről beszéljünk inkább.  :cya:
Cím: Re:1xbet
Írta: Superhero Dátum február 17, 2020, 22:54:39
Ti tudjátok hogy kosárlabdában és röplabdában mik azok az orosz amatőr ligák amire lehet élőben fogadni??
Van amikor stream is van.
Cím: Re:1xbet
Írta: trizna17 Dátum február 21, 2020, 10:37:33
Sziasztok! 1xbet egy rohadek patkany oldal!

Kovetkezo a tortenet: Befizettem 500 ft-ot a "Happy Friday Offer" vagy Szerencse Péntek akció alatt,ugye kaptam 500 ft bonusz osszeget amit ki kell forgatni ugy hogy 3as kotes es minden egyes eleme 1.4 szorzo felett legyen. Valamint a tet 3X kell felrakni. 500 bol 1576 ft nyertem melyet feltettem megint es 6900 ft nyertem ,teljesitettem a felteteleket es lenyultak a penzt ,majd jova irtak 500 ft ot es azt mondtak megtörtént.
Mind a 2 esetben 3as kotest tettem es minden elem 1.4 szorzo felett volt.
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum február 21, 2020, 16:56:56
2000 EUR kiutaltak skrillre 15 perc azonositás nélkül
Cím: Re:1xbet
Írta: Rwilla Dátum március 01, 2020, 00:06:03
Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt velük. A leggyorsabbak kifezetések terén, és azonosítást sem kértek (még) soha. Talán az egyetlen negatívum velük kapcsolatban, hogy a bónusz összegnél nem tudsz a kapott bónusznál magasabb összeget nyerni (pl. 35 bónuszból csinálsz 100-at, csak 35-öt kapsz meg).
Cím: Re:1xbet
Írta: Betman91 Dátum március 01, 2020, 09:58:38
Idézetet írta: Rwilla Dátum március 01, 2020, 00:06:03
Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt velük. A leggyorsabbak kifezetések terén, és azonosítást sem kértek (még) soha. Talán az egyetlen negatívum velük kapcsolatban, hogy a bónusz összegnél nem tudsz a kapott bónusznál magasabb összeget nyerni (pl. 35 bónuszból csinálsz 100-at, csak 35-öt kapsz meg).

Semmi értelme akkor annak a bónusznak.. Létezik olyan ember aki még így is befizet a bónusz miatt? :D
Cím: Re:1xbet
Írta: Wonder68 Dátum március 01, 2020, 10:17:45
Az mitől függ, hogy adják e a pénteki bónuszt?
Már többször fizettem be a pénteki bónuszért és nem mindig adta. :bash:
Cím: Re:1xbet
Írta: Rwilla Dátum március 01, 2020, 10:55:40
Én volt, hogy egy héten 3-4x befizettem, és megkaptam a bónuszt, de elvileg minden nap kellene. Chaten és a terms of conditonsban egymásnak ellentmondóak dolgok.
Cím: Re:1xbet
Írta: Betman91 Dátum március 01, 2020, 11:54:58
Azért szerintem elég nagy kockázat van ebbe, hogy egy nap alatt megforgatni 3-szor a bónuszt úgy hogy hármas kötésben kell mindezt, és esetleges csúszás/ halasztás esetén megszopod ha kicsúszol az időből.
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum március 02, 2020, 16:52:05
Aki játszik 1xbeten érdeklődnék hogy vettetek e észre olyasmit hogy mikor nem léptek be akkor más szorzót mutat mint ha beléptek. Én ezt most NBA meccsen szúrtam ki nemtudom másban is van e ilyen illetve más is észrevette e.
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum március 02, 2020, 17:52:49
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum március 02, 2020, 16:59:47
Igen, ez elég gyakori jelenség. Mondhatni személyre szabott oddsok vannak, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindig alacsonyabb.

Beszarok mik nincsenek.
Cím: Re:1xbet
Írta: Betman91 Dátum március 02, 2020, 21:10:23
Idézetet írta: Lancer Dátum március 02, 2020, 16:52:05
Aki játszik 1xbeten érdeklődnék hogy vettetek e észre olyasmit hogy mikor nem léptek be akkor más szorzót mutat mint ha beléptek. Én ezt most NBA meccsen szúrtam ki nemtudom másban is van e ilyen illetve más is észrevette e.

Szerintem csak nem frissít olyankor úgy nem csak ennél az irodánál fordul ez elő.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum március 02, 2020, 21:16:37
Idézetet írta: Lancer Dátum március 02, 2020, 16:52:05
Aki játszik 1xbeten érdeklődnék hogy vettetek e észre olyasmit hogy mikor nem léptek be akkor más szorzót mutat mint ha beléptek. Én ezt most NBA meccsen szúrtam ki nemtudom másban is van e ilyen illetve más is észrevette e.

Ha simán szorzófrissülés van, akkor a szorzók fele emelkedik, a másik fele meg csökken, ha viszont mind alacsonyabbra vált, akkor az személyes odds-korlát.

Nálam a szorzókat 3 lépésben csökkentették anno. (legyen mondjuk a 3 szakasz fantázianeve: "még jó","necces" és "vállalhatatlan"...)
Belépés nélkül a sztenderd szorzókat látod, utána már a személyednek szólóakat.

Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum március 03, 2020, 16:14:24
És ha regelek társ irodánál vajon ott is kapok egyből? Vagy ott majd csak később csak érdemes lenne másik felhasználónéven futni gondolom.
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum március 03, 2020, 16:44:18
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum március 03, 2020, 16:21:45
Ez nem tudom megmondani, mert én egyik helyen sem kaptam odds-korlátot. Csak hol magasabb, hol alacsonyabb a szorzó, amikor belépek, mint amikor ki vagyok jelentkezve.

Köszönöm azért a gyors segítséget kipróbálom a 22betet szerintem. De rájöttem felhasználónév váltás tök fölösleges hisz a skrillem pl ugyan az lesz. Meglátjuk kapok e korlátot. Hát pont az oddsok miatt regeltem. Erre leszopat... xD
Cím: Re:1xbet
Írta: torrentwarez Dátum március 03, 2020, 16:52:46
Sziasztok!

Tudtok küldeni egy alternatív működő linket?

Köszi!
Cím: Re:1xbet
Írta: ede Dátum március 04, 2020, 08:25:45
Idézetet írta: torrentwarez Dátum március 03, 2020, 16:52:46
Sziasztok!

Tudtok küldeni egy alternatív működő linket?

Köszi!
https://1xbet92.com/hu/
Cím: Re:1xbet
Írta: suba74 Dátum március 04, 2020, 20:58:21
Sziasztok!
A társoldalról érdeklődnék, a betwinner magyar felülete megszünt?
Cím: Re:1xbet
Írta: suba74 Dátum március 04, 2020, 21:26:14
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum március 04, 2020, 21:00:33
Hali!

Azt mellőzd, ha teheted. Direkt rákérdeztem és magyar helyről már nem várnak ügyfeleket.
Még akkor regisztrálam mikor volt magyar felület, de már régebben használtam.
Köszönöm!
Cím: Re:1xbet
Írta: suba74 Dátum március 04, 2020, 21:54:44
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum március 04, 2020, 21:34:50
Értem.

Szóval a kérdésedre a válasz: Megszűnt
Még egy kérdés. Ha nem használom jobb lenne megszüntetni a fiókot vagy csak simán hagyom a francba?
Köszönöm!
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum március 05, 2020, 19:16:27
Idézetet írta: suba74 Dátum március 04, 2020, 21:54:44
Még egy kérdés. Ha nem használom jobb lenne megszüntetni a fiókot vagy csak simán hagyom a francba?
Köszönöm!

Nem kér enni hagyd a francba! Jó lehet az még később  ;)
Cím: Re:1xbet
Írta: Bucak77 Dátum március 07, 2020, 10:57:10
Valaki kért már ki paypalra pénzt? Mert eddig skrillre megjött minden azonosítás nélkül de ennél bizonytalan vagyok.
Cím: Re:1xbet
Írta: saviola8321 Dátum március 09, 2020, 18:42:56
Patkány egy cég ez de nagyon. Képpel alátámasztott bizonyítékot küldök nekik hogy rosszul értékelik ki a fogadásom erre a válaszuk. Kérjek a labdarúgó szövetségtől hivatalos dokumentumot ami alátámasztja az igazamat. atya isten. Ők bezzeg semmi bizonyítékot nem mutatnak fel mi alapján vesztes a fogadásom. Én voltam a hülye hogy a sok negatívum ellenére fizettem be ide. Meg is érdemlem. Jó tanulópénz volt. Ide soha senki ha jót akartok!
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum március 10, 2020, 07:34:43
Idézetet írta: saviola8321 Dátum március 09, 2020, 18:42:56
Patkány egy cég ez de nagyon. Képpel alátámasztott bizonyítékot küldök nekik hogy rosszul értékelik ki a fogadásom erre a válaszuk. Kérjek a labdarúgó szövetségtől hivatalos dokumentumot ami alátámasztja az igazamat. atya isten. Ők bezzeg semmi bizonyítékot nem mutatnak fel mi alapján vesztes a fogadásom. Én voltam a hülye hogy a sok negatívum ellenére fizettem be ide. Meg is érdemlem. Jó tanulópénz volt. Ide soha senki ha jót akartok!

Kicsit ki fejthetnéd bővebben is mi volt a tipp mi lett az eredmény ők mit értékeltek.
Cím: Re:1xbet
Írta: kondorr Dátum március 10, 2020, 11:10:11
Leírom a tapasztalataimat.
A számla saját nevemen van, ez fontos. 100 eut fizettem be bő egy hónapja, abból csináltam 2100 at. Kifizetést addig nem kértem, de mivel szépen lenyesték az oddsaimat,
kénytelen voltam. Kértek rengeteg szarságot, szelfizgetést a biztonsági osztályról küldött emailjeik előtt kézben tartott személyivel arc mellett, ilyen-olyan számlákat, skrill befizetés igazolás stb. Az egész lezajlott 1 nap alatt, ma ki is köhögték a kottát amit leutaltam.
Neccesebbre számítottam az iroda híre alapján, de nekem így sikerült, de azt hiszem nagyon nem volt mindegy hogy a saját nevemen lévő számláról beszélünk.
Most nem kell azzal betámadni hogy mást is a saját nevén lévő számlával szopattak meg. Elhiszem, nem ritka ez máshol sem, de szerintem a panaszosok legnagyobb része nem közülük kerül ki.
Cím: Re:1xbet
Írta: kondorr Dátum március 10, 2020, 11:40:50
Idézetet írta: csabax Dátum november 19, 2019, 13:19:46
Ha van ott pénze, akkor szerintem egyáltalán nem kell elkönyvelnie a veszteséget. Hiszen bőven elegendő az, hogy ha van számlája egy másik fogadóirodánál (pl. bet365, Unibet, Pinnacle, Sportingbet, stb.), akkor átbukja a pénzét ettől a fogadóirodától ahhoz a másik fogadóirodához. Ennyi. És a pénze máris ott lesz annál a másiknál.
Természetesen ezután bátoríthat másokat, hogy kerüljék el nagy ívben azt a fogadóirodát, ahol pórul járt.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Aha. És ha ennyire tuti hogy a pénzed átbukod, akkor miért nem elég önmagában a bet365-öt fogadni:)?
Sokkal nagyobb rá az esély hogy inkább még ide buksz át hosszútávon a bet365-ről, mert sokkal softabb ez az iroda, ezért ez senkinek nem ajánlanám.
Cím: Re:1xbet
Írta: Knapp Dátum március 10, 2020, 15:02:48
Idézetet írta: kondorr Dátum március 10, 2020, 11:10:11
Leírom a tapasztalataimat.
A számla saját nevemen van, ez fontos. 100 eut fizettem be bő egy hónapja, abból csináltam 2100 at. Kifizetést addig nem kértem, de mivel szépen lenyesték az oddsaimat,
kénytelen voltam. Kértek rengeteg szarságot, szelfizgetést a biztonsági osztályról küldött emailjeik előtt kézben tartott személyivel arc mellett, ilyen-olyan számlákat, skrill befizetés igazolás stb. Az egész lezajlott 1 nap alatt, ma ki is köhögték a kottát amit leutaltam.
Neccesebbre számítottam az iroda híre alapján, de nekem így sikerült, de azt hiszem nagyon nem volt mindegy hogy a saját nevemen lévő számláról beszélünk.
Most nem kell azzal betámadni hogy mást is a saját nevén lévő számlával szopattak meg. Elhiszem, nem ritka ez máshol sem, de szerintem a panaszosok legnagyobb része nem közülük kerül ki.

A multizáson kapott felhasználókat sem kéne napokig, hetekig szivatni, hivatkozhatnának egyszerűen a szabályzatukra is.
Másrészt sokakat azonosítás nélkül is kifizetnek és van, akit úgy vádoltak multizással, hogy garantáltan ártatlan volt.
Szerintem kicsit műszakfüggő is a dolog, mikor kinek a kezébe kerül a kifizetési kérelmed, de mindenképpen következetlen.

Egyébként meg pont ez az iroda, ahol ha egyszer stresszelnek téged a kifizetéssel/lekorlátoznak/megnyomorítják a szorzóidat, akkor százszor is meggondolod, hogy újra befizetsz-e hozzájuk bármilyen néven is.

Ezt ők is tudják, pont ezért nyomulnak több néven.

Idézetet írta: saviola8321 Dátum március 09, 2020, 18:42:56
Patkány egy cég ez de nagyon. Képpel alátámasztott bizonyítékot küldök nekik hogy rosszul értékelik ki a fogadásom erre a válaszuk. Kérjek a labdarúgó szövetségtől hivatalos dokumentumot ami alátámasztja az igazamat. atya isten. Ők bezzeg semmi bizonyítékot nem mutatnak fel mi alapján vesztes a fogadásom. Én voltam a hülye hogy a sok negatívum ellenére fizettem be ide. Meg is érdemlem. Jó tanulópénz volt. Ide soha senki ha jót akartok!

Mit fogsz te kapni Benedek pátriárkától...
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum március 10, 2020, 15:17:14
Idézetet írta: saviola8321 Dátum március 09, 2020, 18:42:56
Patkány egy cég ez de nagyon. Képpel alátámasztott bizonyítékot küldök nekik hogy rosszul értékelik ki a fogadásom erre a válaszuk. Kérjek a labdarúgó szövetségtől hivatalos dokumentumot ami alátámasztja az igazamat. atya isten. Ők bezzeg semmi bizonyítékot nem mutatnak fel mi alapján vesztes a fogadásom. Én voltam a hülye hogy a sok negatívum ellenére fizettem be ide. Meg is érdemlem. Jó tanulópénz volt. Ide soha senki ha jót akartok!

Itt mi volt a hibásan elkönyvelt fogadás!?  :)
Cím: Re:1xbet
Írta: saviola8321 Dátum március 10, 2020, 16:21:22
Idézetet írta: zsivany20 Dátum március 10, 2020, 15:17:14
Itt mi volt a hibásan elkönyvelt fogadás!?  :)

Hétvégi ausztrál meccsre tettem első félidő bedobásokra. 21,5 felett tettem. 22 lett az eléső félidőben néztem a meccset széámoltam is valamint az eredmenyek.com on is 22-t ír. Ők azt állítják 21-lett. Milyen érdekes pont 21 (teszem hozzá vasárnap reggel tettema  fogadást a kiértékelés aznap nem sikerült nekik cska hétfő reggel)
Küldtem nekik képet hogy statisztika szerint 22 lett erre viszzaírtak nekik smemi közük az eredmények.com hoz. Következő válaszuk ha panszt kívánok tenni kérjem be a labdarúgó szövetség hivatalos dokumentumait és jegyzőkönyvét a mérkőzésről. Írtam nekik hogy ugyan már mutassanak már akkor ők is bizonyítékot ahol ők 21 bedobást látnak mi alapján miylen hivatalos eredmény alapján van kiértékelva hogy vesztes. Erre ugyan az a sablon válasz kérjem kia  szövetségtől az iratokat. atya úristen ez a cég.
Cím: Re:1xbet
Írta: torrentwarez Dátum március 10, 2020, 21:45:59
Idézetet írta: ede Dátum március 04, 2020, 08:25:45
https://1xbet92.com/hu/

Köszönöm!
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum március 11, 2020, 11:20:40
Idézetet írta: saviola8321 Dátum március 10, 2020, 16:21:22
Hétvégi ausztrál meccsre tettem első félidő bedobásokra. 21,5 felett tettem. 22 lett az eléső félidőben néztem a meccset széámoltam is valamint az eredmenyek.com on is 22-t ír. Ők azt állítják 21-lett. Milyen érdekes pont 21 (teszem hozzá vasárnap reggel tettema  fogadást a kiértékelés aznap nem sikerült nekik cska hétfő reggel)
Küldtem nekik képet hogy statisztika szerint 22 lett erre viszzaírtak nekik smemi közük az eredmények.com hoz. Következő válaszuk ha panszt kívánok tenni kérjem be a labdarúgó szövetség hivatalos dokumentumait és jegyzőkönyvét a mérkőzésről. Írtam nekik hogy ugyan már mutassanak már akkor ők is bizonyítékot ahol ők 21 bedobást látnak mi alapján miylen hivatalos eredmény alapján van kiértékelva hogy vesztes. Erre ugyan az a sablon válasz kérjem kia  szövetségtől az iratokat. atya úristen ez a cég.

Sajnos igazuk van. Senkit nem érdekel az eredmények.com nem csak őket egyik fogadóirodát sem. Ha valóban 22 lett akkor szerezd be a doksikat ennyi. Ez egy ilyen világ sajnos ne aggódj nem egyedi eset nekem is volt már ilyen. Nem ennél a fogadó irodánál de volt.
Cím: Re:1xbet
Írta: tsabigo Dátum március 11, 2020, 13:49:41
Idézetet írta: saviola8321 Dátum március 10, 2020, 16:21:22
Hétvégi ausztrál meccsre tettem első félidő bedobásokra. 21,5 felett tettem. 22 lett az eléső félidőben néztem a meccset széámoltam is valamint az eredmenyek.com on is 22-t ír. Ők azt állítják 21-lett. Milyen érdekes pont 21 (teszem hozzá vasárnap reggel tettema  fogadást a kiértékelés aznap nem sikerült nekik cska hétfő reggel)
Küldtem nekik képet hogy statisztika szerint 22 lett erre viszzaírtak nekik smemi közük az eredmények.com hoz. Következő válaszuk ha panszt kívánok tenni kérjem be a labdarúgó szövetség hivatalos dokumentumait és jegyzőkönyvét a mérkőzésről. Írtam nekik hogy ugyan már mutassanak már akkor ők is bizonyítékot ahol ők 21 bedobást látnak mi alapján miylen hivatalos eredmény alapján van kiértékelva hogy vesztes. Erre ugyan az a sablon válasz kérjem kia  szövetségtől az iratokat. atya úristen ez a cég.
Nekem egyszer sárga lapos fogadás miatt volt velük vitám. Arról hogy hány sárga volt a meccsen. Az egyik játékos két sárgát kapott, ami automatikusan piros lapot és kiállítást von maga után. A második sárgát ők nem vették figyelembe. Szerintük egy sárga és egy piros volt. Így nem lett meg az over a sárgákra  a mérkőzésen. Hiába mutattam több statot, több helyről is , ők magasról szartak rá. Meccs végén tettem, nem volt nagy tét (1000HUF), de jó magas szorzó. Csak rohadtul idegesetítő volt, hogy átbasztak. Azóta nem játszom náluk.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum március 11, 2020, 14:54:38
Idézetet írta: tsabigo Dátum március 11, 2020, 13:49:41
Nekem egyszer sárga lapos fogadás miatt volt velük vitám. Arról hogy hány sárga volt a meccsen. Az egyik játékos két sárgát kapott, ami automatikusan piros lapot és kiállítást von maga után. A második sárgát ők nem vették figyelembe. Szerintük egy sárga és egy piros volt. Így nem lett meg az over a sárgákra  a mérkőzésen. Hiába mutattam több statot, több helyről is , ők magasról szartak rá. Meccs végén tettem, nem volt nagy tét (1000HUF), de jó magas szorzó. Csak rohadtul idegesetítő volt, hogy átbasztak. Azóta nem játszom náluk.

Sajnos itt is az irodának van igaza, ha elolvasod a szabályzatot, látod... Náluk a sárgalap piacnál bele van írva, hogy egy játékos egy sárgát szerezhet... tehát amikor két sárgával kiállítanak valakit, az csak 1 db sárga náluk. Sajnos az elején ebbe én is beleszaladtam. :)
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum március 11, 2020, 16:10:09
Idézetet írta: Knapp Dátum március 10, 2020, 15:02:48
Mit fogsz te kapni Benedek pátriárkától...

Az égvilágon semmit. De ha ennyire utálod ezt az irodát miért jársz állandóan ide?
Engem a bet365 baszott át többször is és zárta be minden indok nélkül a számlámat, mégse megyek még mindig a bet-es topicba janiskodni.  ;) :D
Na off vége, nem akarok megint "balhét". :ok:
Cím: Re:1xbet
Írta: paramparam Dátum április 26, 2020, 12:49:29
Sziasztok.

Tudja esetleg valaki hogyan mukodik ez a biztositás a fogadásoknál?
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum április 28, 2020, 13:53:14
Idézetet írta: paramparam Dátum április 26, 2020, 12:49:29
Sziasztok.

Tudja esetleg valaki hogyan mukodik ez a biztositás a fogadásoknál?

Ez 1xbet kérdés? Mert ha nem, akkor áthelyezném pl. a Tanácsadás részlegre.
Cím: Re:1xbet
Írta: foglalt Dátum május 08, 2020, 23:56:32
Én biztosíthatlak róla, hogy az 1xbet el fogja lopni a pénzed.
Lehet szűk látókörű vagyok, de szerintem csak kétféle ember van: akinek már ellopta az 1xbet a pénzét, és akinek még eztán fogja.
Nyugodtan mehet tanácsadás részlegbe!
Cím: Re:1xbet
Írta: paramparam Dátum június 03, 2020, 19:28:13
Újabb kérdés, hátha válasz is érkezik :-).  Évek óta fenn vagyok a nevezett irodánál, regisztrációnál nem kértek semmiféle dokumentumot, s mindig csak paysafecard fizettem be, kifelé sosem jött sajnos semmi. Pár hónapja viszont gyülöget a bank, s a sok rossz hozzászólás miatt miatt sosem gondoltam, hogy innen majd vegyek is ki. Mi lenne a legoptimálisabb megoldás kivételre? ezt keresném. Gondolom első megoldásként fizessek be valamennyit pl bankkártyáról /ez a legegyszerűbb/, hogy utána legyen mire kiutalniuk...ha egyáltalán megteszik.

Másik kérdés az lenne, melyik a problémamentesebb vajon, 2naponta 30 vagy heti 200 ezer kiutalás, vagy ugysem kapom meg? :D
Cím: Re:1xbet
Írta: zbking Dátum június 03, 2020, 20:08:16
Idézetet írta: paramparam Dátum június 03, 2020, 19:28:13
Újabb kérdés, hátha válasz is érkezik :-).  Évek óta fenn vagyok a nevezett irodánál, regisztrációnál nem kértek semmiféle dokumentumot, s mindig csak paysafecard fizettem be, kifelé sosem jött sajnos semmi. Pár hónapja viszont gyülöget a bank, s a sok rossz hozzászólás miatt miatt sosem gondoltam, hogy innen majd vegyek is ki. Mi lenne a legoptimálisabb megoldás kivételre? ezt keresném. Gondolom első megoldásként fizessek be valamennyit pl bankkártyáról /ez a legegyszerűbb/, hogy utána legyen mire kiutalniuk...ha egyáltalán megteszik.

Másik kérdés az lenne, melyik a problémamentesebb vajon, 2naponta 30 vagy heti 200 ezer kiutalás, vagy ugysem kapom meg? :D
Az elso kifizetesnel eldol a sorsod. Biztos olvastad, volt akinek nagyon siman ment, volt akinek meg rengeteg kavarassal. Baratom 500 dollarnyi kifizetessel kuszkodott, vegul kb. 10-12 nap volt. Kellett minden okmany kep, aztan laptop a kezben, megnyitva a Skrill, latsszon a befizetes ide, latsszon a Skrill ID, lehessen latni az arcot elesen, a szemelyit a kezben.

Elso elkuld, nem eles, nem jo. Elmegy ket nap, ujabb kuldes, ujabb probalkozas, ujra nem jo. Otodikre ujra elkuldte az elsot atnevezve, elfogadtak, irtak emailt, es 10 perc mulva a Skrillen volt a penz.

Azota nyilvan nem jatszott itt, a folytatasrol nem tudok beszelni.

Ezek alapjan sztm mindegy az osszeg, kerd ki probabol a nagyot, aztan hatha te szerencses leszel, innen a forumrol is voltak ilyenek.

Ha van kedved, ird be lecci mi volt, minden ujabb eset tanulsag.
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum június 03, 2020, 20:12:09
Idézetet írta: paramparam Dátum június 03, 2020, 19:28:13
Újabb kérdés, hátha válasz is érkezik :-).  Évek óta fenn vagyok a nevezett irodánál, regisztrációnál nem kértek semmiféle dokumentumot, s mindig csak paysafecard fizettem be, kifelé sosem jött sajnos semmi. Pár hónapja viszont gyülöget a bank, s a sok rossz hozzászólás miatt miatt sosem gondoltam, hogy innen majd vegyek is ki. Mi lenne a legoptimálisabb megoldás kivételre? ezt keresném. Gondolom első megoldásként fizessek be valamennyit pl bankkártyáról /ez a legegyszerűbb/, hogy utána legyen mire kiutalniuk...ha egyáltalán megteszik.

Másik kérdés az lenne, melyik a problémamentesebb vajon, 2naponta 30 vagy heti 200 ezer kiutalás, vagy ugysem kapom meg? :D

Ha fel van gyűlve egy jó kis összeg náluk, akkor én mindenképp a teljes összeg, vagy majdnem a teljes összeg kifizetését igényelném.
Ha már megküzdesz vele, akkor legyen teljes a sztori. De az is meglehet, hogy simán kifizetik, s nem akadékoskodnak.

Az ellenőrzésen viszont át kell esned, kétlem, hogy anélkül sikerülne, de amint zbking is mondta, majd oszd meg velünk a tapasztalatod.  :cya:
Cím: Re:1xbet
Írta: paramparam Dátum június 03, 2020, 21:17:46
mindenképp úgy lesz, ha más nem lesz megpróbálom átbukni valahová máshova, sajnos csak itt tudok nyerni, máshol nincsen ez a fajta fogadás...köszi az infót.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum június 03, 2020, 22:28:58
Idézetet írta: paramparam Dátum június 03, 2020, 19:28:13
Újabb kérdés, hátha válasz is érkezik :-).  Évek óta fenn vagyok a nevezett irodánál, regisztrációnál nem kértek semmiféle dokumentumot, s mindig csak paysafecard fizettem be, kifelé sosem jött sajnos semmi. Pár hónapja viszont gyülöget a bank, s a sok rossz hozzászólás miatt miatt sosem gondoltam, hogy innen majd vegyek is ki. Mi lenne a legoptimálisabb megoldás kivételre? ezt keresném. Gondolom első megoldásként fizessek be valamennyit pl bankkártyáról /ez a legegyszerűbb/, hogy utána legyen mire kiutalniuk...ha egyáltalán megteszik.

Másik kérdés az lenne, melyik a problémamentesebb vajon, 2naponta 30 vagy heti 200 ezer kiutalás, vagy ugysem kapom meg? :D
Én többször vettem ki kisebb összegeket, 30-40ezreket, gond nélkül kiutalták az összeset, pár perc alatt a számlámon volt az összeg.
Ellenben itt többen panaszkodtak, hogy szívóztak velük, amikor nagyobb összeget utaltak volna ki...  :-\
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum június 04, 2020, 09:21:38
Idézetet írta: paramparam Dátum június 03, 2020, 19:28:13
Újabb kérdés, hátha válasz is érkezik :-).  Évek óta fenn vagyok a nevezett irodánál, regisztrációnál nem kértek semmiféle dokumentumot, s mindig csak paysafecard fizettem be, kifelé sosem jött sajnos semmi. Pár hónapja viszont gyülöget a bank, s a sok rossz hozzászólás miatt miatt sosem gondoltam, hogy innen majd vegyek is ki. Mi lenne a legoptimálisabb megoldás kivételre? ezt keresném. Gondolom első megoldásként fizessek be valamennyit pl bankkártyáról /ez a legegyszerűbb/, hogy utána legyen mire kiutalniuk...ha egyáltalán megteszik.

Másik kérdés az lenne, melyik a problémamentesebb vajon, 2naponta 30 vagy heti 200 ezer kiutalás, vagy ugysem kapom meg? :D

Skrillen fizettem be többször is és utaltam ki is. Gond nélkül ment azonositás nem volt. Kaptam is a korlátozást azóta nem játszom náluk(én az oddsok miatt jöttem ide). 200 ezer nem lesz gond egyben ne aggódj.
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum június 08, 2020, 09:31:19
Idézetet írta: zbking Dátum június 03, 2020, 20:08:16

...

Elso elkuld, nem eles, nem jo. Elmegy ket nap, ujabb kuldes, ujabb probalkozas, ujra nem jo. Otodikre ujra elkuldte az elsot atnevezve, elfogadtak, irtak emailt, es 10 perc mulva a Skrillen volt a penz.

Azota nyilvan nem jatszott itt, a folytatasrol nem tudok beszelni.

...

Pedig innentől neki sima lenne a kifizetés. Miért nem játszott itt tovább?  :)

Nekem, illetve egy cimborámnak is hasonlóan nehézkes volt az azonosítás az elején (én már regisztráció után megcsináltam az elején, az ismerősöm pedig az első kifizetésénél), mi is napokig csináltuk. Viszont azóta minden zökkenőmentes, 5 perc alatt Skrill-en van a kifizetés bármikor.
Cím: Re:1xbet
Írta: d_kaposi Dátum július 05, 2020, 22:50:36
Sziasztok Srácok
Nekem is segítségre lenne szükségem ezzel a retkes oldallal szemben.
Május elején ismerkedtem meg az ilyen virtuális "SRL" tenisztornákkal. Annyi a lényege hogy számítógép szimulálja a valós tenisz tornákat amik lettek volna de korona miatt elmaradt.
Nem akarom túl ragozni , lényeg hogy miután elég jó %ban ültek a tippjeim úgy gondoltam pénzzel is kéne erre fogadni.
De ezekre a "meccsekre" nem lehet fogadni se bet365 se Unibet se Betclic se sehol. Magyar fogadóirodáról ne is beszéljünk.
Így jutottam el május 20án az 1Xbetre.
Június 22.re 5000 forintból elértem a 100 000 forintos álomhatáromat. Tudom ez van akinek megszokott de nekem aki nagyrészt minúszos , egy nagy siker volt ez. Mondom akkor utaljunk ki ebből.
És innentől kezdődtek a problémák

Miután hibaüzennettel kidobott a kifizetés , írtam a "magyar" chatnek. Amilyen fogalmatlanok néha, kétlem hogy tényleg magyarok. Ők azt mondták hogy gépen nyissam meg az oldalt és a saját számla alatt a személyes profil fülben van pár dolog piros csillaggal amit kötelező kitöltenem.
Mondom sima liba. Aha...
Beírok mindent. Még azt is ami nem kötelező. Rámegyek a mentésre...és semmi
Lefrissítem az oldalt és minden beírt dolog eltűnik. Na akkor újra chat
Akkor elkezdik hogy írjak valami security-1xbetes email címre mert hogy a "Biztonsági Szolgálat azonosítási eljárásra kért fel engem"
Leírja hogy küldjem el oda bankkártyát , személyi igazolványt , lakcímkártyát minden szarságot
Elküldöm még aznap este
Magyar chat azt írja hogy ők nem kapták meg.
Később éjjel írok újra , akkor már egy magyar email címet adnak hogy ide írjak. Írtam nekik június 22-én. Mai napig semmi választ nem kaptam

Úgyhogy eltelt 2 hét...ma újra írtam hogy akkor mi a fasz van
Írtam ennek az angol emailnek ők legalább válaszolnak. Leírom a problémámat angolul , hogy hiába írtam már be minden adatot ezerszer , a nyomorult oldaluk nem képes elmenteni. 11! email üzenet váltás van. Bármit írtam , mindig full ugyanazt a "generic" választ kaptam , hogy menjek fel géppel/laptoppal és írjam be a piros csillaggal jelölt sorokba az adataimat.
Már írtam nekik egy kicsit erélyesebb levelet amiben finomat visszaküldtem őket az édesanyjukba...ugyanezt a választ kaptam. :bash:

Mit tudok most csinálni? A magyar chat haszontalan...az angol email meg konkrétan leszar.
Probáltam 3 különboző gépen , és 4 különböző böngészőből beírni az adatokat. Semmi...
Rámegyek hogy Mentés , ugrik egyet...és semmi

Hogy tudnám kiszedni innen a pénzem? Arra gondoltam van ez a hívás...hogy holnap felhívom őket , ott már nem tudnak ilyen semmilyen választ adni.
De tényleg..tanácstalan vagyok , és ha bárki bármi segítésget tud adni nagyon hálás lennék neki :)
Cím: Re:1xbet
Írta: d_kaposi Dátum július 06, 2020, 04:05:57
Most komolyan ez mi...ez a "magyar" chat

Bármit írok nekik elküldik a magyar email címet hogy oda írjak. Azoknak akik 2 hete szarnak a leveleimre..
Cím: Re:1xbet
Írta: zbking Dátum július 06, 2020, 07:19:33
Idézetet írta: d_kaposi Dátum július 06, 2020, 04:05:57
Most komolyan ez mi...ez a "magyar" chat

Bármit írok nekik elküldik a magyar email címet hogy oda írjak. Azoknak akik 2 hete szarnak a leveleimre..
Szia. Ez hosszu lesz. Vegul meglesz a penzed. Tolni kell nekik az emailt. Mindennap. Egyszer majd megunjak, akkor fognak kerni mindenfele iratokrol fenykepet. Aztan ezzel is huzzak majd az idot, aztan egyszer csak kifizetnek.
Most azt varjak, hogy elkurd a nyeremenyt idegbol.
Ne tedd.
Ui: Maskor meg ne jatssz ilyen fos irodanal, ha visszaolvasol, sok problema van veluk. Akiknek nincs, azok szerencsesek vagy odahordtak/odahordjak talicskaval a penzuket...

Innentol meg kb. 3 het.

Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum július 28, 2020, 01:54:58
Azt tudja esetleg valaki, hogy amikor fogadsz, és írod be a tétedet, alatta kiír egy összeget, hogy "Available advancebet" , az micsoda!?

Lásd a csatolmányban...

Előre is köszi!
Cím: Re:1xbet
Írta: benedek185 Dátum július 28, 2020, 16:52:14
Elérhető előleg fogadás asszem.
Mondjuk nem tudom konkrétan mi értelme.
Ha van pénz a szamlamon úgyis rakok téteket az egyenlegembol.  :D
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum július 29, 2020, 18:51:37
Kipróbáltam, valóban tudtam így fogadni...és nagyobb volt az előlegfogadás összege, mint a fent lévő bankrollom ugye... na most a fogadásom nyertes volt, rendesen jóvá is íródott... nem kellett volna levonniuk belőle a tétet?
Illetve ha vesztes lett volna, akkor mínuszba ment volna az egyenlegem?   ???
Cím: Re:1xbet
Írta: Taktoj Dátum augusztus 18, 2020, 08:31:51
1euróra illetve 10-15% al kisebb odds buntiben vagyok. Van esély a feloldásra?
Cím: Re:1xbet
Írta: MessiÁs Dátum augusztus 18, 2020, 08:39:54
Nincs
Cím: Re:1xbet
Írta: Taktoj Dátum augusztus 18, 2020, 09:00:06
akkor csak a nyerő :)re teszek
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum augusztus 20, 2020, 18:32:21
Nálatok működik?

Nekem ezt írja: Ez a weboldal nem elérhető az ön országában.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum augusztus 20, 2020, 19:10:21
Idézetet írta: snooker Dátum augusztus 20, 2020, 18:32:21
Nálatok működik?
Délután hibátlanul működött, erre most én is ezt az üzenetet kapom  :bash:

Nekem ezt írja: Ez a weboldal nem elérhető az ön országában.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum augusztus 20, 2020, 19:40:26
Idézetet írta: Zsoca Dátum augusztus 20, 2020, 19:10:21

https://1xbet.cm/hu/
Ez működik elvileg, de mint ha nem a legfrissebb verzió lenne.  :(
Ha valaki tud még másik, működő linket, ossza meg legyenszíves  ;)
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum augusztus 24, 2020, 00:04:57
Reagálva a linkes problémákra.. Próbáljátok ki az applikációt, nekem tökéletesen működik, és átláthatóbb is!

Sőt, az 1XBet-nek van asztali verziója is PC-re, nem csak mobileszközre!
Cím: Re:1xbet
Írta: paramparam Dátum szeptember 02, 2020, 08:47:02
Sziasztok. A másik pénznemes számla hozzáadása opciót ismeri valaki esetleg? 
Cím: Re:Jogos, vagy nem a korlátozás az irodák részéről?
Írta: paramparam Dátum szeptember 11, 2020, 09:17:27
első pénzkivétemnál akadt egy kis problémám:

az összes nyeremény visszavették, amit egy hónap alatt sikerült összegyujteni , s a befizetést meghagyták, végülis jobb 1 nyerő embertől megszabadulni mint százezer nem nyerőtől :-)
Cím: Re:Re:Jogos, vagy nem a korlátozás az irodák részéről?
Írta: thebookmaker Dátum szeptember 11, 2020, 09:37:57
Ez melyik irodanal tortent?
Cím: Re:Re:Jogos, vagy nem a korlátozás az irodák részéről?
Írta: paramparam Dátum szeptember 11, 2020, 10:04:32
ez a gyalázott 1xbet nél.
Cím: Re:Re:Jogos, vagy nem a korlátozás az irodák részéről?
Írta: Carpeks Dátum szeptember 11, 2020, 15:15:18
Idézetet írta: paramparam Dátum szeptember 11, 2020, 09:17:27
első pénzkivétemnál akadt egy kis problémám:

az összes nyeremény visszavették, amit egy hónap alatt sikerült összegyujteni , s a befizetést meghagyták, végülis jobb 1 nyerő embertől megszabadulni mint százezer nem nyerőtől :-)

És mit követtél el azok közül, amit leírtak? Mert az kicsit erős, hogy még az üggyel kapcsolatos kérdéseidet is ignorálni fogják.
Cím: Re:Re:Jogos, vagy nem a korlátozás az irodák részéről?
Írta: sunik29 Dátum szeptember 11, 2020, 16:29:19
Idézetet írta: paramparam Dátum szeptember 11, 2020, 09:17:27
első pénzkivétemnál akadt egy kis problémám:

az összes nyeremény visszavették, amit egy hónap alatt sikerült összegyujteni , s a befizetést meghagyták, végülis jobb 1 nyerő embertől megszabadulni mint százezer nem nyerőtől :-)


:D :D   Ha irodam lenne en is 100.000 nem nyerot tartanam meg :D :D    ez jo volt. :great:
Cím: Re:1xbet
Írta: Lancer Dátum szeptember 17, 2020, 17:39:46
Valakinek működö link?
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum szeptember 17, 2020, 18:56:30
Idézetet írta: Lancer Dátum szeptember 17, 2020, 17:39:46
Valakinek működö link?

Nincs sajnos.  :(
Csak a mobilos applikáció működik! (nálam legalább is)

:beerchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum szeptember 18, 2020, 00:38:20
Nekem is működött az app... Egészen máig... Ma kiírta, hogy az alkalmazás nem használható az országomban... Talán a VPN-es megoldás marad PC-ről...

De amúgy az az érdekes, hogy a 22bet meg működik... pedig egy kutya a kettő...
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum szeptember 30, 2020, 09:35:23
Nálunk blokkolják vagy az 1xbet nem engedi ide?
Cím: Re:1xbet
Írta: snooker Dátum szeptember 30, 2020, 13:18:20
Idézetet írta: sleve Dátum szeptember 30, 2020, 09:35:23
Nálunk blokkolják vagy az 1xbet nem engedi ide?

Egy másik sportfogadó oldalon ezt találtam:

Akik az 1xBet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldalát akarták az elmúlt napokban megnyitni, azzal a megdöbbentő ténnyel szembesültek, hogy az webszájt nem érhető el hazánkból semmilyen módon (alternatív linken sem). És sajnos nem csak Magyarország, hanem számos más európai ország esetében is fennáll ez a probléma.

Ezért fontosnak tartottuk, hogy tájékoztassunk olvasóinkat – értve ezalatt főként azokat, akik számlával rendelkeznek az 1xBet-nél – a nemrégiben kialakult szituáció kapcsán. A cég a világhálón fellelhető hírek szerint az oroszországi hatóságok célkeresztjébe került, mivel az operátor egyebek mellett számos országban lokális licenc (működési engedély) nélkül végezte a tevékenységét, és – állítólag – egyéb szabálytalanságokat is elkövetett. Valószínűsíthető, hogy emiatt alakult ki az az a ,,siralmas" helyzet, hogy az 1xBet weboldal elérhetetlenné vált a többi között Magyarországon is.

Jelenleg az operátor webhelye az alábbi listán található országok egyikéből sem érhető el:

Ausztria
Belgium
Bulgária
Magyarország
Görögország
Németország
Dánia
Olaszország
Írország
Litvánia
Lettország
Málta
Hollandia
Portugália
Lengyelország
Románia
Szlovénia
Szlovákia
Franciaország
Finnország
Horvátország
Csehország
Svédország
Észtország
Cím: Re:1xbet
Írta: grof19 Dátum szeptember 30, 2020, 13:23:20
Nagyon vigyázni kell az Orosz oldalakkal.
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum szeptember 30, 2020, 17:59:52
Idézetet írta: grof19 Dátum szeptember 30, 2020, 13:23:20
Nagyon vigyázni kell az Orosz oldalakkal.

Mondjuk ezt eddig is tudtuk csak azért rosszul esik egy kicsit. Azt sem tudom mennyi pénzem ragadt bent valamikor az első hullám idején játszottam utoljára bárhol is.
Cím: Re:1xbet
Írta: Zsoca Dátum szeptember 30, 2020, 18:45:39
Nálam még működik a mobil applikáció! Pc-s verzió hónapok óta nem ...  :noway:
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum október 01, 2020, 21:41:47
Idézetet írta: snooker Dátum szeptember 30, 2020, 13:18:20
Egy másik sportfogadó oldalon ezt találtam:

Akik az 1xBet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldalát akarták az elmúlt napokban megnyitni, azzal a megdöbbentő ténnyel szembesültek, hogy az webszájt nem érhető el hazánkból semmilyen módon (alternatív linken sem). És sajnos nem csak Magyarország, hanem számos más európai ország esetében is fennáll ez a probléma.

Ezért fontosnak tartottuk, hogy tájékoztassunk olvasóinkat – értve ezalatt főként azokat, akik számlával rendelkeznek az 1xBet-nél – a nemrégiben kialakult szituáció kapcsán. A cég a világhálón fellelhető hírek szerint az oroszországi hatóságok célkeresztjébe került, mivel az operátor egyebek mellett számos országban lokális licenc (működési engedély) nélkül végezte a tevékenységét, és – állítólag – egyéb szabálytalanságokat is elkövetett. Valószínűsíthető, hogy emiatt alakult ki az az a ,,siralmas" helyzet, hogy az 1xBet weboldal elérhetetlenné vált a többi között Magyarországon is.

Jelenleg az operátor webhelye az alábbi listán található országok egyikéből sem érhető el:

Ausztria
Belgium
Bulgária
Magyarország
Görögország
Németország
Dánia
Olaszország
Írország
Litvánia
Lettország
Málta
Hollandia
Portugália
Lengyelország
Románia
Szlovénia
Szlovákia
Franciaország
Finnország
Horvátország
Csehország
Svédország
Észtország

Remélhetőleg az általad idézet szöveg nem hivatalos szöveg, mert abban az esetben siralmas.  :redchug:
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum október 22, 2020, 12:02:35
Aki sehogy sem tud belépni, annak ajánlom az 1XBet-esek asztali szoftverét (PC), ami 1XWin néven fut. Ezzel még most is be lehet lépni gond nélkül.
Cím: Re:1xbet
Írta: mcfly Dátum november 06, 2020, 20:16:20
Idézetet írta: zsivany20 Dátum október 22, 2020, 12:02:35
Aki sehogy sem tud belépni, annak ajánlom az 1XBet-esek asztali szoftverét (PC), ami 1XWin néven fut. Ezzel még most is be lehet lépni gond nélkül.

Tudsz egy linket küldeni?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum november 09, 2020, 16:50:16
Idézetet írta: mcfly Dátum november 06, 2020, 20:16:20
Tudsz egy linket küldeni?

Én még anno a weblapjukról le tudtam tölteni... de most a gugli ezt dobta ki elsőként, szerintem működhet:

https://1xwin.software.informer.com/ (https://1xwin.software.informer.com/)
Cím: Re:1xbet
Írta: ggmac Dátum június 30, 2021, 17:32:43
Én ukrán VPN-en keresztül szoktam rámenni, működik.
Eddig Nord VPN-t használtam, de ott lejárt az előfizetésem és mivel az utóbbi időben keveset hsználtam, már fizettem elő újra. Találtam helyette ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.ukraine_tap2free&hl=hu&gl=US

Ez is működik és az ingyenes verzió elég hozzá.
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum július 01, 2021, 09:10:52
Idézetet írta: ggmac Dátum június 30, 2021, 17:32:43
Én ukrán VPN-en keresztül szoktam rámenni, működik.
Eddig Nord VPN-t használtam, de ott lejárt az előfizetésem és mivel az utóbbi időben keveset hsználtam, már fizettem elő újra. Találtam helyette ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.ukraine_tap2free&hl=hu&gl=US

Ez is működik és az ingyenes verzió elég hozzá.

Valami árulás van semmit nem tudok telepíteni a google play-ről.
Cím: Re:1xbet
Írta: shivers777 Dátum október 25, 2021, 17:29:00
Elvileg hamarosan lesz új domain ami vpn nélkül is menni fog!
Cím: Re:1xbet
Írta: chabialonso Dátum október 26, 2021, 10:25:12
Gyakorlatilag az egész Únióból nem megy.
Régebben is ellehetett érni oldalakat trüközéssel, mikor a nav ügyködött.
Akkor szerb úton, ha jól emlészszem. Most az ukrán megy, ahogy olvasom.
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum november 10, 2021, 10:34:06
Idézetet írta: ggmac Dátum június 30, 2021, 17:32:43
Én ukrán VPN-en keresztül szoktam rámenni, működik.
Eddig Nord VPN-t használtam, de ott lejárt az előfizetésem és mivel az utóbbi időben keveset hsználtam, már fizettem elő újra. Találtam helyette ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=vpn.ukraine_tap2free&hl=hu&gl=US

Ez is működik és az ingyenes verzió elég hozzá.

Most jutottam el odáig, hogy kipróbáljam nem működik.
Cím: Re:1xbet
Írta: mcfly Dátum november 13, 2021, 10:41:21
Magyarországot nem lehet kiválasztani a regisztrációnál. Esetleg tudja valaki hogy lehetséges-e ezt megkerülni valahogyan?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum november 14, 2021, 21:38:34
Idézetet írta: mcfly Dátum november 13, 2021, 10:41:21
Magyarországot nem lehet kiválasztani a regisztrációnál. Esetleg tudja valaki hogy lehetséges-e ezt megkerülni valahogyan?

Én évekkel ezelőtt regisztráltam, akkor nem volt gond ezzel. Azóta viszont lehet, hogy kikerültünk... például az egyik klónjuknál, a MELBET-nél sem lehet itthonról regisztrálni. Kérdezz rá amúgy a support-nál! (Illetve érdemes átbogarászni a listát, ahol ki lehet választani, mert sokat bakiznak... nem biztos, hogy ABC sorrendben vannak az országok, vagy hogy nincs bennük elírás stb... )
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum november 25, 2021, 09:58:46
Vajon az elhalasztott meccseket hány nap után értékelik ki?
Cím: Re:1xbet
Írta: zsivany20 Dátum november 25, 2021, 11:01:10
Idézetet írta: sleve Dátum november 25, 2021, 09:58:46
Vajon az elhalasztott meccseket hány nap után értékelik ki?

Eddigi tapasztalat alapján sokszor aznap, de legkésőbb másnapra már visszafizetésként le szokták könyvelni. Szóval viszonylag gyorsan általában.
Cím: Re:1xbet
Írta: naxosz Dátum március 29, 2022, 11:04:29
Sziasztok! Kaptam bónuszt azaz ingyen sportfogadást az irodától.Valahogy hónapok után megtaláltak.Azt szeretném kérdezni,hogy más is kapott? Ha kapott,hogy érte el az oldalt.Mostanában alapjáraton kerülöm az orosz irodákat,attól függetlenül,hogy a másik orosz oldalon is regisztrálva vagyok.Tehát,ha kapott valaki az felhasználta valahogy?
Cím: Re:1xbet
Írta: rundmc Dátum október 27, 2022, 22:46:33
Sziasztok!
Van valami módja annak, hogy játszani tudjak az 1xbeten? Működő mirror site, applikáció vagy bármi? Esetleg valamilyen klón oldal (22bet-en kívül)?
Cím: Re:1xbet
Írta: Admin Dátum október 28, 2022, 14:13:48
Idézetet írta: rundmc Dátum október 27, 2022, 22:46:33Sziasztok!
Van valami módja annak, hogy játszani tudjak az 1xbeten? Működő mirror site, applikáció vagy bármi? Esetleg valamilyen klón oldal (22bet-en kívül)?

20bet?

De lehet, hogyha még próbálod akkor több számkombinációnál is majd bedob egy-egy létező weboldalt. Elég sok szám létezik a világon.
Cím: Re:1xbet
Írta: sleve Dátum október 28, 2022, 18:48:51
Idézetet írta: rundmc Dátum október 27, 2022, 22:46:33Sziasztok!
Van valami módja annak, hogy játszani tudjak az 1xbeten? Működő mirror site, applikáció vagy bármi? Esetleg valamilyen klón oldal (22bet-en kívül)?

VPN-el mobilappot letölteni és azzal működik. Aztán, hogy a kifizetés mennyire ok azt nem tudom de a befizetett pénzt engedi elveszteni :)