Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Na jó nagy szar volt a tegnap..., persze lehet benne találni pozitívumokat is.
A gurut ezzel a beégett Juve győzelemmel lezártam erre a hónapra. Rossz, mert 2019 augusztusa óta minden hónapban (kivéve a karantén időszakot) pozitív mérleggel tudtam zárni, ez most megszakadt.

Magáról a mérkőzésről annyi, hogy nagyon agresszív volt a Verona, ők uralták a meccs nagy részét a letámadásaikra nem tudott választ adni Pirlo. Két dolog: Morata meg nem adott gólja 0:0-nál (millimétrek és VAR); illetve a második félidőben a fáradó Hellas, szerintem eléggé eldurvult, s a játékvezető tökre hagyta...
PL.: 1:1-nél, Moratát szabályosan átbaszta a hirdetőtáblán egy veronai játékos, kiszorítósdi egy taccsért..Vendég bedobás lett belőle, hát nem tudom szerintem ez nfl...

A többi meccsről:
ZTE – sima volt, mire rámentem volna 1:1!
Rákóczi – úgy voltam vele, hogy csak a Kaposvárnak voltak helyzetei a meccs első harmadában, s előbb-utóbb beakad. Aztán a második félidő elején nem volt valami bátor a csapatom. Sokszor nem a kaput támadták direktben, rosszul és lassan döntöttek. PL.: Szarka lövőhelyzetben, még húz rajta egyet...vagy Andrics, helyzete: üres kapu ő a félpályán, nyakán két szegedivel nem lőtte el egyből, hanem le akarta venni...a Szeged meg büntetett, ha sansz volt egyből kapura tették.
Napoli – Meglepett a boszorkányok 4-1-4-1-es felállása, vezettek is. A félidő elején mentem volna a 2,5 overre, de elaludtam 1.66 maradt az ablakban. 1:1-nél az újabb gólt 1,42-nél fogadtam volna, mielőtt okéztam volna a fogadást jött a második nápolyi találat. Lassú, és szerencsétlen voltam...
Diósgyőr – valami ilyesmire számítottam, jött is a ,,HT/FT" őrület.

Összeségében egy szomorú nap volt, főleg a guru miatt – négyet akartam csinálni hibátlanul, csak három sikeredett!
Hamarosan jövök a maiakkal...

Üdv.:
sound


Sziasztok!

Összeraktam a mai menüt.

19:00
Norrköping-AIK


Úgy gondolom, hogy a norcsöppingieket meglepheti az AIK. A számok, és a svéd liga azt adták, hogy érdemes ráhúzni a ,,HT/FT" őrületet erre a meccsre. Íme a számok:

X/1 5,20
X/X 5,15
X/2 8,55
2/2 6,50


20:30
Leverkusen – Augsburg


Még sosem győzték le a bajorok a 04-et, de most nagyon készülnek. A Havertz nélküli Leverkusen engem nem győzött még meg. A Mainz legyőzése (1:0), sovány, míg a nizzaiak kiütése (6:2), némileg váratlan. Az Augsburg ugyan kikapott a Lipcsétől, de a csapatnak van egyfajta tartása, lsd: a Dortmund legyőzése. A bukik nagyon hazaira mérik a meccset: az x2 2,38 – nézem írom, élőzöm, remélem nem úgy, mint tegnap...

20:45
Milan-Roma


Csúcsmeccs! Nem tudom ki tudja ebben az olasz bajnokságban megállítani Ibráékat. Sok minden jó lehet ezen az összecsapáson: 1, 1x, overezés. Nézem s remélem időben jól fogok tudni dönteni. Csak azért várok ki, mer a Roma együttesében némi tartalom keletkezett a halvány szezonkezdet után (talán Dzeko megtartása miatt!), egyébként guruztam volna az 1x-et...de a gurut erre a hónapra abbahagytam...

Üdv, béke:
sound


Milan-Roma 1:1-nél
1x-1,34

Leverkusen-Augsburg 1:1-nél
x2 1,44

Sziasztok!

Egy rakat fost sem érnek mostanság a tippjeim, úgyhogy ma csak élőben overezek. A helyzetre valószínűleg magam játszok rá, meglehetősen depresszív, negatív a jövőképem mostanság, ilyen attitűddel nem csoda, hogy már az élőben sem látom meg a jót..
Mindegy majd rendeződik, a mai élők:

18:55
Sahtar-Inter

majd 21:00 párhuzamosan:
Gladbach-Real
Tico-Salzburg

Üdv,
sound

over 0,5
Inter meccsén 1,35

szöglet overt nyomok kínomban...
Atleti-Salzburg 10,5 1,25.
mire beírtam 9 szögletnél tartunk...van még 30 perc hátra.

Sziasztok!

Az elmúlt napokban nem jöttek jól az alaptippek, s a guru miatt tulajdonképpen az október kuka!
Van még négy nap a hónapból, ezért úgy döntöttem, hogy nem fogok rágörcsölni a profitra, egyszerűen csak nézem a meccseket, s lehetőleg biztonsági fogadásokat kötök alacsony szorzókkal, hogy egy kicsit magam előtt helyreállítsam a renomémat.
Itt ez a tegnapi Inter meccs is, mind az ukránok, mind az olaszok az elmúlt szezonban egyetlen 0:0-át játszottak, na én beleszaladtam. ,,HT/FT" ma és holnap se lesz!

A maiak:

17:00
Slaven-Lok Zabreb


Nagyon jól mennek mostanság a kaproncaiak, így a bukik toronymagas esélyesként állítják őket be. Előbb, utóbb viszont a kis zágrábi csapat is magához fog térni.

18:55
Krasznodar-Chelsea


Nem valami overes a londoni csapat, de a párhuzamosan futó PSG meccs ledob. Elég gáz minőségűek ezek az idei Bl-meccsek, s itt sem várok hű de nagy focit. Mindegy hátha úgy alakul, hogy érdemes valamit overezni.

21:00
Dortmund-Zenit
Tipp: 1,5 over 1,12


Biztonsági tipp az spfLigába, de biztos, hogy nem fogom nézni!

21:00
FTC-Dinamo


Nézem, meglátom fogadok-e valamit, kizárólag overezni akarok.

Végig nézve a mai programot, megint csak megállapítom, hogy rossz minőségű meccseket szoktam nézni. Lehet, hogy ebbe fáradok bele...csak várok, várok aztán kikínlódok egy rossz fogadást. Na ezt akarom ledobni magamról és csak lazán figyelek!

Üdv:
sound


over 1,5 1.30
Chelsea meccsén 0:1-nél

Lesz még gól Manchesterben is!!!
legalábbis remélem:
1,5 over 1,30

Sziasztok!

Kellett már nekem ez a tegnapi nap. Az elmúlt időszak sikertelenebb időszaka után, elölről kezdtem építeni magam – minimális kockázat, alacsonyabb szorzók. A meccsekről:

Chelsea: jók voltak az oroszok és egyre nagyobb kockázatot vállaltak 0:1-nél. Törvényszerű volt, hogy jön az újabb gól.
MU: 1:0-nál jött nagyon a Lipcse, itt is az volt, hogy rá kellett rúgja a másodikat legalább a hazai csapat.
Dortmund: Meleg volt, jött az spfLiga – nyilván itt a hónap hajrájában nagyobb kockázatot kell vállaljak, hogy odaérjek a top3-ba. De a lényeg, hogy lőtávolon belül vagyok.
Fradi: néztem, majd a második félidő elején otthagytam a meccset. Úgy éreztem, hogy na tényleg mazochista vagyok, ha ilyen színvonalú meccsel fárasztom magam. Előtte még megnéztem a Slaven-Lok Zagreb-ot is (0:0), s ott úgy voltam 10 perccel a vége előtt, hogy nem mertem rakni az x-et 1.66-ért, mert olyanok történtek az elmúlt napokban, hogy mondom most tutti bebasz valami, ha rakom. Végül 1:2 után jöttem vissza a Fradi meccsére, boldogság szerintem a 2:2 és az, hogy felállt a csapat.

Tartom magam a hó végi elvemhez. Nézegetem a meccseket, és csak akkor fogadok, ha kihagyhatatlannak érzem, hamarosan írom a napi programot!

Üdv,
sound

Sziasztok!

Csak rámegyek ma a matekra is egy kicsit, de a főszerep a meccsnézésé lesz, mert szabad a délutánom.

12:30
Nyíregy-Paks


Tartalmas napokat él a Szpari. A DVSC után itt egy nb1-es kupacsata. Sok hír nincs vendégoldalról, de szerintem simán benne van, hogy Bognár beáldozza ezt a sorozatot. Nézem, lesz üzlet írom.

16:00
Csaba-DVTK


Labilis csapat a Diósgyőr, s a bajnoki rajtja miatt jó nagy szarban is van...kell nekik ez az MK-meccs, mint lufiárusnak a nyílzápor. Szerintem érdemes lesz odaülni.

18:00
CSZKA-Valencia


Kosár Euróliga. Ugyanaz az elv, mint az NBA-matek esetében. Kevés meccset játszottak idén még a csapatok, a vendégek pontátlaga 151, a hazaié 153. Alapban az átlag 152, az irodák 1,9-el 159-nél feleznek. Ebben a sorozatban a hét pont kb. két perc játékidő alatt jön, nézem számolom a dobóhibákat és próbálok egy jó over üzletet kötni!

18:55
Zorya-Braga


Tutti nem nézem a meccset, de a HT/FT matek nagyon jól adja ezen a meccsen, s az ukránokban igencsak van tartás. Szerintem annyira nem fog ízleni a kaland a portugáloknak. Van sansz/finesz ebben a meccsben ezekkel a számokkal:

1/1 7,00
X/1 10,00
x/x 6,50
x/2 5,00


21:00
Nicosia-PSV


Az van, hogy a hírek szerint szinte a teljes alapcsapatot otthon hagyták a hollandok! Már Zahavi sincs, aki a Vitese elleni vesztes meccsen még rendelkezésre állt. Hazai részről, most vagy soha, így a félidei x-et minimum megelőlegezem! Tutti nem nézem majd!

1/1 7,00
X/1 9,25
x/x 5,50

x/2 5,00


21:00
Arsenal-Dundalk


Nyilván odaülök hisz adja a tv, streamet nem vadászok El-re! Lehet itt bármi 1:0, vagy 8:0. Nem hiszem, hogy fogadást érdemes lesz kötni....S akkor viszont dobom a meccset a második félidőben, nézek valami filmet vagy alszom.

Üdv, béke:
sound


Továbbjut a Paks 1.44 a hosszabbításban 1:1-nél.

Érdekesség, hogy lefagyasztották a fogadást a Dvtk mk-meccsére...de a winmastersen még él a piac!!!

Idézetet írta: Sound Dátum október 29, 2020, 16:27:47
Érdekesség, hogy lefagyasztották a fogadást a Dvtk mk-meccsére...de a winmastersen még él a piac!!!
Lehet tudni az Unibet élőben mért adja 1,09-ben 0-0as állásnál a vendég győzelmet?