Magyar Kupa 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


szeptember 04, 2018, 16:10:55, SPF Admin
Magyar Kupa - A Bátaszékkel játszik a címvédő Újpest

A címvédő Újpest a Tolna megyei első osztályban szereplő Bátaszék gárdájával találkozik a labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójában.


A Ferencváros ellenfele a szintén megyei élvonalban játszó Szegedi VSE lesz, míg a MOL Vidi FC a harmadosztályú Cigánd csapatához látogat.

Az élvonalbeli együttesek csak most, a főtábla első körében kapcsolódnak be a küzdelmekbe, ahol még 128 csapat van versenyben.

A sorsolást kedden, a magyar szövetség (MLSZ) székházában tartották meg. Az NB I-es csapatok kiemeltként nem kerülhettek össze, és mindig vendégként lépnek pályára, lévén az alacsonyabb osztályú együttesek a pályaválasztók.

A hivatalos játéknap szeptember 22. és 23. (szombat és vasárnap), a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Az élvonalbeli csapatok ellenfelei (nso.hu):

Bátaszék SE (megyei I.)-Újpest FC
BKV Előre (III.)-Debreceni VSC
Bőny SE (megyei I.)-Budapest Honvéd
Szegedi VSE (megyei I.)-Ferencvárosi TC
Komárom VSE (III.)-Puskás Akadémia
Cigánd (III.)-MOL Vidi FC
Fővárosi Vízművek (Budapest I.)-Mezőkövesd Zsóry FC
ESMTK (III.)-Diósgyőri VTK
Siklós (megyei I.)-Paksi FC
Tállya (III.)-MTK Budapest
Szolnoki MÁV (III.)-Kisvárda Master Good
Csepel (III.)-Szombathelyi Haladás


forrás: mti

#1 szeptember 22, 2018, 17:56:13, Greipel
Bundázhat ma a Loki? Általában a kupasorozatok elején szoktak, bárki is az ellenfél. Rendes játékidő BKV 1X-re gondoltam ez alapján/@6.50.

Vége 1-2, de elég simán alakult.

Érdekesen kínálja a szorzókat az 1Xbet. Sajna nem vagyok ennél az irodánál, de nekem a Taksony - MOL Vidi meccsen a MINDKÉT CSAPAT SZEREZ GÓLT NEM tippet 1.944-ért kínálja. Az értelmesebb irodáknál ez a lehetőség már nem él, vagy az Unibetnél van ilyen, hogy Vidi nyer és nem szerez mindkét csapat gólt 1.38-ért.

Vaaaagy bet365
hazai csapat legtöbb gólos félidő: döntetlen  1,72
vaaaagy
hazai csapatgólok páros/páratlan: páros 1,52

Taksony jól bírja a vidi ellen, 68. perc 0-0
A Vidi full a kezdővel, 0-15 szögletarány  ;D 23-mat lőtt a Vidi, abból egy sem lett gól  ;D  :redchug:

Nem csak a mai Loki-Matyó meccsből kiindulva, de ezen szakaszában az MK odavágója nekem most valamiért nagyon underes.

A Honvédot láthattuk az előző körben a Tiszakécske (0-1) és két körrel előtte a Jászberény (0-1) ellen is megelégedett a minimális győzelemmel. Bár a Budaörs inkább overes csapatnak számít a másodosztályban, de ez az 1.90 elgondolkoztató az underre.

A 'csút (Paks ellen 1-2) és a Sori (3-2 Andráshida) is overrel kezdte az előző fordulót, gólok szempontjából nekem kiszámíthatatlan. Kimenetet tekintve Radoki kijelentette, hogy csak a továbbjutás elfogadott. A mester a helyszínen nézte meg a Sori két utolsó meccsét is, ez is mutatja mennyire készülnek. A kis Fradi is jó formában van, és hatékonyak, így én szoros meccset várok, és inkább hazai győzelmet, de az oddsban nem látok értéket.

Fradi-Vidi... nem is kell mondani, hogy ez lesz a tavasz egyik legpikánsabb két meccse. Nem hiszem, hogy a gólokról és a szép játékról szól majd, inkább kemény parázs ütközetet várok - már csak a két edző nemzetisége, a hozott futbal kultúrája és a játékról alkotott képe szerint. Itt ha lapokra lehetne tenni, akkor overt tennék, gólok tekintetében pedig az undert látom magam előtt.