Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


real-atleti 1:0-nál 1,5 over 1,38

Sziasztok!

Remek kis napom volt 4/4-es!
A két gururól röviden:
Fradi és Lipcse győzelem. Előbbi kicsit szenvedős volt, de bedarálta a Fradi, a Leipzig hamar elintézte a félidei 2:0-al. A meccsek képe alapján a ZTE és a Werder pontszerzése esélytelen volt.

Gorica-Osijek 4:1
Nagyon jó meccs volt! Élvezetes nyílt támadófocit tolt mindkét fél. Hazai vezetés után is lendületben maradtak a csapatok, sima lett a 2,5 over, tudtam, hogy hátrányban Bjelica kockáztatni fog. A második hazai gól, Puskás díjas!

Lazio-Verona 1:2

Hal voltam végig. Jobb volt az első félidőben a Hellas, de nem mertem tenni az x2-őt, mert benne volt a Sasokban is a gól. Terveztem, hogy a második félidő elején rakom az x2-őt, ha nem változik semmi, de a 45. percben vezetett a Verona! Na mondom akkor, overezek (1,5) a második félidőben, de az meg 1,20-ról indult, hát vártam, de korán egyenlített a Lazio. Mivel a másik szemem a Madridok meccsén volt, ezt engedtem el, jól tettem.

Real-Atleti 2:0

Az elejétől rajt voltam, s a második félidő elején érezhető volt, hogy jön majd még egy gól, kockáztatni fog Simeone. Jó ritmusban fogtam a 1,5 overt, szerencsés bombagól 2:0. Végig se néztem, lefeküdtem aludni...

Írom hamarosan a mai programot is!

üdv,
sound

Sziasztok!

Igazi meccsnézős napom lesz! A célom elsősorban a megfigyelés, de fogadási tervvel ülök neki.

13:00
Rákóczi-Eto


Nézem youtube élőben. A csapatomon átment a covid, de Várhidi valahogy összeszedte a gárdát Nyíregyházán, már egy ikszre jók voltunk. Három meccs ment a levesbe: Pécs ki se álltunk, Soroksár, Dorog. Most kellenének a pontok nagyon! Az 1x 1,68

13:00
Soroksár-Dorog
Tipp: 1x – 1,25


Tutti, hogy nem nézem! Várda guruja meggyőzött, hogy érdemes lesz az 1x-et rakni!

15:00
Bologna-Roma


Mihajlovic gyakran szenvedélyes overes meccsekbe vezeti bele a ,,nagyok" ellen a Bolognát, szerintem a Roma jó partner lesz ebben!

17:00
MTK-Dió


Kíváncsi vagyok az új Diósgyőrre. Leginkább az izgat, hogy lesz-e győzelmi esélye a vendégeknek edzőváltás után. Nagyon jó az x2 szorzója, s ha az első fél órában karaktert, szervezettséget mutat a DVTK, akkor bevállalom!

20:00
Twente-AZ
lsd GURU


20:45
Milan-Parma


Ideális meccs a kezdési időpont miatt, a holland bajnoki szünetében rá tudok kattanni, illetve a második félidőt is tudom követni. Alaptipp az 1-es, de Ibra nélkül mindig van bennem kétely. Ha kitart a Parma, akár könnyű overt: szöglet vagy gól is kínálhat az összecsapás.

Üdv, barátsággal:
sound


fél órával a vége előtt 2,5 over Nápolyban, 1,27

félidőben mtk-dvtk x2, 1,72
cash out schőn kihagyott ziccere után...
Végül visszaszámítva 1,28-on lett meg.

7 szögletnél milan-parma 0:1
11,5 over 1,22

Sziasztok!

Meglehetősen szenvedős lett a tegnapi napom. Összefoglalom:

Rákóczi-ETO 2:1

Kikínlódta a vezetést a csapatom, majd felborult a pálya, egész meccsen. Csoda, hogy nem kapott ki a Kaposvár, későn egyenlített a Győr, majd a semmiből jött Szarka gólja. Nem fogadtam semmit sem, közben a Soroksár simán hozta a meccsét.

Bologna-Roma 1:5

Alapban a Mezőkövesd meccsét akartam nézni, de mondom ennyi magyar meccset nem fogok kibírni, ezért annak a helyébe raktam a bolognai bajnokit. Miután nagyon gyorsan 3:0-ra vezettek a farkasok otthagytam a meccset, s kerestem valami szorosabbat. Végül Nápolyban találtam meg, jött is az over.

MTK-DVTK 1:0

Jó volt a vendégcsapat. Szervezett hatékony 4-4-2. Félidőben fogtam az x2-őt. A 11-esnél azt gondoltam bukó. Antal kifogta, néztem, épp olyan 1,05-el tudtam volna kiszállni. Továbbra is jó volt a Diósgyőr, s volt egy-két ígéretes helyzete. Amikor Schőn megiramodott (és senki se rúgta fel), gondoltam vége, de kihagyta az üres kapus helyzetet, na mondom elég. Kikaptam a zsét 1,28 – bántam mint állat...egészen Kata átlövéséig.

Twente-AZ 1:3

Felbosszantott. A hazaiak az első 20 percben vagy három ziccert is kihagytak, és itt ment el a tipp. Egy megindulás után alkmaari 11-es (szerintem véleményes...), majd egy lesgyanús gól- mondjuk a VAR biztos kidobta volna. 0:2 után is jó volt a Twente szépített, de a végjáték botrányos volt...Minimál kontakt, berepülő AZ csatár a 16-oson belülre, kb 18-19 méterről. 11-es! Jött a VAR, felülírta – kiállítás, szabadrúgás a 16-os vonaláról...1:3. Ilyen nehéz a GURU!

Milan-Parma 2:2

Dühös voltam, a holland meccs miatt, fogtam egy tutti szöglet overt 0:1-nél.

Szenvedős egy nap volt, ami tulajdonképpen a pluszban zárt, és megúsztam egy csomó megégést: Liverpool, Tottenham, Arsenal (tőlük már mindennapos), Young Boys, Milan, Vasas, Dinamo Zagreb. A gurus meccs kiszívta az energiámat...

Ma egy gyógy-napot tartok – max két meccsel, hamarosan írom.

üdv,
sound




Sziasztok!

Átnézve az előttünk áll időszakot, tulajdonképpen kijelenthető, hogy január 4-ig BOXING DAY kezdődik keddtől fogadói szempontból. Hétköznap többnyire egy időpontban kezdődnek a meccsek, ami nem túl jó – válasszon az ember, piacot egy idősávban induló 10-12 eseményből. Résen kell lenni!
A mai egyszerű:

20:00
Pamacs-Nyíregy


Győzelmével a második helyen telelhet a Pécs, és jobbak is, mint az országot keresztülutazó ellenfelük. 0:0 közeli eredményt várok, talán 1:0, max 1:1. Nézni kell, az 1x szorzója értéktelen, a fix 1-es meg azért kockázatos ebben a ligában!

21:00
Celta-Cadiz


Overezném, mint állat. A 1,5 1,4 fölött...nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne gurusítsam, de az újonc stílusa eltántorított, nehogy lehozzák gól nélküli döntetlennel...Odaülök nézem, szerintem a Celta fog teperni a három pontért, lehet fogok egy szöglet overt.

Üdv, béke:
sound

1,54 győz a Pécs

Sziasztok!

Tegnap bebuktam a pécsi meccset. Igazából esélye sem volt a győzelemre a Szparinak, végig arról szólt a találkozó, hogy mikor szerzi meg a vezetést a PMFC. Magamat okoltam kicsit, hiszen tegnap leírtam, hogy 0:0 körüli meccs lesz...
A Celta találkozójához nem tudtam kapcsolódni, hamar 2:0, majd 4:0 lett...guruznom kellett volna.

A mai napról:
18:30
Frankfurt-Gladbach


Alapban x2-őre gondolok, de simán overes is lehet az összecsapás. Hazaérek, odaülök.

20:30
Stuttgart-Union
lsd guru


22:00
Real-Bilbao

Kicsit jogtalannak érzem azt amekkora mértékben támadják Zidane-t. Nélküle a Blancók ott tartanának, ahol a Barca. Gyengülő kerettel lett meg tavaly a bajnoki cím, amiért idén is ringbe szállhatnak még, a Bl szerinem lecsó. Mindenesetre a hazaira feldobott 1,45 tetszik, s ha lesz létjogosultsága rámegyek!

Üdv, béke:
sound


1,5 over Stuttgartban 1,30

Sziasztok!

A tegnapi nap a ,,hihetetlen" kategória..

Frankfurt-Gladbach 3:3

1:1-nél értem oda (haza a munkából), pillanatok alatt 3:1 lett. A második félidő 63. percében azt láttam, hogy ennek a meccsnek vége. Fetrengő hazai játékosok, elképzeléstelen Mönchengladbach. Itt a vége vacsorázni mentem. Nézem utána, hogy emberelőnybe kerültek a vendégek, s a 95. percben 3:3! és ekkor még nem volt vége...

Stuttgart-Union 2:2

Eltaktikázták a svábok. Az első félidőt odaadták a berlinieknek. Azt gondoltam, hogy a Stuttgart lesz annyira okos, hogy átadja a területet, a kezdeményezést az Unionnak, és ezzel megöli a pár passzos agresszív kontra focit, sőt letámadva őket könnyű helyzeteket teremthet. Nem, beledőltek a szokásos késbe, ész nélkül mentek előre, az első félidő reális eredménye 0:3 lett volna.
Fordulás után gyökeresen megváltozott a meccs. Stuttgarti kettős csere, jött Coulibaly érett az egyenlítés...fáradt lassult az Union, fogtam a 1,5 overt, 0:2. Na legalább ennyi örömöm legyen, nyertem egy kis pénzt, ha már a guru kuka, gondoltam jól lefürdök megnyugszom, átgondolom...
Visszajöttem, nézem a vége 2:2 – hihetetlen.
van ez a Sasa Kaljdzic az osztrák cserecsatár. Az idényben 11-szer cserélte be Matarazzo, az első három bajnokin mindig lőtt 1 -1 gólt azóta semmi. Az osztrák válogatottba hazajár, ül a padon, mint Niko Storcknál. A lényeg vágott kettőt tíz perc alatt: HIHETETLEN!

Tanulság: Valószínűleg rosszul választok guruhoz eseményt, amikor az 1x kimenetelt keresem. Inkább kellene x2-re utaznom, illetve felvállalni a háromesélyt, vagy a ,,könnyű" 1,5 over vadászatra kell átálljak.
Konklúzió: A guruban hónapok óta védem a pozitív éves mérleget, ezért keveset kockáztatok, szeretném az évet 10 % körüli profittal zárni. Karácsonyig 4 db 1 egységnyi téttel szeretnék kijönni tippel. Változtatnom kell a stílusomon 2021-ben, az első félévben bátrabb téthasználat kell, de észnél kell lenni, mert a január-február az év legnehezebb időszakai, a téli átigazolási időszak mindent változtat, illetve itt már mindenhol eldől, hogy melyik klub milyen célokért küzdhet tavasszal.

A Real meccsének első félideje nem hozott lázba, elengedtem.
Hamarosan írom a mai menetrendem, üdv:
sound


Sziasztok

Eseménycunami hétköznap este..
Ebből válasszon az ember fia jól eseményt. Könnyen megszívhatja a mai játéknapot a sportfogad, négy topliga is üzemel, majdnem egy idősávban. Azt mondom, hogy ki kell térni előle!

18:00
ZTE-MTK


Könnyű overt remélek a mérkőzéstől!

20:45
Hellas-Samp


Két karakteres jó csapat, Ranieriék gödörben vannak, az 1x 1, 36. Gólokra itt is érdemes lehet üzletet kötni.

pótmeccsek:
Inter-Napoli  - a lapokban lehet érték; Fio-Sassuolo jó szorzós x2 szagú meccs!

üdv, sound

Idézetet írta: Sound Dátum december 16, 2020, 10:38:03


Stuttgart-Union 2:2

Tanulság: Valószínűleg rosszul választok guruhoz eseményt, amikor az 1x kimenetelt keresem. Inkább kellene x2-re utaznom, illetve felvállalni a háromesélyt, vagy a ,,könnyű" 1,5 over vadászatra kell átálljak.
Konklúzió: A guruban hónapok óta védem a pozitív éves mérleget, ezért keveset kockáztatok, szeretném az évet 10 % körüli profittal zárni. Karácsonyig 4 db 1 egységnyi téttel szeretnék kijönni tippel. Változtatnom kell a stílusomon 2021-ben, az első félévben bátrabb téthasználat kell, de észnél kell lenni, mert a január-február az év legnehezebb időszakai, a téli átigazolási időszak mindent változtat, illetve itt már mindenhol eldől, hogy melyik klub milyen célokért küzdhet tavasszal.

Rendesen szurkoltam neked ezért a tippért (mint utólag kiderült jól  ;D ), de ahogyan Te is írod nagyon nehéz a kiválasztás. 

Nekem az idei esztendőre semmi kitűzött célom nem volt a guruval kapcsolatban, de azt viszont sikerült betartanom.  :D Ettől függetlenül volt egy-két jó mozzanatom a játék során ami nekem is tetszett, mint ahogy voltak óriási hibáim is, és itt nem konkrétan a tippek eltalálására vagy nem eltalálására gondolok.
Jövőre megpróbálunk tanulni belőle és ha az org üzemeltetői is úgy gondolják csináljuk tovább!  :beerchug:

Csak a VÁRDA!  ;D ;D  :P  :angel:

Drága Várda!
Pistikém!

Te vagy a legnagyobb király, elég ránézni a tabellára!!!!
Óriási meglátások, bátor tökös tétkezelés! Hozzád képest, csak egy alibi, gyáva tétkezelésű fogadó vagyok ez látszik is az eredményeimből - izzadok a profitért rendesen, jó, jó persze pozitív a mérleg, s látszik az oldalon is, hogy valós, hogy a fogadók 95-96 %-a negatívba vágja magát.
Nagy harc ez a bukik ellen, meg sokszor az embernek saját magával - félelmeivel, saját maga félrevezetésével, hibáival.

Dolgozni kell rajta, meg tanulni!

Köszi a hsz-t..m üdv, barátsággal:
sound