Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


1,4 1,5 over Monza meccsén  0:1-nél

Sziasztok

Tegnap nagyon jó napot zártam. Így most 19/17-es a mérlegem májusban a roi pedig 33,5%-on áll.
A Tottenham hozta!
A Milan úgy nyert, hogy a Sassuolo gyakorlatilag kiszolgálta őket – 3 db ugyanolyan gól. Felelőtlen labdaleadás, alapvonali visszapassz, szemből érkező befejező ember.
A Cadíz a 60. perc után már minden-mindegy alapon cserélt, ekkor az Alaves is tudott pár kontrát vezetni.
A bresciaiak vezettek Monzában. Kellett nekik még egy a továbbjutáshoz. Az első meccsen is nagyon elfáradtak a 2. félidőre, most is csak a szívük vitte őket előre. Jöttek is a gólok a hazaiak fordítottak 2:1.

ma
19:00
Tirol – LASK

A győztest várja a Rapid a ,,döntőben". Tét a Konferencia Liga indulás. Nagyon megszórták egymást a felek a bajnokságban, volt 4:0, meg 6:0 is...de ez egy ,,kupameccs", ráadásul a kiírás értelmében egy találkozó dönt! Volt ilyen kupameccsük idén már, akkor a linziek 2:1-re győztek, de akkor ők voltak a pályaválasztók. magyarul olyan egyenes kieséses párharc – belenézek, hátha fogok valamit.

20:30
HSV-Hertha

Szerintem most úgy adódnak az energiák, hogy kiesnek a berliniek. Magath hamburgi kötődése; sok vendég sérült; hazai fanatikusok most már elhiszik a feljutást; az első meccs eredménye is a HSV-nek kedvez! Esemény előtt azt mondom 1x – persze élőben utazok ahogy szoktam.

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap nem alakultak szerencsésen  a dolgok.
Tirol meccs 2:0 után elengedős. HSV 0:2 után detto. A Hertha bennmaradásáról:
Szerintem nem a berliniek harcolták ki, inkább a hamburgiak nem nőttek fel a lehetőséghez. Két pontrúgás blama gól, előre játékban meg értékelhetetlen hazai csapat.

ma:
üres a ,,lövőlap", nincs egyetlen célpont sem! No BET!

üdv, sound

Sziasztok

Ma egyetlen célpontom van az EKL. Egyetértek a főoldali cikkel!
Szerintem Abraham-ra fellövik a lasztit, csinál egy 11-est, vagy előkészít, vagy brusztol egy gólt és onnan levédekezi a Roma.
A hollandok oldalán csak a fiatalos/rutintalan lendület van, de nem hiszem, hogy át tudnának gázolni úgy a Farkasokon, mint pl a Fiorentina.
Persze felesleges a kockázatot kizárom, vállaljon, akinek hét anyja volt....pre-tippet nem fogok kötni. Viszont élőben rajta leszek a meccsen, s a forgatókönyvhöz próbálok kapcsolódni, ha lesz esély, akkor írom...pl vezet a Roma, erőlködik a Feyenoord és jönnek a szögletek. Ilyesmi.

8,5 szöglet over Tiranában. van most 5 db, vezet a Roma, s van 40 perc+hosszabbìtás..
1 45

...hát ez kb 15 perc alatt az ölembe hullott.

Sziasztok

Nos tegnap azért berúgtam, mint az állat...
Mégis minden a terveimnek megfelelően alakult. 1:0 – jöttek a 2. félidőben a szögletek. Nálam ez a ,,profi" fogadás – tényleg az fogalmazódott meg, hogy büszke vagyok, hogy ezt így meg bírtam csinálni. Ittasan (kb 5-6 unikummal, 3 sörrel), tartottam a tervet, s pl.: 5. szöglet 49. perc, mentem a 8,5 overre, 61. percben már jött a 6, s a 66-ban meg is voltam.
Havi jelenlegi statom: 20/18, közel 7 egységnyi tét profit!

Ma
,,Kupacsaták" sorozata, s több esetben első meccs van. Szerintem első meccseken nem érdemes fogadni! Viszont a visszavágók értelmezéséhez, jó terv készítéséhez bele kellene nézni!

17:00
Tirol-Rapid
Első meccs, tét az EKL selejtező. Alapban a bécsieknek áll a párharc szerintem.
Belenézek!

19:00
Rijeka-Hajduk
Horvát kupadöntő Splitből!!! Azaz ez így igencsak 2-es! Ez az egyedüli meccs, ahol el tudom képzelni, hogy fogadok ma. Lehet gól over, ha valamelyik korán vezet, vagy bevállalós Hajduk egy eséllyel, ha annyival jobbak.

20:00
Vitesse-AZ
Döntő play-off meccs, első találkozója a tét az EKL selejtező. Szerintem itt is a 2. meccs lesz a döntő, ott lehet majd könnyű üzletet csinálni.

20:30
Monza-Pisa

A vendégek vannak előnyben, nekik az összesített x is jó! Tehát otthon kellene a Monzának az előny, azonban kockázatvállalást itt sem várok!

üdv, sound



Sziasztok

Kihagytam a pénteket és a szombatot is, mert nem volt olyan mérkőzés amire potenciális üzleti lehetőségként tekintettem volna.
A BL-döntő kapcsán is inkább a sportélmény faktor volt nagy, mert maga a párharc teljesen 3 esélyes volt. Egyedül egy szögletovert lett volna érdemes betolni 1:0 után. A csúszás miatt, viszont már nem voltam este 11 körül valami éles...sőt kimondottan lassúnak/hullának éreztem magam, így maradt a meccsnézés.

Ma
Szerintem három eseményen is foghatunk profitot.

14:30
AZ-Vitesse

A 2. meccs az EKL-indulásért. Az elsőn nyert a Vitesse 2:1-re. Adja magát a dráma, meg a gólok, persze magas színvonal nem lesz, viszont az adott szinten könnyen olvasható törvényszerűségek annál inkább, pl 1:0, vagy 0:1 esetén...szöglet, gól overek kínálják majd magukat.

16:30
Luzern-Schaffhausen

Utóbbi város az egyik kedvencem! Élhető nagyság, gyönyörű természeti környezet, versenyautóként száguldó Rajna, s a város közepén megépített cölöpstrand – nem tud elvinni a sodrás, mert körbe van cölöpözve a standrész, óriás farönkökkel, a belvárosban. ..és persze Európa legnagyobb vízesése. Maga a focicsapat jó overes, s a Luzern is. Tét az első osztály, az odavágón leesett egy 2:2. Hát itt is hullanak majd a gólok szerintem! Maximális kockázatvállalás, gólok kellenek majd mindkét félnek – az ilyesmi meccs a fogadók álma.

20:30
Pisa-Monza

Alapban látom, hogy imádni fogom. Az első meccsen 2:1-re győzött a Monza, viszont a lebonyolítás szeszélye, hogy egy egygólos hazai győzelem, már Nagy Ádámék élvonalbeli tagságát jelenti. A Monza kellemetlen, pokróc ellenfél, a toszkán ultrák meg állati hangulatot csinálnak majd. Adni fogja sztem a könnyű gólover, legyen az 0,5, vagy 1,5! Eljön az a pont a meccsben (úgy a 60. perc környékén), amikor minden mindegy alapon mennie kell az egyik csapatnak a feljutásért.

üdv, sound



10,5 szöglet over 1,4
6 van
2:1 a Pisa javára, jelenleg ők jutnak fel...kár, hogy sehol nincs lap piac

Sziasztok

tegnap megint a tudatlanságomat szívtam meg...
Pisa-Monza 2:1 a félidőben – korábbi infók szerint, döntetlen esetén a magasabban rangsorolt csapat jut az első osztályba..ebben a Pisa jobb volt, s az első meccset 2:1-re nyerte a Monza.
Kézenfekvő, hogy jön a Monza és rúgja sorban a szögleteket. Nem ez történt! Összesen 2 db szöglet volt a 2. félidőben! Egyenlített a Monza, Nagy Ádámék rárúgták a harmadikat, azaz 3:2 – gondoltam, hogy na a toszkánok jutottak a Serie A-ba!
De nem hosszabbítás következett – és akkor ezek szerint a nemzetközi kupaszabályok szerint játszották a meccset, idegenbeli gól nem játszik alapon.
Már értettem, hogy miért volt jó a 2:1 mindkét félnek, s leesett, hogy miért volt faszság a szögletover. Csak hát nem ez volt az elődöntőkben a lebonyolítási mód...

Ma zárom a májust, több fogadásom nem lesz!
Tippek/üzletek száma: 21
Hiba: 3
Nyereség: 5,82 egységnyi tét
ROI: 27,7%


Összesített éves mutató
Tippek/üzletek száma: 125 – hiba 32
Nyereség: 8,49 egységnyi tét
ROI: 6,7 %

Összességében jó hónapot zártam, visszatértem a januári, februári sikeres szériához. Remélem a jókat júniusban is! Jellemző, hogy a két rossz üzletem a 3-ból a felkészületlenségemből fakadt, s mindkettő az olaszok lelkén száradt!

üdv, sound



Sziasztok

Egyenlőre nem tudom felvenni a fonalat itt június elején. Összecsapnak a fejem felett a hullámok, pl 11-éig egy nap kivételével játszom, s van olyan nap, amikor 3 különböző helyen. Közben van ez a tanév végi őrület is, 3 gyerek, három különböző program, két tanár, akik 4 különböző iskolában tanítanak...na ezt kell összeegyeztetni, tényleg lóg most már a belem, s nem igazán fogom fel ezt a Nemzetek Ligáját sem...talán ma bele tudok nézni pár meccsbe, de necces, mert készülnöm is kell a feladatokra....

Egy örömhír – a nagyobbik fiam, aki 12 éves megy a magyar-angolra! Viszi a suli/sport klub. Hogy milyen fonák a szitu...én pl kurvára mennék, de magát a meccset sem fogom látni, mert 18:30-kor kezdek játszani, előtte 17:00-kor is van egy előadás, így kb 20:00-ra végzek is és be leszek pakolva az autóba az utolsó helyszínen....-addigra vége lesz a meccsnek.

Nos ilyen hajszában, nyilván követem a meccseket, képben leszek az eredmények alakulásával, de nem sok esélyem lesz odaülni és nyugis élő fogadásokat kötni.
valahogy túl leszek ezen az időszakon is.

üdv, sound




Sziasztok!

Ma lesz érkezésem az esti olasz-magyarra!
Nagyon bízom az x2-ben - viszont nagy tanítás, hogy érzelmi inditatásból, sose fogadj!

Ha képes leszek elvonatkoztatni a csapatoktól, és látok valamit, akkor fogadok és írom.
Júniusban még egyetlen fogadást sem kötöttem...

üdv,
sound

7,5 szöglet over 1,45 az angol-magyaron
Van 4, vezetünk, s kellene a 3 pont a briteknek, lesz nyomás a 2. félidőben és sok szöglet.

Sziasztok!

Hosszan szüneteltem két dolog miatt is:
1. A május elég kiszámíthatatlan volt számomra a záruló klubszezonban. Be kellett lássam, hogy a meccsképeim: élő szöglet, gól over, lap over, egy és kétesély nem működik törvényszerűen az utolsó 2-3 fordulóban.
2. A Nemzetek Ligájára sok csapat nem volt elég éles és nem tudtam követni – tanév vége 3 gyereknél, nekem két suli, és vagy 15 fellépés 2-3 héten belül. Itt kötöttem egyetlen üzletemet júniusban (bukó) az angol-magyaron 0:1-nél szöglet over..

Örömteli, hogy két játékban is nyertem pénzt itt, így is: góltotó, és SPFLiga.
A guruban egyszerűen nem volt olyan esemény, amit nyugodt szívvel ajánlottam volna ebben a másfél hónapban.

Viszont indul a klubszezon, a jövő héttől jönnek a nemzetközi kupameccsek, hó végén magyar bajnoki start, ezért reményeim szerint lesz 10 gurus elemzésem, és legalább 10 fogadásom is élőben naplózva itt.
Mivel egyetlen (rossz) fogadásom volt júniusban ezt nem érdemes havi bontásba tenni, így inkább a június/július egy kalap alatt lesz értékelve.

Szerintem július-augusztusban is lesznek leállásami, a különféle nyaralások spontán események kapcsán. Tervezek pl 1 hét Albániát (sose voltam..kurva kíváncsi vagyok), meg egy hét Balatont is még....

ma
kosár vb-selejtezünk, jönnek a portugálok 18:00
Alap, hogy behúzzuk: 1,10
Az overben szerintem 150 felett lesz a meccs, s az unibet pl a 139 overt adja meccs előtt 1,30-on.
Nos nézem, s ha úgy van a matek kötök, írom, kényelmes lenne 1,40 felett egy 143,5 feletti üzlet....

üdv, sound

1,46
50:51
Magyarorsz győz

Sziasztok

Ma este a női polo döntőjét biztosan nézem, szurkolok majd a mieinknek, viszont nem hiszem, hogy fogadnék.
Tegnap sehogy nem tudtam verni a bukikat a magyar-portugálon. Az over határ folyamat 140-142 közt mozgott, a számok rendre undert adtak ki, az oddsok 1,8 körül voltak. Nem tetszett. Aztán a 3. negyedben jött a fordulat, vezettek a portugálok összeestünk. A 2. negyedben a mieink győzelmét 1,03-on akarták eladni a bukik, most ez felszökött 1,5-re, közel 200 %-os emelkedés! Mentem is rá ezerrel – ezért kell élőben nézni a meccseket.- végül többszöri nekifutásra (szorzó módosulások) 1,46-on lett meg.
Eszembe jutott, hogy Keller hogy fakadt ki a hét elején a brutál hosszú szezon miatt. Szerintem sok igazság van benne, ez egy teremsport, általában októbertől-május végéig. Kipurcantunk, de a közönség segítségével behúztuk mégis. Amikor 3 perc volt hátra és mentünk 7-el azt gondoltam ez már innen sima. Hát nem volt az, mert kihagytunk 3 büntetőt. Ha csak kettő bemegy, milyen más lett volna 5,7-el a vége előtt nem 3 pont lett volna közte. A sorsdöntő tripla kimaradt, lett belőle kétpontos – győztünk, jött a fogadás.

Készülök a jövő heti kupameccsekre, de közben állítom, hogy a Franciaországban nagyon elverik majd a mieinket az utolsó férfi vb-selejtezőn...

üdv, sound