Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Na végül mínuszra írtak, még az éjjel!
Ma felakartam tölteni a zsét! - és 0-ra írtak ki!

Viszont, nem engedék meg, hogy feltöltsem a számlámat. Viszem át az ügyet a skrill rovatra, mert ez a kérés:

"...nincs azonosítva a Skrill számlája. Kérjük teljesítse a videós KYC folyamatot a Skrill számláján." - na ezt hogyan, erre nem találtam a német módban felületet a Skrillen...még!

Idézetet írta: Sound Dátum szeptember 18, 2021, 09:12:15
Na végül mínuszra írtak, még az éjjel!
Ma felakartam tölteni a zsét! - és 0-ra írtak ki!

Viszont, nem engedék meg, hogy feltöltsem a számlámat. Viszem át az ügyet a skrill rovatra, mert ez a kérés:

"...nincs azonosítva a Skrill számlája. Kérjük teljesítse a videós KYC folyamatot a Skrill számláján." - na ezt hogyan, erre nem találtam a német módban felületet a Skrillen...még!
keress olyat, hogy verification, alulrol a masodik.
Vegigvezet rajta, kell majd szemelyi elo- es hatlap, es vegen egy szelfi a mobiloddal


Egyébként bénák voltak...
Ha pl a Rijeka győzelmét rakom és 2:3-nál tolok egy cash outot, de visszaveszik a gólt az szerintem teljesen tiszta nyeremény - ha engedi a rendszer a cash outot...

Most hiába kapálóznak - megvolt a cash out - kifizettem 0-ra számlám (minden lehetőség adott volt náluk hozzá).

..most már csak azt nem tudom, hogy mint fogadást, hogyan írjam magamnak jóvá:
- az esemény magában bukó
- a lóvé mégis nálam

Szerintem, ez így nyertes!

Idézetet írta: Sound Dátum szeptember 18, 2021, 09:18:50
Egyébként bénák voltak...
Ha pl a Rijeka győzelmét rakom és 2:3-nál tolok egy cash outot, de visszaveszik a gólt az szerintem teljesen tiszta nyeremény - ha engedi a rendszer a cash outot...

Most hiába kapálóznak - megvolt a cash out - kifizettem 0-ra számlám (minden lehetőség adott volt náluk hozzá).

..most már csak azt nem tudom, hogy mint fogadást, hogyan írjam magamnak jóvá:
- az esemény magában bukó
- a lóvé mégis nálam

Szerintem, ez így nyertes!
ez a rendszer hibaja, hogy ilyen faszan megcsinaltak a nyeremeny jovairast.
Biztosan bele kalkulaljak ezt.
Ne felj, nagyobb osszegnel nem nullazzak ki, hanem minuszban hagytak volna a szamladat.

Nekem 3-szor volt ilyen nagyobb osszegnel is, ketszer visszatoroltek a kifizetest is, egyszer kifizettek, de ugye ha nem toltod vissza, a szamla kuka, tehat visszatoltottem.

Kis osszegnel, mint irtam, siman kinullazzak, korrekt banda nagyon, pedig gyakorlatilag ellopjuk igy a penzuket. De ez tuti be van kalkulalva naluk.

Ja, egyertelmu nyertesnek szamit sztm, lopas, de nyeremeny :-)

Salernitana meccsèn 20 perc alatt 4 szöglet volt.
10,5 over 1,42

Sziasztok!

Járt már a cumi....ez volt a második rontott üzletem a hónapban.
Most így 19-én azt tudom hogy annyi nehézség van rajtam, hogy lehet, hogy leállok a fogadásokkal erre a hónapra, ma is jó, ha este 22:00-ra hazaérek, s mindjárt indulnom kell.

Fontos célom, hogy még 4 gurut összerakjak valahogyan hó végéig, itt jelenleg 24%-os a szeptemberi ROI, ami elég menő szerintem. Meg szeretném tartani.

A máról:
A Dortmund szerintem győz 1,33 – annak ellenére, hogy sok a sérült.

A Real sem fog kikapni Valenciában, a Roma meccsében pedig kódolva van a 2,5 over!

Nincs erőm most beleállni, mert jövő héten kilenc fellépésem van, de közben dolgozni járok (+ jött egy rádiós meló is, amivel sok a dolog), szenvedek a 3 gyerek logisztikájával + még a házfelújítás is folyamatos ----szóval végelláthatatlan szopóág!!!

Pl.: megjelent még egy szotyitokirágógumi kiadvány csütörtök éjjel, a meccs már mondjuk lement – nos a zömét magam szerkesztettem...:
https://issuu.com/klapetta/docs/csurg_-_gy_ngy_s_-_09.17_issuu?fbclid=IwAR3ihkbBbbLSa6UD5n3QL3rwEKXMf7fSG2dl-N67yvhS4GZKBSYUwVbS-4Q

hajrá, üdv:
sound

ég a Real , dobtam a 1,5 overt 1,75-ön...Ancelotti megoldja!

Sziasztok!

Korábbi időszakomban is volt olyan, hogy egyszerűen belekapaszkodtam egy csapatba (mert jó passzban volt, vagy nagyon rosszba...).
Korábban nagy Goricás voltam stb...most idén a Real nálam a legkönnyebb piac!
Ancelotti nem csinált egy szerethető, látványos focit produkáló csapatot! Viszont egészen kiegyensúlyozott bizonyos játékelemek alkalmazásában! Szerintem ők lesznek a spanyol bajnokok, s bizony tegnap a 75. percben 1:0-s Valencia vezetésnél eszembe sem jutott, hogy kikaphatnak – könnyű overt fogtam élőben. S bár írtam, hogy ebben a hónapban inkább 4 jó gurut szeretnék még feltenni a táblára, mintsem üzleteket keresni – könnyű hasznot ígérő piacot találni -, mégsem tudtam kihagyni a ziccert!

A mai:

Szerencsés vagyok, mert tulajdonképp vége a napnak, hazaértem...elviszem a kölyök vizslánkat egy laza 6-7 km-es túrára és jöhet a meccsnézés! Jó nagy eső volt nálunk, mégis jó program kimenni ilyenkor a sztyeppére – irány a szántóföld, trágyadomb stb...aztán valami meccs!

Szerintem tudja rólam aki ismer, hogy Messi ide-vagy oda, nekem nem mozdul el a libidóm semerre sem ha a Barcáról van szó. A Granada mindig kellemetlen ellenfél, mégis benne van az agyamban pár meccs, amikor a széteső katalánok ellen vért inni ment a pályára a Granada és mi lett....
3:5, 0:4 ugrik be, bár legutóbb tudott győzni a Camp Nouban Diego Martinez csapata...most viszont rossz rajt és másik edző (Moreno) a vendégoldalon, és 1,25-re tartott hazai. Nekiülök majd nézni, félek szenvedni fogok...- bírnék egy topa Barcát aki csak a szögleteket rúg zsinórban, amit könnyen kihasználok..

Spaletti ,,Nápolyija" nagy meccseken van túl: Juve, Leicester (tulajdonképp két bl-szintű meccs). Alap, hogy Udinében megint overbe bonyolódnak: 1,82 a 2,5! hümmm!

üdv, sound

Nehèz szöglet over...
csak 1,28-on lett meg a 15,5...egèsz fèlidőben kergetem....màr csak 1 kell. Jaaa Barca meccsén!!

Sziasztok

Ültek a tegnapi előzetes várakozásaim.
Sima Napoli over 0:4
A Barca meccsén meg 16 szöglet (12:4) – s hogy milyen nagy volt bukó ez a piac: A nyolcvanadik percben jött a 16. sarokrúgás. Volt még 6 perc hosszabbítás is, azaz összesen 16 perc a végéig. Addig 80/16 = 5 perc átlag 1 szöglet. A meccs ekkor 0:1, majd 1:1-re állt, s a katalánok mentek az újabb gólért...a számok/motiváció alapján kellett volna még 3 szöglet...
Nehezen tudtam üzletet kötni, mert mire tetszett egy szorzó 13, 14 over, addigra mindig lecsúsztam a sorozatos sarokrúgások miatt. Így lett meg a 15,5 gyenge szorzón, s mint látható utána cumi!

A máról:
20:30
Zürich – Servette

guru – bízom benne (over), s ha jön akkor két rossz hónap után végre megint +-ban zárok: egységnyi tét, s kell még 3 írás – s 3,0 fölé kerülhet a haszonmutató.
Áldott és jó állapot lenne, ,,tét" nélkül felszabadultan írni hármat (ilyenre nem is tudom mikor volt utoljára lehetőségem) – s még idő is van, mert csak 21-edikét jegyzünk.

19:30
Kötelező Atleti győzelemnek kellene következnie....1,61.

Szimultán :
20:45

Rossza idén az Atalanta. Dionisivel a Sassu sem a tavalyi...Sokat elmond Gasperini depressziója a Salernitana ellen (nem bírta nézni...se). Most 1,50 a hazai – hát, aki idegbeteg akar lenni, menjen rá, mindenesetre várom a bergámói elmozdulást.

Fio – Inter

Az van, hogy jó az idei olasz liga. Conte munkája még él az Internél, Allegrivel a CR nélküli Juve tényező lesz, Mou csodára készül a Roma csapatával, s akkor még ott  van a Napoli Spallettivel, míg Pioli Milánja is tartogathat meglepetéseket...

Szóval ebből mi lesz/lehet? Alapban az x2 felé húzok, viszont érzem mindkét csapatban a gólt! Ezt nem szoktam játszani...1,61-ért viszont jó befektetésnek találom. Inzaghi gólokat akar, s nem számít, ha hátul becsúszik egy.

üdv, sound

Sziasztok
A tegnapról csak annyi, hogy megérzéseim ültek:
Tico
jött a guru!
Inter meccsen – mindkét fél lő gólt.

Üzletet mégsem kötöttem, mert nem tudtam jelen lenni a streamek előtt...nem volt agyam nézni, és reagálni.
Most nagyon rodás napok jönnek csüt-vasárnap. Apropó vasárnap lesz extra menő programom, majd ha megyek beírom, nem akarom elkiabálni!!!
A lényeg, hogy minimum 2500 km-t belerakok majd a turné autóba...- ami éljen, mert kell a pénz a kőművesre!

A mai gondolatok:

18:00
A Young Boys overes meccset tol szerintem megint, a 2,5 alap!
18:30
Kötelező Juve győzelem – 1,33-on nyit!

20:00
Néptipp a Fradi győzelem – szerintem nyílt meccs és 2,5 over – szeretném nagyon nézni (időm lesz, de agyam nem biztos – azaz nézem s nem látom...lsd tegnap).

20:45
Szenvedélyes meccset ígér a Milan – Velence. Nehéz hazai győzelemre számítok itt is sok góllal – overezhető ez a meccs is élőben szerintem!

22:0
csak maradjak ébren...nehéz lesz. Nehezen nyeri a Real a meccseit, de rendre megcsinálja! Meccs előtt az 1,22 értéktelen, azonban ha úgy adja, akkor a 40. percben 1,5-ért már jó lehet az üzlet, ha úgy alakul!



èg a juve 16,5 szöglet over...most van 14 s 30perc a vègèig 1,36

Sziasztok!

Most értem ide...reggel 7:00-óta pörgök.
A tegnapi ajándék volt a Juve meccsén, könnyű 36%-os profit - az ilyet szeretem!

ma már nem sok minden maradt:

A Roma győzni fog - 1,45. lehet, hogy overre is jó lesz, szenvedélyes jó csapat idén a farkashorda.

21:00
A Twente és az AZ szerintem simán le kell hozza a 2,5 overt! 1,70-en nyit..

ennyi fért bele mára, üdv:
sound

Sziasztok!

A tegnapi megérzéseim ültek:
AZ – meccs vége 3:1
Roma siker – ha haloványan is...

Üzletet nem kötöttem, mert félájult-kómában követtem csak az eseményeket...kicsit aludtam, aztán néztem...na így.

Ma délután 3-kor beindulok (szabadnapot vettem, ki hogy bírjam, igaz tegnao is...), s haza csak holnap este 20:00 körül érek, így két napig nem fogadok. Mondjuk ma is hazaérek éjjel 2:00 körül (remélem bírni fogom, mert mostanság este tíz körül elájulva alszom el...), azonban holnap reggel 7:30-kor van az indulás, azaz 6:30-as kelés és pakolás....

terveim szerint vasárnapra írok gurut/gurukat, meglátom!

üdv, zöldüljetek addig is:
sound