Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Sziasztok!

Nézem az exelt, s elég jól indult a március és pont. Ezzel többet nem is akarok agyalni, mindig az aktuális nap és mérkőzéstervezés a feladat. Reflexió a tegnapra:

Írtam már korábban egy elméletről, hogy a meccsek egy elég nagy része 5-10 perces periódusokban dől el, illetve, hogy 2:0-s állásnál általában elengedem az adott eseményt. Két ilyen találkozót fogtam ki.

Zürich-Luzern 1:2
Már a hatodik percben 0:2 volt...Jó, hogy az eredeti 1x-el kivártam, így viszont tíz perc után mentem ,,Pármába".

Parma-Inter 1:2

Kiegyenlített meccs volt, alapban a 2-est akartam fogni! Az első félidő vége az Interé volt, akkor kötöttem az üzletet győzelmükre. A második félidő első felében két gyors gól után kettővel ment a listavezető, s akkor gyakorlatilag a teljes nyereséget odaadta a bet365 – cash out és cső.

A mai napról:
20:30
Schalke-Mainz


A hazaiak utolsó esélye. Az van, hogy csakúgy, mint a válogatottban Szalai a Mainzban is szellemi vezéregyéniség lett és el kezdte gyűjteni a pontokat az együttes. Úgy tűnik, hogy saját hajuknál fogva rángatják ki magukat a mocsárból, s ha győznek akkor a szombati játéknap előtt elmozdulnak a kieső helyről. Idegenben meglepő sikereket aratott mostanában a Mainz: Gladbach ellen győzelem, pontszerzés Dortmundban és a BayArena gyepén. Ezer sebből vérzik a Schalke, rengeteg a sérült. Nagyon harcos, akár durva meccs is lehet ebből. Igazán rossz találkozót várok, kevés góllal. Alapban az x2 felé húzok, sok büntető lappal, esetleg szöglet overrel élőben!

21:00
Valencia-Villareal


Ha nem bírom a német gyömöszködést, akkor az eggyel technikásabb spanyol piacra váltok! A denevérek szezonja megint kuka, míg a vendégek a konferencia ligát becélozhatják, illetve állnak még az Európa Ligában is! Alaptippem az 1,5 over – 1,34 meccs előtt. Gurut érdemelt volna talán a kimenetel. A lényeg: bármelyik csapat szerez vezetést, képesnek érzem a másik felet arra, hogy egyenlítsen.

Üdv, béke:
sound

Sziasztok

Tegnap végül semmit sem fogadtam. Mégis érdemes visszatekinteni, hiszen célom valamilyen módon a mérkőzések tipizálása-analízise fogadói szemszögből – miért is?
Adott egy ,,típus" meccs (lehet inkább típus forgatókönyv), és hozzá tud a fogadó társítani kimenetel típusokat, sikeres vagy sikertelen üzleteket. Ha felismered a típust és meg van a nyerő taktikád/gondolatod akkor rendszeresen megverheted a bukikat. Tulajdonképp én ezt játszom...


Szóval a tegnapról:
Schalke-Mainz 0:0

Olyan rossz meccs volt, mint amire számítottam. Nagyot lehetett vele bukni, főleg esemény előtti fogadás esetén. Az volt az érzésem, hogy elég az egyik csapattól egy gyengébb/erősebb 5 perces periódus és egy gól, és akkor levédekezi, kihúzza a végéig. Szóval a tipikus egy gólos meccs – most gól nélkül – zajlott, ahol elég egy büntető a semmiből.

Valencia-Villareal 2:1

Jobbak voltak a vendégek, de nem sikerült az akciógól, csak egy 11-es a semmiért: 0:1. Szenvedtem a 2. félidőben, mert abban a periódusban 50-65. perc között, amikor jó szorzón lehet overezni egy gyengén támadó Valencia egy jó hazai kapus teljesítmény, de csak szorványos vendég akciók jellemezték a mérkőzést. A könnyű overt nem kínálta, mert a csapatok támadóinak mozgása a megfigyelt periódusban nem volt elég aktív: keresztbe futások, mélységi beindulások hiánya, gyors egyérintős passzok-kényszerítők bevállalása nem volt jellemző. Így el is engedtem a meccset. A forgatókönyv nem volt sablonos, vagy könnyen tipizálható: talált büntető 1:1, aztán öt percre rá 2:1. ..."a mai fociban a mérkőzések egy jelentős része 5-10 perces periódusokban dől el!"
Aki ezt ebben a meccsben látta előre, annak gratulálok!

Szóval ahhoz képest, hogy semmit sem fogadtam, tök tanulságos nap volt!
Hamarosan írom a mai programom.

üdv, sound

Sziasztok
Egy újabb szombat, rengeteg esemény, de most különösen sok olyan mérkőzéssel, amiben nem látom a könnyű profit lehetőségét, sőt inkább csak a ,,veszélyeket" látom. Alapban azt gondolom, hogy az irodák legkedvesebb napja a szombat, szerintem ekkor van a legnagyobb forgalom és nyilván a legnagyobb lehúzás, legalábbis az európai focipiacon bizonyosan – s ugye ebben utazok.

Bekorlátoz, hogy 11:00-16:00 között nem leszek fogadás közelben, így ehhez próbálom válogatni a programom.

14:00
DVSC-Kaposvár


Országos 1-es! Főképp a Rákóczi gyengesége miatt, de azért azt se felejtsük el, hogy a Debrecen most nem a legélesebb kés az nb2-ben! Tavaly az élvonalban 7 pontot rabolt a csapatom (Rákóczi) a Lokitól! Azt akarom sugallani, hogy nézni kell, mert jól beszopathat egy magabiztos hazaira pakolás!!!

15:30
Hertha-Augsburg


Palinak érezhetően tele van a töke a fegyelmezetlen, hibákat elkövető csapatával. Nem tudja leoktatni az alapjátékot a Herthának (ha nem ment egy hét alatt, akkor már szezon végéig ilyen szenvedős lesz a csapat). Mindezek ellenére, most vagy soha meccs ez a hazaiaknak. A fix 1-es minimum véleményes, de ha háromesélyt kellene mondani magam is ezt mondanám. Nézni kell!

17:00
Paks-Kavics


A párosítás magában hordozza a sok gólos mérkőzés lehetőségét. Véleményem szerint itt a második félidőben lehet majd könnyű overt fogni!

18:30
Bayern-Dortmund


,,A szuperrangadó" – szerintem lószart! Alapban sokan gólesőt várnak ezektől a meccsektől, de rendre, szinte menetrendszerűen beüt egy váratlan under..lsd tavasszal. Most sem lesz ebből extra meccs szerintem. Utolsó négy tétmeccsüket megnyerte a Bayern, és szerintem most is behúzza majd 1,50-ről indulunk!

19:30
Puskás-UTE


Manipulatív gondolkodással tekintek az összecsapás elé. A Puskás érdekből is besegített a Honvédnak, de a külföldi tulajdonú Újpest ellen megint 100 %-ot fog nyújtani. Érdekes meccs lesz, nálam 1x, ami jó szar 1,22, meglátom, hogy bevállalom-e a hazai győzelmet (ha egy kis bírói segédlet lesz a mezőnyben...), s ha igen írom. Lehet itt érdekes forgatókönyv, pl 0:1 a szünetben, s akkor könnyű overt foghatunk!

20:30
Servette-Basel


Nem szimpatizálok a genfiekkel. Kulcsmeccs ez a második hely szempontjából. A Basel pontszerzése mellett foglalok állást a mérkőzés előtt, ami 1,85-ön áll. Nyilván nézem, döntök, írom.

A mai nap a rengeteg esemény ellenére nem kecsegtet szerintem könnyű haszonszerzéssel, ezért inkább a mérkőzések megtekintését javaslom! Ziccer esetén tessék jól és gyorsan dönteni – én rámegyek és írom, ha helyzet van és üzletet kötök!

hajrá, üdv:
sound

1,32 1,5 over Pakson 0:1-nél

Sziasztok!

Ha vasárnap akkor mindig visszaszámolás az előző hétre. Jól indult a március: 8 fogadás, 7 nyertes és a heti ROI: 22 %. Mindezt úgy, hogy azért maradtak le ,,ziccerek", például tegnap is. Egy kis reflexió:

A Rákóczi meccsére nem értem haza nem néztem...

Látszik, hogy mentálisan kezd rendbe kerülni a Hertha. Igazán rossz meccset játszottak Dárdaiék az Augsburggal, de legalább győztek. Igazán Palis kilencven perc volt ez már – taktika, rakkolás, erőlködés. Egy ziccert kihagytam 0:1-nél úgy voltam vele, hogy még egy meddő támadást bevárok és rakom a 1,5 overt...gól lett belőle, és 1:1-nél elengedtem, mert nem hittem a berlini győzelemben.

Megfelelő volt a paksi mérkőzés forgatókönyve. A második játékrész elején 0:1-nél inkább a vendég gól volt benne a játékban. 1,17-ről indult a 1,5 over győztem kiszurkolni/kivárni azt, hogy elérje az 1,30-at a szorzó. Igazán akkor vált nyilvánvalóvá és elkerülhetetlenné az újabb gól, mikor Bognár Bödét feltolta a támadó sorba. Jobb lett volna, ha még tudok az üzlettel várni egy 5-6 percet, de mivel rendre lekések inkább korábban kötöttem.

Bayern-Dortmund 4:2

Miközben a paksi meccsre koncentráltam már 0:2 volt. Láthatóan mindent egy lapra téve rohamozott a Bayern, és 1:2-nél megfordult a fejemben a 4,5 over, de mivel az első 45 perc közepénél jártunk lenn volt az odds, s 2:2 után pedig értékét veszítette. Hagytam a piacot, mert benne volt a pakliban, hogy marad az eredmény, csak a hajrábon rámolt be még kettőt a müncheni csapat. Visszagondolva nem volt jó a fogadási stílusomhoz a forgatókönyv, ha bátrabb vagyok 0:2-nél az 1x-et pakolom....

Puskás-UTE 2:1

Megkapta a hazai pályát a Puskás, de ennek első megnyilvánulása a 11-es volt (nem bírtam lekövetni, és nyilván fáradtam is...). Aztán meglepetés volt, hogy a lilák is kaptak egy büntetőt...erre köss bokrétát. Végül az elmúlt hetek teljesítményét bőven felülmúló felcsútiak győztek, keményen beleálltak a meccsbe, hiszen ezzel az eredménnyel a Honvédot segítették.

Servette-Basel 2:1

Jó szar meccs volt, az első félidőt kínlódtam. A másodikat nem néztem, de mikor láttam, hogy 1:0 rámentem a streamre. Na mondom, most itt az idő ,,a meccsek 5-10 perces periódusokban dőlnek el", betöltött a 1,5 over. letiltott a rendszer..hazai bombagól 2:0, lekéstem, megint!

Tanulságos nap volt, hamarosan írom a mait!

üdv, sound

Sziasztok

Az van, hogy ma 15:00-től családi kirándulás, programozás, így beáldozom a mai délutánt. Pár meccs talán belefér így is a napba:

12:30
Roma-Genoa


Versenyfutás zajlik a BL-ért, kell a farkasoknak a 3 pont. Benne van az összecsapásban a könnyű over, remélem nem lesz 20 perc után 3:0, mert akkor kidobom az eseményt...

18:00
Bielefeld-Union


Fociban jobbak a berliniek, de nem tudom, hogy besegítenek-e az újoncnak. Elvileg 5-re egy családi rendezvényre is megyünk, ha nagyon részeg leszek, akkor tutti lecsúszok erről a meccsről. Alap tipp a 2-es meg az x2.

21:00
Bilbao-Granada

lsd: guru, szokásos 1,5 over.

üdv, sound

Győz a Roma 1,53


Sziasztok
A tegnaphoz pár gondolat.

Alapötlet volt kezdés előtt is az 1-es Rómában. Néztem a meccset elejétől, és a 10. perc környékén úgy éreztem, hogy a Griffek a saját kapujuk előteréből is nehezen hozzák ki a labdát. Érett a hazai vezetés, fogtam is. Aztán kicsit kijjebb jött a Genoa, de egy szöglet után megvolt a Roma gól. Megnyugodtam volna, ha rárúgják a másodikat, de nem tették, így a meddő vendég akciók miatt aggódhattam...maradt az 1:0.

A Bielefeld fogadhatatlan, nézhetetlen rossz meccset játszott. Most az x2-őt 1,20 körül foghattam volna, de úgy voltam vele, hogy azt minek. Maradt a 0:0

Jött a guru, izzadságosan, mert Marcelino spórolt az erőforrásokkal. Korán megvolt az 1:0, de az ászok a cserepadon ültek. Aztán végre beállt Raul Garcia, 11-es, kihagyta....na itt kezdtem izgulni, mikor a Granada a semmiből egyenlített. 1:1 után telibe fostam az eseményeket, a vége a hosszabbításban kicsikart 2:1. Magának tette nehézzé ezt a Bilbao.

A mai menet:
19:00
Chelsea – Everton


Fontos rangadó, amit alapban 1-esnek gondolok. Nagy kérdés, hogy sikerül-e néznem, a tervek szerint igen. Gólokat ne várjunk ettől az összecsapástól szerintem....

20:45
Inter-Atalanta


Úgy érzem, hogy van akkora lendületben az Inter, hogy most ezt is behúzza! Bárhogy is alakul a forgatókönyv a második félidő könnyű overezést ígér.

Üdv, sound



Inter meccsén raktam az x2-őt....erre 1:0
1,43....

Újra Inter 1,5 over 1,50

Sziasztok!

Rég volt bukó napom, most viszont az Inter simán összehozta.
Tulajdonképpen én vagyok a hibás, mert nem vártam ki a szokásos módon. Az első félidőt szinte átaludtam, de akkor is és a második elején is az volt a benyomásom, hogy ez a meccs az Atalantáé lesz (volt egy pont, hogy inkább lefekszek aludni...). Tudtam, hogy előtte hazaiban gondolkodtam, de a labda kihozatala is nehezen ment Conte csapatának. Úgy volt egy nagyon magas és hatékony bergamói presszing, hogy Muriel, Ilicic és Miranchuk is padozott, azaz Gasperininek előre minőségi cseréi voltak a padon.
Ahogy raktam az x2-őt letiltott hazai gól. Sokszor írtam, hogy jókor voltam jó helyen, hát most pont a fordítottja az igazság. Törvényszerűnek éreztem a második találatot, mert jöttek a vendég cserék, és az Interben benne van, hogy végig visz egy kontrát bármikor. Végül dupla bukó!

Most végre úgy érzem, hogy semmi különös sem történt. Ha prosti vagy megkúrnak, ha fogadsz bukni is fogsz. Jelenleg azt gondolom, hogy simán tudom folytatni a lassú, de hatékony profit építést, no para.

A mai:
21:00
Juventus-Porto

Azt tudom írni, hogy én ezt a meccset nézem. Az előzmények ismertek. Kell a Juvénak egy minimális győzelem (1:0) és kész, de ha a Porto talál egy gólt, akkor 2 kell az olaszoknak a hosszabbításhoz. Macska-egér játék ez, de ha sokáig 0:0, akkor a 60-70. perc környékén már nem lesz értelme kivárásra játszani. Így akár a meccs végső harmadában 2-3 találat is születhet. Nézem írom, s ha üzlet van kötöm.

Üdv.:
sound


Holnap későn kelek, s most még van benn értèk:

Kazincbarcika-Soroksár
1x - 1,50-ért kötöttem

Van iroda, ahol már csak 1,30....
Részletek holnap kezdés 14:30, lesz stream is!

Sziasztok
Tegnap sikerült szépen okosan kivárva üzletet kötni, sikerült is a profit.
nagy szarba került a Juve a meccs elején, várható volt egy erős 2. félidő. 1:1 után mentem volna a 1,5 overre, de alapból 1,19-en nyitott a piac. Aztán a portói kiállítás után leesett 1,13-ra. Egy életem, egy halálom raktam a hazait, jött is, ami meg a hosszabbításban történt csúcs blama az olaszokra nézve.

A mai:
14:30
Kazincbarcelona-Soroksár
1x


Ment Vitelki, ment Pacsi Bálint és a hazaiak meg a harmadosztályba..."hjába" a szép új stadion. A helyzet azért nem olyan vészes, mert 1 pont és a vonal fölé kerülnek Fótyikék.  Most jön a kis Fradi a kazincbarcikai nevelésű/születésű Lipcsei Peti vezetésével. A KBSC-ből vitte el őt anno az FTC. Segíteni fognak? Szerintem biztosan!

Általában szokott lenni stream Barcikáról, persze, hogy bedobom ide!

17:00
Istra-Lokomotíva
lsd Guru x2


19:00
Tico-Bilbao


Hát persze, hogy 1,5 over. 1,50-en áll a piac beszarok rajt, hogy miért. Nézem, s rakom, ha úgy érzem. Ez a meccs és a barcikai is gurut érdemelt volna...

Szerintem a fenti három meccs a mai napon mindent visz az esti BL, bohóckodás ezekhez képest. Lehet, hogy nem is nézem majd őket. Ha mégis akkor a Pool-ra ülök oda, mert a Leipzig fejlődött, míg Kloppék szétestek az odavágó óta. Szerintem a Liverpool itt a BL-ben akar nagyot menni idén, de meglátjuk a találkozón.
A párizsiak szerintem tömik a Barcát, de mérget nem vennék rá mert tét nélküli az összecsapás, simán lelötyöghet 0:0-al.

ciao, sound