Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Tegnap nem fogadtam, megnéztem a női vb-döntőt, derekasan küzdöttünk, USA profibb...
Ma
Két vb-selejtezős kosármeccsre élesítem magam, szerintem mindkettőt nézem, hátha jön egy olyan ajándék, mint múltkor a magyar-portugálon. Alapban mindkét meccsen az underre mennék rá, viszont simán benne van, hogy nem tudom megverni az irodákat. lsd a múltkori eset: nem adtak 1,8 alatti kimenetelt, s folyamat 132-138 közé számoltam, a vége 137 (veszélyesen, mert lehetett volna hosszabbítás) és a határ 140-142 közt mozgott majdnem végig az első félidőben. A másodikban vitték 146-148 közé, viszont szoros is lett a meccs: magyarul a kutyának se köllött így...


szerb-belga

145 overre számolom 148-on fordítják a bukik. Sok múlik a szerbek védekezésén, szerintem győzni fognak presztízsből is a hazaiak. Óvatosnak kell lenni, mert lehet, hogy beszopat a meccs egy 63:57-el..

izrael-észt

Fix hazai ez is. 146-ra saccolom, a bukik 148,5-nél fordulnak meccs előtt.


Odaülök és várom a kínálkozó esélyt.
üdv, sound


@Sound

A kosármeccsnél nem csak a presztízs a tét, hisz viszik tovább az itt megszerzett pontokat. Mivel abból a szerb-féle négyesből a szlovákok elleni eredmény mindenkinek kiesik ( a csoportok 4.-je ellen szerzett pontokat nem viszik tovább), ez a szerb-belga már szinte egy következő körös meccsnek számít, szóval igencsak nagy a tétje.

Sziasztok

Tegnap az izraeli meccsen jó szórták. Volt pillanat, mikor a számok 200 pont körüli összpontszámot vetítettek elő. Persze, gondoltam, hogy nem fogják tartani, a csúcson 188 undert adták 1,80-on. Nagyon hiányolom a könnyebb szorzó és pont ajánlatokat az Unibet live kínálatából – nemzetközi kupameccseken ez alap. Pl egy 193-at 1,4-ért tutti bevállaltam volna. Aztán a 2. félidőben folyamat 172-re számoltam, a vége 173 lett, nem tudtam fogást találni a bukikon.

Szerbiában tököm tudja miért 3:6-nál félbeszakadt a meccs...elmentem kocsmába, bevertem 3 sört....

Ma
Szerb-Belga

Folytatják 19:00-tól...

Francia-Magyar
Írtam egy gurut, nagyarányú vereséget ,,jósolok" hendibe – sajnos reális ez most.

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap folytatódott Nisben a szerb-belga, de streamet nem adott hozzá egyik iroda sem, egylabdás meccsen égett az SPFLiga szereplésem...
A magyar csapat 41 pontos vereséget szenvedett Franciaországban, az over 16,5 kényelmesen jött 1,88-on – erre a gurus visszatérésre büszke vagyok. S eddig a 1,5 hónap leállásomban pont azért nem írtam semmit sem, mert ilyen lehetőséget, még 1,30 körüli szorzón sem láttam. Remélem lesz hasonló 9 esemény még ebben a hónapban.

Ma

Indul a BL szezon, s nekem a mai nappal kezdődik is a fociidény. Eddig olyan piacok voltak csak nyitottak (északi ligák), amikben nem vagyok képben, és nem is akarom tanulni őket, inkább leálltam erre az 5-6 hétre.
Megyek tovább a mérkőzéskép szisztémámmal, ami eddig 2022-ben elég jól működött három hónapban: január, február, május – viszont két hónap március, április szopó volt, így csupán 2,5 % az éves ROI. Májusban ez pl 27% feletti volt.....
Szóval a mai tervek:

20:00
Lech Poznan-Qarabag

Az azerieket semmiképp sem írnám le. Első ránézésre ez x2 nálam, persze nézem a meccset. Lehet fogni talán könnyű szöglet overt is, de benne van, hogy a 2. meccsre hagyják a felek a döntést.

20:30
Shamrock Rover-Hibernians

Ír-máltai csata. Mindig öröm nézni a bl-selejtezős ír meccseket. Majd az egész meccsen világos lesz, és a hangulat mindig pazar. Fix 1-es ez a meccs 1,30-on nem éri meg esemény előtt, viszont ahogy megy az idő, úgy lesz egyre jobb a szorzó. Itt még becsúszhat egy könnyű lapover is – fáradó máltaiak elkésnek majd a 2. félidőben, s egy-egy fault durvának hathat, amit az írek nem fognak tolerálni...szóval érdemes figyelni az indulatok alakulását is.

üdv, sound


X2 a Poznan meccsén 1,50

Sziasztok

Idény eleji formát mutattam a Lech Poznan meccsén. Az első 30 percben lefocizta a lengyel bajnokot az azeri, s tudtam jól, hogy még sok van hátra, mégis behúzott az x2. A szorzója is folyamat esett, miután kötöttem lement 1,45-ig, 1,6 felettről indult. Idény eleji hiba - türelmetlen voltam! A kétesély képe más a fejemben.
Magáról a meccsről a szaksajtóm annyi, hogy mindkét csapat el fog érni csoportkörig, és a lengyelek korántsem biztos, hogy túlélik a visszavágót.
Az ír bajnok győzelme 1,30 volt meccs előtt, a 20. percre ez leesett 1,23-ra 0:0-nál. A félidő 2:0 – no bet.

Ma
kezd a Fradi 16:00

Nos nagyképűnek gondolom a zöld-fehéreket, a párharc előtt. Nem tudom, hogy ez-e a profizmus? Eddig a magyarok szoktak így arcoskodni, most a külföldiek teszik, kivéve Hajnalt. Számomra ez nem valami jó előjel – ne legyen igazam, lássak legalább egy olyan csapatot a pályán legalább, mint tegnap a Lech Poznan volt.

18:00
Bodo meccsére írtam gurut: 2,5 over

20:30
Slovan-Batumi

Ennek fix 1-esnek kellene lennie!

üdv, sound


...mint gyöngytyúk a takonyra
1,52 Slovan győzelem

Sziasztok

Súlyos cumi volt a tegnap...A Slovan emberelőnyben nem tudta legyőzni a grúz bajnokot.
Gyönge volt a Fradi is. Azért láttam a lengyel, szlovák, magyar bajnokot két napon belül, ellenfeleik az azeri, kazah, grúz bajnokok...hát baromi gyenge a régiónk klubfocija, ha ezek a bajnokok....
Nagyon kellene ennek a közép-európai térségnek valami 8-12 csapatos közös bajnokság, hogy valahogy fejlődjön már a klubfoci is, mert full gáz, két szenvedős 0:0, meg egy szenvedős 1:0 - lassan a kaukázusi foci is elénk kerül klubszinten.

ha a Fradi továbbmegy, akkor ez a Slovan simaliba kell legyen a következő körben, de a Batumi is!

A Bodo meccsre nem lett végül live közvetítés, de a gurut legalább hozta.

Ma
Megnézem a DAC-ot, viszont az egyenes kieséses szakasz első meccsei után, inkább úgy döntöttem, hogy nem fogadok, inkább csak a visszavágókra készülgetek...

üdv, sound

13,5 szöglet over a spanyol-finn női meccsén 1,47
11-nél kötöttem 12 van, s még több mint fél óra...

3,5over a spanyol-finn meccsén
1,45

..egy haverom könyörgött nekem vagy 3 éve:
-Ha overezel, menj rá a női focira, főleg a válogatott tornákra.....annyira őszinték, hogy nem tudod elbaszni.
eddig, úgy voltam, hogy a nőkön nem nyerészkedem...aztán most átértékeltem, hiszen az irodákat kell legyőzni.

Most hallottam meg a 3 évvel ezelőtti tanácsot!

Sziasztok

tegnap nem tudtam fogadni, mert össze vissza jártam keltem. Ma délelőtt elgondolkodtam az eddigi női eb meccsein, és kicsit utána mentem egy számszerűsíthető dolognak is, amivel verhetőek lehetnek az irodák.
Alap benyomásom, amit eddig is tudtam erről a sportágról, hogy a szarvashibák gyakoriak, és csak az a kérdés, hogyan használják ezt ki a nők. Második szembeötlő dolog, hogy a felépített tudatosan végigvezetett akció ritka...nagyon. Ha nem tudnak egymással mit kezdeni, akkor ott vannak a sarokrúgások, ahol fizikai fölényre-begyakorolt figurákra/elzárásokra épít minden csapat. A nőknél cél a szöglet kiharcolása a támadó oldalon, illetve a védekezőknél nincs meg az a technikai/szakmai tudás, ami taccsra vinné a szorult helyzetet, a labdakihozatalról, meg ne is beszéljünk. Azért ez kicsit humoros így, amikor női meccset nézünk, még eb szinten is.
Számok:
Rengeteg szöglet esik a 2. félidőkben!
tegnapi két meccset érdemes megnézni!! – magyarul a szünetben, szünet utáni első 10 percben élő szöglet over!!!

Más a női focival kapcsolatban! Nincs fetrengés!!!!! – ez mindenképp dicsérendő, illetve az látszik a hölgyeken, hogy mindenki nagyon akar bizonyítani. Ha lecserélnek valakit épp nem elsírja magát...Szóval magát a testbeszédet érdemes figyelni a meccseken, attitűdben átélésben a 8-14 éves koromat idézik a reakciók – na Őszinteség van, nincs megjátszás senkinél sem!

SOKKAL TISZTÁBB A SPORT, MINT FFI VONALON!
...tényleg ki kell használni ezt az irodák kárára.

üdv, sound 

belga-izlandi 7,5 szöglet over
4 van 1,44 és még egy félidő hátra

Ez jó volt, kétszer is beszálltam szögi overre, de még jönne harmadszor is, még van 20 perc

háát, ha ez így lesz az egész tornán akkor faszaság...
szerintem jó lesz ez a trükk: első félidő 3, másodikban 9 szöglet