Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


1:1-nél Twente x2 1,44

Sziasztok!

Lejárt egy hosszabb etap. Január 24-február 28 közötti összesítés következik a havi exel alapján:

Fogadásszám: 45 – ez több (8 üzlettel), mint a múlt havi, de egy héttel hosszabb volt ez az etap.
Vesztes fogadás: 12
Megnyert egységnyi tét: 2,32
ROI: 6,6 %

Nyertes fogadások átlag szorzója: 1,42
Vesztes fogadások átlag szorzója: 1,44
Az összes fogadás átlag szorzója: 1,43

Látható a stabil pozitív mérleg, boldogság.
A februári guru most 11,25%-os ROI-t mutat, ma még benn van egy elemzés.

Tetszenek a számok, megyek így tovább, s ma egy újabb ciklust indítok február 28-tól várhatóan március 28-ig!

Hamarosan írom a tegnapi összegzést és a mai tervet.

Üdv, sound

A tegnapról:
Kimondottan gyenge volt a Dortmund-Bielefeld meccs első félideje. Belenyúltam, rossz eseményt választottam. Alapban korán keltem, s 11:15:00 között elég kemény szellemi munkát toltam, így be voltam pilledve, s a szünettel el is aludtam. A hatvanadik percben ébredtem, s 2:0 után már nem fogadok elv lépett életbe – bár szemeztem a 2,5 overrel 1,57-nél...

Puskás-Honvéd 1:2

Benne volt, jött a gurus x2. Gazdagot sztárolják, de nem annyira jó ékként szerintem. Zsótér, Szendrei nagyon gyenge volt, de a Puskás nem igazán ment előrre. Annyira távol álltak egymástól a két csapat játékosai, hogy gyakran a labdabirtokló környékén 4-5 méteren nem volt ellenfél, de így is elpasszolták, rosszul vették le stb...-ezért egy magyar szinten élvezetes, lüktető volt a játék, sok hibával.

Heracles-Twente 2:2

Érdekes egy meccs volt. Mindkét félidő elején gyors gólválltás, majd meddő mezőnyjáték. A hazaiak jobban akarták a győzelmet, a Twente lehozta a szokásos idegenbeli pontszerzést. Az első félidei egyenlítésük után pakoltam az x2-őt, mert azért az látható volt, hogy a vendégeknek sokkal jobb focistáik vannak és képesek váltani gyorsan, ha hátrányba kerülnek. A Heracles motíváltabb volt a vége x.

A mai menetrendem, elég feszes lesz, mert gyakorlatilag egész nap a pc előtt tolom a melót...és tényleg on line értekezlet, tanítási órák és egy raklapnyi elmaradt adminisztratív munka aminek a határideje március 1....
Úgyhogy nyomom a pc-t, laptopot, mellette meg zörögnek telefonon a meccsek:

13:30
Union-Hoffenheim
1x – lsd guru


Február utolsó elemzése/ajánlója tőlem.

15:00
Inter-Genoa


Országos egyes! Conte a bajnoki címre tör, nincs nemzetközi kupa, se hazai, hozni kell a kötelezőt. A Griffeket egyébként is utolsó öt meccsükön nullra verték sorrendben: 2, 3, 4, 4, 5 – gólt rúgva nekik. Persze 1,22-ért nincs értelme kötni, de ez az érték egy gyengébb első 20 perc után 1,40 körüli lehet – s azért már érdemes!

16:45
AZ-Feyenoord


Alapban meg akartam írni a guruban 1x-ben. Ezen és az Union meccsén hezitáltam, végül azt választottam. Igazából az Utrecht elleni alkmaari vereség tántorított el – láttam is a meccset - , de a rotterdamiak is képesek bűn gyenge napot kifogni – belenézek biztosan, s írom ha valami van/lesz. Akár over, akár 1x.

18:00
Granada-Elche

Kiejtette a Napolit a Granada a meglepő Heusca elleni zakó után. Ha Martinezék jövőre is nemzetközi kupameccseket akarnak akkor kell ez a győzelem, amit magas szorzón 2,10-ért árulnak! A szokásos 1,5 over is 1,40 fölött van meccs előtt!

21:00
Villareal-Atletico


Fogy az éllovas előnye, kell az a három pont. A sárga tengeralattjáró hétfőn (Bilbao), csütörtökön (Salzburg) is játszott, a Tico Bukarestben kedden. A vendégeknek több idejük volt, a kilátástalan Bl-meccs után Trippier és Vrsaljko is újra bevethető. A vendég győzelem is jól fizet, de a 1,5 over is súrolja az 1,60-at.

Összeségében a programból azt látom, hogy nagyon jó meccsek várnak rám munka mellett a délután/este során!

Hajrá, üdv:
sound

Inter meccsén 1:0-nál 1,5 over 1,29

Szöglet over Granadában:
1:1-nél 6 szögletnél 7,5 over 1,30 van rá 30 perc

Sziasztok!

Frankón indult a március (nálam febr 28-án kezdődött..), a tegnapi napról pár gondolat.

Union-Hoffenheim 1:1

Sokáig kínlódtak a vendégek, a meccs vége viszont az övék volt, megérdemelték volna a 3 pontot. Volt minden lesgól, gólvonalról kifejelt labda...Az x végül nekem jó volt, mert a guruban jött, és 13,25 %-os lett a februári ROI. A tippet a sportingbullon 1,44-en magam is kötöttem.

Inter-Genoa 3:0

Korán vezettek a hazaiak, így előzetes tervem borult. A második félidőben törvényszerű volt az újabb gól, ami a levegőben lógott. Fogadtam, s 10. perc alatt, se ott volt a 2:0.

AZ-Feyenoord 4:2

Teljesen őrült meccs volt. A félidei 2:2 után nem hittem tovább a gólokban, se az 1x-ben...

Granada-Elche 2:1

Megszenvedett a Granada ezért a győzelemért. Könnyű nyereményt hozott az 1x, meg a 1,5 over – annak aki meccs előtt kötötte..én természetesen nem vagyok köztük. 1:1-nél beötlött egy régebbi ,,játékstílusom" a szöglet over. Tipikusan jó volt erre a meccs: 1:1 – kínlódik a győzelemért az egyik fél, veszélyesen kontrázgat a másik. Ebből a standard helyzetből sokszor nem esik több gól, de szöglet annál több. Ült is az üzlet, a két sarokrúgás a fogadás után gyakorlatilag 5-6 perc alatt lejött.

Kissé megcsömörlöttem a focitól az Atletico meccsére. Sok találkozót láttam mostanság...a lényeg, hogy miután begyötörte a vezető gólt a vendégcsapat, szkeptikus lettem a 1,5 overrel szemben. Simán lehozza 0-ra az Atleti, ha odafigyel, (már rég nem volt erre példa), s akár maradhat is a 0:1...végül Joao Félix megrúgta a másodikat.

Hamarosan írom a mai programot.

Üdv, sound

Sziasztok!

Szóval van némi foci csömöröm, lehet, hogy kellene egy pihenőnap, keresem a lehetőségét, de a csütörtöki Inter-Parma, és a pénteki Dió meccs behúz...lehet, hogy egy szombatot áldozok majd be!!!

A máról:
20:30
St. Pauli-Hamburg


Annyira magával vitt gyerekkoromban a hamburgi rangadó hangulata...Talán ez volt az első olyan külföldi városi rangadó, még a 90-es évek elején amit láttam a német rtl-en és tinidzserként lenyűgözött, mind a lelátó, mind a játék. Sajnos most ugye ez egy zártkapus meccs, de az előjelek overes kimenetelt sejtetnek. Meg is küldöm a Ligában a 1,5-et!

21:00
Real Madrid-Sociedad


Szerintem ez nem lesz egy sima hazai menet. A tegnapi napból kiindulva talán egy szöglet over lesz legkönnyebben fogható. A stratégia egyszerű: ki kell várni a mérkőzés legsebezhetőbb időpontját 50-65. perc környéke, s jól kell dönteni.

üdv, béke:
sound

Annyi még, hogy gyakorta szemezgetek tippért az oldalon és...

Titti tenisz tippjei általában ülnek, így Rotterdamban kötöttem Aliassime győzelmét, a William Hillnél 1,44-en

Bővebben: lsd guru

Üdv

Sziasztok!

Elég kevés időm volt/van ma a fogadással foglalkozni. A tegnapról:
Az átvett tenisz tipp nagy bukó volt, itt az oldalon – ilyen is van! No para.
A hamburgi rangadó alacsony színvonalán szétégtem az első félidőben...el is vitte a márciusi Ligámat az 1:0...
A Real meccsét követtem és a 20-35. perc közt folyamat az 1x-en pörögtem: tegyem/ne tegyem. Végül nem tettem és nem kevés idegbajtól óvtam meg magam. A végén 0:1-nél egy pillanatig sem gondolkodtam a 1,5 overben...a vége 1:1. Jött volna, de nem könnyen.

A máról:
17:30
Honvéd-MTK


Hazaérek a második félidőre. A jelenlegi helyzetben tuttira venném a 1,5 overt! 1,27-en nyit a piac!

20:45
Juve-Spezia


Az újonc nem Verona szint. Végre top3-ban van a Juventus, most kötelező a győzelem, ami 1,20-ért nem tetszik 1,4-ért kellene, talán éber leszek és sikerül a 20. perc környékén 0:0-náé üzletet kötni.

Üdv:
sound


Idézetet írta: Sound Dátum március 02, 2021, 18:51:55
1.60 Honvèd-mtk 3,5 over 1:2-nèl
Uhh ebbe pont jól szálltam be, 1.62-ön tudtam tenni az általad beírt linet, nem telt el 10 perc s már kettőt rámolt azóta a Honvéd. :beerchug:

Szöglet over Torinóból:
7 volt 38 perc alatt 11,5 over 1,36

cash out 1:0-nál a téttel 10 szögletnél

Sziasztok

Az van, hogy ez a szerdai nap annyi eseményt dob, mint egy vasárnap...nekem meg időm nincs, mert reggel fél 7 óta rohangálok, most épp dolgozom , délután 17:00-ra meg szülői értekezletre megyek, így jó ha 20:00-ra hazaérek, na azért remélem korábban.

A tegnapról:
A Honvéd meccsén jókor voltam jó helyen. Igazából ezen ,,dolgozom" amikor a sportfogadással foglalkozom: hol lehet olyan üzletet kötni, ami izgalom mentesen adja a profitot. 1:2-nél az volt az érzésem, hogy az MTK rárúgja a harmadikat, mert hajmeresztőek voltak a kispesti labdaeladások. Aztán két pontrúgás és 3:2..

Türelmetlen (és már fáradt is) voltam a Juve meccsén. Nem vártam ki a második félidő elejét, amikor átvette az irányítást a Juve. Az igazság az, hogy megdöbbentő volt az első félidő is, ahogy a Spezia próbált dominálni, míg Pirlóék 5-3-2-vel kontráztak. Csak az első félóra után kezdte uralni a játékot a Juve. Ekkor kötöttem a szöglet overes üzletet, amiből 1:0 után kiszálltam a téttel. Azt gondoltam megöli a meccset innen a torinói együttes. A vége 3:0 és 15 sarokrúgás (nekem 12 elég lett volna, 10-nél szálltam ki)...

A mai napról:

18:00
Rákóczi – Budaörs


Egyértelmű overes meccs, de egyben azt is gondolom, hogy a vendégek leadják ezt a szorult helyzetben lévő Kaposvárnak. A 1,5 1,21, míg az 1x – 1,44. Az utóbbi megérdemelt volna egy gurut.

20:00
Vidi-Paks


Azt gondolom, hogy otthon tartják a fehérváriak a pontokat. Overes meccs lehet ebből is. Nézem, írom.

20:45
Benevento-Verona

Őrült gólgazdag mérkőzést várok, akár 3-4 találattal.

Üdv, sound

Vidi meccsére 1,5 over 1,36...
gól

Sziasztok!

Tegnap jó későn értem haza, így volt vagy este kilenc mire leültem meccset nézni. A Vidi eszelősen pörgött 1:0-nál. Kérdés sem volt, hogy nyerik a meccset, mentem a 1,5 overre, fogtam, beírtam jött. Az ilyet szeretem, neki is álltam az esti standard-nek: anyagcserék, fürdés stb...jövök vissza 2:2! Mi volt itt kérem!
A Hellas már 2:0-ra vezetett...nálam az a no bet kategória!

A máról:
20:30
Zürich-Luzern


Azt gondolom, hogy nem kap ki a hazai csapat! A szorzók viszont nem erre mutatnak! Nézem írom, hogy mi van!

20:45
Parma-Inter


Lendületben van az Inter, s a Milan megint botlott, egy győzelemmel meglehet a közte 6! 1,25-ért nem éri meg, de 1,4 fölött azért már elgondolkodtató, ha úgy áll a meccs! Érdemes rajt lenni az eseményen, mert az éllovas könnyen overezhető találkozókat tol

Üdv, sound