Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Tegnap csak a Rákóczi meccsének végére értem oda a 2:1-es 11-est pont láttam. Bele tudtam nézni a Griffek meccsébe is, hát pont azt vártam a hazaiaktól, mint amit a vendégek toltak, totális letámadást...félidő 0:2 bukta.
Megint bebizonyosodott a Zenit meccsén, hogy oda kell ülni, és ki kell várni azt a pillanatot, amikor fogadni lehet.
A Fradi meccséről és eddigi BL-szerepléséről az a véleményem, hogy baromi gyengék a meccseink. Látom, hogy születnek másutt is a 3:0-k, meg 6:2, 5:0, 6:0...de valahol itt igazat tudok adni a topcsapaoknak, mert ez a BL-mezőny szerintem annyira híg, hogy már ciki. Lehet, hogy Bl-csapat jelenleg a Fradi, de ez akkor sem az a szint, égető a létszámcsökkentés szerintem, mert egy csomó meccs nézhetetlenül gyenge minőségű – az FTC esetében ez mindhárom alkalommal így volt sajnos. Kellene egy 24 létszámos, 4 db 6 csapatos mezőny – kevesebb csapat több meccs – azaz a káposzta is marad, meg a kecskét is kicsit etetnék. Persze ahhoz maximum 14 csapatos nemzeti bajnokságok kellenének 26 fordulóval, hogy csökkenjen a meccsszám.
Nem fog úgyse bejönni, amit írok, úgyhogy maradnak a rossz meccsek pl.: kedden 5 párharcban esélytelen volt a vesztes fél, szerdán 4-ben, azaz a 16 meccsből volt 7 éles, a többi sima.

A mai nap:
21:00
Milan-Lille
lsd: guru


Üdv:
sound


Van még gól a milánói meccsben!
1,4 3,5 over

Sziasztok!

Sajnos ma holnap elég kevés időm lesz...
A tegnapról: szerintem mindenki egy sokkal határozottabb, veszélyesebb Milan-t várt. Nem volt több gól sajnos...
Nagyon szemeztem a mai Sassuolo-Udinese meccsel:
Az van, hogy szerintem az 1x adná, és overezni is lehetne, de a tavalyi szezon végén játszott hasonló felállásban a két csapat egy 0:1-et, akkor is mindenki szívott. Remélem a második félidőre hazaérek.

Elche-Celta: a 1,5 over 1,50!, de sorra játsszák a felek a 0:0-ákat, ha a Sassuolo megint "ég", vagy "manipulálódik", akkor itt még lehet egy overezési esély.

Holnap koradélután kb 16:00-ig szerintem nézek majd egy-két meccset max, aztán ott az estém lecsó...

üdv:
sound

Annyira semmi ez a Sassuolo-Udinese....
raktam az x-et 1,60

Sziasztok!

Ma 17:00 után már el kell indulnom játszani, úgyhogy addig nézek csak meccseket. A tegnapról annyi, hogy a Sassuolo meccsét néztem, hát bizony egy totális csőd volt mindkét csapat! Statisztika:
Kapura lövés:
3:0
Kaput eltaláló lövés:
1:0
A második félidőben minden adat 0:0!!!
Hát nehezen tudom elképzelni egy Sassuolo esetében, hogy ez nem egy megegyezésen alapuló meccs volt, írtam korábban, hogy büdös nekem ez a mérkőzés...mindenesetre fogtam az x-et!
A maiak:

14:45
Paks-Puskás
Tip: 1,5 over 1,17


Bognár György az elkötelezett támadófoci híve, látszik ez a meccsein, kivétel itt is volt a Honvéd elleni 0:0! A Puskás hektikus, és Hornyák ki is van akadva a játékosaira, most bőven fogható, a jó koncepciójú paksi csapatnak. Nem véletlen, hogy ennyire alacsony az over...

14:00
Huesca-Eibar


Csodálkozom, hogy a vendégeket ennyire leteszik az irodák, az x2 1,79!!! A Huesca még nyeretlen a szezonban!

15:00
Cagliari-Samp


A Cagliari szerintem a leguruguay-ibb csapat Európában 5-en vannak a keretben, közte ez 5 gólos Simeone, Diegó kisfia! Alapban a szárdok hat eddigi bajnokiján esett 27 gól, s ez 4,5-es átlag! Csalódás keltő volt Ranieri csapata a városi rangadón, de most úgy érzem bennük is gólok vannak. Itt simán mehet a meccs szerintem 3,5 fölé is, érdemes lesz overezni!

Üdv, hajrá:
sound



Huesca meccsén 1,5 over 1,40 most!

Sziasztok!

Szolid, de mégis tök jó volt a tegnap.
A Paks is és a Huesca meccse is tükörsima volt, a Sampdoria meccsét nem volt értelme fogadni, miután emberelőnybe a Cagliari.
Ma is van korlátom. Úgy van, hogy kb este fél hét körül érek a gépek elé..úgy volt, hogy délután 15:00-kor már szabad vagyok, de változott a program. Így hát megírtam a Kaposvár győzelmét guruban, tudván, hogy nézem majd, na ez megváltozott! Ahogy a hazaira dobott szorzó is esett egy tizedet, most 1,55. Tehát a program:

17:00
Rákóczi-DEAC
LSD Guru – Hazai


18:00
Bologna-Napoli
Tipp: 1,5 over 1,15


Mihajlovic kontra Gattuso. Mostanság nehezen megy a Napolinak, lsd. a Sassuolo elleni zakó, és a Rijeka elleni nehéz siker (1:0-ról kellett fordítani). A hazaiakban érzem inkább a gólra törő focit!

20:00
PSV-Willem


Minden nehézsége ellenére győzelmével a tabella élére ugorhat a hazai csapat, szerintem overzésre jó lesz a meccs!

20:45
Milan-Verona


Tükörsima hazainak kellene lennie! A csütörtöki 0:3-on kell túllépjen Pioli. A Hellas hétről-hétre bizonyítja, hogy mennyire tökös kis csapat. Vannak anomáliáim: nagyon jó a Milan, de a rossz produkció a Lille ellen kisiklás, vagy egy gödör kezdete?; a Verona engem büntet mostanság!

Üdv, béke:
sound


Kilenc szögletnél Milan-Hellas 1:2
13 over 1,28

Sziasztok!

Jó kis nap volt a tegnapi, s mivel nyúltam oak Granada 5,5 lapos tippjét (csak azért nem írom be, mert nem saját tipp; elveimmel szemben megy más tippjeinek játszása – de az elveket, kivételes esetekben csak felrúgom...), el tudom engedni azt, hogy a Bologna meccs egy gólos lett. A részletek:

Rákóczi-DEAC 2:1

Baromira szerencsém volt, mert blamálta magát a csapatom. Csak az utolsó utáni pillanatban sikerült begyötörni a győztes gólt, az emberhátrányban lévő egyetemisták ellen. Egyébként meg állati gyenge volt a meccs, nem is tudom ki volt a gyengébb, ezt a debreceni csapatot egy ötössel kellett volna verni...

Bologna-Napoli 0:1

Amit a cukorgyári gödörben megkaptam Fortunától, na az elveszett Bolognában. Egy 1,15-ös szorzó semmisült meg. Napoli állati gyenge az előre játékban ezen a szinten. Csak a hazai gólban reménykedhettem három ajtó ablak ziccer is kimaradt a hajrában...

Milan-Verona 2:2

Bolondos meccsek vannak mostanság...Aki a hazai győzelemben bízott szerintem idegrohamot kapott 0:2-nél. Ibra kihagyott pár helyzetet: 11-es, kapufa, blokkolt lövések volt minden...de a hajrában csak megmentett egy pontot, szerintem okos volt a szögletes fogadásom...

Hamarosan írok az előttünk álló időszakról is, például a mai terv, addig is:

üdv:
sound

Sziasztok

Ínséges idők és válogatott meccsek jönnek a sportfogadásban. A Nemzetek Ligája a legnagyobb lutri, így majdnem két hét szünet jön. Lesz egy-két elhalasztott meccs, amire érdemes talán figyelni, illetve a válogatott meccseket lehet majd élőzni talán. Nagyon kellene guruban elemzés dobnom a, mert jelenleg csak havi 3-nál járok, de egyenlőre, semmilyen célponteseményt se látok.

Természetesen magam is sokat gondolkodok az Izland elleni csütörtöki meccsen. Kicsit meglep a csapatunk körül lévő kincstári optimizmus...Azt gondolom, hogy a legnagyobb esélyünk az lenne, ha valahogy elvinnénk a 11-es párbajig ezt az ütközetet, s Gulácsi elővenné a büntetőölő tinédzser énjét, Egyiptom u20-as vbről!
Szóval Izland: eb 2016, vb 2018 – és mindkettőn remekelő csapat. Ők tényleg az egységükben, közösségükben képviselnek egy igen erős minőséget, ugyanúgy ahogy a mieink, de ők más szinten. Itt nem csak az van, mint a szerbeknél: nagy csapatokban játszó egyéniségek, hanem nagy csapatban játszó játékosok egységes csapata az izlandi! Nem tagadom tartok a találkozótól, nem lesz olyan ,,egyszerű", mint Bulgáriában..ezek be fogják rúgni a helyzeteiket! Nemzetek Ligájában eggyel fellettünk vannak, és szívnak, s közben a járványhelyzet miatt vagy két hétig egyedül kellett készüljenek a hazai bajnokságban játszó játékosok. Északiak – szerintem, darálták magukat! Kipihentek, motiváltak lesznek és nagyon jó erőben érkeznek majd a Puskásba! Ki kell húznunk 0:0-al!!!

A válogatott meccsek miatt, valószínűleg majd többet fogok foglalkozni a kosárlabdával – Euroliga overezést tervezek!
Ma még lesz egy darab értelmes meccs:

20:00
Kiel-Hamburg


Két élcsapat, jó ki észak-német rangadó! Elsőre feltűnt, hogy a Kielt nem mindennap győzi le a HSV, kicsit mumus csapat! Gondoltam, hogy ráhúzom a meccsre a HT/FT-t, de a bukik által kínált overhatárok alacsonyak – joggal feltételezik a sok gólt; illetve a Fürt ellen (aki szintél élbolyban van), az első félidőben kapitulált a Kiel (0:2), s ezt nem akarom így már bevállalni. Nézem, overezem, ha van rá mód!

Üdv, béke:
sound


Sziasztok

Néztem tegnap ezt a Kiel-Hamburgot. Az igazság az, hogy kitalál mindig az ember valamit, hogy fogadhasson. Amúgy elég szar volt a tegnapi nap:
- a bejelentések anyagilag szétverték a maradék '20-as pénzügyi tervem
- SOS mentem Pestre kollégista rokont költöztetni délután, s visszafelé egy laza órát ködben vezettem...

Na és aztán jött ez a meccs, ahol az első félidő 32. percében remegett a kezem a félidei x-en 1.4-ért..., aztán valami azt súgta: Ne! S kihagytam, félidő végén megszerezte a vezetést a HSV, azaz buktam volna. A második félidőben arra jöttem rá, hogy közöm sincs a meccshez, hagytam.

Mára azért van két tervem, két kosármeccs
Ulm-Brescia
Bilbao-Bamberg

Mindkettőnél reális az overhatár: 157, azaz itt fordul, jellemzően 1.9-nél át. Szerintem matekozom írom, mindkét meccs esélyese a hazai csapat!

üdv, béke:
sound

Ulm meccsén 159 undert kaptam 1,23-ért

Bilbaón 151 under 1,23-ért lett meg

Sziasztok

Izgalmasan alakult a tegnap. Sajnos elaludtam az Ulm meccsének harmadik negyedében, s ekkor rendesen megszórták egymást a csapatok, viszont később már nem tudtam kiszállni, a vége így is szoros lett (bár esélyem se volt), néggyel ment túl.
Meglepetésre győzött a Bamberg Bilbaóban, és kényelmesen belefért az under. Sajnos az elmélázásom miatt negatív lett a nap, erre már rég volt példa...
Tanulság: Egyszerre két kosármeccs nem megy!!! Nem lehet matekban bírni – fejben kell számolni gyorsan és gyorsan dönteni fogadás után is: bennmaradok/kiszállok stb...

Ma vannak ezek a barátságos meccsek. Valahogy overezés tekintetében jobbnak érzem a Német-Cseh meccset a Holland-Spanyolnál. Félő, hogy belealszom majd...
A kosárlabdában 20:45 – től adná a Lyon-Zvezda. A határt 151-re számoltam előzetesen, a baj az, hogy az irodák is...meglátom!

Üdv.:
sound


Lyon meccsén fogtam 147 overt 1,22 -ért