Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Sziasztok!

Tegnap elkezdtem nézni az Arsenal El-meccsét. Azt mondtam 2:0 után, hogy inkább futás, otthagytam. Lehet, hogy némi zsét lehetett volna csinálni, de annyira felbosszantott maga az esemény minősége, hogy szépen kikapcsoltam inkább a tévét. Az, hogy az Arsenal C csapata – amúgy az A csapat, meg szétszopja a hazai bajnokságot – leoktatja a Rapid első számú 11-ét, úgy hogy a hazaiaknak tökéletesen mindegy a végeredmény, s közben az osztrákok, meg a tavaszi folytatásért kaparnak...kösz nem.

Két ,,idegen tollal" ékeskedtem Flensburg, Antwerpen a pihenőnapon..
Jó az a szabály, amit, ilyen könnyedén fel tudok rúgni (már mentálisan), s termel is. Titti egyébként nagyon nagy favoritom volt az oldalon 10 évvel ezelőtt, mint tipster, s nagyon sajnáltam, hogy eltűnt. Az biztos, hogy neki egy ilyen oldalon külön rovatot kellene fenntartani a főoldalon.

Írom a mait:
20:30
Hertha-Union


Ebben a városi rangadóban érezni a tét szagát: Ki uralja Berlint? Szerintem egy sima 1,5 overes meccs lesz, és Labbadia csapata győzelmet fog aratni, az 1x 1,42! Mindenesetre odalök és nézem!

21:00
Bilbao-Celta


Meg akartam gurusítani a 1,5 overt. Amikor írtam, olyan sokszor félbeszakítottak, hogy az elemzés 2/3-ánál kitöröltem inkább az egészet, mert nem tetszett...Mindezek ellenére van bizodalmam a tippben!

üdv:
sound


Jó kis dinamikus meccs ez a Bilbaó-Celta 0:0-nál 1,5 over 1,50

Sziasztok!

Kicsit kockázatos, de végül üdvös volt a tegnapi napom.

Hertha-Union 3:1

Rosszul kezdett Labbadia csapata. Jobb volt a piros-fehér csapat, főleg szervezetileg verték a Herthát. Vezettek is és akkor annyira alacsony színvonalúnak éreztem a meccset, hogy inkább átmentem 0:1-nél Bilbaóba. Aztán visszanéztem, s láttam, hogy emberelőnybe került a hazai csapat, és akkor 0:1-nél az 1x 1,66-ért fogható lett volna. Nyúl voltam hozzá, s már nyakig benne voltam a spanyol meccsben, hagytam...majd sajnáltam.

Bilbao-Celta 0:2

Ez a meccs sem úgy alakult, ahogy vártam. Jó hullámzó volt a találkozó, sok helyzettel mindkét oldalon, illetve rengeteg kulcspassz az utolsó pillanatban hiúsult meg. A 10. percben fogtam a 1,5 overt 1,5-ön, amit végül meglepően a vendégek valósítottak meg.

Ma rendhagyó napom lesz. 2006 óta nyomom a Mikulás előadásokat, általában egy hét alatt 50 helyen szoktam csinálni a showt...na idén ez kimarad, illetve, egy helyen traktor platón felvonulva adhatom át az ajándékokat, miközben zenélek. Ez délután 15:00-18:00 között zajlik, ezért olyan meccsekre megyek rá, amik este kezdődnek.

Hamarosan tolom a részleteket!
üdv:
sound

Sziasztok!

Ma remélem, hogy időben hazaérek majd. Négy esti mérkőzésen jár az agyam a mai napon, mind a négyen a hazai győzelmet favorizálom! Mindegyikhez oda kell ülnöm élőben, három összecsapás is párhuzamosan megy majd, így nyilván a forgatókönyvek alapján döntök.

18:00
Juventus
lsd guru – hazai!


18:30
Atletico-Valladoid


Nagy esélye van idén a matracosokknak a bajnoki címre, mert a két gigász szenved, viszont ezek a meccsek kötelezőek – otthon Valladoid, s társai -, de nincs garancia, hogy meg is tudják csinálni!

18:30
Bayern-Lipcse


Demonstratív hazai győzelemre számítottam az előző meccsükön is februárban, s akkor toltak egy giga 0:0-át! Most is azt gondolom, hogy a bajorok nagyon elverhetik a Lipcsét...

21:00
Chelsea-Leeds


Bielsa mostanság inkább védekezésből oldja meg. A tabella élén egy tök izgalmas szezon formálódik. Szerintem be kell húzza a Chelsea, de nem lesz sétagalopp elkapni a jó fogadói időpontot.

Minden esetben alaptipp a hazai győzelem, de kötve hiszem, hogy mind a négy jön is..Lehet, hogy kétesély, vagy valami over dobja magát élőben, meglátom, írom! Sokszor örömteli, ha a szombati nap nullásra kijön, észnél kell lenni!

Üdv.:
sound

Chelsea győzelme 1:1-nél 1,75-ért a 48. percben!

Visszacsatolás a tegnapra:
Úgy számoltam, hogy este 6-ra gyönyörűen hazaérek...na lett belőle 19:45. Követtem telón a meccsek alakulását, de nem tudtam nézni őket, illetve a Juve meccsének a hosszabbításából láttam pár percet +7 volt. Örültem, hogy nem kellett végig paráznom a 90 percet, hozta a Juve a szokásost.
Nagy pofára esésekből nem volt hiány: Barca, Bayern, jó ezekből kimaradni, a szombat mindig ilyen csapdás..
A Chelsea meccsét gyönyörűen végig néztem. Jó kezdés után súlytalan volt a Leeds, működött egész találkozón Lampard magasan feltolt védekezése, s könnyű labdákat szereztek a hazaiak. Nagyon átjött a tévén is, hogy a szurkolók jelenléte mennyire motiválja a Chelsea-t! Alapban is 1-est raktam volna meccs előtt, így élőben nyugodt szívvel fogadtam meg.

Hamarosan írom a ami napot is délután 14:00-17:30 közt kb nem leszek, így az esti eseményekre koncentrálok majd, stílus a szokásos: Fogadói terv, meccsnézés, élőzés!

Üdv.:
sound

Sziasztok!

Alapban úgy készültem tegnap éjjel, hogy csak este 8-ra érek haza és csak a Samp-Milanra megyek rá, de változott a program, hát alkalmazkodom magam is, legutóbbi posztom óta kiderült, hogy majd az egész délutánom szabad fél négytől jelen leszek!

15:00
Slaven-Dinamo


Szenvedni fog Kaproncán a zágrábi sztárcsapat! Legutóbb toltak egy 3:3-at egymás ellen. Benne van a meccsben az 1x és a könnyű jószorzós over is!

17:00
LASK-Ried


Papírforma overes, 1-es! Sikerül-e jó tempóban 1,50 körül fogni a hazait? Olyan lesz-e a találkozó képe, amiben benne a sok gól, lehet simán 4,5 fölött is!?

17:30
Paks-Vidi
Tipp: 1,5 over 1,18


Nyílt támadófocit várok mindkét oldalon lsd: Szigo guruját a főoldalon!

18:00
Schalke-Leverkusen


Ha a gyógyszergyáriak játszanak, akkor mindig érdemes rámenni az overre, de nézni kell a meccset: lsd a múlt heti 0:0-át. A Schalke ezer sebből vérzik, így egy jó ritmusú x2 is simán megállhat, most ugye 1,13 – kell a kutyának, de ha kitartanak a hazaiak akkor a 40. perc körül 1,40 fölötti is lehet a szorzója!

19:30
Budaörs-DVSC


Fix kettes nálam, de majd jól megnézem élőben, hogy érdemes-e fogadni. Overben nem gondolkodom, szerintem ebben a hidegben nem lesz góleső, inkább ilyen 0:1, 1:1 ilyesmi. Ha nagyon gyenge meccs lesz, akkor nem fárasztom magam.

20:15
Liverpool-Wolves


Elég jó kifogás ez a meccs, ahhoz, hogy otthagyjam az nb2-őt...Meglepetést szimatolok!!! Jók a farkasok, s bár otthon 100 %-os a Pool, most bajban lehet szerintem! A találkozó előtti x2 felesleges kockázat, lehet, hogy egy vékony 1:0-al ledöcög ez valahogy...lsd Ajax meccs! Oda kell ülni nézni!

20:45
Samp-Milan


Fix 2-esnek gondolom ezt az összecsapást, szerencsés forgatókönyv esetén jó lehet az overezés is.

Annyi a szaksajtóm, hogy a bolond szombatot, általában mindig követi egy fogadói szempontból könnyebb vasárnap. Lehet, hogy nem fogom végig bírni ezt a meccsszámot, vannak átfedések is az események közt, így szerintem kell majd ebből a hét találkozóból is elengednem/szelektálnom párat.
[/i]

Üdv:
sound


1,36 1,5 over Schalke meccsén.

Szia @Sound ! Nem akarok belekontárkodni Barátom a dolgaidba, de én a Loki meccsén simán el tudom képzelni az overt. A Budaörs is inkább otthon vitézkedik és ez a Loki védelem nem egy életbiztosítás.

Látod már 2:2....ilyen ez. Nem is fogom èlőzni, megvárom a Sampot, vagy most előbb nézem a Pollt kicsit

Ibra nélkül is bedarálja a Milan 1,80

Sziasztok!

Érdemes visszapillantanom a tegnapra is. Kevés meccshez tudtam végül odaülni, a terveim folyamatosan dőltek dugába. Mikulás nap lévén a három gyerkőcöm végett folyamatosan jött a rokonság délután 3-tól, még egy nagy családi sétát is beiktattunk sötétedés előtt...
Lássuk mi sikerült:

Kiütéses Dinamo diadal. 0:2-nél kb 15 percet az első félidő végéből néztem, s nálam standard, hogyha nagy a különbség a csapatok közt elengedem. A második félidőre a programok miatt sem ültem vissza.
LASK-Ried
Mire odahuppantam volna 2:0 volt bele sem kezdtem...
Paks-Vidi
Első félidő közepétől néztem, majd elengedtem az SPFLiga búcsúmat jelentette ez az under.
Leverkusen
Este hét körül elkaptam a mérkőzést. 0:1-nél mindkét fél tepert, mint állat. A Schalke az egyenlítésért, a 04 meg le akarta zárni. Fogadtam a 1,5 overt, és otthagytam a meccset, újabb vendégek érkeztek, a végén láttam, hogy 0:3.
Budaörs-Loki
Nem tudtam elkezdeni sem a találkozó nézését. Belebonyolódtunk a második adventi gyertyagyújtásba, s mire ránéztem 2:2 volt. Inkább mentem a Poolra.
Liverpool-Wolves
Alapban azt gondoltam, hogy szoros lesz a meccs, s 1:0-nál benne volt még bármi. Kicsit a semmiből jött a második hazai gól, s 3:0 után ki is kapcsoltam a tv-t.
Milan
Jó ritmusban tudtam fogni a vendéget. A Sampnak momentumai sem voltak az első félidőben. Úgy a 40. perc környékén fogadtam, rá pár percre jött a 11-es. Itt már nyugalom volt a házban tudtam figyelni. Pioli nagy ravasz! Szétfárasztotta a Milan ellenfelét. Magabiztos volt Donnarumma, felívelte, a fejpárbaj utáni lecsorgók rendre a Rossonerinél maradtak, akik felfejlődtek a hazai 16-osra, majd néhány oldalforgatás után hátra került a laszti kapusukhoz, s kezdődött elölről. A Sampdoria játékosai jól meg lettek futtatva. ...a fogadás jött.

Végül hektikus, de nyereséges napot zártam, csinálom így tovább, hamarosan írom a mait!

Üdv,
sound

Sziasztok!

Ma igazi lúzer csapatok meccselnek egymással, ne ebből hozzon ki bárki bármit is. Úgy gondolom, hogy erőltetni nem érdemes semmilyen fogadást sem, a mai napon azt is meg kell gondolni, hogy egyáltalán melyik meccshez üljek oda. Van két esemény, amit figyelek majd, s melyekhez van némi elképzelésem is.

20:00
Haladás-Siófok


Mátyus előrébb tart, mint Waltner, ezért egy szoros hazai győzelemre számítok. Miközben tervezek, még nincsenek szorzók se az összecsapásra. Szerintem bedarálja a Siófokot a hazai csapat, nagy harc árán.

20:45
Fio-Genoa


Két válságát élő klub már-már kilátástalannak tetsző helyzetben. A Viola kerete erősebb, Maran szerintem jobb-rutinosabb edző firenzei kollégájánál. Mindkét félnek nagyon kell a három pont. Még az is megeshet, hogy beleszaladunk egy overes meccsbe. Feszült, görcsös összecsapást várok, papíron a hazaiak az esélyesebbek, de ez semmit sem jelent! Nézem, írom, ha lesz valami!

Üdv, béke:
sound

Fio-Genoa x2 1,72

Frissítés 1.
Fordult a meccs cash out minimál haszonnal...

Frissítés 2.
Végül kiszámolva 1,15-ös szorzón lett a cash out

Sziasztok!

Érdemes a tegnapról írnom, mert tanulságos!

Hali-Sió 2:0

Első félidőre feláldoztam magam. Szervezettebb volt ellenfelénél a Haladás, de semmi sem mutatta, hogy lenne benne erő a 3 pont megszerzéséhez. Még vaciláltam is, hogy tolok egy x-et, aztán kijózanodtam, mikor skizó módon megkérdeztem magamtól: Hülye vagy? Minek? Mentem Firenzébe, is kidobtam a meccset!

Fio-Genoa 1:1

Lövése se volt a hazaiaknak az első félidőhöz. A Griffek könnyű labdákat szereztek letámadtak, s a 40. perc környékén fogtam az x2-őt. Aztán a második félidő gyökeresen megváltozott. Elkezdte az időhúzás művészetét a genovai csapat. Marchetti kulcsfigura volt ebben, a vendégek kapusa rendre bevonható volt a labda jegelésébe, de megsérült...a cserekapus viszont lábbal, jóval gyengébb focit mutatott, s pillanatok alatt a Genoa nyakán volt a Fio, aki szerencsére nem talált kaput, addig még. Na, mondom, most kell kiszállni! Sikerült is, mire ide beírtam látom, hogy 1:0 a Violának..na mondom hú de fasza csávó vagyok olvasom a focit, mint állat.
Erre jön a VAR, korábbi szabálytalanság miatt érvénytelenítik a gólt 0:0. A játék képe ugyan maradt, de a semmiből talált egy gólt a Maran –csapat! (ebben az ő alakulatai mindig nagyon jók!) 0:1, mondám beszarok, az utolsó 97. percben jött az egyenlítés.

Tanulság: Ilyen is van! Utólag ahogy leírtam, újra átélve az eseményeket, azt gondolom, hogy mindent jól csináltam.

Hamarosan jön a mai nap terve is!

üdv, béke:
sound