Unibet Póker - Nyerj világkörüli utazást!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Új Unibet kliensük indítását ünnepelik december 1-én eddigi legnagyobb póker promóciójukkal. Ez egy nem mindennapi ajánlat – januárban élő sorsolást tartanak a Twitchen, amelynek során egy szerencsés Unibet játékos egy 28 napos világkörüli utazást nyer a világ 7 csodájának meglátogatásával egybekötve. További 33 játékos életre szóló utazási élményt nyerhet, összesen pedig több mint 1000 játékost díjazunk.

Hogyan szerezhetsz jegyet a sorsolásra?

December 1-én startolva, véletlenszerűen helyeznek el tombolajegyeket az Unibet készpénzes pókerasztalain. A kiválasztott asztalnál az a játékos, aki az osztó gombjánál foglal helyet, tombolajegyet nyer. A többi játékos, aki az asztalnál ül Unibet Open selejtező jegyet nyer. A tombolajegyeket 3 különböző sorba válogatjuk, és minden játékos, aki tombolajegyet kapott, garantáltan nyer:


Mit nyerhetek a tombolasorsoláson?

Az arany tombolajegyek egyik tulajdonosa 28 napos világ körüli utazást nyer, míg az összes többi arany tombolajegy tulajdonos egy utazási élményt, vagy nagy értékű készpénzes jegyet nyerhet.

Két ezüst tombolajegy tulajdonosa utazási élményt nyer, míg az összes többi ezüst tombolajegy tulajdonos közepes értékű pókerjegyeket, laptopokat, vagy egyesült királyságbeli utazási csomagot nyerhet.

Két bronz tombolajegy tulajdonos utazási élményt nyer, míg a többi bronz tombolajegy tulajdonosa kis vagy közepes értékű pókerjegyeket nyerhet.

A főcímben szereplő díj megtekintéséhez, látogasd meg ezt az oldalt.

A nyeremények teljes listájának megtekintéséhez, kérünk látogasd meg ezt az oldalt.

Mikor kerül sor a sorsolásra?

Az élő tombolahúzás a www.twitch.tv/unibetpoker csatornán, január 7-én, szombaton tartják, a házigazda pedig saját kommentátoruk és streamerük, David Vanderheyden lesz. A tombolahúzás 16:00-kor kezdődik, és addig tart, amíg az összes díjat ki nem osztják. A magasabb értékű nyereményeket személyesen David sorsolja ki, míg az alacsonyabb értékű nyereményeket egy automatikus szoftver véletlenszám-generátorral. Ha birtokában vagy egy vagy akár több jegynek, érdemes követned a közvetítést, hogy megtudhasd, melyik díjat nyerted meg. Minden nyertessel kapcsolatba lépnek, vagy eljuttatják számukra a nyereményüket a sorsolást követő 7 munkanapon belül.


Részvételi feltételek
A promóció december 1. 0:00-tól december 31. 23:59-ig tart
A promóció minden Unibet felhasználó számára elérhető.
Jegyeket csak készpénzes asztaloknál lehet szerezni; arany jegyeket NL/PL25 és felette, ezüst jegyeket NL/PL10 és felette, bronz jegyeket pedig NL/PL4 és felette.
Amikor véletlenszerűen kiválasztunk egy asztalt, egy animáció tudatja Veled, hogy az asztalodat kiválasztottuk és azt is, hogy milyen színű tombolajegyeket osztunk ki. Az a játékos, aki az osztó gombnál foglal helyet, amikor kiválasztjuk az asztalát, megnyeri a kisorsolt tombolajegyet, míg a többi játékos, aki az asztalnál foglal helyet megfelelő Unibet Open selejtező jegyet nyer.
Az Unibet póker kliens ikonja segítségével nyomon követheted tombolajegyeidet, és információt szolgáltat számodra azzal kapcsolatban, hogy hány jegy vár még szétosztásra az adott napon.
Minden arany, ezüst és bronz jegy tulajdonosa garantált nyereményt kap a tombolahúzáskor.
Az élő tombolahúzásra a www.twitch.tv/unibetpoker csatornán, január 7-én, szombaton 16:00-kor kerül sor. Egyes díjak sorsolása manuálisan történik, a nyertes becenevek kijelzésének közvetítésével, míg egyes alacsonyabb értékű díjak sorsolása tömegesen, véletlenszerű számgenerátor használatával történik, és a nyerteseket az esemény után értesítjük.
Az utazási élményeket a www.trulyexperiences.com biztosítja, és az utazások nyerteseivel a Truly Experiencies veszi fel a kapcsolatot az utazás megszervezésével kapcsolatban. Az utazási élmények nyertesei a reklámozott díjat szabadon kicserélhetik egy alternatív utazásra ugyanabban az árkategóriában.
Az utazási élmények nyertesei a repülőút költségeinek, és egyéb költségeknek a fedezésére készpénzt is nyernek, valamint egy digitális kamerát is kapnak. A nyerteseket az Unibet megkeresheti egy rövid szöveges interjúval kapcsolatban.
Minden díj nyertesét értesítjük, illetve eljuttatjuk számukra a nyereményüket az élő tombolahúzást követő 7 munkanapon belül.
Az ajánlat bármely időpontban történő megváltoztatásának a jogát fenntartjuk.
Az Unibet általános részvételi feltételei érvényesek
Abban az esetben, ha a Részvételi feltételek angol nyelvű és bármely egyéb nyelvű változata között ellentmondás áll fenn, az angol nyelvű változat tekintendő érvényesnek.