Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hellas-Samp 1x 1,25

Sziasztok!

Alapban tegnap megint a kiválasztás büntetett...
A ZTE 2:0-s vezetésénél már nem lehetett mit fogadni...

Verona-Samp 1:2

Úgy éreztem, hogy elég stabil a védekezése a hazaiaknak. Mindkét csapat magasan támadott le, de a Hellas volt veszélyesebb, az amúgy kiegyenlített meccsen. Türelmetlen voltam, és csináltam egy rossz üzletet – nem a mérkőzés képéből indultam ki 0:0-nál, hanem a fejemben voltak a csapatok hozott előzményei. Elég volt, egy rossz felszabadítás. Bődületes távoli bomba 0:1. Innen letaktikázta Ranieri, agresszíven előre védekezett a Samp.
Tanulság: TÜRELEM! Jobb nem fogadni, mint elkapkodva! Ismét vissza kell térnem a gyökerekhez, első számú cél, a meccsnézés. Jó meccset kell választani, ahol az események könnyen olvashatóak, és könnyű profitot kínál az adott forgatókönyv!!!

Mai menü:
Remélem fél hétre hazaérek!!!

18:15
Vaduz-Lausanne

Kiesési rangadó Svájcból. A két újonc jól kezdte a szezont, de aztán helyre kerültek. Egymástól kell elvegyék a pontokat. Gólokra bazírozok!

20:45
Roma-Torino


Fix egyesnek gondolom, de...lehet egy furcsa és jó forgatókönyv, amiből jó üzlettel is ki lehet talán jönni. ..és itt nem arra gondolok, hogy fél óra után 3:0 a Roma javára, mint a hétvégén.

Üdv, béke:
sound

9,5 szöglet over a Vaduz meccsén.  1,28 most 7 van, fél óra a végéig.

cash out a tét 2/3-adával. 0:2 után értelmetlen...

Sziasztok

Ismét rossz meccsválasztásom büntetett
Amikor a Vaduz 0:1-re állt, óriási energiákat mozgatott meg az egyenlítésért, termelték a szögleteket. Nem sikerült az egyenlítés, a vendég 11-es miatt (0:2), s látszott, hogy ez hazai szempontból veszett fejsze nyele, megtörtek...gyorsan kivettem a pénzt, bukóval.

Roma-Torino 3:1

Hát ez a Giampaolo elég gyenge edző...de most még korán emberhátrányba is kerültek a Bikák. Rögtön leesett a hazai győzelem szorzója 1,36-ról 1,12-re, a másfél over meg 1,10-re, de a 2,5 is 1,4 alatt volt. Inkább elengedtem 2:0-nál.
A mai:

20:00
Vidi-Várda


Most veretném cimborám csapatát. Napok óta írja Várda, hogy egyre fogy a csapat, négy legutóbbi meccsén három 0:0, négy pont. Most is a védekezésen fog múlni az esetleges vendég pontszerzés. Szerintem, most meg tudja nyerni a meccset a Vidi.

21:00
Bilbao-Huesca
1,5 over
; lsd Guru


ciao,
sound

Idézetet írta: Sound Dátum december 18, 2020, 10:34:38

A mai:

20:00
Vidi-Várda


Most veretném cimborám csapatát. Napok óta írja Várda, hogy egyre fogy a csapat, négy legutóbbi meccsén három 0:0, négy pont. Most is a védekezésen fog múlni az esetleges vendég pontszerzés. Szerintem, most meg tudja nyerni a meccset a Vidi.


Igen @Sound barátom, ennek most van realitása. A kapustól megkezdve a mezőnyjátékosokon át eléggé tartalékosak leszünk. Akik végig húzták az igát, azok kicsit fáradtabbak lesznek, az esetleges visszatérők pedig ritmust és erőt vesztettek a kényszerpihenő alatt. Az utolsó négy meccsünkre elveszítettük azt a jó értelemben vett "gyilkos ösztönt", mely furcsa módon az Újpest elleni mérkőzésünk utolsó öt percére - amikor már égett a ház - előkerült. Csak nehogy nagyon pofán verjenek bennünket, mert az is benne van a pakliban.
Viszont ezt az őszt nem veheti el tőlünk senki. Ez rendben volt, úgy ahogy volt.

Sziasztok!

Alapban az van, hogy olyan meccseket választottam mostanában a programomba, amiket az esemény előtt jobb szorzón lehetett fogadni, mint menet közben, mert úgy alakult a találkozók forgatókönyve. Így jártam a Vidi-Várda meccsel is:

Vidi-Várda 3:0

Alapban a hazait fogadtam volna meccs, előtt, de azért be akartam várni, legalább az első fél órát. Úgy láttam, hogy van tartása a Kisvárdának, de a korai gól szétrontotta a tervemet. A második félidőre egy agresszívebb vendégcsapatra számítottam egyenlítés/könnyű over reményében, erre egy villámgyors góllal 2:0, s le is zárta a találkozót a Videoton.

Bilbao-Huesca 2:0

Gurus 1,5 overes elemzés. Megizzasztó volt. A meccs első fél órája kuka, az alapján 0:0. Aztán elkezdett a játék hullámozni, mindkét oldalon voltak lehetőségek. Leginkább a dinamika, a tempó tetszett, gondoltam, hogy nem létezik, hogy nem kezdődik el a gólgyártás. A 80. perc környékén arra gondoltam, hogy most szokott kapni a Husca tisztesen. Kései 11-es 1:0, aztán mákomra belefért még egy szöglet utáni fejesgól is. Azt mondom, hogy maga az elképzelés a meccsről megállt. A gólok nagyon nehezen lettek meg, de végül szerencsém is volt!

Hamarosan írom a mai menüt is, próbálom úgy összeállítani, hogy jó szorzón lehessen üzleteket kötni élőben.

Üdv,
sound

Sziasztok!

A mai meccsnézősöm: a lényeg, hogy nem akarok belenyúlni úgy, hogy korán fogadásképtelenné válik az esemény, szóval:

14:45
MTK-Paks


Nálam x2! Az újonc befásult a szezon végére. Bognár játéka adott, mégis pár vesztes meccsen van túl. Lehet, hogy lesz az első 20 percben gól, s akkor a 2,5 overrre megyek rá!

15:30
Leipzig-Köln


Guruzni akartam fix egyesre, hét közben még 1,30 felett volt. A Köln otthon kapott egy négyest. A Lipcsének ez kötelező, de sok a hiányzó a szorzó meg már csak 1,25....

16:15
Barca-Valencia


Nálam minden válság ellenére ez a meccs is fix egyes, de ez is 1,32-ről esett 1,25-re. Látni kell a játék képét, csakúgy, mint a RBL esetében, s talán a 20. perc után (ha borul a pálya a denevérek felé), lehet 1,40 körül fogni a hazait.

18:15
Leverkusen-Bayern

lsd guru, 2,5 over.

21:00
Sevilla-Valladoid


Meglep a 1,5 over magas szorzója 1,45-ről esett, most 1,37. Látni kell, lépni kell, ha lehet. Nem tartom kizártnak, hogy estére megborulok, mert azért napi öt meccset végig követni fárasztó.

A terv adott, a többit írom élőben.

Üdv, barátsággal:
sound

1,35 1,5 over Mtk-Paks 0:0-nál.

Győz a Lipcse 1,61 0:0-nál

Őrült meccs van kialakulóban.
Vezet a Leverkusen, 20 perc alatt volt 4 szöglet.
10,5 over 1,38

Sziasztok!

Eskü, hogy keresem a nyugodt, biztosan jövő kimeneteleket. Azokat amiért az embernek nem kell izgulnia...olyan sokat izgultam/idegeskedtem már, hogy tényleg a biztosra törekszem, de mostanában minden tippem a kiélezett véghajrában dől el. Fogja Fortuna a kezemet.

MTK-PAKS 3:1

Nagyon jó tempójú találkozó volt. Fogtam is a 1,5 overt. A vendég kiállítás megölhette volna a tippet. Szerencsére Bognár 10 emberrel is meg akarta nyerni a meccset. Jellemző, hogy a 70. perc után esett 4 gól...

Lipcse-Köln 0:0

Nagyon sok helyzet kimaradt hazai oldalon. Végig benne volt, hogy valahogy behúzzák Gulácsiék...pénz az ablakban.

A Barcelonához nem volt idegrendszerem. Belenéztem az első félidőbe, s mondám: kösz nem.

Bayer-Bayern 1:2

Schick nagy gólt lőtt. A végletekig kihúzták a csapatok a 2,5 overt és a szöglet overt is. Kösz Lewa. Na ezen a meccsen rogytam meg, s a Sevillát inkább kihagytam.

Mára hat meccses szettel készültem, de hirtelen felindulásból lesz egy jó családi kirándulásunk. Gyorsan beírom, hogy mire gondoltam, de lehet, hogy nem fogok odaérni minden meccsre.

Üdv, béke:
sound


A mai:

14:30
Kavics-Puskás


Szerintem túlbecsülik a vendégeket, simán megfogja most a Pintér csapat a Puskást. Alapban azt gondolom, hogy 1x ez a meccs!

15:30
Freiburg-Hertha


Itt is az 1x az első meglátásom. Nem meggyőző mostanság a berlini csapat, az Union elleni diadal az emberelőny miatt vált lehetőséggé amivel éltek. A hazaiak könnyű meccseket nyertek meg s talán pont az önbizalom hiányzott Sallaiéknak. Most az megvan ehhez a meccshez!

van két 17:00-s meccs:
UTE-Honvéd

x2! Pisont nagyon gyorsan összekapta a kispestieket tavasszal is, meg sem áll a Magyar Kupa győzelemig. Most is tök jól szállt be bajnokság közben, közben az Újpest agonizál...

Hajduk-Gorica

Túl vannak a hullámvölgyön a vendégek. Sok meccset halasztott a Gorica mert átment a covid a csapaton, s utána sűrű heti 2-3 meccsel pótolt. Az eszékieket nagyon megverték, s most megint volt egy hét szünetük. Nálam ez a találkozó x2.

18:00
Wolfi-Stuttgart

Láttam mindkét csapatot legutóbb. A Wolfsburg 0:1-ről tudott fordítani, a VfB pedig 0:2-ről szerzett az utolsó pillanatokban pontot. Ha a vendégek befásulva kezdenek, felmossa velük a pályát a hazai csapat, szerintem overezésre kiváló ez a meccs.

20:45
Lazio-Napoli


Nem bízok a római sasokban. Most Gattusóék pontot, pontokat rabolhatnak. Az x2 meccs előtt kockázatos, nézni kell.

Nem leszek maximalista, azaz nem akarok minden meccset végig nézni és pláne nem fogadni. A lényeg, hogy amikor kapcsolódni tudok, akkor a fenti elgondolásokkal ülök le meccset nézni.

Boldog adventozást, ciao:
sound

Freiburgban 1:0-nál 1,5 over 1.32

Ute-Honvéd x2 1.42 0:0 -nál

2,5 over Lazio-napoli 1:0-nál 1.40