Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gratulálok, Isten éltesse az ikreket! :great:
Kellemes ünneplést! :beerchug:

Sziasztok!

Ilyenkor vonom meg a heti mérleget: 2021 01. 24-2021. 02.20 között a jelenlegi roi: 6,1 %. A hónapot a jövő hét végén zárom.
A tegnap egy vesztes tippet hozott:
A Fradi 1:0-ra győzött csak kellett volna a két gól. Látva a mérkőzést benne volt, de benne is ragadt...Ezen a meccsen volt még egy kalandom 0:0-nál akartam fogadni az x2-őt! Lassú és töketlen volt az FTC és hátul nagyokat hibáztak a védőik...megvolt a szorzó 2,06-on nyomtam, írtam be a tétet letiltott 1:0 – mákom volt, a Fradinak is duplán: mert végül nyert; meg ez a Mak aki egyenlőre egy triplanulla helyette a Varga Roli simán elférne ebben a keretben...
Szóval a tegnapi ,,gyerekbuli" jól sikerült és kellően ittasan néztem a Fulham meccsét is, de inkább hagytam a fogadást: tipizáható angol sztori: csak lőnek, de nem találnak, gól nem esik mindössze 1!

Jó sok melóm van még ma...azért írom a mai sztorimat:

14:00
Pécs-Csákvár


Országos 1-es ez a mérkőzés, írom, ha úgy van remélem meglesz a youtube stream!

15:00
Osijek-Rijeka
LSD Guru dnb1
– rakom az 1x-et 1,30-ért.

17:00
Paks-Várda


Tipizálható overes meccs. Bognár Supkából is kihozza majd az állatot...a 2,5 over megért volna egy gurut!

18:30
Huesca-Granada


Ki érti ezeket a szorzókat. A Granada győzelme 3,60????!!! Nyilván volt csütörtökön egy EL-meccs, legyőzték a Napolit 2:0-ra otthon, de ennek a csapatnak a heti két ütközet szerintem semmiség, és a tökutolsó ellen kapnának ki...ugyanitt 1,5 over 50 %-os haszonnal köthető – gurban a hülyének is megérte volna...

21:00
Bilbao-Villareal
Tipp: 1,5 over 1,44


Kérem a 1,5 over a kihagyhatatlan az Athletic meccsein...Ha nem lennék ennyire beterhelt guruznám még 15:00 előtt kirakható...-hátha valaki lecsap rá. 😊

Ne feledjük, hogy 19:00-tól foghatjuk a magyar kosárválogatottat Ausztria ellen akár 1,55-ért! A sógorok is annyit pihenhettek mint, mi, ők elszálltak, mi kijutottunk, s talán Keller Ákos szombaton begyakorolta a büntetőket...

Jó sok meccs, jó sok jó lehetőség!!! Hajrá

Üdv:
sound


1:0 Pécsett, teper a csákvár az ikszért, de jók a pmfc kontrák is 1,38 a 1,5 over sportingbull! - mert egy csomó helyen nem lehet kötni csak ott találtam...

Fogadtam a mieinket 1,70-ért! Elfáradnak az osztrákok!

Sziasztok!

Nagyon jó kis nap volt a vasárnap. Érdemes megint a reflexiót összerakni, mert tanulságos:

Osijek – bebizonyosodott a héten, hogy a Rijeka nem fér fel idén a dobogóra. Az eszékiek 2:0-al behúzták a rangadót. Rozmanék nagyon karcsúak az előre játékban. Ült a guru, és a william hillnél 1,33-on kötöttem végül üzletet.

Pécs-Csákvár 1:0

Dominált a Pamacs, de egy szerencsés megpattanó kellett a vezetéshez. 1:0 után nem volt értelme fogadni a kétesélyt, és a hazait sem, de nagyon pőrgős kis meccs volt, mentem az overre. Ült is volna, 11-est hagyott ki a PMFC a 90. percben...pech.

Granada – értelmezhetetlen volt, hogy miért veretik a bukik a Huesca ellen a Granadát, vezettek is idegenben, de a félidőben már 3:1 volt a hazaiaknak, úgy, hogy 11-est is hibáztak. Na itt engedtem el félidőben, és mentem a mieink kosármeccsére. A vége 3:2-lett – simán a 1,5 over lett volna a jó üzlet 1,50-ért. Így utólag sem értem mi történt a Granadával....

Magyar-Osztrák

Látom ám, hogy vagy hét ponttal égünk, mondom itt valami nem stimmel. Kapcsoltam a streamet és azt láttam, hogy fokozatosan jövünk fel, és a sógorok kapkodnak a befejezéseknél. Két dolgot gondoltam: végjátékban jók/jobbak vagyunk Ausztriánál; Kondiban, és fejben is jobban bírtuk a pénteki hosszabbításos meccset, be fog fáradni az ellenfél. Átvettük a vezetést és 1,70-en talán 30:29-nél fogtam a győzelmünket. Nagyon sima lett...jókor voltam a legjobb helyen.

Bilbao – jól alakult a forgatókönyv, mert a mérkőzés első harmadában vezetett a Villareal, így borítékolható volt az Athletic gól, ami még a szünet előtt megszületett. 1:1 – ki is kapcsoltam, a végéig maradt.

Ami a pécsi mérkőzésen elúszott – azt kompenzálta a kosármeccs, és így plusszos és jó volt a nap!
Hamarosan írom a mai programom.

Üdv,
sound

Tehát...

18:00
Magyarország-Ukrajna


Azt gondolom, hogy a történtek után a legnagyobb jó kedvel neki fognak menni Ivkovicék a csoportgyőzelemnek. Ukrajnában legyőztük már Ukrajnát 62:60-ra, miért ne sikerülne egy újabb bravúr? Eléggé szervezettek, tökösek és harcosak a srácok. Jó a rotáció. 2,65 a mieink győzelmére dobott szorzó!!! Az overhatár, meg az érthetetlen 149!!!! Az underben van nagy sansz, figyelni kell a piacot, pl az Unibetnél a 153 under 1,81 meccs előtt.

20:30
Fürth-Kiel


Az észak-német gárda veretlen még idegenben, s most egy döntetlennel is a tabella élére állhatna. Szerintem nem kap ki a Kiel, az üzlet (x2) 1,53 – nézem írom!

20:45
Juve-Crotone


A német kettes meccs elhalványítja a Zebrák bajnokiját. Nem megy a Juventusnak, de ezt a meccset szerintem be fogja húzni! Mégiscsak a sereghajtó jön Torinóba. Nem kell az üzlet 1,14-ért, de a a25. perc környékén, ha még 0:0 akkor 1,30-körül megyek rá!

ciao, jókat:
sound

ciao

Annyi a történetem a tegnapról, hogy nagyon korán bealudtam...
Még néztem a mieink ukránok elleni kosármeccsét, s tudatosult bennem a második negyed elejére, hogy ezt bizony beáldozza Ivkovic. A szünetben úgy 7 körül kicsit kifeküdtem, s elaludtam, 10-kor keltem este....ez de szar. Akkor néztem, hogy a Juvéval csinálhattam volna üzletet, mert a 38. percig 0:0 volt...belelestem a Kiel meccsébe is 1:1-nél, de mivel nem voltam jelen kezdetektől ezért inkább veszni hagytam a napot...

A máról:
21:00

BL! Atletico 1x lett volna az alaptippem, de miután utána jártam a spanyolok helyzetének (olyanok lesznek a védők, akiknek nem az az eredeti posztjuk...), inkább hagyom.
Párhuzamban nézem a két meccset, s valamelyikben, remélem meglátom az üzletet. Lehet, hogy a matracosok mellett maradok élő 1x-el, vagy talán a Bayern megint csinál egy eszetlen overes meccset. Nézem, írom!

Üdv, sound

1,44 1x az Atlético meccsén.

Sziasztok!

Ezt a tegnapi Atleti meccset jó bebuktam.....
Igazából azért mentem rá erős negyedóra után, mert nagyon instabil volt hátul a Chelsea, hajmeresztő labdaelpasszolások azt gondoltam meg fogják büntetni az ,,angolokat". Közben viszont a spanyolok eléggé összeálltak hátul: volt 5-4-1; meg 6-3-1 is, Suarez, a saját térfelének a közepén  rohangált, s bár nagy volt labdabirtoklási fölény nem éreztem a veszélyt. Végig ez maradt a forgatókönyve a meccsnek, de 0:1 után (köszi VAR) nem tudott váltani támadásban Simeone.

Mára:
Örömmel látom, hogy Titti újra aktív a guruban. Az egyik elemzését nyúlom is:
Szingapúr ffi tenisz:
12:30
Popyrin győz 1,20


Fogalmam sincs magáról az eseményről, de a guru és Titti meggyőző!

Esti foci...
Bl – talán az lenne a helyes, ha mindkét meccset 2-esbe vennénk: az előzmények alapján a csoportelsők behúzzák. Az Atalanta találkozóján nagyon gondolkodtam a félidei gólban (1,26) de nem üti meg a guru küszöböt. Nyilván párhuzamosan nézem mindkét meccset – mindegyiktől elvárásom az over, de ez nem jelent semmit...szeretnék egy könnyű üzletet kötni a második félidőben.

A nap további eseményei nem húznak be: Magyar kupa; Barca pótol; holland elmaradt meccsek...

Összeségében lehet, hogy ez a nap kuka lesz, lsd hétfő...Kicsit aggódva nézegetem a naptárt, mert kellene még három jó esemény a guruba, hogy érvényes legyen a hónapom, de egyenlőre nem találok semmit...

Üdv, béke:
sound

M.City 0:1-nél 1,5 over 1,29

Sziasztok!

Jelenleg az van, hogy meglehetősen nagy válságban érzem magam a fogadások területén. Nem úgy ölt testet a dolog, hogy folyamat bukok, hanem egyszerűen alig találok normális fogadási lehetőséget, támadható eseményt. Jellemző, hogy itt van már a csütörtök és csak 3 üzletet kötöttem a héten: kettő jött, minimál bukóban vagyok (fél tétegységnyi), de ami gázabb, hogy a háromból egy ráadásul átvett tipp volt.

Na mindegy, próbálok ezen túllépni. Tegnap Titti gurujából levett tenisz jött, míg a Gladbach meccsén törvényszerű volt 0:1 után az újabb gól, ami a második félidő elejétől benne volt a levegőben.

Ma van ez az Európa Liga, ami miatt nem vagyok képes extra munkára...(lehet ez a baj), nincs és nem is kell a Digi, így marad a Milan meccse.

Nyilván a Zvezdának fontosabb a milánói összecsapás, de...Azért látni kell, hogy az Inter most a scudettoért folytatott versenyben (0:3) előnyre tett szert (lehet, hogy az EL-ben tud trófeát szerezni a Milan?), és Belgádban is két gólt kapott a rossoneri. Szerintem egy hét alatt nem tud akkorát változni a csapatok teljesítménye, hogy ne legyen most is overes a meccs. A 2:2 miatt a vendégeknek sürgősebb, így szerintem ma is lehet egy több gólos csörte. Nézem , írom.

Üdv,
sound 

2,5 over 1:1-nèl Milánóban 1,37

Sziasztok!

Tegnap megszívatott a Milan, csak egy lesgólra futotta emberelőnyben, így bukó lett az over.

Írom a mait:
18:00
Varazdin-Osijek


Alapban azt gondolom, hogy ez a meccs 2-es! Második 45 percre érek haza csak...

20:00
Dió-Kavics


Szerintem visszaadja a kupatovábbjutásért a 3 pontot a Mezőkövesd, azaz megnyeri a DVTK. Egy félidőt nézek ebből is biztosan..

21:00
Levante-Bilbaó
lsd guru, szokásos: 1,5 over


Üdv, jókat:
sound

Varazsdon 2:1 3,5 over 1,30

Sziasztok!

Tegnap tök jó nap volt.
Amikor hazaértem vezetett a Varazdin 2:0-ra. Gondoltam, hogy Bjelica nem hagyja annyiban, odaültem néztem, és 2:1 után tudtam, hogy lesz még gól, mert nagyon ment az Osijek. Könnyű over, a vége 2:3 – szeretem az ilyet.
A Diósgyőr meccse annyira szinten aluli volt nekem, hogy nem bírtam nézni....
Tepert a Bilbao, ment az elejétől fogva a győzelemért. Egy nyílt meccsen két 11-es hozta le a 1,5 overt, pedig volt helyzet bőven. Ez a gurun túl megvolt a william hillnél is...

Írom a mait:

A délután 15:30-as idősáv elég erős programot dob Németországban. Tulajdonképp mindegyik összecsapást overesnek, könnyen fogadhatónak érzem.

Dortmund-Bielefeld

Bl-győzelme után van/lesz önbizalma a BVB-nek és most, ha elkapja a fonalat egy erős tavasszal odaérhet a top4-be. Igen ám de az újonc Bielefeld meg benn szeretne maradni, s láthattuk, mit tudott csinálni a Bayern ellen is. Itt sok gólt, könnyű overezést remélek.

17:00
Puskás-Honvéd
x2 – lsd Guru

A hónap 9. guruja tőlem, jelenleg 6/2-el állok. Boldogság lenne, ha jönne, holnapra van még egy iromány a tarsolyomban, de ha most pontot szerez a Honvéd plusszos lesz a hónapom, pozitív roi-al, s nálam ez a cél – meg a jó tippek!

Az esti idősáv is telített eseményekkel, ma Hollandia felé húzok:
21:00
Heracles-Twente


Igazán idegenben teljesít jól a Twente: 6 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség, s nekik ez most egy nyerhető meccs! Az x2 – 1,50! Tetszik! Nézem írom.

Üdv, béke:
sound