Unibet - 10.000 HUF Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A megforgatással (vagy legalábbis a forgatás elkezdésével) akadt egy kis problémám.

A regisztrációnál kértem a bónuszt, és az szépen meg is jelent az aktív bónuszaim között. Ott látszik az is, hogy eddig 0 forintot forgattam meg.

Ám, hiába kötöttem egy mérkőzés előtti fogadás, ez az érték nem változott, továbbra is 0 forinton áll. Tudnátok segíteni abban, hogy mit csináltam rosszul? Megfeledkeztem volna valamiről?

Időközben már választ is kaptam a kérdésemre - nem a fogadás megkötésekor, hanem csak annak lezárásakor kerül jóváírásra a megforgatott összeg.

Egy tipp a 10000 ft kezdőbónusz megszerzéséhez, amit akár 3000 ft-al is meglehet csinálni:
Először csak random tippelgettem de úgy hamar lecsökkent a pénzem. Aztán gondolkodtam egy kicsit hogy hogyan is kéne megforgatni és kitaláltam egy egyszerű stratégiát.
Minden nap megtettem az összes 2-2,5 szorzójú foci meccseket a legkisebb téttel (50 ft) és kb a felét mindig eltaláltam. Így visszajött a pénzem. (néha felment 5000-ig majd lecsökkent 3000 alá is, szóval pénzkereséshez nem a legjobb stratégia, de bónuszforgatáshoz elmegy)
Aki most regisztrált az unibetnél és nehezen tudja megforgatni a pénzét az szerintem nyugodtan alkalmazza ezt a stratégiát.
A jégkorongnál a páratlan gólok számára is lehet fogadni, mert ott is 2 körül van a szorzó és ott is visszaszokott jönni a pénz.

Egy olyan kérdésem lenne hogy unibeten él még e a 10 000 Ft-s bónusz?

Idézetet írta: exchange Dátum június 22, 2015, 19:10:48
Egy olyan kérdésem lenne hogy unibeten él még e a 10 000 Ft-s bónusz?

Igen, él.