Legutóbbi hozzászólások

1
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - sipull
Last post by sipull - Ma - 16:37:44
2024.04.19. 20:30
Olasz Serie B
Palermo - Parma
Tipp: x2 + 1,5 gól felett
Odds: 1,76
Unibet
2
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - GreenEagle
Last post by GreenEagle - Ma - 16:37:40
JÉGKORONG
VILÁG: BARÁTSÁGOS VÁLOGATOTT-MÉRKŐZÉS
19.04.2024 18:30

Magyarország - Norvégia
Tipp:4.5 gól felett (rendes játékidõ)
Odds:1.60
Iroda:Unibet
7. tipp

JÉGKORONG
VILÁG: BARÁTSÁGOS VÁLOGATOTT-MÉRKŐZÉS
19.04.2024 18:30

Magyarország - Norvégia
Tipp:3.5 gól felett
Odds:1.21
Iroda:Unibet
4
Sportfogadás naplók / Re:horzol tippjei
Last post by horzol - Ma - 16:35:18
Idézetet írta: horzol Dátum Ma - 08:31:531.félidő 1,5 gól felett
HEIDELBERG - MORELAND CITY  1.97 :noway:  :bash:
DANDENONG CITY - SOUTH MELBOURNE  2.40 :ok:
GOLD COAST KNIGHTS - BRISBANE CITY  2.08 :ok:
Összodds: 9.83
Tét: 200 din
Lehetséges nyeremény: 1966 din

Vesztes
Egyenleg: 5100 din
5
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - mityuka
Last post by mityuka - Ma - 16:34:51
104/3Jégkorong
NHL
Carolina Hurricanes - New York Islanders
1. Játszma20 Április 2024 23:00
Felett 2.5
Összes gól: Carolina Hurricanes - rendes játékidõ
oodss:1.50
unibet
:pimp:
7.
Jégkorong
Svédország
Hockeyallsvenskan
Brynäs IF - Djurgårdens IF
19 Április 2024 19:00
Brynäs IF
Hosszabbítással
odss:1.30
unibet
7
Foci fogadások / Re:Premier League 2023/24
Last post by Pozzato - Ma - 15:34:52
Vajon Klopp azért hagyta abba, mert látta előre, hogy ez lesz? Megérezte, hogy a jelenlegi keret már nem lesz versenyképes a következő években? Szegény embere Bellinghamje (Szoboszlai) és hasonló döntések valószínűleg az átigazolási részleg felelőssége, Klopp pedig úgy érezhette, ebből nem tud éveken át olyan csapatot összerakni, ami stabilan felveszi a versenyt a Cityvel a PL-ben és a BL-ben az olyanokkal, mint a Real Madrid? Esetleg Klopp fáradt el és más ezzel a kerettel simán BL-győztes lesz?
8
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by Pozzato - Ma - 15:31:30
Idézetet írta: csabax Dátum Ma - 14:52:02Akkor azt az AS Monaco focicsapatot úgy "kifosztották", hogy sok évig - egészen pontosan: a jelenkorig - nem tért magához.

- Kylian Mbappé (jött a PSG és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Bernardo Silva (jött a Manchester City és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Benjamin Mendy (jött a Manchester City és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Tiémoué Bakayoko (jött a Chelsea és elvitte az AS Monaco csapatától); 
- Fabinho (jött a Liverpool és elvitte az AS Monaco csapatától).

Jó, hogy idézőjelbe tetted, mert ők konkrétan pénzmosást csináltak, Rybolovlev úgy érezte, az jobb üzlet, ha fogod és 200-300 milliókat keresel az átigazolási piacon a tehetségek eladásával, nem is akartak hosszabb távú projektet. Nem véletlen lett az a vége, hogy Luís Campos távozott, pedig vele hosszú évekre garantálva volt, hogy a Monaco lehet az a csapat, amely önti a tehetséget és felépítenek egy BL-győztes klubot. Neki is elege lett abból, amit az oroszok csináltak a háttérben, hogy kétes céghálókon át mosták tisztára a pénzeket, amihez a klubot is használták.
9
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by Pozzato - Ma - 15:24:17
Xabi Alonso-hatás

Érdemes megvizsgálni a spanyol szakember hatását. Nem feltétlen kellett a "Leverkusen-alapanyag" ahhoz, hogy bajnok legyen, minden bizonnyal, ha a Leipzig, Dortmund vagy Frankfurt irányítását veszi át 2022-ben, akkor velük lett volna bajnok. Az a csapat, amit átvett, akkor a 17. helyen állt.

Arra a 26 mérkőzésre nézve, már top4-es lett volna az első szezonban a Leverkusen, ha végig Xabi Alonso irányít (szezon kezdetétől), akkor teljesen biztosan dobogósok. Ezek után kellett finomhangolni a keret. Érdemes megnézni, kulcsjátékosoktól vált meg: Moussa Diaby és Mitchel Bakker a kezdőcsapat tagja volt a széleken. Kerem Demirbay is fontos játékos volt.

Ha jobban megnézzük, Mitchell Bakker élete szezonját hozta Xabi Alonso irányítása alatt baloldali univerzális szélsőként, majd el is ment az Atalantába, ahol megmutatkozott, hogy ő is csak a spanyol játékrendszerének kegyeltje volt. Bergamóban már a kezdőből is kiszorult...

Nézzük az érkezők oldalát és legyünk őszinték magunkhoz: Grimaldo (ingyen) vagy Granit Xhaka (BL-helyezéses Arsenaltól) nem azok a játékosok, akik mindenáron egy Bundesliga 6. helyezett csapathoz akarnak igazolni, aki még BL-ben sem indulhat. Itt a hívószó az Xabi Alonso volt. Grimaldót topcsapatok hívták, mindenki meglepődött, hogy miért a Leverkusen? Kiderült, hogy miért... Olyan rendszert vázolt fel az újonnan érkezőknek Xabi Alonso, ami szimpatikus volt, vízióval rendelkezik, tudja mit és hogyan lehet elérni.

Tipikusan az a szakember, aki az adott játékosból a maximumot kihozza, mint Lefevere a kerékpársportban fénykorában. Bakker azóta árnyéka önmagában, Grimaldo ebben a rendszerben géniusz, ha így folytatja, akkor aranylabdánál top10-ben lesz. Jeremie Frimpong egy tehetséges játékos volt már korábban is, de messze nem hozott olyan statokat, mint mióta Xabi Alonso az edző (Bundesligában: 53 meccse / 14 gól / 15 gólpassz).

Xabi Alonso amúgy nem csinált extrát, nem költött 100 milliókat, megnézte, ki illik abba a rendszerbe, amit ő megálmodott. Ezekre a labdarúgókra összesen elköltött 50 milliót, ragaszkodott például Hofmann érkezéséhez, aki klasszikus csapatjátékos, beáldozta érte inkább a fiatal cselgépet, Diabyt. Alonso nagyon tudatosan épít csapatot, mert ő egy rendszerben gondolkodik, elsősorban azt nézi, ki lenne a rendszernek a legjobb.

A Leipzig, ha eligazol oda, most bajnok lenne, ahogyan a BVB is. Ezért akarja mindenki edzőnek a csapatához Xabi Alonsót és ezért "félhetünk", ha végül a Real Madridnál köt ki. És az egészben az a röhejes, hogy ebből a Leverkusenből, újabb hangolásokkal lehet egy BL-döntős csapat 1-2 éven belül. Kicsit mélyít a kereten, hoz egy jobb kapust, védelembe egy rutinosabb játékost, jobbszélre egy Hakimi-szerű Frimpong upgrade-t, Adli helyett előre egy játékost, meg is vannak.
10
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by csabax - Ma - 14:52:02
Egy másik példa a pénztelenebb focicsapat kifosztására:

Nem olyan régen volt egy AS Monaco nevű focicsapat, amelyik a PSG-t előzve megnyerte a francia bajnokságot és a Bajnokok Ligájában előbb a Manchester City csapatát búcsúztatta, majd pedig a Borussia Dortmund csapatát is búcsúztatta, és bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

Akkor azt az AS Monaco focicsapatot úgy "kifosztották", hogy sok évig - egészen pontosan: a jelenkorig - nem tért magához.

- Kylian Mbappé (jött a PSG és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Bernardo Silva (jött a Manchester City és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Benjamin Mendy (jött a Manchester City és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Tiémoué Bakayoko (jött a Chelsea és elvitte az AS Monaco csapatától); 
- Fabinho (jött a Liverpool és elvitte az AS Monaco csapatától).