Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


1,36 1,5 over Torinóban.
1:0 a Juvènak, beàllt Pándev.

Sziasztok!

Ma Mikulás nap van! Hat jelenésünk van, s a koraesti 3 előadásos etap előtt egy gyors bejegyzés az első 3 már lement. Tegnap éjjel a Juve 1,5 over jött, adta magát, gyakorlatilag a rossz decemberi kezdés után nullán vagyok. Tegnap volt egy hármasom is a 6-os lottón két szelót adtam fel ez is yeah!

Ma kb este fél 10 lesz, mire hazaérek...
Így csak egy meccs van:
A Bilbao – ami sztem első ránézésre x2 – többit meglátom. A vendégek előre játéka impozánsan szép, de a 13 gól hurkagyurka – inkább szöglet, mint gól over lesz!

üdv,
sound


Sziasztok

A tegnapról nincs mit írnom, olyan későn értem haza, hogy le sem ültem a meccsekhez....
Ma:

Kétség kívüli, hogy két meccset, a Milan-Pool-t és a Porto-Atleti találkozókat kell szimultán nézni/figyelni. A mérkőzések sajátossága lesz, hogy az angolokon kívül, minden változás, minden csapatot érint, ami jelentősen befolyásolja a klubok szezonját: Bl-továbbjutás, csak EL?, vagy semmi...

Mindenki győzelmi kényszerben lép pályára, s koránt sem biztos, hogy a Liverpool leadja az olaszoknak a pontokat.
Könnyű hasznot nem a háromesélyes kimenettől, hanem a gól és szöglet overektől várom! Előre nem is érdemes semmin sem gondolkodni. Úgy indulunk, hogyha mindkét meccs 0:0 (most annyi...), akkor a Porto a 2.! Tehát tepernie kell a spanyoloknak, meg az olaszoknak -....és ez a kiindulási pont, a többi, mind menet közben változik majd, s azt kell jól lereagálni a haszon reményében.

üdv,
sound

Viszontagságos 3,5 over Milànóban
1,72

Sziasztok!

Lecsó volt a tegnapi overezés a Milan meccsén.
Viszontagságos volt az üzlet: winmasters, betclick, unibet folyamat jegelte a piacot, a tippmixprón meg volt 1,51-en aztán nem engedte a fogadást (épp az új személyimet dolgozzák fel...- lejárt novemberben a régi, új okmányt kellett feltöltenem).

Végül a bet365-ön lett meg. A baj az, hogy most is kötném. A Milan ment az életéért és a negyedik dugó Kessie és a Chamberlain lábában maradt....

Ma
Atalanta – Villareal

Alap lenne a 2,5 over. A tét baromi nagy, csakúgy, mint tegnap. Portóban és Milánóban is egy háború volt s nem focimeccs. Itt is erre számítok!

Két kérdés azért piszkálja az agyalapom:
- Vajon lesz-e a Bayern annyira gerinces, mint tegnap a Pool?
- A Salzburg elég nagy eséllyel megy a továbbjutásért. Hogyhogy nem kapott képernyőt a meccsük a Sevilla ellen. Ezt nézném tv-n...s nem a MU-t!

üdv, sound

Salzburgban 1:0 1,5 over 1,40

Idézetet írta: Sound Dátum december 08, 2021, 11:23:41
Sziasztok!

Lecsó volt a tegnapi overezés a Milan meccsén.
Viszontagságos volt az üzlet: winmasters, betclick, unibet folyamat jegelte a piacot, a tippmixprón meg volt 1,51-en aztán nem engedte a fogadást (épp az új személyimet dolgozzák fel...- lejárt novemberben a régi, új okmányt kellett feltöltenem).

Végül a bet365-ön lett meg. A baj az, hogy most is kötném. A Milan ment az életéért és a negyedik dugó Kessie és a Chamberlain lábában maradt....

Ma
Atalanta – Villareal

Alap lenne a 2,5 over. A tét baromi nagy, csakúgy, mint tegnap. Portóban és Milánóban is egy háború volt s nem focimeccs. Itt is erre számítok!

Két kérdés azért piszkálja az agyalapom:
- Vajon lesz-e a Bayern annyira gerinces, mint tegnap a Pool?
- A Salzburg elég nagy eséllyel megy a továbbjutásért. Hogyhogy nem kapott képernyőt a meccsük a Sevilla ellen. Ezt nézném tv-n...s nem a MU-t!

üdv, sound

Szia,
megkaptad a választ, a Bayern gerinces ill. az időjárás elintézte Neked a Salzburg közvetítését! :ok:
Reméljük ennyi pozitív hatás után jön a 1,5 gól is! :great:

Sziasztok

tegnap a salzburgi overrel buktam
tyű de nehezen indult fogadói szempontból ez a december...
A baj itt is az, hogy 1:0-nál több, mint fél órával a vége előtt 1,40-en kötném most is...-beszívatott a kiállítás is. Azért az nagyon ritka, hogy egymás után két ennyire könnyű, kézenfekvő kimenetel bebukik egymás után.

Írom a mait:
Már tegnap is nagy zavar volt. Beltéri kőművesmunkák folynak a házban, s este 17:00-tól 21:00-ig nyomtam a culágert. Ma is ez a műsor! Így van egy sor bizonytalanság.

Az Atalanta meccsét sajnos esélyem sincs nézni, alapban 18:30-ig dolgozom, így majd beesek a szétvert konyha/ebédlő/beépített terasz látványára –s onnantól indul a buli!
Ezért csak 21:00-s meccsek!
Fradi nyilvánvalóan ki fog kapni. Ez 1,8-ért nagyon jó üzlet, szerintem kettő gólt minimum kapunk.
Utána viszont bajban vagyok, mert fogalmam sincs, melyik adón mit tudok majd nézni, mert a tv-s műsorújság (netes infókkal, mindig tutit ad....s reggel 6:30-óta nem voltam otthon...).
elvileg:
orf1 – genk-rapid
rtl-német, szintén a Fradit adja, ha ad valamit.
rtl + - Tottenham meccset írja, de az meg elmarad.

Szóval, élőben vagy a Fradi meccsén könnyű over, vagy a genki találkozón ugyanez.

üdv,
sound

A Fradi meccsen döntésre akarják vinni a felek
0,5 over 1,39

Sziasztok

Tegnap félholtan odaértem a Fradi meccs második félidejére, úgy az 50. perc körültől néztem. Azt láttam, hogy hajtanak, mint az állat a csapatok. Paulinho játéka nagyon bejött a német oldalról, míg a mieink mentek, mint a mérgezett egerek. Fogtam a 0,5 overt a Leverkusen lesgólja után, eredmény ismert.

ma
Jó sok dolgom van/lesz, viszont jó események is akadnak bőséggel.
guruziccereket hagyok ki – nincs időm megírni..

18:00
Istra-Dragovoljac

Vak a világtalan ellen, elvileg hazainak kellene lennie!

20:00
Willem II-Cambuur

Tíz fordulón keresztül veretlen volt a Willem...aztán öt zakó zsinórban, s most Kiss Tamás csapatával egy overes meccset tolhatnak!

20:45
Genovai rangadó és egyben alsóházi derbi!
Tradíció, hogy mindkét csapat szerez gólt!

21:00
Mallorca – Celta

Meglepő volt, hogy legyőzték az Atleticót idegenben a szigetlakók. Szerintem nagy esély van itt a 1,5 overre, mert a Celtában is mindig van gól! A 1,5 over 1,44 felett erősen!

üdv,
sound


Tillburgban  0:1-nèl
1,5 over 1,34

 Sziasztok

A tegnapról túl sokat nem akarok ragozni:
biztos holland üzlet jó 30 % feletti haszonnal 0:1-nél, gyorsan jött a 11-es és 0:2.
Aztán elengedtem a Willem II meccsét (2:0-nál elengedem..), a vége 1:3 a másik két gól a 90. perc után esett.
Istrához nem értem oda, sima volt az 1-es 3:0; a Genoa 0:2-nél került elengedésre (hamar jött a 2. gól esélyem sem volt üzletre); a Mallorca meccse büntetett (0:0).

Ma:
Viszonylag sok időm lesz fogadással foglalkozni, pár gurut ma sem írtam meg nem értem oda...

17:05
Rijeka – Gorica

Szerintem jó meccs lesz. On-line melóm van, 1-2 órás nézem fél szemmel, legutóbb egymás ellen toltak egy 7 gólos derbit! – OVER szagú!!! Rijeka legutóbbi 0:0-jából ne induljunk ki, mert az eszékiek védekezése a legjobb a HNL1-ben!

18:00
Venezia – Juventus

Hozza a kötelezőket a Juve és zárkózik! Ebben jó volt korábban is Allegri! A 2-es 1,36, lesz ez a 30. perc körül 1,50 is, ha a 0:0 kitart!

18:00
Lausanne – Zürich

Szimultán nézem a Juve meccsével. Meg akartam írni x2-be 1,44 most is. Nem is értem miért. A listavezető egy olyan tavalyi újonc csapattal mérkőzik, akinek a 2. éve fut (ami a fociban tipizálhatóan rossz! – lsd számtalan példa...most MTK.).

20:30
St Gallen – Lugano

Baseli győzelme óta (0:1 – váratlan, és indokolatlan eredmény volt), 3-szor kapott ki zsinórban a St Gallen! A vendégek jó szezont futnak majdnem kétszer annyi pontot gyűjtöttek, mint aktuális ellenfelük és reális esélyük van az x2-re 1,50!

21:00
Bilbao – Sevilla

Impotens hazai csapat 16 forduló 13 gól – veszélyes támadókkal soraiban. Pofára eső Sevilla – ugyan 2. a LaLigában, azonban hétközi salzburgi zakójával kiesett a BL-ből az EL-be....A 1,5 over 1,5 felett! – a hülyének is megérné, ha az egyébként két tökös támadókkal felálló csapata megrázná magát.

ezeket nézem és írom!
üdv:
sound


èg a Milan
1,5 over 1,39

Sziasztok

Bosszantó volt a tegnapi sztori....
Beterveztem a fogadásokat, meccsnézést koraestétől, közben tudtam, hogy van egy on-line munkám, ami kb 1 órás (így terveztem). Aztán jött még egy feladat, meg mégegy...basszus ilyen munkahelyi adminisztratív marhaság, így fél 9-re végeztem....
A betervezett meccseket sem láttam, csak a telómon püttyögtek a gólok.
A Gorica meccs első félidejét még néztem és a listavezető szenvedett, jobbak voltak a vendégek és a félidő végén emberelőnybe kerültek. Előtte érdemes lett volna menni az x2-re...a 2. félidőt már nem tudtam nézni. A vége 1:2

Láttam, hogy a 31. percben vezet a Juve – a fejemet vertem, amiért nem néztem, és lemaradtam a vendégről...a vége 1:1, itt megúsztam.
A svájci meccseken, viszont vérzett a szívem az x2-ért. A Zürich sima volt, a St Gallen utolsó fél órájára odaértem 0:1-nél. Itt remegetem a1,5 overen, tegyem vagy ne...1:1, s itt aztán elengedtem (1:1, 2:0 – ezeknél az állásoknál nem fogadok – ez egy elv nálam.).
Vezetett a Sevilla, s a Bilbao tényleg el van átkozva annyira sok helyzetet alakítanak ki és hagynak ki...s ott vannak a kapufák is – nem mertem overezni, jól is tettem mert maradt a 0:1.

Átnyergeltem a Milanra, amit nem terveztem nézni. Előtte délután elemezgettem, de arra jutottam, hogy a BL-kudarc és a sok hiányzó megpecsételi majd az udinei meccset. 1:0-nál viszont úgy éreztem, hogy megy a Milán erőlködik és a hazai kontrákban is van gól! Az 59. percben kötöttem 1,39-en a 1,5 overt...Ibra mentette meg. Kicsit a hétközi Pool elleni (1:2) elbukott sima overem adta vissza most a sors!

Tanulság: tervezzük a fogadásokat! Az élet mindent pillanatok alatt írhat át. Fájnak a meg nem írt guruk, legalább 3-at szalasztottam a héten, s ez a hónap végén hiányozni fog. Mégis azt mondom, ha beszorít az élet épp és nincs idő, akkor is jobb megoldás nem kötni fogadást, mint kapkodni...el kell tudni engedni.

írom a mai napom, az sem lesz sima....
üdv,
sound

Akkor a mai!
behatárolnak a civil lehetőségeim a napirend feszes: gyakorlás, pakolás, keresztanyukázós program a gyerekekkel délelőtt. Délben próba, pakolás, utazás-koncert, visszaérek kb 17:00-ra a próbateremhez viszont holnap is előadás, és a jövő héten is koncertek...próbálok 20:00-ig!
Azaz nagyon boldog leszek, ha 21:00-ra hazaérek – és itt be is áraztam a fogadói lehetőségeimet.

Inter
győzni kell, mert a Milan botlott és élre lehet állni 3 ponttal. A hazai Cagliari elleni siker 1,2 alatt van. Nem érdemes, és nem is lesz az szerintem annyira sima, főleg az elején. Szenvedős első félóra után szerintem félidőben 1:0. A vége lehet közte 4 is, ha összeesnek a szárdok.

Real
Már szeptemberben írtam, hogy Ancelotti együttese nálam a bajnok. Stabil és kiegyensúlyozott a csapat. A piac is tolódik, tegnap még 2,05 volt a hazai, ma már az 1,9 felé tendál. Az Atleti nagyot mentve tovább szenvedte magát a BL-ben, a Real, meg Benzema sérülésével kulcsembert veszített a múlt hétvégén – ki tudja milyen állapotban van. Nálam simán 1x ez a csörte a francia nélkül is, viszont 1,25-ön nem éri meg.

Mindkét meccsen overre utazom!
üdv, sound