Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Itt a meccs előtt is X2-t éreztem a Barca meccsre. Valami azt súgta nem nyer a Sevilla azok után hogy az Atletico - t a végén legyőzte elég mákos módon. Persze ezt nem rakom meg.😒
A tegnapi meccsen azt hiszem nem csak én hanem a teljes Levante is lefagyott, mint őzike a reflektorfényben. 😄Nem tudom mi lehet ami átbillenti őket de talán az új esztendő! 😄👍 Ez a december nekem is tragikus lesz... Talán még holnap utolsó eselyként az Atletico és a Milán meccsét bepróbalom, hátha visszaad nekik is a sors valamit karácsonyra! 😄👍Üdv, Experte

Sziasztok
Tegnap a Vitesse meccsen vagy 6-7 ziccer kimaradt a meccs utsó fél órájában.
A Barca meccs ült -  mind az élő, mind a guru.
Atalanta egy rakat fos volt sajnos.

Mára terveztem gurut, viszont csak a családi készülődés ment egész nap, most ültem le...
18:30
Inter hasít, győzni fog szerintem, viszont a Toro nem lesz könnyű dió, A hazai 1,20 az első félóra után 1,35 fölé mehet, s akkor már kelleni fog.

21:00
Az Ajax szerintem kitömi a Sittardot! A 2,5 over nincs 1,20 felett! Figyelni kell a piacot, és kell csinálni egy könnyű overt!

21:30
A Real a leg kiegyensúlyozottabb csapat Spanyolországban! A Bilbao ellen nem rég egy szoros 1:0-ra végzett otthon. Most idegenben ugyanez! Mindkét csapat elfogyóban, az összecsapás előtt azt mondom, hogy nem kap ki a Madrid – 1,37. Közben meglátom, írom.

sound

Erős 20 perc ! hosszabbítás van vissza az Inter meccséből.
1:0 Toro erőlködik 8 szögletnél 9,5 over 1,34..

na közben, már 9 szöginél vagyunk....
hopp és 10. Ez gyors volt, vagy 4 perc se kellett a zsé már a számlán!

Sziasztok

Tegnap jó ritmusban tudtam beszállni az Inter szöglet overbe.
Az Ajax meccsénél nyúl voltam behúzni a 4,5 overt....a 3,5 2:0-nál 1,30 alatt volt, nem kellett. A vége 5:0. – Azért itt talán érezhető, hogy egy két szögletes 20-25 perces szöglet over 1,35 körül, mennyivel biztosabb, mint egy 3 gólos gólover 60 percre. (Ki tudja mikor áll le a meccs...).
A Real találkozóján 10 perc alatt kialakult a végeredmény. Jó meccs volt, nem overeztem, jól tettem, szabályosan vissza kellett fognom magam. Hagyta is ki a ziccereket folyamatosan a Madrid.

Ma:
Írtam egy gurut a PSV overre
Bajban vagyok a guruval – korábban írtam, hogy időhiányban nem írtam meg 3-4 kimenetelt. Kvázi meglennék 2021-re...így viszont elfogytak az események. Az angol piacon rossz vagyok és még kellene három jó esemény a jó decemberi záráshoz. Ez az over tipp elvileg törvényszerű, még sincs annyi biztonságom/meggyőződésem benne, mint a tegnapi Real pontszerzésben....- na ez a lúzerság, így megy el az életünk ideje és a lehetőségeink is...
Ráadásul 18:00-tól van egy előadásom is. Talán a meccs utolsó 20 percére hazaérek!

21:00
Sparta-Waalwijk

Kiesési rangadó hollandiából...Szerintem x2. Leülök nézni, viszont ha csapnivalóan rossz lesz elengedem...

üdv, sound
és mindenkinek Boldog Karácsonyt, szerintem 27-ig nem leszek, talán, még ma este igen!

Kifáradt a Sparta. 1:1-nèl fèl órával a vège előtt x2 1,57

sziasztok
csak matekozom egy nba meccset! règ csinàltam pedig profitot hozott.
Reggel 216,5 ré szàmoltam az overt a Celtic/Bucks ra. A bukik 221-re lőttek be. Fèlidőben van 109, a matek 218 lenne.
212,5 overt fogtam 1,29-en!

Sziasztok

Elértem az éves célomat, most már fixen a guruban. 3 egység felett van az éves mérlegem, s kell még két jó üzlet, egységnyi téttel. A haviban egynek jönnie is kell a kettőből és akkor az is plusszos. Nekem nem az a lényeg, hogy havi/éves szinten nyerjek – szerintem erre rájött már mindenki, hanem a kiegyensúlyozott ROI.
Most 1,4 % ami nem egy nagy szám, az éves rangsorban viszont a 4. legjobb a játékban 2021-ben jelenleg. Tavaly jobb volt, reméltem, hogy 3 % felett tudok zárni, de szerintem nem lesz meg idén.
 PL a futó hónap 10,6 %-on áll.

Tegnap totál részeg voltam, mikor láttam, hogy már 1:1 a Chelsea meccse – nem nagy ügy, mégis nekem hurrá.
Ma szerintem nem fogok fogadni, szemezgetek a keddi játéknappal erősen.
Jellemző egyébként, hogy decemberben nagyon nyögvenyelős az átvett tippek mutatója is. Mondhatni minimális profittal, vagy bukóval állnak az exelek pár nappal a havi zárás előtt.

üdv, sound

Sziasztok

Igazi vergődés ez a december fogadói szempontból..
Mennyire nehéz ez az angliai piac? Hát évek óta mutatják a számok itt az oldalon, nem véletlenül van nálam a 3. számú piac kategóriájában az angol foci. Tegnap három gurut is megölt a Liverpool égése, és hogy mennyire lefagy az ember menet közben, ha nem az történik, amire számít...

1:0 után a fordításért szorítottam, s közben nem vettem észre, hogy a szöglet piac mennyire könnyű hasznot ígér....összesen volt az 59. percig 5 sarokrúgás. Aztán még 8, abból 7 a 80. perc után....Egy könnyű 7,5 overrel nyugodtan lehetett volna kaszálni, csak hát lefagy az ember, s nem látja...magam úgy a 85. percben eszméltem: ,,ha nagyon akarja a gólt az egyik csapat és szenved, akkor csupán szögletekig jut..." – aranyat érő szabály!!!....ha az ember észreveszi.

Ma is csak egy angol meccs mozdít meg:
Chelsea győzelme az alap 1,40 – gurut, esemény előtti fogadást nem kötök!!! – egyszerűene szeszélyes terep Anglia.
Jellemző, hogy 4 napja nem kötöttem üzletet...

üdv,
sound

1,5over 1,37
Chelsea vezet, a meccs pörög

Sziasztok

Tegnap nagy mákom volt a Chelsea overral, a másik angol esti meccsen gigacumi volt az under. A londoniak is megégtek, a sima hazai elment a francba.
Nagyon ingoványos az angol foci, ezért is guruztam 31-re inkább a Valenciát.

Az van, hogy elvállaltam egy szilveszteri zenélést...ilyenre utoljára 2015-ben voltam ,,rászorulva". Azóta 2016, 2017, 2018, 2019 is bőséges munkát és pénzt hozott decemberben. Kimaradt a Covid miatt 2020, s 2021-ben is a korábbi 50-60 fellépés helyett volt vagy 20 decemberben..., kell a zsé, mert építkezünk folyamat, így hát bevállaltam.

Mivel hat éve nem csináltam ilyen bulit, próbálnom kell, a mai nap így KO, holnap pakolás utazás, pakolás, buli, pakolás, utazás, pakolás, utazás....így elsején vagy hajnalra érek haza, s nálunk a családban hagyomány, hogy január 01 kirándulunk. Ha szép lesz az idő irány a Balaton, meglátom mennyire leszek rongy...

Így hát jó esetben 2022. 01.02-án leszek itt aktív.
Mindenkinek jó partykat és szép '22-őt kívánok!

üdv,
sound

Sziasztok!

Helló 2022!
Mielőtt nekifognék a fogadásnak az új évben, értékelem gyorsan a 2021-es évet.
Azt kell mondjam, hogy visszaléptem 2020-hoz képest. Akkor néhány százalékos pozitív ROI-t fel tudtam mutatni, a tavalyi évben az 1 %-ot sem értem el. Az év így is pozitív, azonban a minimális nyereségek miatt inkább stagnálónak mondanám. Az, hogy mégis vannak rendszeres kifizetéseim vélhetőleg a bónuszforgatások és az itteni nyeremények következménye, így nem érem el áttörést tavaly.
Gondolkodom, hogy hogyan lehetne növelni a profitot, ahogy nézem a találati arányom gyengébb volt, mint 2020-ban, illetve az átvett tippek is hoztak némi profitot: lsd anno a ,,csoda exelek".

Egy-két szép és kevésbé szép adat_
Szeptemberben 47,8 %-os volt a ROI!
A hónapok többségében (hét hónap a szeptemberen kívül) 0-5 % közötti ROI-t csináltam.
Veszteséges volt az április, a június nagyon, az augusztus és az október.

Jellemző, hogy az a hónap ahol a legkevesebbet fogadtam a szeptember volt (13)!
Az év utolsó négy hónapjában piacokra (ligákra és kimenetelekre) bontottam a statomat és a legerősebb profitot Spanyolország adja nekem! Egyszer volt 0-s, azonban a másik 3 hónapban stabilan 15 % felett vannak a mutatói a La Ligának nálam!

Fontos nekem a Guru – a 3. évben lett sorozatban pozitív a mérlegem a kielemzett tippek alapján. Idén a 1,1 %-on zárt ami pl Szigo 13 %-os teljesítményéhez képest nudli.

Tanulság: Menni kell tovább ezen az úton. Kevesebb tippel, és jobban figyelni azokra a piacokra, amiben jók a mutatóim.

Boldog '22-őt mindenkinek, s ma spanyol nap van!!!

üdv,
sound

Sziasztok!

A mait írom, igazi spanyol meccs dömping minden idősávban. Nem ígérem, hogy végig rajt leszek a napon, mert holnap indul az ,,iskolásdi" és szanaszét van a ház, millió feladat egy nap alatt: 3 gyerek irányba rakása, meg a csajommal ketten mi is tanítunk tehát olyan káoszos az egész...

14:00
Szűk Reál győzelmet várok. Bár lehet, hogy a Covid még az utolsó pillanatban is keresztbevágja Ancelotti kezdőjét, jönnek sorban a pozitív esetek. A Getafe ellen általában nagyon underesek a meccsek. Nyögve szerintem 0:1.

16:15
Atleti – Rayo

1,40-ért adják a hazait. Szerintem ez megég! Ha nincs Koke akkor szopó ez az Atletico és Griezman, J. Félix, Herreira, Savic, Llorente sincs. A kis madridi csapatnál is sok a hiányzó, nagy lutri ez a meccs, bátraknál sztem x2!

18:30
Tovább hasít szerintem hazai pályán a Betis (1,80), a 1,5 over meg kötelező 1,24-en. A Celta a verhető kategória abszolút!

21:00
Úgy terveztem, hogy a Barca meccsére közös meccsnézésre hívok embereket ide a naplómba...
Azonban a vendégeknél 16, a hazaiaknál 12 játékos szerepel a sérültlistán. Komolytalan, kiszámíthatatlan, edzőmeccs jellegű összecsapás ez így.

üdv,
sound

Sziasztok

Van némi szaksajtóm a  tegnapi napra, gyakorlatilag ,,csak" néztem a meccseket. Általánosságban vannak fajsúlyos meglátásaim.
1. A Covid helyzet nov-dec hónapokban eszkalálódott, és most januárban például a teljes spanyol kosárlabda teljes fordulót hagyott ki – a focimeccsek nézőkkel mennek, viszont ember legyen a talpán, aki képben van.
2. Alapban mindig ingoványos a január, amelyet évek óta bizonyítanak a számok – nagy lukra vetődések vannak, amit elsősorban az átigazolási szezonnak tudtam eddig be. Vannak, akik eladják legjobbjaikat, vannak akiknél ugyan üres a kassza, mégis vásárolnak...pl.:kurva Barca, én simán kibasznám őket a 7. osztályba.
3. Alapban van egy olyan érzésem, hogy az irodák év elején (jan-febr) stabil profitot akarnak, ne már mínusszal kezdődjék a gazdasági esztendő.

Mindezeknek köszönhetően a fogadók: SZOPNAK – rendesen!
Látom pár évre visszamenőleg a számokat, általában március-május jobb a pénzszerzésre, mint a január-február, azonban a Covid rátesz erre egy lapáttal!

Ma megint nézek meccseket, azonban a fogadást csak akkor kötök majd, ha úgy érzem, hogy biztos az üzlet. Értelemszerűen a guruval is kivárok – talán a Vízkeresztkor induló olasz piac könnyebb lesz!

Tegnap a Realba nem láttam bele 1:0-nál a gólt; A Tico rossz ritmusba rúgta a második gólt (overezhetetlen volt); A Betis égése meglepett – úgy voltam az első 20 perc után, hogy tolom a fix hazait, mégis volt erőm kivárni: 11-es, kontragól és vége volt...

Ma:
Levantét sztem megint tömik. 1,5 over alap. A kezdéshez nem biztos, hogy odaérek.

A bilbaóiak meccsére szívesebben megyek, mint a Sevillára. Az Osasuna stabil középcsapat, az Atletic meg ezer sebből vérzik, a fél csapat beteg – alapban 1x nálam meccs előtt.

üdv:
sound

Nagyon pörög az Osasuna meccse, 5 szögletnél 1:2
9,5 over 1,41, van rà 55 perc+hosszabbìtások

Sziasztok

Tegnap felraktam a táblára az új esztendő első üzletét...
El is buktam, egy könnyűnek kínálkozó szögletovert. Az első 35 perc után 1:2-nél Osasuna meccsén volt 5 szöglet, kellett volna még öt, négy lett meg. Elsősorban a pálya közepén erőlködő hazaiakat okolom az elmaradt haszonért. A 31-57. perc volt egy szöglet nélküli szakasz, illetve, az utolsó 10 percben is csak 1. Nem tett jót a 3. bilbaói gól az üzletnek – viszont legalább béna voltam, mert a 60. percben nem toltam egy 3,5 overt. Bár a hazaiakban nem volt benn a gól...jellemző, hogy az Osasuna egyetlen kaput találó lövése a 2. félidőben a 85. perc után esett.

na mindegy, bukta, ma viszont
NO BET – nincs olyan piac, ami érdekelne.

üdv:
sound