Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Elég menő volt a tegnapi nap. Írom sorban, a megéléseket, gondolatokat.

Csaba-Vasas 1:1

Vagy 6-7-szer ráfordultam a nézésére, de nem sikerült elmélyülnöm (sok meló szakadt rám délután..), az utolsó negyedórát tudtam nézni, kb ilyesmi meccsre kalkuláltam.

Szentlőrinc-Gyirmót 2:0

Nem gondoltam , hogy ebben az elosztásban lesznek a gólok...de így is jó.

Nyíregy-PMFC 2:0

Fogalmam sincs mi történt, vasárnapi kezdő középpályát eléggé megbontotta Vass László a vendégek szakvezetője.

Győr-Kaposvár 1:1

Na ezt tudtam nézni, lsd a naplóban a stream. Két gyenge csapat, kiegyenlített meccsén próbált dominálni a Győr, Lipták gólja mosolyogtató volt – igazi nb2-es meccs, két középcsapattól.

Hali-Szolnok 1:1

lsd Szentlőrinc – így is jó, de nem erre számítottam..

Sahtar- Wolfi 3:0

Nem volt ám ez ilyen sima, a végén jöttek az ukrán gólok..

Inter-Getafe 2:0

Este nem volt erőm stream-et keresni...bonyolult nap volt: reggel ,,műtöttek" lekapattam a pofámról pár anyajegyet-megbántam. Aztán beszart az autón az ablakemelőm hazafelé bevittem autóvillamosságihoz – olyan szar oda a közlekedés, hogy hazasétáltam 5,2 km..aztán hazaértem rámszakadt egy csomó meló – neten jöttek a megbízások, egész délután készülnöm kellett, de a csajomnak szülinapja volt, mehettem a tortáért szétvágott fejjel...és koraeste elkészült az ablakemelős kocsi, kellett visszamenni érte, de közben...áruljuk a házunkat, s bejelentkezett sebtiben egy potenciális vevő háznézésre....szóval KO. A Rákóczi meccs után azt gondoltam – csak aludjanak végre a gyerekek, hogy halljam a gondolataimat.
...úgyhogy fingom sincs, hogy mi és hogyan történt..

NBA!!!
Aztán a telómon tudtam nézni a Nuggets-Suns meccset, öröm volt az agytorna, és sima! Így szeretem ezt a ligát, 7 perccel a vége előtt már adták (cash out értéke megegyezett a nyereménnyel, pedig még kellett 15-16 pont...) is a nyereményt. talán egy perc volt, amikor csak 2 pont volt a többi megszaladt nagyon, a vége: 258 – hosszabbítás nélkül!

hát így..
Hamarosan jön a mai nap.
Üdv.:
sound

Drága Fogadótársaim

Ma Európa Liga! Sűrű lesz a hétvégi program, de annyira sok a melóm most, hogy lehetséges, hogy inaktív leszek...:
1. Holnap varrat szedés + egy kastélyban zenélek este kb délután 15:00-tól pakolok, utazok, pakolok, játszom, pakolok, utazok – ha éjjel 02:00-ra hazaérek szombaton örülni fogok...
2. Szombaton valahogy felkelek, de gyerekelőadás lesz 18:00 -kor Mohács mellett, kb 15:00-tól 21:00-ig..ugyanaz, mint Pénteken.
3. Vasárnap Nagykanizsa alatt játszom 16:00-tól, kb 12:00 indulás 21:00 érkezés.

..de!!! A jövő hét eleje is ilyen 14-ig!
Na de a ma:

18:55
Sevilla-Roma
Első szándékú tipp:x2 -1.66
Második szándékú tipp: Továbbjut a Roma 2.20


A fél világ ezt a meccset nézi koraeste...próbálok végezni magam is a gyakorlással, és odaülni a Sport1 elé. Remek volt a farkasok szezonzárása: utolsó nyolc bajnoki, 1 döntetlen: Inter ellen, a többit megnyerte Fonseca csapata. Kevesen beszélnek a Roma El-esélyiről, pedig...A Sevilla Bl-főtáblás, és erre a meccsre a szabiról kellett visszajönni, a Roma öt napja győzte le a Juvét!

21:00
Wolves-Pireus
Első szándékú tipp: továbbjut a Wolves 1.33
Második számú tipp: 1,5 over 1.40

Espirito Santo Mourinho Bl-győztes Portójának volt kapusa, nagyon bírom a személyiségét, mint edző. A Wolves 1:1-re végzett Görögországban, a Pireusz az odavágó óta bajnok lett, de szerintem egyetlen olyan erősségű ellenfele sem volt, mint a Farkasok. Azt gondolom, hogy a görög csapat támadni fog, s kedvenc kontrajátékát használva kettőt vernek majd a hazaiak!

Remélem, hogy megállnak majd a mai tippek is, este NBA-ben a Bucks-Heat lehet bejön, tetszik a 221-es határ, élőben meglátjuk!

Barátsággal, üdv.:
sound

Úgy van a matek a Bucks meccsén, hogy 235 körül lesz a vége.
Sikerült 216 overt 1.33-on fogni.

Sziasztok

A tegnapról:
Van meccs, amit az ember totálisan benéz. Történt ilyen már itt a naplómban, meg még történni is fog. Így esett a Sevilla találkozóján, kb. az első 10 perc után érezni lehetett, hogy a spanyoloké a találkozó.
Itt az indok, hogy miért nem szabad meccs előtt fogadni már a mai sportban (nagyon ritkán teszem!), persze az ember bízik, hogy fordul a találkozó, de ez nem történt meg, erőtlen volt a Roma.

Bevallom, hogy a Wolvest nem néztem, csak az összefoglalót – benne volt a második gól lehetősége...

NBA – nagyon brutál volt a Miami az első félidőben, volt közte 24 is, aztán a 2. félidő megfordult. Érdemes volt az első negyed végén overozni – korábban a 2. negyed közepén kezdtem..a 3. negyedben 190 pont fölött, már cash outon megkaptam a nyeremény 100%-át.

Ma kora délutántól nem leszek, s éjféltájban érek haza, ezért nem szívesen ajánlok tippet.
Egy gondolat viszont bennem van a Juventus kapcsán, aki kikapott a Rómától. Hát láthattuk mennyit értek az olaszok a nemzetközi porondon (Sevilla meccs), s hát a Lyon egy 0:0-ra jó volt a PSG ellen is a rendes játékidőben. Rudi Garciát sokkal többre tartom Sarrinál, azaz, ha úgy alakul a meccs, hogy a franciák lőnek egy gólt, akkor nem hiszem, hogy képes lenne váltani a Juve. A vendég gól súlya 0:0-nál, 1:0-nál, 2:0-nál is a Lyon továbbjutását hozza: 1.83!

Üdv, béke:
sound

Sziasztok!

örülök, hogy a tegnapot túléltem, de a ma sem lesz egyszerű, látom a Lyon továbbjutott, de nem tudok hozzászólni sem, mert egy percet sem láttam a meccsből...
Ma is mindjárást nyakamba veszem a világot, de előbb bedobok pár gondolatot.

16:00
Motherwell-Dundee
Első szándékú tipp: 1x 1.26


Az újoncot hazai pályán illene verni...

16:00
Livingston-Hibernian
Első szándékú tipp. 1,5 over 1.36


A Hibs elvileg egy overes csapat, s szerintem a játékot ők fogják ma irányítani

18:15
PMFC-ETO
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22


Abból a játékfelfogásból, amit a hazaiak képviselnek csak ez sülhet ki. Részletes elemzés az 1x-ről lsd: GURU

NBA
Denver-Utah

Jelenleg 218 a mágikus határ, ami szerintem reális 21:30-tól meglátjuk, mi lesz...

Ha jó időben érek haza, akkor a Barcelona meccsébe belenézek, félóra alatt kiderül, hogy mekkora ellenállást tud tanúsítani a Napoli, a másik ág szerintem lefutott...

Üdv, barátsággal:
sound

Denver-után 215 körül jött ki a matek..
232 under kaptam 1.27 ért

Sziasztok sportfogadók!

Visszacsatolok a tegnapra.

Skóciával foglalkoznom kell, mert 1,5 over szempontjából egy értékes terep. Most kezdődött a szezon, s a feltérképezésnél tartok. Motherwell veresége meglepi, de a Hibs jól overezhető lesz idén!

Pécs meccs – lehengerlő pécsi győzelemre számítottam, nem így történt. Az archív tv-n majd visszanézem a meccset, amikor nem lesz ennyire sűrű az életem. Mindenesetre mindkét meglátás 1,5 over 1x jött.

NBA
Örültem, a Denver meccsének este, 4,7-es pontátlag/perc volt az első húsz perc, így 215-re lőttem be a végét. Amikor underezés van akkor nagyon fegyelmezetten kell jelen lenni és számolni folyamatosan, s nézni a cash out lehetőségét. Szokás szerint az első negyed végén jött a bűntetőzés, megugrott a pontátlag. A harmadik játékrész elején rosszul dobtak a csapatok – pl első négy perc 17 pont volt aszem – így a tétem 80-90 %-át tudtam volna kivenni, majd jött egy hat pontos perc és leestem 70 %-ra. Na itt kezdtem fosni, de szerencsére jött egy 0-s és egy 2 pontos perc, így 3%-os haszonnal gyorsan kiugrottam.
Utána még néztem a meccset és a fejemet vertem a falba, amiért kiszálltam, s nem mertem kockáztatni. 20 mp-vel a vége előtt 104-100 volt sírt a lelkem a haszonért. Aztán 105:105 hosszabbítás!!! Megveregettem a vállam – azért mégis jól döntöttem, kétszeri hosszabbítás 268 pont...

BL

Néztem szimultán mindkét meccset, s egy percig sem éreztem, hogy fogadóként lehet bármi keresnivalóm...

Jövök a maiakkal, hamarost
Üdv,
sound


Sziasztok

Ma is nyakamba veszem az országot, irány Nagykanizsa mindjárást...Magyarán abszolút kibicként (nem tudok semmit sem nézni), írom a gondolataimat a mai meccsekről.

19:00
Gyirmót-Hali
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.30
Második számú tipp: x2 1.47


Szerintem a Haladás Mátyussal hasítani fog idén! Ezen a szorzón ajándék a 1,5 over, ha lenne időm Gurusítanám. Az x2 csak egy megérzés...aki kikap a Szentlőrinctől annak a szombathelyi csapat is a torkán akad!

19:00
Rákóczi-Barczika
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.23


Most érzem először azt, hogy győzelmi esélye lenne a Kaposvárnak. Kedvenc csapatom edzője Waltner, nagyon ideges volt Győrben 1:0-s vezetésnél, mert nem támadtak le játékosai, s az Eto kényelmesen adogadhatott a félpályánál. Kell most a Rákóczinak a 3 pont, de nem lesz sima a meccs, mert a Kazincbarcikában van tartás.

19:00
Szeged-Szentlőrinc
Első szándékú tipp: 1,5 over 1,29


Úgy vélem, hogy a hazaiak megszerzik első győzelmüket, de gólokat kell hozzá lőniük. Harcos meccs lesz!


Érdemes még délután négykor rámenni a svájci kupa elődöntőjére: Young Boys-Sion – a bajnok továbbjut, de gólváltás, overezés kalkulálható!
Ma nem tervezek NBA-skodni, aludnom kell!

Üdv, béke:
Sound

Drága Fogadótársaim

Eszellős/eszetlen rohanós most az élet körülöttem, úgyhogy nehezen tudom utolérni magam...Semmit sem tudok reflektálni a mögöttem álló fogadásokra, mert semmit sem láttam..csak országutat, meg különféle közönséget-színpadszerűségeket, 400 fokban már vizet izzadva...úgy látom, hogy csütörtök éjjel véget ér a hajtás, s a hétvégére az agyamnál leszek/lehetek!

Remélem minden szerencsésen alakul, s be tudok huppanni este 9:00 körül az El-meccsre, a tévé a MU-t adja, de nekem az Interhez van tippem, ha lenne erőm gurusítanám is az 1x-et (1.32), az olaszok meccsén. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy nem lesz erőm streamet vadászni az Inter-Leverkusenre, pedig élőben biztosan raknám Contéék továbbjutását (1.57), ha úgy van. Azt gondolom, hogy Conte mindent (is) meg akar nyerni, amit csak lehet...vér fog folyni, ha nem lesz meg a Nerazzurrinak az elődöntő.

Barátsággal:
sound

Idézetet írta: Sound Dátum augusztus 10, 2020, 13:01:05
Drága Fogadótársaim

Eszellős/eszetlen rohanós most az élet körülöttem, úgyhogy nehezen tudom utolérni magam...Semmit sem tudok reflektálni a mögöttem álló fogadásokra, mert semmit sem láttam..csak országutat, meg különféle közönséget-színpadszerűségeket, 400 fokban már vizet izzadva...úgy látom, hogy csütörtök éjjel véget ér a hajtás, s a hétvégére az agyamnál leszek/lehetek!

Remélem minden szerencsésen alakul, s be tudok huppanni este 9:00 körül az El-meccsre, a tévé a MU-t adja, de nekem az Interhez van tippem, ha lenne erőm gurusítanám is az 1x-et (1.32), az olaszok meccsén. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy nem lesz erőm streamet vadászni az Inter-Leverkusenre, pedig élőben biztosan raknám Contéék továbbjutását (1.57), ha úgy van. Azt gondolom, hogy Conte mindent (is) meg akar nyerni, amit csak lehet...vér fog folyni, ha nem lesz meg a Nerazzurrinak az elődöntő.

Barátsággal:
sound

Ricsi!

A DigiSport 1 az Inter meccsét adja.

Köszönöm Pisti!!!

Általában telón nézek meccset valamelyik fogadóirodánál... nincs digim. Azt hiszem, hogy bet365 nem közvetít. Kapcsolhatnék pc-t, laptopot, kereshetnék streamet...

Sziasztok!

..na alakulgatok, ma már kb 30-40 percet tudok sportfogadásra is szánni, bár az esti meccsek idejében, megint tolom anyúzikot...
de gyorsan indulás előtt!

19:00
Dundee-Hibs
Első szándékú tipp:1,5 over – 1.30


Vezetik a vendégek a tabellát, míg az újonc is jól kezdett 2 meccs 4 pont. A Hibernian egy overes csapat, azt várom, hogy uralja majd a meccset.

21.00
Sahtar-Basel
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.23


Sok svájci meccset láttam mostanság! Szerintem a helvétek legjobb formában lévő csapata most a Basel. Mégis az ukránokat várja mindenki az elődöntőbe. Kicsi meglepetés szagot érzek, de a lényeg, hogy egyik csapat sem fukarkodik a gólokkal, és most írom a butusságot: előbb-utóbb valamelyik megszerzi az első találatot és akkor törvényszerű lesz a második is! Nagyon meglepne egy 0:0.

üdv, remélem hamarost bővebben-aktívabban, guruban is!
sound

Sziasztok

Már egy hete nem volt módom leülni megnézni egy meccset. Ma nyílik egy halovány esély, hogy a PSG-Atalanta második félidejére hazaérjek...
Rühellem a párizsiakat, főként a focijuk miatt – sok a sztár, még sincs olyan teljesítmény, ami miatt lehetne őket fogadni - , az Atalantát meg sajnálom, mert nincsenek topformában. Valószínű, hogy a PSG megy tovább 1.50!

Hétvégére remélem lesz egy-két olyan tipp, amit szívből tudok ajánlani...

Barátsággal:
sound

Sziasztok!

A tegnapi meccsről – végig úgy éreztem, hogy kiesik a PSG, de aztán elfogytak a végére az olaszok. Sajnáltam őket, a megérzésem végül neccesen, de megállt...

A mairól. Tegnap nekiálltam megírni a Leipzig-Atleti meccsen az x2 -őt guruba, de egy vihar és egy áramszünet véget vetett az elemzésnek, a fél összegyűjtött anyag elveszett, így hát ,,égi jelként" gondolva az eseményre elengedtem...ma újra nekiveselkedtem, de a szorzó leesett 1.29 alá...megírhatnám DNB-be Simeonékat, de sajnos megint indulnom kell játszani 2-3 óra múlva, így a mai meccset sem látom, örülök, ha éjjel 1-re hazaérek.
A lényeg: szerintem nem kap ki az Atletico – legutóbb februárban a Real ellen idegenben 1:0-ra szenvedett vereséget, illetve az Anfielden is 1:0-ra, de az hosszabbítást ért, ahol aztán 3:2-re győztek a spanyolok. Kulcsjátékosok hiányoznak a németeknél, s látható, hogy a rutin, meg az évek mennyit számítanak ebben a sorozatban, megoldja az Atletico és bejut az elődöntőbe.
x2 – 1.29
Továbbjut az Atletico: 1.61


Üdv, béke:
sound

Sziasztok!

... milyen érdekes jelenség, hogy mi emberek nem figyelünk. Többször kapunk jelet, jelzést a külvilágtól, hogy valami készül, valamit csináljunk, vagy épp ne csináljunk, és az esetek döntő többségében nem veszünk tudomást a jelekről, ösztöneinket kikapcsoljuk.
Itt vannak az állatok – ha nagy vihar készül, vadászismerőseim elmondják, hogy nem látnak vadakat 1-2 nappal előtte. Elbújnak készülnek.
Magam is láttam hasonlót a badacsonyi hegytetőről a teljes holdfogyatkozáskor húsz éve. A madarak elindultak a sötétség érkezésével ellentétes irányába, - tulajdonképp északon ment le akkor a nap! A tücskök hirtelen bekapcsoltak a levegő lehűlt gyorsan, és enyhe szél támadt, a szúnyogok az elején megjelentek, de gyorsan eltűntek (ugye mindenkinek ismerős, hogy este 7 körül beindulnak a vérszívók, aztán 11-12 körül eltűnnek – na ugyanez a jelenség volt 10 perces időintervallumon belül!)
Ott a cunami is, amit a szokatlan víztömeg mozdulás, egy váratlanul nagy apály előz meg, ha jól tudom a tengerparti madarak ott is megindulnak a szárazföld belseje felé ..sorolhatnám.
Azt gondolom, hogy nekünk is jelez a testünk, akkor ha valami készülőben van, de akár a közvetlen környezetünk is ad utalásokat. Aztán amikor beüt a baj akkor fogjuk a fejünket – basszus hiszen mondta, hiszen láttam, hiszen hallottam stb...Nem veszünk tudomást a jelekről-jelzésekről, és megyünk makacsul a fejünk után – ott van előttünk, mégsem látjuk.
Így van ez a sportfogadással is!!! Hiába lett indokolatlanul áramszünet, miközben az Atleti továbbjutását írtam, s végül elveszett az elemzés/okoskodás lényegi része...egy nappal utána is makacsul kitartottam mellette.

Van Nektek is hasonló? Vagy ez már nagyon ezoterikus? Akinek van, nyugodtan kommentelje szét a naplómat!

Üdv, béke:
sound