Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


1:3 Münchenben és a hó is elolvadt...
5,5 over 1,57

Sziasztok!

Tök jó volt a tegnap, s mára lehet, hogy egy szünnapot iktatok majd be. De előbb a tegnapról:

DVSC – szánalom. Láttam a Csaba-Pécs meccset, na az jó volt. De ez a debreceni mutatvány még nb2-es se. Dzsudzsák, Bódi tripla nullák...vezetett a Gyirmót, 0:1 után joggal készültem a második félidőben az overre. Hamar 0:2-lett, s ezzel lezárta a meccset a vendégcsapat.

Veronában vezetett a Parma, s kezdtem vizionálni a bundát...1:1 után ki-ki meccs alakult ki, ilyenkor nem szeretek fogadni, mert gyakorta megnyugszik a játék és marad az x, végül fordított a Hellas és hozta a papírformát.

A Bilbaó pikk-pakk bevert kettőt a végen négy, sima guru volt, az ilyet szeretem..

A Bayernre felkaptam a fejem, mikor írta a Bielefeld vezetést a telefonom. Nézem vagy 3-4 centi hó van a pályán. na ide még visszatérek, gondoltam, mikor 0:2 lett. Megbizonyosodtam, hogy a másik három összecsapás kuka, s lógó nyelvvel jötte át overezni. Második félidő elején 1:2, átkapcsolok, és meglepő, de teljesen hó nélküli játéktér. Ezt, hogy csinálják...ennyire jó a pályafűtés vajon? Korábban Bernben is láttam hasonlót: első félidő szakadó hó jégpáncél, második félidő szállingózgató hó, de makulátlannak tűnő zöld gyep...A lényeg: alap volt, hogy ilyen helyzetben tolom a 4,5 overt, de jött a gyors vendéggól 1:3...sebaj pakoltam rögvest kettővel fölé 5,5 over. Simaliba. Gyakorta csinálom ezt, ha egy favorit vesztésre áll, érdemes kettő gólt rápakolni, hatványozottan érvényes ez a német rekordbajnok esetében!

Mára van két BL-meccs. Nyilván párhuzamosan nézem majd, de a szaksajtóm az, hogy háromesélyes és over/under esélyes meccsekről van szó. Magyarul bármi történik, különösebben nem fog meglepni. Szerintem a lipcseiek fognak gólt lőni – ez 1.20-on áll -, de semmi mást nem tudok kitalálni a párosítások láttán.

Nézem, de valószínűleg nem fogadom majd egyik piacot sem.

üdv,
sound

X2 Barcelonában 1,64

Sziasztok

Úgy volt, hogy nem fogok fogadni tegnap, de aztán a PSG-t nem tudtam kihagyni..
Párhuzamosan néztem a két mérkőzést. Először a Leipzig-Liverpool összecsapásban gondoltam több fantáziát. Úgy láttam, hogy 3-5 perces periódusokban változik a mérkőzés dinamikája, hol egyik, hol másik fél áll közelebb a gólhoz. Talán az első félóra után könyveltem el magamban, hogy jobbak az angolok, de Klopp esetében mostanában tudjuk, hogy bármi lehet, Gulácsi meg jó!
Viszont közben vezetett a Barca, s az addig is szervezettebnek tűnő PSG rátett egy lapáttal. Egyenlítése után is lendületben maradtak a franciák, és csupán elszórt kontrákra futotta a Barca erejéből. Még félidő vége előtt kötöttem az x2-őt, és ezzel elengedtem a budapesti meccset. A második játékrész igazolta, hogy jól olvastam a játékot (nem volt nehéz, igazából nem is értettem, miért volt olyan magas az x2?) Koeman baromi gyengén meccsel, ezen a szinten ez szinten aluli.

Nézzük a mai napot:
17:00
Gorica-Rijeka
lsd guru 1x
– a második félidőre tutkóra hazaérek!

19:00
Levante-Atletico


Szerintem a 1,5 over alap. Nem is értem hogyan lehet esemény előtt 1,30. Odaülök és valószínű, hogy a második félidőben overozom. Persze meglepetés lenne, ha nem tudna győzni a vendég együttes, s az 1,80 azért eléggé adja!

Van két Bl-meccs is ma, de egyik párosítás se hoz tűzbe, mondjuk így volt ez tegnap is. Akkor előre egy rossz 1,20-at böfögtem ide (lipcsei gól), most azt gondolom, hogy talán győzni tud a Sevilla és a Juve is. Nézem párhuzamban, s írom, ha valami értelmeset tudok fogadni.

Üdv, sound

Atleti meccsén 1:1-nél 2,5 over 1,30

Sziasztok!

Fura ambivalens érzéseim vannak a tegnapi nap kapcsán.

Dominált a Gorica, talán ennyire magasan fenn nem is szokott lenni a csapat, mint tegnap volt. A Rijeka támadói előtt így elég nagy terület adódott a kontrákhoz, de egyetlen normális támadást sem tudtak vezetni. Illetve rendre gyorsan visszazártak a hazaiak, szerintem fizikailag jobb volt ellenfelénél a Gorica, de végül 0:0 lett. Végre ismét nulla felett vagyok a guruban, ami kb azt jelenti, hogy kezdhetem elölről a hónapot....

A Levante meccsébe 1:1-nél kapcsolódtam. Csak magamat okolhatom a vesztes fogadásért (egy hete nem volt ilyen...), hiszen világosan leírtam már, hogy döntetlennél nem overezek. Teljesen tudatában voltam, hogy megszegem a saját elvem.., de nagyon ment az Atleti a győzelemért, és a szórványos hazai ellentámadások is magukban hordozták a gólveszélyt. Maradt az 1:1..
Tanulság: Ami bevált azon ne változtass!

A két BL meccsről:
Amikor kapcsolódtam, már vezetett a Dortmund 1:2, és semmi jele nem volt annak, hogy a Sevilla képes lesz fordítani. Fogadói szemszögből a félidei 1:3 lezárta ezt a piacot.
Égett Portóban a Juve, 1:0-nál kapcsolódtam, de a második félidő elején gyorsan meglett a kettő közte. Alap, hogy 2:0 után elengedem...el is engedtem, kb a 75. percben ültem ismét oda. Éreztem, hogy a Juve egy góllal helyzetbe hozhatja magát a torinói visszavágó előtt, de Pirlo csapatánál nem lehetünk benne biztosak, hogy meg is tudják valósítani akaratukat. Végül 2:1 lett, s tulajdonképp a szabálytartásom miatt (2:0-nál nem fogadok – bár úgy sem lehetett volna plusszos a nap ha fogadok), nem csináltam itt üzletet.

Érdekes, hogy a BL – néptippek két nap alatt mind bedőltek: Lipcse, Sevilla, Juve, Barca győzelem, talán ezért sem annyira vonzó számomra ez a piac.

A mai:
Adja a tévé a Benfica-Arsenal (21:00) meccset, megnézem, de semmi több...nem hiszem, hogy fogadok!

Kicsit behúz a magyar kosárválogatott szlovéniai meccse. Ivkovocsék mindig nagyon szervezettek, s képesnek érzem őket a bravúrra. Győzelmüket tegnap 2,20 körül láttam, ma 2,10. Hendiben az 1,85 határ -4,5, míg tudom, hogy legutóbb 77-75-re győztünk Szlovénia ellen, de mi inkább egy underes csapat vagyunk (csak összeszedett védekezéssel van esélyünk bármire, persze kérdéses, hogy a középtávoli, távoli dobások mennyire ülnek ellenfelünknél..), s így a 152-es határ alatt lesz szerintem a meccs. Na majd nézem, s lehet kötök üzletet. Kezdés 20:00

Üdv, boldogság:
sound


Idézetet írta: Sound Dátum február 18, 2021, 09:05:38
Kicsit behúz a magyar kosárválogatott szlovéniai meccse. Ivkovocsék mindig nagyon szervezettek, s képesnek érzem őket a bravúrra. Győzelmüket tegnap 2,20 körül láttam, ma 2,10. Hendiben az 1,85 határ -4,5, míg tudom, hogy legutóbb 77-75-re győztünk Szlovénia ellen, de mi inkább egy underes csapat vagyunk (csak összeszedett védekezéssel van esélyünk bármire, persze kérdéses, hogy a középtávoli, távoli dobások mennyire ülnek ellenfelünknél..), s így a 152-es határ alatt lesz szerintem a meccs. Na majd nézem, s lehet kötök üzletet. Kezdés 20:00

Kicsit outsider vagyok kosárlabda terén, de azt látom, hogy mind női mind férfi vonalon jövünk fel válogatott szinten, igazi klasszisok nélkül (ez akár cáfolható is, én így tudom; persze van egy Hanga Ádám). A mezőny lett kicsit karcsúbb vagy ez mitől van? Ezt a szorzót sem értem, a szlovénok már nem egy klasszis csapat, nincsenek már nagyobb nevek vagy csak nem tudnak jönni? (csak Doncicot ismerem, ő nyilván nem játszik)

Ezek a kérdések nem is feltétlen csak neked szólnak, persze a te véleményed is érdekel; de biztos benéznek ide egy páran; pl. @oakland23


Én a férfi kosárlabdát annyira nem követem, így nem is tudok erre hiteles választ adni. Sajnos ezeket a válogatott meccseket sem tudom komolyan venni, hisz itt sokszor a B meg C válogatottak csapnak össze. Ugye az NBA-sek eleve kiesnek, aztán gondolom kiesnek az Euroligások, meg top bajnokságok játékosai, tán volt olyan is, hogy egyszerre ment Euroliga meg válogatott meccs...
PL. képzeld már el fociban, hogy játszik a magyar válogatott meg a Fradi egyszerre, vagy talán még jobb példa a Fradi női kézicsapata mondjuk BL-t játszana, meg játszana a női kézi válogatottunk ahol mondjuk nem lenne Fradi játékos, meg nem lenne győri...
Ahhoz, hogy az ember ezt átlássa, követni kéne ezen bajnokságokat, ismerni a játékosokat, de erre nincs idő, hogy az ember mindent kövessen, én pedig inkább a női vonalat követem. Ráadásul most itt a covid, fene sem tudja, ki mikor nyeli be, milyen hatással van a formájára, szóval ezek a full lutri meccsek. Itt max élőben lehet fogadni, vagy csak leülni, aztán szurkolni egy jót.

Pont ez a lényeg oak!! Köszönöm!

Csak annyi, hogy Ivkovics válogatottja nem szokott csalódást okozni bárhogy és bárhol áll fel.
Ha kevés pontos meccs lesz több esélyünk van, de ha kintről megszórnak akkor kikapunk, tisztesen helytállva.

Sziasztok

Elkapott valami szédülős, hányingeres nyavaja tagnap kora estétől...
Gyakorlatilag, ha lefelé nézem el tudnék ájulni, és nem valami jó nézni bármit is a telefonomon - így szoktam meccset nézni. Így most itt se leszek valami aktív, pedig terveztem mára írni egy gurut a Wolves meccsére (1x)...de ez így bennem marad...

Talán oda tudok ülni a tv elé:

18:15
Osztrák-Magyar - kosár

Szerintem most nyerünk!!! 1,36!

21:00
Wolves-Leeds

Bizom Espirito Santó csapatában. Meg tudja állítani a támadó felfogású vendégeket. Alaptippem az 1x ...remélem hamarosan jobban leszek...

üdv, béke:
sound



Jobbulást! :ok:

Vegyél D3 vitamint (4000NE), nem véletlen, hogy nyáron nincsenek járványok, ilyenkorra nagyon kiürül a szervezetből.
Mellé egy fél kiló aszkorbinsav, nyugodtan tolhatod napi 3 grammot is, és királyság lesz.

Köszönöm mindenkinek a jókat!!!!
Jobban vagyok Wolves 1x 1,28

Gyógy olajok hozták vissza az egészségem...hihetetlen.

Sziasztok!

Minimális visszatekintés az elmúlt két napra.
A Szlovénok ellen nem volt esélyünk, mert egyrészt átdobtak minket, s nem működött a védekezés, másrészt elöl sokkal versenyképesebbnek kellene lennünk.
Az osztrákok ellen folytatódott a rossz játék. Annyival súlyosbodott, hogy lábakban volt a szlovénok elleni meccs. Rengeteget hibázott a válogatott: ziccerek, büntetők, labdaeladások. Szerencsére a negyedik negyedre feljavult egy-két emberke: Vojvoda, Váradi, Benke; míg a sógorok elfáradtak, és hosszabbításban meglett a győzelem.
A Benfica-Arsenal említésre sem érdemes meccs...angol dominancia, talált hazai büntető, egyenlítés...
A Wolves meccse viszont igencsak tanulságos volt. A második félidő elejét megnyomták a farkasok, beszálltam az 1x-be. De hullámzott a találkozó, és Patricio brillírozott a a hazai kapuban. Szerencsés bombagól 1:0 után, tipikus angol meccs...rengeteg kapura lövés, kevés találat, maradt az 1:0 – na az ilyen meccsekbe lehet nagyon bebukni az overezést! Az elmúlt két napban ez volt az egyetlen üzlet amit kötöttem, nem egy nagy szorzó, de visszagondolva kizárólag a rutinnak köszönhetem, hogy nem sétáltam bele mínuszos fogadásokba – sokszor bizony ez is siker!

A mai napról:
Annyi van, hogy az ikreim 11-évesek lettek, ezért az egész napunk buli lesz, már megy a készülődés ezerrel. Totál bolondokháza lesz, és inkább hagyom veszni a teljes napot, kivéve az estét, addigra letisztul itthonra minden:

19:30
Fradi-Honvéd

1,5 over 1,25

Nem tehet mást Horváth Feri támadni fog esztelenül – overes meccs lesz, szerintem! A 1,5 1,25!

21:00
Fulham-Sheffield


Igazi kiesési rangadó, szerintem 1x – de nézem majd, s írom.

Üdv, sound