Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

A tegnapi nap meglepetése volt a tippmixprós szombati fogadásom, ahol 1,35-el fogtam 1,5 overt a Paks meccsén. Ez már egy módosított odds volt, nyomtam egyet 1,32-re is, de fogadás után (amit nem vettem észre, hogy megtettem), feldobta az 1,35-ös szorzót, gondoltam az előzőt tutti nem fogadta be, most meg nézem miért van ennyi pénz itt...duplán ment be a fogadás, volt egy 1,32-es nyertes szeló is..

Sajna későn értünk haza a kirándulásból 4 után, így a Mezőkövesd elúszott..
A Freiburgot jól kaptam el, kicsit vaciláltam, hogy kéne rakni a 2,5 overt is...
Rosszul választottam a Gorica és a Honvéd között. Belenéztem a horvát meccsbe és 1:1-nél sokkal agresszívabbnak tűnt a spliti csapat ellenfelénél. Az UTE viszont a tétó benyomását tette rám 0:0-nál, sokkal veszélyesebnek tűntek a kispestiek...ikszes meccs volt. szívás.
A Wolfit elengedtem...
Rómában 1:0-nál többet gondoltam a Napoliról végül sima 2:0-l megint buktam.

Korábban mindig ügyeltem rá, hogy az 50-55-ik percig ne indítsak fogadást – na mostanság ezt nem tartottam...magamat büntetem meg vele.

Ma, csak meg akarom nézni a Chelsea-West Ham londoni derbit. Fogadási ötletem nincs. Jónak tartom a vendégeket akár a pontszerzésre is, de a sima hazai is benne van.

Üdv,
sound

Egyre többet kockázat a WHU Londonban...
törvényszerű a 1,5 over 1,50

Sziasztok!

Végre! A tegnapi Chelsea meccs fílingjét kerestem napok óta. Leülni, végig figyelni, kivárni, fogadni, örülni a sikeres üzletnek. Sajnos ez így nagyon könnyűnek látszik. A valóság az, hogy nem adatik meg minden nap. Nem olyan eseményt választ az ember; nem jó a meccs forgatókönyve; fogadnék de nincs mire és már a harmadik találkozót követem adott nap mikor hozok egy rossz döntést.

Tanulság: Flexibilitás vagy beleszarás! – nem olyan a meccs, mint vártad?; váratlan események (11-es, időjárás, kiállítás, favorit csapatod gyenge napja) bekavarnak?; Hát drága barátom akkor alkalmazkodsz, új gondolatokat alkotsz, vagy ha erre képtelen vagy hagyd ott a meccset!

A mai menet:
17:30
Valencia-Sevilla


Alapötletem a 1,5 over, de a Sevilla gyakorta beszívatja underrel a fogadókat. Erre oakland hívta fel a figyelmem, tehát jobb az óvatosság. Ki kell várni akár a 60. percig is, s lehet, hogy az x2-ben lesz a jó üzlet!

20:45
Juve-Fio


Lsd guru, a hazai szorzó szépen esik, s 1-esbe írtam.
A guruban rendre az utolsó pillanatokban valósulnak meg az általam elképzelt kimenetelek. Nem tagadom, hogy a célom, hogy az éves guruversenyben tartsam a pozitív mérleget, akár a decembert is beáldozom ezért. Így hát minimál téttel operálok, de nincs a futó hónapra két egységnyi patronom. Ez a kilencedik tippem/ajánlóm, és karácsony előtt szeretném írni a 10-et is, hogy '21 előtt legyen egy erős hetem pihenni, s tényleg az év utolsó részét a családdal, nyugival, egy -két jó berúgással tudjam tölteni. Magyarul tökre kellene ez a mai...mert ha kettőből egy jön, elérem a célomat!

22:00
Villareal-Bilbao


Általában a Bilbao sosem hagy cserben, ha overezek! Ebben a párosításban szerintem sokkal több van, mint a másikban (Valladoid-Barca), ezt hosszasan tudnám indokolni, hogy miért...(Ronaldo kontra Barca kontra La Liga stb..), maradjunk annyiban, hogy az agyamban élő fikció erős, s nehezen tudom elengedni a gondolatot: Valladoid mindig a bennmaradásért küzd, de a spanyol foci tartozik a tulajdonosnak annyival, hogy nem engedik kiesni.

kábé ennyi, üdv:
sound 


Idézetet írta: Sound Dátum december 22, 2020, 11:12:52
20:45
Juve-Fio


Lsd guru, a hazai szorzó szépen esik, s 1-esbe írtam.

Cuadrado lehet ezt jól elintézte, undorító volt az a rácsúszás, jogos volt az azonnali piros...én is tettem a tippet. Nincs még veszve, de innen 10 emberrel...hát nem tudom.  :(

Nézem én is....
Várjuk ki a végét. Elég nagyokat tud bakizni a Fio, labdatartás nincs, s hátha tőlük is lesz kiállìtás. Olasz foci itt még minden lehet...

Idézetet írta: Sound Dátum december 22, 2020, 21:41:06
Nézem én is....
Várjuk ki a végét. Elég nagyokat tud bakizni a Fio, labdatartás nincs, s hátha tőlük is lesz kiállìtás. Olasz foci itt még minden lehet...

Sajnos ez ment a levesbe. Hozzáteszem teljesen megérdemelten. Itt saját magát verte meg a Juve.

1,5 over 1,32 a Villareal meccsén 0:1-nèl

Sziasztok

A tegnapról:

Valencia-Sevilla 0:1

Két nehéz pillanatom volt. Az egyik a 10. perc környékén, amikor az x2-re akaratam tenni, de 1,17-en állt...majd a 70. perc környékén majdnem behúzott az x. Távol tudtam tartani magam a kísértéstől, s ez az elmúlt napok eseményei után nekem siker!

Juve-Fio 0:3

Nehéz ipar a guru. Gyors bekapott gól, jogos kiállítás, durvulós meccs. Annyi vigaszom volt, hogy 0:1-nél emberhátrányban is leuralta a meccset a Juve (annyira nem néztem be az erőviszonyokat), az öngól után hagytam. Ilyen is van, szerintem egyenlő létszámban megfordította volna az Öreg Hölgy, de ez már sosem tudjuk meg, meg különben sincs de....

Villareal-Bilbao 1:1

Nagyon türelmesen, nagyon tudatosan kivártam fogtam a 1,5 overt jött. Készültem rá, számítottam rá. Emery kapcsán az merült fel bennem, hogy a fickó, lehet, hogy most megint alkot majd egy nagyot. Ahogy a Sevillából európai kupákat halmozó csapatot csinált, az megtörténhet 1-2 éven belül a sárga tengeralattjáróval is. Figyelni kell őket, mert szerethető jó focit csinálnak!

Izgalmas nap áll előttünk, ahol sok jó piac/esemény vár ránk. Okosan próbálom összerakni a mai mérkőzéslistát!

Üdv,
sound

Sziasztok!

A mai:
Az van, hogy már eléggé a karácsony lázban ég nálunk a három gyerek, azért is nyomom így kora reggel a fogadós projektet, mert kábé egy óra múlva nyakamba veszem a várost, s jó, ha délután három-négy körül hazaérek. Ha könnyű estét akarok, akkor el kell vinnem a gyerekeket egy 2 órás erdei túrára, még sötétedés előtt.
Itt ez a fenyőfa állítás is, amit mi mindig 23/24 éjszaka csinálunk, s a gyerekek eléggé pörögnek, nem tudom, mikor alszanak el, de 1-2 órát biztosan beránt ma 21:00 után. Tehát nagyjából ehhez kellene igazítanom a programot:

18:15
Luzern-Basel


2020 utolsó guruja tőlem. Jó év volt, sok szopással (itt ez a tegnapi Juve meccs is), meg utolsó utáni pillanatokban megélt nyertes kimenetekkel, de sikerült az éves mérleg tekintetében túlszárnyalni a tavalyit, talán négyszer annyi egységem lett. Örülnék, ha folytatódna a játék, s ha jönne ez idei utolsó elemzés, hogy a decemberem is pluszos lehessen.
lsd: guru

20:15
Budafok-Honvéd


Micsoda kiesési rangdó vált ebből a meccsből...Bármennyire jó volt Csizmadia csapata az ősszel, ha ma kikap kieső helyen telel. Pisontéknak, meg rohadtul kell ez a három pont. Szerintem x2.

Szerintem beáldozom, be kell áldozzam az esti olasz meccseket. :
Bologna-Atalanta – overes!!!
Udinese-Benevento x2


és talán..:
22:00
Betis-Cadiz


Jobban tetszik, mint az Alaves meccse. A meglepetéscsapat, az erősen tartalékos Betis ellen Sevillában is győzhet! Meglátom, hogy meglátom-e!

Szerintem a következő 3 napban nem leszek valami aktív, de ma este még lehet, hogy írok tippeket! Hajnali jó hír: mióta itt ülök és írok, kitisztult az ég és KÉK!!! Már egy hónapja csak a szürke felhők vannak az égen, se hold, se csillagok, se nap, legalábbis itt Baranyában!!! Ma láttam a napfelkeltét, volt nap és az ég KÉK!!!

üdv, békesség:
sound

1.22 x2 budafok-honvéd 1:1-nél

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN FELHASZNÁLÓNAK!
A kis ünnepi leállást megint egy kis önelemzéssel töltöttem, ez az önmagam ajándéka saját magamnak...
2020 október 10-től új elvek szerint kezdtem fogadni. Tök jó a napló, mert vissza tudom követni a tevékenységemet. A gurus tippeket kivettem a szórásból – hiszen azokat a Guruban alaposan elemzi az oldal!

Tehát a számok, egy egységnyi tétel számolva:
116 fogadást kötöttem:
82 nyertes
34 vesztes


Összes nyereség: 4,63 egység
Haszon az egységnyi tét 3,9 %-a.
Találati arány: 70,6 %

Néhány gondolat a számokhoz, ami kb az utolsó 45 nap eseményeiből állt össze:
Tudtam eddig is, hogy nyereséges fogadó lettem, úgy 1-1,5 éve. Előtte volt egy erős hullámzó 7-8 év amikor 0 körül lehettem előtte veszteséges voltam – de nem voltam annyira aktív (napi szinten játszó) fogadó. Több irodánál (jelenleg nyolc) van számlám, ezért a nyereség és a veszteség is megoszlik, két irodánál is elértem azt a célt, amikor ki tudtam fizetni (ebből is éreztem, hogy pozitív a mérleg) az utóbbi pár hétben.

Kicsi, de az!

Látni kell, hogy ezek a számok nem valami eget rengetőek, nem kell hasra esni tőle, sok munka, és tudatosság van benne. De a valós számok, az én számaim. Úgy érzem (magamnak is bizonyítva), hogy abba a sokat emlegetett 2-4 százalékba értem melyben elmondhatják a fogadók magukról, hogy nyereségesek – tehát ez kicsi, de az! Azt gondolom, hogy ebből még nem fogok meggazdagodni, de tud egy állandó bevétel lenni az éves büdzsémben. Látni kell, hogy a guruban az éves haszon 6,5 % nálam, ebben Várda a király, legutóbbi számok alapján 11,5 %-on áll, gavrilo 7,1 százalék a 60 elemzés feletti tippadók között.

Előre is kell tekinteni! Karácsony után új időszak következik, érdemes lesz óvatosan a számok alapján emelni a téteimet, de ugyanazt kell játszanom tovább, mint eddig, lehetőleg jobban! Találati arányt javítani: 80 % elérhető, guruban 71,5 % volt 2020-ban. Az gondolom, hogy ezekre a számokra lehet egy agresszívebb bank menedzsmentet alkalmazni!

Boldogságot, ciao:
sound




Sziasztok!

Írom a mait:
NBA – matekozni fogok! Már rég csináltam és nincsen viszonyítási alapom – kevés a meccs mindenki épp egyszer játszott - az új szezonra, de a bukiknak se sok! Alap, hogy most már nem téma, hogy 220-230 pont van egy-egy nba meccsen, főként keleten! Ma egy kelet-nyugat, és egy kelet-kelet meccs van a piacon, szerintem mindkettőn érdemes lehet overezni:

20:30
Bucks-Warriors


A kettőből a nehezebb a 219,5 ad 1,30-as szorzót.

23:00
Boston-Brooklyn


Könnyű overt ajándékként kínál 215,5 - 1,30.

Alap, hogy kapkodás nincs! Szerintem kivárok a 3. negyed első játékmegállításáig, addig figyelek, számolok, s ha úgy adják a számok beszállok, írni fogom, ha rajtam lesz a karácsonyi spicc akkor hagyom a csudába..és el is kezdem az ivást, ez az!

béka,
sound

Idézetet írta: Sound Dátum december 25, 2020, 12:10:05
Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN FELHASZNÁLÓNAK!
A kis ünnepi leállást megint egy kis önelemzéssel töltöttem, ez az önmagam ajándéka saját magamnak...
2020 október 10-től új elvek szerint kezdtem fogadni. Tök jó a napló, mert vissza tudom követni a tevékenységemet. A gurus tippeket kivettem a szórásból – hiszen azokat a Guruban alaposan elemzi az oldal!

Tehát a számok, egy egységnyi tétel számolva:
116 fogadást kötöttem:
82 nyertes
34 vesztes


Összes nyereség: 4,63 egység
Haszon az egységnyi tét 3,9 %-a.
Találati arány: 70,6 %

Néhány gondolat a számokhoz, ami kb az utolsó 45 nap eseményeiből állt össze:
Tudtam eddig is, hogy nyereséges fogadó lettem, úgy 1-1,5 éve. Előtte volt egy erős hullámzó 7-8 év amikor 0 körül lehettem előtte veszteséges voltam – de nem voltam annyira aktív (napi szinten játszó) fogadó. Több irodánál (jelenleg nyolc) van számlám, ezért a nyereség és a veszteség is megoszlik, két irodánál is elértem azt a célt, amikor ki tudtam fizetni (ebből is éreztem, hogy pozitív a mérleg) az utóbbi pár hétben.

Kicsi, de az!

Látni kell, hogy ezek a számok nem valami eget rengetőek, nem kell hasra esni tőle, sok munka, és tudatosság van benne. De a valós számok, az én számaim. Úgy érzem (magamnak is bizonyítva), hogy abba a sokat emlegetett 2-4 százalékba értem melyben elmondhatják a fogadók magukról, hogy nyereségesek – tehát ez kicsi, de az! Azt gondolom, hogy ebből még nem fogok meggazdagodni, de tud egy állandó bevétel lenni az éves büdzsémben. Látni kell, hogy a guruban az éves haszon 6,5 % nálam, ebben Várda a király, legutóbbi számok alapján 11,5 %-on áll, gavrilo 7,1 százalék a 60 elemzés feletti tippadók között.

Előre is kell tekinteni! Karácsony után új időszak következik, érdemes lesz óvatosan a számok alapján emelni a téteimet, de ugyanazt kell játszanom tovább, mint eddig, lehetőleg jobban! Találati arányt javítani: 80 % elérhető, guruban 71,5 % volt 2020-ban. Az gondolom, hogy ezekre a számokra lehet egy agresszívebb bank menedzsmentet alkalmazni!

Boldogságot, ciao:
sound

Drága Barátom!

Azért ezek nagyon szép eredmények, gratulálok!  :great: :beerchug: :great:

Sajnos nekem az idei utolsónak szánt gurus tippemet elvitte az ünnepi készülődés, mely stílszerűen egy magyar bajnoki, az UTE-ZTE lett volna. Sebaj, az SPF Kupában felhasználtam.  ;) De innentől már csak erőltetett tippelgetés lenne részemről bármiről is írni, azt pedig már a saját bőrömön megtapasztaltam, hogy hová is vezet. Én azt szeretem, mikor jön velem szembe a tipp, ránézek a párosításra és már konkrét elképzelésem van róla, hogy mit is szeretnék belőle kihozni. Jah, és még így is sokszor kapufát lövök.  :)
Hála Istennek sokat tanultam a Te játékodból is. Nem a címeket kell itt gyűjteni, hanem a profitra kell törekedni, legyen az bármilyen kicsi is.

Bocsánat, de kicsit hosszú lett az off.

Barátsággal:
Várda64  :cya:

216,5 over 1,26 GSW-MIL

Sziasztok!

Tegnap sima volt a GSW veresége, és vele együtt az élő over, amit végül a 2. negyed közepén fogtam meg. Addig nagyon jól dobtak a csapatok, folyamatosan 5 fölött volt a percenkénti átlag. Aztán volt egy törés talán két perc, amikor nem volt kosár, na akkor szálltam be, mert zuhantak a ponthatárok nőttek a szorzók.
A Boston fogadhatatlan volt. Folyamat 205-210 körülire számoltam, s a 207 overt adták 1,08-ért. Szeretem, ha van egy jó erős 10 pontos előnyöm, pl.: a kora esti meccsen 60 pont körüli negyedek 240-et adnának a végére, s ott a 220 körüli ponthatárok mozogtak 1,22-1,36 között, s ugye 237 lett. Nos a Celtic meccsén nem adta se a 10 pont körüli fórt nekem, se a jó szorzót, a vége 218. A meccs előtt a 215 over adott 1,30-at, meccs közben a 216-ot akarták eladni 1,18-ért, na nem...

Írom a mait:
A fő csapásirány az, hogy karácsonyozás van közös ebéd stb. talán koraestig. Ehhez alkalmazkodva:

16:00
Fulham-Southampton


Lehet, hogy nem fog beleférni...elsőre a 1,5 over tetszik 1,30, de néznem kellene, nem biztos, hogy összejön...

19:00
Detroit-Tampa NFL


Brady miatt is kettes ez a meccs nálam (1,24), s tudjuk, hogy a liga legjobb játékosa nagy a fordításban is, ráadásul kell nagyon a rájátszáshoz a meccs – cél a wild card hazai pálya.

21:00
Sheffield-Everton


Mindig odavág a feljutás utáni második év. Tavaly a hazaiak újoncévében még a Bl is elérhető volt, most meg két pontot szerzett 14 meccsen: KO. Ancelotti Evertonja 4. pozícióban várhatja a karácsonyi heteket, a kettes szorzója emelkedik! Most 2,05, miközben az x2 nem megy 1,30 fölé – különös jelenség, nézni kell a meccset! 1,33 a 1,5 over, szerintem nagyon jó üzlet, guruznám, ha nem lennék meg!

Üdv,
sound