TiB fogadási naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Liverpool - RB Leipzig
Fabinho lapot kap (3.20)
Alisson lapot kap (13.00)

A saját fogadásaimmal teljesen leálltam mióta tesztelem a fizetős tippadót, és eddig bírtam, a Liverpool BL-meccsére fogadok. Fabinho esetében azt gondolom, hogy meg szokott gyűlni a baja a belső védő pozícióval, és ezért besárgulhat egy rossz szerelést követően. A másik pedig Alisson, akinél egy időhúzó sárgára tippelek, ha mondjuk menne 1:0-ra a Leipzig, akkor lenne logika az időhúzásában. A csatolt képen Fabinho whoscoredos adatlapja látható, az utóbbi meccsekről.

Idézetet írta: TiB Dátum március 09, 2021, 20:09:27
Fizetős tippadó - kiértékelés

Kezdő bank: 100 egység
Jelenlegi bank: 86 egység

Ez lett a záróegyenleg is, mert nem küldtek több tippsort, viszont levontak megint havi egyenleget. Néhány levélváltás után visszakaptam az összeget, és megváltunk egymástól. Ennek ellenére a fizetési beszedési megbízásaikban bent maradhattam, mert újra levette az összeget, újabb levélváltás után megint visszakaptam. Összegzésként az ügyintézést meg akartam dicsérni, de a végére elrontották, leginkább a stílussal.

A tippek minőségét ilyen gyorsan nem lehet értékelni, nagyobb minta kellene, de nekem ez a taktika, amivel próbálkoznak nagyon nem tetszik. Egy-egy mérkőzésnél azt éreztem, hogy nem jó tippet választanak, amire nem sok esély van, főleg nem akkora szorzón, szóval nem vagyok megelégedve összességében velük.

Viszont adni szeretnék még egy esélyt a fizetős tippadásnak, ezért egy magasabb költségű, minőségibbnek értékelt szolgáltatást választok, még egyelőre nem döntöttem melyik legyen.

Drága TIB

Látom, hogy egy "premium" fizetős tippadót keresel. A soraid alapján magamra ismertem!  ;D
Barátsággal, önzetlen szolgáltatást ajánlok. Nálam első a megrendelő és a profit. Ismersz, biztosan megállapodunk - havi előfizetésed visszautalom ha veszteses a hónapod! Heti 8-12 tippet havi minimum 5 %-os Roi-t kínálok.
Két csomagból választhatsz:
lityi-lötyi: havi 6,99 Eu-tól
Rokkefeller álma: havi 15,99 Eu-tól

Csapatomban évtizedes gyakorlattal rendelkező guruk, gruk, joint dillerek találhatók - csupa megbízható arc.

Szóval ne keresd az igazit én vagyok,
számomattudod.

Üdv:sound  :D :D :D

Szia @Sound!

Csak most látom a hozzászólásod, alapvetően nem magamnak keresek tippadót, mármint én a tippjeimmel egész jól elvagyok anyagilag. Arra voltam kíváncsi, hogyan megy az egész, bemutatni másoknak, és hogy mennyire sikeres vagy sem. Tehát magát ezt a szolgáltatást akartam reprezentálni valós példán keresztül.

jójó
tudod, hogy csak vicceskedtem  :beerchug:

Idézetet írta: Sound Dátum szeptember 07, 2021, 12:02:53
jójó
tudod, hogy csak vicceskedtem  :beerchug:

Sejtettem én, és sokan nem biztos hogy értik mikor azt írom, de mindmáig felejthetetlen élmény, ahogy a Böde számban megőrülsz. Már csak azért megérte kitalálni az egészet :) Remélem jó úton halad a zene nálad!

Mérkőzés: KBSC Kazincbarcikai - Diósgyőri VTK
Infók: Magyar kupa - október 28., csütörtök
Tipp: Hazai csapat gólt szerez
Odds: 1.33

Szigo mester hívta fel a figyelmet a dologra a Foci hírek topikban, beszállok én is, bár hangember lévén csak óvatosba.

Szegény Feri, ácsként tengette a kis életét, arca kerek volt, haja barna. Őszült már kicsit a bajusza és az arca kissé sárgulni kezdett, amikor 1919 május 24. délelőtt 9 órakor tiltott szerencsejáték miatt letartóztatták. Nem volt pénze a bírság fizetésére, ezért elzárták 8 napra, június elején már szabadult. Hát ilyenek történtek 100 éve.

https://archives.hungaricana.hu/hu/lear/Fogoly/

S az milyen már, hogy.....
született: Alasz - Baranya. Nyílván Olasz, ami tőlem a szomszéd falu - Szederkény mellett van Olasz, a vizslánkkal át szoktunk oda sétálni a szántóföldön, s nem mellesleg 2 évet tanítottam Olaszon!

Tökéletes szerelés az angol ötödosztályból, egy szurkoló által kivitelezve. :)

Altrincham - Solihull Moors


Idézetet írta: TiB Dátum október 26, 2021, 18:19:01
Mérkőzés: KBSC Kazincbarcikai - Diósgyőri VTK
Infók: Magyar kupa - október 28., csütörtök
Tipp: Hazai csapat gólt szerez
Odds: 1.33


Finomítottam Szigo meglátásán, és már be is jött. Köszönöm a tippet!

Spanyol másodosztály - Zaragoza

Zsinórban 9 döntetlen, ezzel rekorderré váltak a LaLiga 2-ben, korábban erre nem volt példa. Kevesebbszer kaptak ki, mint a tabella élén álló Almería. Érdekes rekord, érdekes sorozat.

#492 november 17, 2021, 09:55:35, TiB
Egy soha fel nem adott fogadás

A vb-selejtezőknél valahogy éreztem, hogy Feröer kapcsán lesznek huncutságok. Először játszottak a dánokkal, akik még csak gólt sem kaptak addig, és az járt a fejemben, hogy mindegy ki, meg hogyan, de meghekkeli kicsit a meccset. Annyira elszállt a feröeriek szorzója, hogy már az egyetlen góljuk is hármas odds volt, és átsuhant az agyamon, hogy oké, mondjuk nem legális, sötét sikátoros bukinál nincs tétkorlát, ott valaki feltol egy halom pénzt az egy gólra, és máris jól fizet. De ha még ez nem is történik, a nagy irodák simán ejthetnek egy telót a dánoknak, hogy egyetlen feröeri gól azért eléggé költséghatékony lenne nekik. Végül nem mertem megtolni nagy téttel, csak gyászosan kicsivel. Jött a gól, itt van.

Oké, nem tipikus bundagól, de Schmeichel JR ilyeneket csukott szemmel nem csak kiöklöz, hanem megfog.



Felbaszta az agyam, hogy jött volna nagytéttel, de beszari voltam, ezért készültem a következő feröeri meccsre, betoltam betre meg unibetre is még pénzt, mondom ha ezt ott letolták, és mennek Izraelbe, érted pont Izraelbe, akkor tuti lesz valami. Két feröeri gólra gondoltam kapásból, mondom duplázzák ezek a tétet, aztán a végén azért Izrael nyerni fog 3:2-re, és teljesen radar alatt maradnak. Most így utólag én se hinném el senkinek, de arra jutottam, hogy ez lesz a pontos végeredmény, és erre kell tenni, amennyit és ahol csak bírok. Aztán aludtam rá egyet, és onnantól teljes hülyeségnek tartottam, hogy én ilyen ócska feröeri hülyeséggel foglalkozom, és nem fogadtam rá. Végeredmény 3:2.

Tanulság: én sem hinném el az ilyen sztorikat, de a lényeg, hogy ha jön a megérzés, meg kell játszani egy egészséges téttel, mert utána ez az érzés, hogy kihagytam, hát rendesen nyomasztó. 41-es oddsért láttam a 3:2-es correct score-t, most miből ált volna rátenni 10 ezret, vagy akár csak ezret, ehelyett semmi. Gondolom nektek is van ilyen sztoritok, nekem néha van csak ilyen megérzésem, havonta mondjuk egy, arra simán gyűjthetnék egy értelmes bankot.

Dinamo Kijev - Bayern München
Hazai csapat szerez gólt (1.70)

Ekkora szorzón nem tudok otthagyni egyetlen gólt, hiába a Bayern az ellenfél, és hiába nem tudok sokat a Kijevről.

Idézetet írta: TiB Dátum november 23, 2021, 09:23:03
Dinamo Kijev - Bayern München
Hazai csapat szerez gólt (1.70)

Bejött a tipp, a havas jeges pályán.

Sztoriba vagyok #1

Azt írták a takarékos izzón, hogy 5 ezer fel-le kapcsolást bír ki, gondoltam letesztelem ezt a merész kijelentést. Elkezdtem fel és le kapcsolgatni, amikor jött kicsiTiB és segíteni akart, ez látható alább. Mondták, hogy tanítanom kell, mint az apja, nos a magasságát figyelmen kívül hagytam, megtanítottam például 8 hónaposan villanyt kapcsolni. Hasztalan tudás, de tudja. Szóval számoltam bőszen, 2 ezernél jártam, amikor kicsiTiB még az epilepszia kialakulása előtt megunta.



Én nem untam meg, engem nem vernek át. Kapcsolgattam tovább, poénból elkezdtem Morse SOS-t küldeni, de nem csengetett senki. 4 ezer felett kicsivel elvesztettem a fonalat, mert TiBné hazaért, és nem sikerült átadnom a tudományos érdeklődést neki. A kihezmentemhozzáteisten szalag lement, aztán 4 ezerről számoltam újra. Fel, le, fel, le. Egyszer aztán nem kapcsolt fel többet, sötét volt. 7200-ra kerekített mennyiséget bírt ki, utána adta fel.

Verdikt: tényleg kibír 5 ezer fel-le kapcsolást a takarékos izzó.