Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

A tegnapról:
Köszönöm zbking kontroláló figyelmét. Valóban elszálltak a tegnapi számok a Ht/Ft-ben. A projekt még mindig pozitív a tegnapi szerencsétlen nap ellenére is: 3,8 egység plusz, de 23 fogadás után, ami csak 16,5 százalékos hozam – azaz közelít ahhoz a játékokhoz, amikkel profitot tudok csinálni. Itt most kell is gondolkodnom egy nagyot, mert a sok számolás szkeptikussá tett, de szerintem ma még megyek egy kanyart a projekttel.

A meccsekről:
Azért írom a szerencsétlenséget, mert Götze a félidő hajrájában szerezte meg a vezetést a PSV-nek, majd a Granada bedarálta a hollandokat. Így a kimenet H/V, pedig x/2-vel plusszos lett volna a tegnap is!
A Milan nagyot ment az első félidőben. Nem szálltam be a fogadásba, hozzátartozik, hogy este mikor hazaértem, kicsit lepihentem és el is aludtam (nehéz napjaim voltak), úgy fél héttől egy órácskát..s meg voltam küppedve egész este lassú voltam. A lényeg, hogy 0:2 után én már nem szeretek fogadni, mert aki vezet nem akar, aki hátrányban van sokszor nem tud...Aztán csak szépített a Celtic, de akkor meg kevés volt hátra, tán negyedóra se, így nem kockáztattam.

A mai napom aktívabb lesz. Sajnos a szombatot kukába kell dobjam, mert koradélutántól késő éccakáig fellépés...hamarosan jönnek a részletek.

Üdv:
sound

Sziasztok!

Nagyon szemeztem a holnapi Fradi-UTE rangadóval (hazai győzelem a guruban...), de aztán megnéztem a ,,Bibliám" – NB1. overek, élő! Hozzávettem, hogy még nézni sem tudom, ezért elengedtem!
A mai viszont szerintem egy eseménydús jó nap lehet, jöjjenek a részletek:

18:00
Varazdin-Slaven


Az a helyzet a HNL1 ligában, hogy szerintem öt csapatnak lesz/van kiesési gondja, de így a bajnokság elején egy jó rajttal mindegyikük biztonságos távra kerülne a 10. pozíciótól. A feljutó Sibenik, a rossz rajtot vevő pulai Istra, a varazsdi és a kaproncai csapat mellett, ott szenved a jelentősen meggyengülő zágrábi lokomotív. Azt gondolom, hogy a fővárosiak be fognak vásárolni télen, s benn maradnak. A kaproncai Slaven nagyot ment mostanában: x a Dinamo és a Hajduk ellen, illetve kiütötte az Istrát 5:1. Korábban a Belupóról azt gondoltam, hogy egy sumák underes csapat, míg a Varazdin tavaly év végi hajrája miatt úgy éreztem, hogy idén nem lesznek kiesési gondok. Most a hazaiak egy negatív spirálba kerültek: legutóbbi négy meccsüket bukták: Osijek 0:1, Hajduk 2:0; Dinamo 1:2; Rijeka 2:1. A mezőny erősebb fele! Most van esély a pontszerzésre, ezért bátran 1x-ben gondolkodom 1.66.

20:30
Stuttgart-Köln
1x – Guru


20:45
Sassuolo-Torino
Tipp: 1,5 over 1,14

Ez egy biztonsági tőkenövelő az SPFLigában. Nagyon nem is akarom magyarázni, mert egyértelmű.

,,HT/FT" őrület

Ma még egy meccsre ráhúzom, ahol jónak érzem a számokat.

Aston Villa-Leeds
x/1 5,75
x/x 6,25

x/2 8,50
2/2 5,50


Üdv:
sound


Idézetet írta: Sound Dátum október 23, 2020, 13:06:26
Sziasztok

A tegnapról:
Köszönöm zbking kontroláló figyelmét. Valóban elszálltak a tegnapi számok a Ht/Ft-ben. A projekt még mindig pozitív a tegnapi szerencsétlen nap ellenére is: 3,8 egység plusz, de 23 fogadás után, ami csak 16,5 százalékoseee hozam – azaz közelít ahhoz a játékokhoz, amikkel profitot tudok csinálni. Itt most kell is gondolkodnom egy nagyot, mert a sok számolás szkeptikussá tett, de szerintem ma még megyek egy kanyart a projekttel.

A meccsekről:
Azért írom a szerencsétlenséget, mert Götze a félidő hajrájában szerezte meg a vezetést a PSV-nek, majd a Granada bedarálta a hollandokat. Így a kimenet H/V, pedig x/2-vel plusszos lett volna a tegnap is!

Szia, a szerencsevel nem szabad foglalkozni egy jatekmodnal, hosszutavon eltunik a szerepe, akar jo a srategia, akar nem. Nalad mar tegnap is eltunt, a PSV-t kompenzalta a Wolsberger 45. perces tizije, ha az nincs, akkor nem jo az a meccs ha jol emlekszem.

Na, meg egy eszrevetel, aztan csak olvasgatom:

En is jartam igy, hogy szamolgattam egy csomot, aztan nem lattam a fatol az erdot.
Te is igy vagy. Ahogy latom, az esetek tobbsegeben a 4 eset magaban foglalja a 3 db felidei x-szel kezdodo kimenetelt.

Mondhatjuk, hogy akkor van a legtobb eselyed nyerni, ha a felido iksz. Ehhez jon egy 1/1 vagy 2/2-es vedes, ha jol lattam.

De ez igy butasag, 1,50-1,60 koruli Eredo oddsert jatszol gyakorlatilag felido ikszet, aminek 2,00-es az oddsa. Meg akkor is jobban jarnal, ha az iksz melle beveded ugyanugy azt az 1/1 vagy 2/2-es kimenetelt pluszban.

De nagy szamokban, hosszutavon, 1 meccsre vetitve ez egy felido ikszes jatek, kis rasegito vedessel 1,50 koruli atlagoddson 2,00-es odds helyett. (Hosszutavon)

Udv, zb


Sziasztok!

Ma szünnapot tartok, mert koradélutántól nyakamba veszem az országutat...
Viszont a tegnapra visszatekintek. Először a fociról:

Örültem, hogy két-három meccset is tudtam nézni tegnap.

Varazdin-Slaven 1:2

Gyakorlatilag sansztalan volt végig a hazai csapat a győzelemre. Stipic mester egy hatékony 4-1-4-1-et rakott fel. Olyasmit, mint amivel anno a norvégokat mi is vertük a pótselejtezőkön. Nem tudták a hazaiak megbontani ellenfelüket, s a második gól után eldőlt a találkozó (gondoltam). Bacelic-Grgic lőtte a másodikat, ez már nyolcadik meccsén a második gól a Slavenben, anno a Puskásban nem volt ilyen jó a mutatója...De a lényeg: a végén csak begyötőrt egyet a varasdi csapat, s kínlódott az egyenlítésért, volt is a kaproncai kapusnak egy parádés védése, de mikor emberhátrányba kerültek elszállt a minimális esély a pontszerzésre. 0:2 után nem láttam értelmét az overezésnek...

Stuttgart-Köln 1:1

Örültem a hazaiak korai vezetésének, de rögtön feltűnt, hogy nem a szokásos Köln van a pályán! Alapban volt egy parám a meccsel kapcsolatban, mert esett a hazai szorzó, s nyilván kibillent az egyesre dobott tét, jobb szeretem, ha fordítva történik a dolog (magam 1x-et játszottam..). Szóval a meccs: most úgy kalkulált Gisdol, hogy kényszerítsük hibára az ellenfelet. Három védő maradt hátul, három támadó az első, négy a második vonalban presszingelt, és rengeteget futott a vendégcsapat. Ilyen kiprovokált hiba előzte mag a 11-est is, s kiderült, hogy a VfB labdabiztonságát össze lehet zavarni. Mintha Kobel kapusra is játszottak volna a kecskék...nem túl jó lábbal a stuttgarti kapus! Nehezen vitte fel a labdát a vendég 16-osig a hazai csapat, és ott sem ültek a kulcspasszok, a kényszerítőket simán olvasta a kölni védelem. Valahogy úgy éreztem, hogy mindenütt többen vannak a vendégek. Alig vártam, hogy lefújják az első félidőt, mert úgy éreztem, hogy irányítanak Anderssonék. Aztán a higanyléptű Coulibaly meccslabdát rontott a félidő hajrájában. A második 45 percre rendezte magát a Stuttgart, mindig stabilan megvolt a három védő, és visszajöttek a középpályások is a labdákért. Jellemző volt a vendégekre a fáradás, nem bírták saját tempójukat és a letámadások, átváltottak pozíciós területvédéssé. Veszélyesebb lett elől a hazai csapat, és szemre tetszetősen játszott, de a Köln volt még így is a hatékonyabb. Jó taktikai csata volt!

Sassuolo-Torino 3:3

Gondoltam, hogy overezek egy jót...akkora köd volt, hogy inkább hagytam. Az alaptipp megállt (biztonsági 1,5 over), de nem akartam magamat fárasztani: fehérben a Toro (a köd is fehér..), zöld-feketében a hazaiak (a fű is zőőőd).  Még annyi: láttam az első gólt (a stuttgarti meccs szünetében néztem), de fogalmam sincs hogyan esett valójában, csak az van meg, hogy boldogok a foltok, meg kiabálnak.

Hosszú lett ez a poszt, úgyhogy a HT/FT-ről külön írok inkább.

Üdv:
sound

Sziasztok!

Írok pár gondolatot a ,,HT/FT őrületről". Nem fogok számokkal fárasztani senkit sem, de mégis a matekról szól s nem a sportról.
Általános iskola alsó tagozat, szöveges matek feladat: Három testvér elment almát szedni. Amit szedtek mind megették! 12 almát gyűjtöttek, s azt egyenlően osztották el. Feladat írd le a matek nyelvén!
12/3=4
Válaszolj írásban szöveggel:
Minden gyerek négy almát evett.

,,Minden a pályán dől el"; ,,Csak a matematikának szárazon esélye sincs a sportfogadásban".

Mindenki ismeri ezeket az állításokat, és senki sem tudta bebizonyítani az ellenkezőjét. Úgy gondolom, hogy én sem fogom! A matematikai összefüggésekre épülő stratégiám lényege a profit. Amíg van profit érdemes csinálni, de látni kell a rendszer gyengeségeit buktatóit-ezért nem baj, ha a sport oldalával is valamennyire képben van a fogadó!

Szöveges feladatok! Mit jelentenek a számok, mit üzennek nekünk? Példák:
1,50 alatt szorzó a hazai csapat győzelmére: - A feltételezések szerint (fogadásszervezők) valószínűleg győz a hazai csapat.
1,40 feletti szorzó a 1,5 overre: - A feltételezések szerint (fogadásszervezők) valószínűleg 1 gólos mérkőzést láthatunk.
1,25 alatt szorzó a 1x-re - A feltételezések szerint (fogadásszervezők) nem kap ki hazai csapat.

Gyártottam egy csomó kulcsmondatot, s ezeket a mondatokat számok írják le. Utána összefüggéseket kerestem odds határok, között. Egyszerű példa, ha mozog az odds pl hazai csapatra, nyilván vele mozog az 1x is, azaz követi.
pl.: ha egy meccsre a 2,5 over 1,9 felett van, akkor az összefüggésben van azzal, hogy mennyire lesz/lett fordulatos a meccs? Mi volt a kezdő odds az adott meccsen 1x2-re? A károsult csapat (pl múlt héten Real), hol játszik, otthon idegenben, mekkora szorzót bukott aki hazaiba vette stb...

Miképpen befolyásolják a 9 HT/FT kimenetel szorzóit a különféle szegmensek (fogadási kimenetelek, típusok), megmutattják-e a számok az esélyt a profitra?

Minden bajnokságban más-más szorzóhatárokon belül áll csak meg az elmélet, ezeket újra és újra át kell számolnom! Lényeges, hogy a matekom szerint 7 eseményből egy bukó jött ki egy csomó ligára, s most ezeket próbálgatom élesben kicsi téttel.
Az első hét megfogadott eseményből kettő lett bukó! Így is 8,3 egységnyi tét lett a profit. Úgy gondolom, hogy nekem ez megéri, de várjuk meg mi lesz 105 esemény után az 15 db sorozat.

Nagyon örülök zbking kritikáinak, s annak is, hogy tud jobbat, vagy ,,hülyeségnek" tartja a projektet. Nem sértődöm be rajta, sőt tényleg KÖSZÖNÖM – meggyőződésem, hogy ezek a kritikák mindig a legfontosabbak az előrehaladásunkhoz. Három dolog:
1. Értem, hogy felvázolt nekem egy "jobbat": félidei x biztosítva 1/1; 2/2 kimenettel.
2. Az egy másik játék, máshogy kellene a ,,szöveges feladat megoldásokat – a mondatokat (állításokat)" -, a számokat értelmezni. Hasonló, mégis más!
3. A ,,HT/FT őrület" projektjében van esély az extra profitra, mert egy-egy 9.00 körüli lejövő odds megdobja a bevételt – s ez látszik is az első hét eseményből is a gyakorlatban, remélem így is marad. Igazából ez volt a tervem: biztonság mellett legyen esély nagyobb léptékű nyerésekre.

Eddig játékom: 1,25 körüli szorzók kétesélyre, overre - ezek hatékonyak, biztos alacsony profitot hoznak, jó bank kezeléssel. Nem is akarom feladni! De most esélyt adok ennek a projektnek is. Kábé ennyi a saját megélésem a dologból. Csinálni kell tovább szerintem!

üdv, béke:
sound


Idézetet írta: Sound Dátum október 24, 2020, 12:07:44
Sziasztok!

Írok pár gondolatot a ,,HT/FT őrületről". Nem fogok számokkal fárasztani senkit sem, de mégis a matekról szól s nem a sportról.
Általános iskola alsó tagozat, szöveges matek feladat: Három testvér elment almát szedni. Amit szedtek mind megették! 12 almát gyűjtöttek, s azt egyenlően osztották el. Feladat írd le a matek nyelvén!
12/3=4
Válaszolj írásban szöveggel:
Minden gyerek négy almát evett.

üdv, béke:
sound

Nem akartam bele szolni de zabking nem kritikat fogalmazott , hanem matematikai valosagot . te 6 atlagodssrol beszelsz de az csak akkor ervenyes ha minden tippnek meglenne az eselye hogy  nyero legyen egyszere is   . A szoveges peldadban lathatodd , ha egy gyermek (a harombol )12 almat talalal akkor jut mindenkinek 4 vagyis a 3 bol csak 1 talal 12   , vagyis a te jatekod x1,xx,x2 bol az egyik 6 oddsson jon akkor nem 6 az atlag oddsz hanem 2 . vagyis ha 3db tetet felteszed az felido dontetlenre akkor lenne 6 egysegedegyben , es nem feldarabolva ,.

Igen!
Csak abban màs, hogy a 4 kimenetben 5,5 a standard szorzó , viszont a 8,5 fölöttiek kapnak esélyt - s sikeres kivàlasztàssal s le is jönnek 7-bõl pàrszor.
A "jobb" bedobott ötletnél/tovàbbgondolàsnàl màsok a szàmok: pl félidei x 2,75 standard, 1/1 3.00 körüli, vendég 2/2 6.50 körüli...
Teljesen màs matekot igényel. Azért a "hülyeség" csak egy kedves baràti kritika :)

Az hogy a nagyobb szorzonak megvan az eselye , igaz de az is igaz hogy annak  % osan kissebb az eselye hosszabb tavon,  mint az alacsonyabb szorzoknak   tobbszor  fog jonni a kisebb szorzo . Viszont van ertelme darabolni ha matematikailag bizonyitott , itt van az peldaul az UNIBET . Lathato amit kinalnak 1 dnb re azt erdemesebb feldarabolni , mert akkor nagyobb szorzot kapunk .

Azt hiszem, hogy a szàzalékosan nagyobb az esélye az alacsonyabb szorzóknak megàllapìtàs/sztereotipia itt telitalàlat sunik!!!
Pont errõl, illetve ennek a fordítottjàról van szó. Egyetlen fiktív példa:
Onogur liga:
Azok a meccsek ahol a 2,5 over 1,51-1,89 között van, és a hazai csapat szorzója 1,6-1,8 kõzötti, fogad egy jó idegenbeli mérleggel érkezõ csapatot. Visszakeresed az elmúlt fél év adatait - talàsz 12 ilyen meccset. HT/FT-ben lessz 4,5 odds alatt 3 kimenetel; 8 db 4,51-9,00 közötti, 1 db 9.00 feletti.
Kiszàmolod megéri-e vagy valamelyik szegmens szorzójàt màshovà lövöd és vàltozik a kivàlasztàs-és az eredmény...
Viszont megdõl ennél a 12 eseménynél az elv: alacsonyabb szorzó nagyobb eséllyel jön.
Na itt pont nem mert màs a környezet amit teremtesz!

Idézetet írta: Sound Dátum október 24, 2020, 14:52:16
Azt hiszem, hogy a szàzalékosan nagyobb az esélye az alacsonyabb szorzóknak megàllapìtàs/sztereotipia itt telitalàlat sunik!!!
Pont errõl, illetve ennek a fordítottjàról van szó. Egyetlen fiktív példa:
Onogur liga:
Azok a meccsek ahol a 2,5 over 1,51-1,89 között van, és a hazai csapat szorzója 1,6-1,8 kõzötti, fogad egy jó idegenbeli mérleggel érkezõ csapatot. Visszakeresed az elmúlt fél év adatait - talàsz 12 ilyen meccset. HT/FT-ben lessz 4,5 odds alatt 3 kimenetel; 8 db 4,51-9,00 közötti, 1 db 9.00 feletti.
Kiszàmolod megéri-e vagy valamelyik szegmens szorzójàt màshovà lövöd és vàltozik a kivàlasztàs-és az eredmény...
Viszont megdõl ennél a 12 eseménynél az elv: alacsonyabb szorzó nagyobb eséllyel jön.
Na itt pont nem mert màs a környezet amit teremtesz!

Sokszor nem fogalmazok jól és pontosan , ez az én hiányosságom ," hosszútávon "nálam egyenlő a sok tippel , vagyis nem 12 db tipp jelenti . Elhiszem hogy vannak anomáliák , van néha olyan szegmens , amit a buki rosszul áraz, ami talán betudható a pay out különböző aplikálása , vagy csak bealudtak. Ha te így termelsz profitot én nem lebeszélni akarlak, szeretem a naplódat!

Nincs para sunik!
Tökre örülök, hogy sokan írnak ide!!!
Vissza a példàhoz:
Nem 12 fogadàsról ìrtam, hanem 12 olyan eseményrõl amelyek az onogur ligàban (direkt fiktìv példa), adtàk azokat a szàmokat amelyekbõl a stratégia alapjàn fogadàsokat lehetett volna kötni. Tehàt valójàban magàk az események akàr 150 meccs közül is kikerülhettek.

Az àllìtàsom az, hogy egy sportesemény szorzòi, összefüggésben àllnak egymàssal. A különféle kimenetek szorzói, megmutattjàk a nyerési esély a HT/FT kimenetelek esetében.
Nem 100%-os a stratégia, de jól összerakva a szàmokat és a tétet, lehet profitot csinàlni. A múlt visszaellenõrzései azt adtàk, hogy a stratégia jó, nekem így jött ki a matek - nagyon sokat kellett vàltoztatnom a hatàrértékeket, hogy plusszos legyen a kivàlasztàs, ilyenkor mindig elõlröl kellett kezdeni a szàmolàst...

Nem szàmít viszont a múlt, az a kérdés, hogy a jövõbeli meccseken mit mutat a mérleg! Tudom-e a kivàlasztàst fejleszteni.

Sziasztok!

Összeraktam egy laza meccsnézős programot a mai délutánra. Jöjjenek a részletek:

14:30
ZTE-Budafok
Tipp: 1,5 over 1,19


Várakozáson felül teljesít a Budafok. Nem az van, hogy eredményesek, hanem rendre jól is focizik Csizmadia csapata. Márton Gábor után is van ZTE, továbbra is üde színfoltja az NB1-nek a zalai csapat, két overes csapat lehozza a biztonsági tippet. Annyit le akarok még írni, hogy nálam az ,,overes" kategória az a gárda, aki jó ritmusban kapja! és adja is a gólokat masszívan.

15:00
Benevento-Napoli


Bűn kihagyni egy overező stílusú fogadónak ezt a meccset. Remélem lesz a félidő egy 2:1 valakinek és akkor hadd szóljon a második 45 perc!

17:00
Kaposvár-Szeged


Úgy gondolom, hogy Várhidivel lett tartása a csapatomnak! Gyakorta felrakja a 4-1-4-1-et a pályára volt szövetségi kapitány. A Szeged továbbra is az egyik leglabilisabb együttes a ligában. A Rákóczi meccsein van youtube közvetítés, rámegyek! Azt gondolom így meccs előtt, hogy győzni fog a Kaposvár, a Szolnok elleni 1:0, van a szemem előtt. Akkor egy sokkal nehezebb feladatot oldott meg sikeresen a zöld/fehér gárda.

17:00
Mezőkövesd-Vidi


Azt gondolom, hogy a matyók alsóházi csapat lesznek idén. A Vidi nagyobb versenyre kényszerítheti a Ferencvárost, mert Márton Gábor jól jött ki az El-selejtezőkből, s a szerzett tapasztalatok jól kamatoznak az NB1-ben. A vendég szorzó 1,5-ről indul nem tetszik.

19:30
DVTK-Puskás


Nagyon kell a győzelem Feczkó Tamáséknak! Egy hónapja nem szerzett pontot a Diósgyőr, s most a két vereségből jövő Puskást el kell kalapálniuk! Lerakják az irodák a DVTK-t, ráhúzom a HT/FT-t!

"HT/Ft őrület"

DVTK-Puskás
1/1 5,50
x/1 7,50
x/x 6,00
x/2 5,50


Legjobb lenne egy 0:0! A vesztes fogadások tétjét is visszakapnám...bet365 akció.

20:45
Juve-Hellas
Guru: Győz a Juve!


Egy órája se tettem ki, a szorzó folyamat esik...

Üdv, béke:
sound


Nem fog kikapni a Rákóczi 1x - 1,24

20 perccel a vége előtt
Juve-Hellas 0:1 - szögletek 8
Szöglet over 10,5 1,34