Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Szöglet over Valencia meccsén.
11 fölött, kell még 3 1,40

Sziasztok

Remek volt a tegnapi nap. Ha minden fogadással töltött nap ilyen lenne, nagyon boldog lennék.

Lecce-Monza 0:0

Tök jó, hogy vannak olyan piacok, amikkel nem foglalkozom (olasz másodosztály), de hozzám hasonló felfogású fogadótárs – robmiller – naplójából teljes nyugalommal ,,dolgoztam". Valahol ez lenne szerintem a lényeg itt az orgon: azonos stílusú fogadók – találjanak egymásra; felosztott piacok – ki milyen ligákat követ; kiegyensúlyozott játék; profitorientáltság; megbízható információcsere.

A Düsseldorf meccsével nem tudtam mit kezdeni. Hajlottam a hazaira, de nem vállaltam fel, még az 1x-et se. 1:0 után overezhető lett volna a második félidő, de a második gól előtt, csak 1,22 volt a 1,5 over. 2:0-nál meg szokás szerint elengedtem!

Valencia-Cadiz 1:1

Nagyon rossz ez a Valencia...0:1-nél egyértelmű volt, hogy jönnek a szögletek. Sima gyors üzlet volt!

Ma nincs olyan piac amiben hiszek, ezért itt figyelek tippért, vagy estleg...

Tottanham – EFL elődöntőjére, ha lesz bet365 stream , elvileg lesz. Rámegyek a hazai továbbjutásra, ami most 1,20, de a hosszabbítás 98. percében lesz az 1,80 is...

Üdv,
sound

Sziasztok

Tegnap sajnos lecsúsztam a Hotspur meccsének második 45 percéről. Akartam overezni pedig 1:0 után, s jó is lett volna, mert a 70. percben jött a második, de sajna nem tudtam nézni a meccset, mert bekavartak más ügyek...

Ma sajnos jó, ha este nyolcra hazaérek, pedig délután lehetne olaszozni. A samp – inter például elég overesnek hat és a Sassuolóba is belelátom a hazai győzelmet – de sajnos tanítási órák közben (amiket tartok), elég polyák lenne meccset nézni és fogadni...este meg szülői értekezletre megyek, így a Napoli is ugrik.

Így marad a 20:45 utáni idősáv három toppmeccsel: Barca, Juve, manchesteri derbi-kupaelődöntő.

20:45
Milan-Juve


Szerintem ez egy bajnoki döntő, és a kiegyensúlyozott hazaiak ellen fogadni őrültség lenne. Nagyon hullámzik a Juve és a covid miatt esnek ki játékosok folyamatosan. Viszont van bennem tartás, mert ezek azok a meccsek, amiket simán 1x-be vennénk, aztán a forgatókönyv borul és jön egy 0:3..Mindenesetre én ezt a találkozót nézem a háromból, de nem zárom ki, hogy egy jó szögletoverért nem ugrok-e át Angliába! Ez is eredmény alakulásának függvénye: pl vezet az United az 50. perc körül, nyilván jönni fog a City, s könnyű üzletet lehet kötni.

Üdv,
sound

Vezet a City 5 szögletnél 7,5 over 1,44

Sziasztok

..az van, hogy olyan szinten bele vagyok bonyolódva az életbe, hogy azt sem tudom ki az edző. Ingatlant adok el, s párhuzamosan veszek is. Eladjuk a kecónkat, s veszünk egy házat...volt ilyen már hét éve. Minden olyan gyorsan történt, s ütni kell a vasat, mert ez egy pénzügyi döntés, amivel jól jár a család, ha okosan végigcsináljuk.
Szóval reggel 6:30-tól a három kölykömet szórom szét az oktatás ,,templomaiba", aztán ügyintézek 8:00-tól, 11-től meló, és este 6 után is az ingatlanozáson megy a műsor...mindez kedd óta tart szerintem még 4-6 hét.

Így nagy sztorit nem tudok mondani.. egy meccs előtt küppedek majd remélem békességben nyugalomban:

20:30
Gladbach-Bayern


Mivel azt gondolom, hogy ez a meccs 2-es, egyúttal a gólok irányába is kacsintok. Legjobb most nekem, ha tervem sincs, csak nézem, s remélem látom is 1:0-nál a második félidő elején a 2,5 over esélyt 1,50 körül...

Üdv, béke:
sound

Bayern őrült meccsén 6,5 over 1,85

Sziasztok

Szokatlanul kevés üzletet kötöttem eddig a héten, az okait láthatjátok feljebb. 2-3 nap kihagyás ki tudja venni az embert, s buktam is a tegnapi over fogadást. Az okai teljesen egyértelműek:
Nem a meccsre koncentráltam, hanem az előzményekre.
Bayern gyakorta játszik sok gólos csatákat, s 3:2-nél a gondolat az volt, hogy fordít. Igen ám de hasonló kvalitású csapatokkal is játszott idén már a Gladbach (Real, Inter), s Sommer képes lehúzni a rolót. Ez utóbbi gondolat úgy a 70. percben fogalmazódott meg akkor már cseszhettem.

A mai napom sem leányálom, így a programokhoz kell igazítanom a meccsnézést is.

18:30
Lipcse – Dortmund


Örömmel nézném ezt a rangadót, mert meglepetést szimatolok (x2). Sok a hazai oldalon a hiányzó és Stuttgartban is igen vékony volt a 0:1, nem volt jó a téli kezdés után a Leipzig koncentráltsága a kapu előtt. Dortmund: új edző, győzelem a rajton – szerintem lendületbe jöhetnek! A bajom csak az, hogy a gurus meccsemmel egy időben van ez a meccs.

18:30
Granada-Barcelona


Nálam ez a csörte 1x! Sőt, lehet, hogy inkább 1-es. Nagyon agresszív a hazai csapat és ez senkinek sem ízlik. A Barcelona identitás válsággal küzd. Azonban a német meccsen nagyobb esélyt látok a meglepetésre, ezért ennek a nézését el kell engedjem...-csak azért írtam mindezt le, hátha valaki kedvet kap a nézéséhez, s tud üzletet csinálni.

18:45
Emmen-Twente
lsd Guru


20:45
Milan-Toro


Estére ezt az ütközetet választottam. A tartalékos Rossonerit megfoghatta a Juve elleni hétközi vereség, a másik torinói csapat jóval könnyebb ,,kötelező" feladat. Azonban a Bikáknak minden pont égető most. Nagy küzdelmet, gólváltást, gólokat várok!

Üdv,
sound

Sziasztok!

Halvány gőzöm sincs a teniszről!!!
De, mint oly sokan én is követek itt az orgon fogadókat, többnyire olyanokat akik jó formában vannak, valamiért értékesek – guru írásaik mindig jók, vagy a mérlegük pozitív roi-t mutat, esetleg hasonló stílusban fogadnak, mint én.
El is határoztam, hogy lesz egy-két olyan tipp, amit megjátszom, ha találok nekem tetsző piacot! Minek küzdjek meg minden infóért, ha itt a kiegyensúlyozottan játszó – évek óta monitorozott – fogadók a saját piacaikról be-be dobják a tuttit!

Ilyen fogadó zsivány20, aki bedobta, hogy Antalya Ruusuvuori a nyerő, néztem már az első brékje meg is van a finnek 1,36-on kötöttem üzletet élőben!

Lipcsében 0:1-nél 1,5 over 1,35

Nagyon magabiztos a Milan! Szerintem győzni fog 1,58

Sziasztok

Élvezetes jó kis nap volt a tegnapi, minimális plusszal.
Az átvett tenisztipp bukó lett. A finn elvesztette az első szett rövidítését és összeesett. Ettől függetlenül fogok átvenni olyan tippeket, amelyek megbízható forrásból jönnek!

Twente – tükörsima lett, guru jött, már a félidőben 0:3 volt, sportingbullon 1,30-ért raktam magam is.

Lipcse-Dortmund 1:3

Totál megállt a meccs előtti elképzelésem. Ezzel a rangadóval helyre fog billenni a Dortmund önbizalma, és a kötelezőket szerintem simán behúzza majd. Egy könnyű overt fogtam.

Granada-Barca 0:4

Ezt totál buktam volna, jó, hogy komolyabban nem foglalkoztam a meccsel és kizártam. Ilyenkor sosem tudom eldönteni, hogy okos gyerek voltam és jó döntést hoztam, vagy szerencsém volt, hogy jó meccset dobtam ki. Valószínűleg mindkettő, bár amikor rosszul választok akkor is csak azt mondom, hogy szerencsétlen voltam, azt nem fűzöm hozzá, hogy :...és hülyegyerek! – Lehet kellene.

Milan-Toro 2:0

Itt hatalmas szerencsém volt! Nagyon magabiztosan focizott a Milan! Labdabiztos volt, bátran cseleztek, gyorsan trükkösen passzoltak, sok volt az egyérintő. Az volt az érzésem 0:0-nál, hogy ,,harlem globetrotters" van csak fociban. Kicsit nehezen tudtam üzletet kötni, mert 1,55 és 1,61 közt változtak a szorzók folyamat, végül 1,58-al lett meg. Beírtam, visszamentem a streamre, és 2 perc múlva 1:0, majd a 11-es el is döntötte. Szépen, és okosan focizott utána is a Milan, simán lehozta a meccset. Könnyen halott piacot kaptam volna, ha kivárok: 1:0 után a korai over értelmetlen, 2:0-nál én meg eltemetem a piacot (persze ha szépítés van 2:1-el, akkor újra nyitom, de ez nem állt fenn).

Hamarosan írom a mait!
üdv, sound


Sziasztok!

Ma elsősorban meccseket szeretnék nézni. Aztán ha adja magát a jóság beszállok, persze van elképzelésem, be is dobom.

12:30
Roma-Inter


Nem szokott gyakran kikapni az Inter, s hogy egymás után kétszer megtörténjen vele bajnoki meccsen az még ritkább. A Roma csapatát év elején eléggé leírtam, azóta viszont a kötelezőket nagyon stabilan hozza Fonseca alakulata, és már 3. a tabellán. Szembeötlő, hogy rangadót még nem tudtak nyerni a futó szezonban a farkasok, s az Inter ebben sokkal jobb – egy-egy győzelem, vereség két döntetlen. Így a Conte faktor miatt is az x2-őt tartom valószínűnek. Élőben sok minden jó lehet: vezet Roma akkor gólok, 1:1 esetén ha nyom az Inter szögletek stb...nézni kell!

15:00
Udinese-Napoli


Elsősorban Gattuso betegségéről szólnak mostanság a nápolyi napok. Tökösek a hazai zebrák, és a hétközi Spazia elleni vereség több, mint ciki: először nyert meccset az újonc, és pont a Maradona stadionban emberhátrányban! 9,5-ös volt a szorzó! Fel kell állni gyorsan a vereség után, de a hazaiakban is van kraft – overezésre jó lesz ez a meccs szerintem!

18:00
Bielefeld-Hertha

Győzelmi kényszerben van mindkét együttes. Az újonc csak a három győzelemmel áll: Mainz, Schalke, Köln. Gyakorlatilag 10 vereség a 14 meccsből – pofozógép! Hullámzó őrült stílusú a Hertha, de szerintem most megint győzni tud akár egy sokgólos meccsen. Alap az x2 – 1,24.

21:00
Valladoid-Valencia


Ha nem fáradok ki estére odaülök. Szerintem nem kap ki a hazai csapat, első számú tippem az 1:1 és a döntetlen. Lehet, hogy a 72. percben 0:0-nál fogok egy x-et 1,63-ért...

Üdv, béke:
sound

1:2 Rómában 65. perc 3,5 over 1,53

X a Valencia meccsén 1,64

Sziasztok!

A tegnapi okosan indult, aztán kicsit szopó lett...

Roma-Inter 2:2

1:2-nél szálltam be , végig benne volt a meccsben a 4. dugó, jött is, jó szorzós over...

Udinese-Napoli 1:2

A hazaiak potya egyenlítő gólja után elengedtem, sokáig 1:1 is maradt a végjátékban dőlt el, de addigra nem voltam jelen.

Bielefeld-Hertha 1:0

Szenvedős meccs volt, nem éreztem egyik félben sem az erőt az újabb gólhoz, hagytam.

Valladoid-Valencia 0:1

Tervezett fogadás volt az x, csakúgy, mint a római meccsen az over. A 60. perc környékén folyamat azt néztem, hogy mennyire nincs semmi sem. Fogtam a döntetlent, s máris vezetett a Valencia: életerős bomba a kapu közepébe 18-19 méterről; kapusnak elvileg ott kellene állnia; a hazai védők messze voltak minimum 3 méterre Solertől. Ennyi elég is volt, előzményét nem láttam a találatnak. Új meccs indult, sima 2:0 kellett volna legyen: VAR bohócságból elvett egy gólt a Denevérektől (1,5 overesek joggal akadhattak ki)!!! Aztán ajtó-ablak ziccert is kihagytak a vendégek. Mégis a 96. perceben egy fejest már a valenciai kapuban láttam – hatalmas kapufa lett...és bukó.

Írom a mai egyetlen meccset:

20:45
Spazia-Samp


Nyeretlen otthon az újonc! A ranieri-féle 'Doria nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, két topcsapattal nyitott 21-ben: Roma 1:0-s zakó, míg az Intert legyőzte (2:1). Az új esztendő legkönnyebb ellenfele jön most a vendégeknek, s nálam alap az x2, még akkor is, ha a Spezia legyőzte legutóbb a Napolit! Bűn gyenge első félidőt toltak a Verona ellen a múlt héten a hazaiak, nb3-ast!

Üdv.:
sound