Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


6 szögletnél vezet a Lipcse 0:1
10,5 over 1,32

Sziasztok!

A mai nap eddig 100 % családdal telt. Most értünk haza egy erős órája, s egy csöppet foglalkozom a fogadással is!

A Tegnap:
SZOPÓSZOMBAT! – én is buktam, türelmetlen voltam egy szöglet fogadással és ezzel mínuszos lesz az október, hacsak ma nem leszek türelmes. Azonban mekkora bukók voltak.....City, Pool, Barca, Juve stb.

Boldogság:
Siker a guruban – nem tagadom, lesipuskás, minimál kockázatot vállaló játékom, minimális  téttel variálva lehet taszító akár. Magam csak a profitra és a kiegyensúlyozottságra fókuszálok hosszú távon. Az októberi mérleget látom most:
RIO: 8,1% - ez egyébként a szintemen jó! Hiszen az éves hozam 3,1 % jelenleg!

..és a máról!
Tutti, hogy türelmesen nézem majd a meccseket, s az is biztos, hogy csak extra esetben kötök élő üzletet a 60. perc előtt! Tegnap ebben volt egy hibám, amikor az Alkmaar égett 0:2-re, simán kellett volna pakolni a 3,5 overt, már a szünetben 2:2 volt...
A mai:
Roma – Milan

Szerintem jobb a hazai csapat, és Mourinho győzhet! 2,28-on nyit!

Egyenlőre Sakernóban szorul a Napoli 0:0 – lehet rámegyek a második félidőben egy könny vendég győzelemre! ... most 1,44

Sociedad – Bilbao

Nálam akkora over, mint a ház az 1,4 1,141! – tetszik!

üdv, sound


0:1 megy a Napoli emberelőnyben.
Sztem 1,5 over 1,55 - Spallettièk lezàrjàk.

1,5 over 1,53
Sociedad-Bilbaó- 1:0-nàl

Sziasztok!

Éles fogadások szempontjából nem lett jó az október. A számok hamarosan jönnek (gépemen vannak, s most laptopról írok...). Elsőre úgy nézem, belefért a veszteség, talán 2-3 egységnyi tét körül lehet a mínusz....
Viszont jó volt a hónap: szupervasárnapi extra zsé, gurus pénzek, no para! Negatív gondolat = 0.

tegnap elment egy könnyű over Salernóban
s jött egy over San Sebastianból – mákos volt...-3 db rossz élő fogadás után járt a szerencse. A három rossz fogadás előtt még plusszos volt a havi mérleg.

November havi terv:
- szeretnék végre sokáig talpon maradni az SPFLigában! Cél, hogy az utolsó napokban versenyben legyek, aztán a végjátékot meglátjuk!
- két hónappal a vége előtt az éves guru plusszos, célom tartani a mérleget, jön 10 megfontolt írás, tipp, tét!

Mára:
Szerintem a Haladás nem fog kikapni Diósgyőrben! 1,5 az x2 nézem meglátjuk!
Bolognában kiesési rangadó lesz, a Cagliari verhető ellenfél Mihajlovicék számára végre...megyek a 1,5 overre a Ligában!

üdv, sound

Sziasztok!

Akkor az októberi statom:
-1,54 egységnyi tét
17 fogadás 10/7-es találati mutató.

Törvényszerű, hogyha a játékomban nincs meg a 70-80 %-os találati arány akkor égek. Ez történt az előző hónapban. Volt két csúnyán elbukott szöglet overem, ha az nincs pozitív a mérleg. Nézem a lövőlapot, s talán sok az üzlet is: nem szoktam 15-nél többet fogadni...
- tanulság: Türelem!
Tegnap nagy mákom volt a Bologna 2. góljával, nem estem ki a ligából egyből!

Ma:
Írtam egy gurut az Atalanta – Unitedre 2,5 over – remélem, folytatják a tendenciákat a felek!

Mostanság elég jók a számaim a Bl-ben, azért nem kockáztatok:
Könnyű overt gondolok a Wolfi-Salzburgon – 1,5 1,26 – ezt érdemes élőzni. Nagy sansz előtt van a Salzburg, aki simán továbbjuthat!

Az SpfLigás fixem a Villareal 1,5 overje. Két támadó csapat ki-ki meccsén szerintem sok gól lesz majd!

Tv-s meccsek közül: nyílván behúzza a Chelsea; Bayern sztem nem lesz olyan sima, mint az első meccsen – ha hamar leesik az over Bergamóban átnyergelek a müncheni meccsre; Barcelónát faszság nézni....

üdv, sound


1,31 Chelsea győzelme

Atalanta meccsén 3,5 over 2:1--nèl 1,44

Sziasztok!
Jól indult a november.
Ült a guru, és a második spfLigás tipp is. Ezekkel most szusszanok egyet.
Az spfLigában mindkét all inn cuccom neccesen esett le!
A guruban talán péntek-vasárnap eseményei közt találok könnyű piacot. Ne feledjük, hogy válogatott meccsek jönnek aztán és ilyenkor a klubok rendszerint mindent ki akarnak sajtolni a kereteikből – azaz nem lesz semmi taktikázás, minden csapat a legjobbakat rakja majd fel a hétvégi bajnokikra.

A mairól:
Két meccsen nagyon kilóg a lóláb:
Real győzelem
Inter idegenbeli sikere

Mindkettő 1,2 feletti jól indulós – lehet belőle talán könnyű fogás: lsd tegnap a Chelsea!  Borul a pálya, szerencsén múlik, hogy a favorit még nem vezet, azonban látható, hogy csak a győzelem a fontos, az ellenállás meg vékony...a 30-40. perc környékén 1,40 körül majd kelleni fog, ha úgy áll a meccs (0:0 pl).  – néha magam is hányok a fogadói stílusomtól...viszont ha működik!

Pool-Atleti

Ez lesz a jó meccs szerintem. Remélek egy hasonló overes csatát, mint az első meccsen, meg mint tegnap Bergamóban. A lényeg, hogy evidens legyen és könnyű!

Valahogy a PSG meccsén nem érzem az esélyeket. Ha nem hibáznak a németek annyit, mint Párizsban, akkor lehet ez egy zajos hazai siker is...
...ha a hétvégi Milan játszik a Porto ellen akkor megszerzi első pontját Pioli együttese is – mégis úgy érzem most, hogy a Real meccsén könnyebb profitot csinálni - egy időben nem tudom mennyire leszek képes több helyen lenni! Kalkulálnom kell, hogy milyenek lesznek a kölkök: lesz-e hiszti, könnyű lesz az este, vagy birkózni kell mindegyikkel. Szóval, ha nagy a rock 'n' roll és levesznek, meg még két meccset nézek egyszerre, akkor simán elbaszom a fogadást...-ezért inkább nem fektetek majd be ha úgy van. Tegnap könnyebb volt az este a megszokottnál....tudtam is a Chelseat fogni, nézni stb..sztem értitek..,

üdv, sound

ha Ibra jön lesz mèg gól Milànóban.
1:1-nèl 2,5 over 1,50

sztem megcsinàlja az Inter!
1,4 az olasz győzelem

Sziasztok

Tegnap ,,csak addig járt a korsó a kútra"...lsd: Milan esete. Simán rámentem a 2,5 overre, mert úgy éreztem, hogy benne van a gól aztán maradt az 1:1...
Az Inter megfogása profi volt! Tudatosan rámentem, és megtörtént a meccsen az, amit vártam.

A mai napról:

Csak arra megyek rá, amit nézni tudok.

legia – napoli
A csoport egyik kulcsmeccse. Alapban a Leicester és a Napoli a csoport favoritja. Mégis úgy áll, hogy a Legia vezeti a kvartettet. Az olaszok győzelme 1,36 – nézni, várni kell, s fogni, ha olyan lesz, mint tegnap az Inter.

ftc-celtic
Utolsó esélye a Fradinak a konferencia ligához. Sajnos úgy gondolom, hogy ezekben a meccsekben több volt eredményben, mint amit Stóger elért. Az x2 1,37...kiderül, hogy mennyire vagyunk lúzerek!

leicester-szpartak
Volt egy 4:3-as angol siker Moszkvában. Elvileg simán folytatódhat az őrület és lehet egy könnyű over – erről írtam korábban gurukban, és a gyakorlatban lsd: Inter, Real, MU, City, Bayern, Juve, Chelsea és sorolhatnám legutóbbi két kupameccse...Szóval over 1,50 felett van a 2,5 – könnyű lehet élőben a gól!

üdv: sound

Csak járt egész nap a fejemben ez a Fradi meccs...
Bogdán lesz a kapus, menni fog előrre a Fradi - most a védeleme, és a skót támadók is összehoznak Pesten minimum két gólt szerintem.
Két tipp:
1,5 spfLiga
Celtic gólok 1,5 over 1,87

ritkán teszek meccs előtt ilyenre fogadást (esemény előtt csapat gólok) - csűröm csavarom, újra és újra gondolom, s szerintem adja!

nèztem a sociedad- sturmot 1:1-nèl.
kell a spanyol csapatnak a 3 pont.
Over 2,5 1,32
s mèg kezdès előtt fogtam a lyoni győzelemet 1,44-en màr 2:0...

Sziasztok

A tegnapról:
Az utsó pillanatokban jött a Fradis fogadás ihletettsége – jöttek az overek!
A Lyon győzelmét az itteni weblap számai alapján vezetett exelem dobta – utsó pillanatban csíptem el.
Élőben otthagytam a Napolit...de fasz voltam. Adta az orf1 a Sturmot rámentem a kézenfekvő hazai győzelem miatt az overre...cumi. 1:1
Megégett a guru – Vardy kihagyta a 11-est kb ezen ment el...

Azért nem volt ez rossz nap!

A máról:
Mainz – Gladbach

Nem lehet kiszámítani mit mutatnak a vendégek: hertha elleni vereség, Bayern legyalulása. A számok alapján lehet ez overes!

Szerintem az Empoli győzni fog otthon, a harmat gyenge Griffek ellen. Jól kezdett az újonc, bennük van a lendület.

üdv, sound