Magyar Labdarúgó Válogatott 2015/16

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Magyar Labdarúgó Válogatott 2015/16


Ebben a témában lehet beszélgetni mindenről, ami a magyar labdarúgó válogatottal kapcsolatos.  :beerchug:



Dárdainak ennyi volt – Bernd Storck az új szövetségi kapitány

http://hosszabbitas.hu/foci/magyar-foci/dardainak-ennyi-volt-bernd-storck-az-uj-szovetsegi-kapitany

Közben a Hertha hivatalos Facebook oldalát ellepték a szúnyogok..  ;D ;D

https://www.facebook.com/herthabsc/posts/10153071267502569

A harmadik kapitány jön a selejtező sorozatban. Világrekord kialakulóban.

Az itt a baj, hogy ez a Storck az U20-as együttest úgy ráküldte Észak-Koreára, hogy köpni nyelni nem tudtak. Brazilok ellen is jól űztük, csak jött az a buzi kiállítás...
Ha Storck itt a felnőtt csapatnál is hasonlóan őszinte focit akar játszatni a srácokkal, akkor beszoptuk.

Idézetet írta: TiB Dátum július 20, 2015, 14:51:47
A harmadik kapitány jön a selejtező sorozatban. Világrekord kialakulóban.

Leakasztották a szögről ízibe ezt a Storckkot, nem tennék rá egy fityinget, hogy megéri a sorozat végét.
A srácok elfogadták Dárdait és kedvelték is. Visszahozta a küzdőszellemet a válogatotthoz, magunkhoz képest eredményesen ténykedett, a közvélemény támogatását is élvezte.
Erre kapnak egy külföldi edzőt, aki valljuk meg elég sok konfliktust gerjesztett maga körül, szakmailag kevésbé tudom megítélni, de kb azt érzem evvel a döntéssel, majd lesz valami...

Ahogy most mennek a dolgok az EB-re ujra a Pinyo kesziti fel majd a csapatot ket-harom tolodasos vedekezes gyakorlattal meg ideny kozbeni osszetartassal fuszerezve az egyhangu hetkoznapokat.

2018-as vb-selejtezős ellenfeleink: Portugália, Svájc, Feröer, Andorra és Lettország.

Nehéz lesz Andorra ellen, úgy érzem.  ;D

Na ki száll be egy 15-ös szorzóba? 8)

A portugálok az előző két selejtezőkörben (2014-es, 2010-es vb) második helyen végeztek, az előtte lévő kettő (2006-os, 2002-es vb) selejtezésben elsők voltak. A svájciak a legutóbbi kettő selejtezésben nyerték a csoportjukat, előtte egy második hely, míg a 2002-es vébé kvalifikálásban negyedikek lettek.

gyors, mint a felcsúti kisvasút (lesz majd)  :cya:

Csányi Sándor közleménye
2015. augusztus 03., hétfő 20:49

A magyar labdarúgás barátainak és a válogatott csapat szurkolóinak elsöprő többségéhez hasonlóan magam is megdöbbenéssel figyeltem mindazt, ami a magyar-román mérkőzés jegyértékesítése kapcsán a mai napon történt. E nehéz nap végén éppen ezért először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek kényelmetlenséget okoztunk, akik hosszú órákig álltak a sorban vagy próbálkoztak sikertelenül az online jegyvásárlással. Azt tudtuk előre, hogy az óriási érdeklődés miatt nagyon sok csalódott szurkoló lesz, akinek nem juthat jegy, ugyanakkor a szövetség elnökségének az volt az elvárása, hogy a különböző lehetőségek között lévő szurkolók közel azonos eséllyel juthassanak kényelmesen jegyhez. Az, hogy ez nem így történt, felveti annak szükségességét, hogy megvizsgáljuk a felelősség kérdését, akár a szövetségben, akár az értékesítést végző partnereink között. Bízom abban, hogy nem ez volt az utolsó válogatott mérkőzés, amikor az érdeklődők több stadiont is megtöltenének, ugyanakkor ígérhetem, mindent megteszünk, hogy ez legyen az utolsó alkalom, amikor ilyen problémákat okozott a jegyvásárlás.

Csányi Sándor,
az MLSZ elnöke
http://www.mlsz.hu/blog/2015/08/03/csanyi-sandor-kozlemenye/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508

Kabaré bazdmeg, ez nem sajtótájékoztató. Ha így mentek az edzések is, akkor beszoptuk.

! No longer available

http://mno.hu/hirtvsport/roman-hangulat-lesz-az-ulloi-uton-1302787

"Nem lesznek ott a stadionban a pénteki Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtezőn a magyar ultrák. A szervezett szurkolói csoportok azt kifogásolják, hogy az MLSZ nem biztosított elővásárlási lehetőséget annak a 3000 drukkernek, aki Bukarestbe is elkísérte a válogatottat."

"a Symában 500 jegyet kaptunk, a Bálnában még 500-at, ez mindösszesen 1000 jegy. De mivel 3000 jegyre tartottunk volna igényt, nem tudtuk eldönteni, hogy ki az az 1000, aki bemegy, és ki az a 2000, aki nem. Így abban maradtunk – mert egységesek vagyunk, nem úgy mint a románok –, hogy egységesen nem megyünk be."


Csak nekem fura, hogy elővásárlási jogot várnának el, aztán szolidaritásból/hisztiből nem megy végül egyikük sem a meccsre?
Már biztos bánja az MLSZ, hogy nem küldött házhoz az ultráknak 3000 ingyen jegyet.

Azert a focink meg ugy egeszeben a szurkoloi kulturank is alaposan visszaesett az evek alatt - amikor a gimiben en is jartam rendszeresen meccsekre az ultrak szokoevente hisztiztek egyet, pedig a focink mar akkor is javareszt elvezhetetlen volt.
Most, hogy mar nem is mernem felszemmel sem labdarugasnak nevezni azt, ami itthon megy az NB1/valogatott szintjen az "ultrak" is belattak, hogy marpedig nekik az elojogaik fontosabbak, mint az amiert egyaltalan kimentek volna szurkolni.
Kesz cirkusz, nevetseges es szanalmas. Ebben mindenki csak vesztes lehet.

Senki sem akar 3000 ingyen jegyet már bocsánat. De ha már az ember kétszer is megjrta bukarestet,mint én pl,akkor annyi előnyünk legyen már,hogy legyen tuti jegyünk,és ne izguljunk hogy bejutunk vagy sem. Ez az 500 jegy amit felajánlottak a kártya nélkülieknek az nevetséges.Nesze semmi fogd meg jól példája.Régen persze hogy nem volt annyi hiszti mivel nem volt annyi degenerált intézkedése az emelesznek mint most.Nem volt kártya,nem volt szkenner,és nem voltak idióta büntetések rigmusok miatt.Úgy csinálnak mintha ez valami újdonság lenne,és sehol a világon nem lenne ilyen. Angliában sokkal cifrábbakat kiabálnak egymásnak,csak ezt itt nem mutatják,mert ugye nyugaton megoldották.Lényeg a lényeg,ha az ember 24 órát vonatozott vagy buszozott csak oda bukesrestbe és vissza még ennyi,akkor engedtessék már meg hogy az a 3000 ember aki testi épségét sem kímélve kiment az igenis élvezzen előnyt.Aki meg csak divatból akar kimenni,hogy majd a fészbúkon posztolgassa magát az meg várja ki a sorát.Bejártam rengeteg helyet a válogatottért,rengeteg pénzem ment rá,és időm,néha még azt is kockáztattam hogy kirugnak a munkahelyemről,de leszartam mert nekem ez a legfontosabb,hogy ott legyek az adott meccsen.

HAJRÁ MAGYAROK!