Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


 Barcelonában 2:1, over 4,5 1,52

Sziasztok!

A tegnapról.
Rámentem a bundes2-re, mert láttam, hogy vezet a Padernborn, s pénzszagot éreztem az összecsapásban. A második félidő elején nem éreztem a hazaiakban a gólt, de az 51. percben 10 szögletnél járt a meccs – gyakorlatilag 10 percenként 2 átlagban. Na mondom van még 40 perc csak megcsinálják a 4-et. Hát nem, összesen volt 1 abból is gól született 0:2 – sokszor írtam, hogy gyakran itt halnak meg fogadói szempontból a meccsek. Ez is így járt.

Közben szépített a Huesca Barcelonában, és a 2:1-es félidő azt sejtette, hogy érdemes lehet overezni. Abban biztos voltam, hogy a katalánok hamar megszerzik a harmadikat, de a 3,5 over gyenge szorzón volt, mentem a 4,5 overre. Kábé a 70. percig reménykedtem, de aztán a fejem fogtam, mert a Barcelona olyan szintem csalta a focit, hogy szégyeltem magam: ,,belőlük lesz az idei spanyol bajnok?". Ki is kapcsoltam elbúcsúztam a téttől, Messi viszont a 90. percben mégis betalált, erről telón kaptam az értesítést...

Hiba: előzetesen nem akartam a St.Pauli meccsét fogadni...mégis bevettem a műsorba.


A mai:
21:00
Real-Atalanta


Én ezt a meccset nézem, itt sejlik némi dráma, gólok lehetősége, míg a másik találkozó inkább egy barátságos lityi-lötyit ígér. Előzetes tippem nincs!

A guruval vagyok némi bajban az aktuális hónapban: nyakunkon a vb-selejtezők, és már csak ez a hét van a klubfociból. Jelenleg 0 közeli állapotban vagyok a ,,versenyben" öt elemzéssel. Kellene a héten legalább három, de nem találok tetsző eseményt/kimenetelt egyenlőre...pedig a jövő héttől még nehezebb lesz!

üdv, sound


Sziasztok!

Lesimázta tegnap a Real az Atalanta elleni meccset. 1:0 után extra kockázatot kellett vállaljon Gasperini, de a második félidőben nem éreztem a gólt egyik csapatban sem. 2:0 után hagytam a francba...

A mai menü:

15:00
Torino-Sassuolo


Sokat vacilláltam még tegnap éjjel is, hogy megírom guruban az 1x-et...Végül hagytam. Az van, hogy mindössze három meccset nyert a szezonban a Toro, és nyilván sokkal jobb csapat jelenleg a Sassuolo. Nem mellesleg Nicola Davide sem a legélesebb kés a Serie A-ban dolgozó edzők közül. Viszont a vendégek simán leadhatják a pontokat, mert nekik már ez a szezon tök mindegy. Se előre, se hátra nem kell figyelniük, ott lesznek a középmezőnyben.

17:00
Slaven-Rijeka


Keveri a programot a vírushelyzet Horvátországban is. Most pótolják a 16. fordulóban elmaradt meccset. Érdekesség, hogy pont múlt hétvégén fordított felállásban 1:1-re végeztek a felek, a 25. fordulóban. Na ilyen ez. Az van, hogy Rozmant elküldték a Rijekától, miután sorozatosan rosszul és eredménytelenül teljesített az együttes, és a dobogó is elérhetetlen távolságba került. Helyére a Lokomotív Zagreb korábbi sikerkovácsa – tavaly ezüstérem! – Goran Tomic ült le a kispadra. Vele még nem láttam a Rijekát, de azt tudom, hogy a kaproncaiak beton védekezést tolnak és minden pontért vért izzadnak, hogy benn maradjanak. Alapban egy underes meccset, és hazai pontszerzést mondanék, de azért belenézek, s ha úgy van fogadok és írom.

21:00
Chelsea-Atletico


Jól megszopatta a Gatefe elleni 0:0-al fogadóközösségünket az Atletico. Most egy sokkal nehezebb meccs jön Londonban, s a bukaresti vereség után (0:1), most is győzni kellene! Semmi sem lehetetlen és mindent is kizárnék kimenetelek kapcsán....de azt gondolom, hogy amíg lehet a végletekig kivárnak majd a felek. Hátha lesz egy hiba, egy 11-es, egy kiállítás, ami elmozdítja a párharcot valamerre. Aztán az utolsó negyedóra 0:0-s állás esetén elszabadulhat. Ekkor akár 3-4 szöglet is lehet, gól-gólok születhetnek. Nézni kell, fogni, ha úgy van. Szerencselovagok bepróbálhatják a féldei x-et, merészebbek a 0:0-át!

Cél – a könnyű profit! Nem akarok semmilyen felesleges kockázatot felvállalni, idegeskedtem eleget már életemben.

üdv, hajrá:
sound

1,95 Torinóban 1:2-nél 3,5 over

...ezt hogy adta oda a Sassulo...0:2-ről 3:2 besszarrábbia

Sziasztok

Jó kis nap volt a tegnapi:

Torino-Sassuolo 3:2

0:2-ről indult a második félidő. Néztem, közben on-line melóztam...Adott volt a feszültség. Beállt Zaza, megőrült a Toro a 70.  perc után. 1:2 – na mondom ennek nem lesz vége, magas szorzón fogtam meg a 3,5 overt.

Slaven-Rijeka 1:3

Írtam, hogy új edzőjével még nem láttam a Rijekát. Jó támadófocit toltak, de vezettek mégis a Farkasok a szünetben. Nyomtam az online melót közben, talán a legnehezebb időszakom 16:30-tól 19:00-ig volt, mert fáradtam, hiszen reggel 10:00-től csináltam. Így sajnos a második félidő elején nem éltem a 1,5 over lehetőségével, pedig adott volt az esély. Annyi mindent csináltam egyszerre, hogy nem is vettem észre... Drmic klasszis gólja csak a 69. percben esett, majd még kettőt vágott a Rijeka. Ezt bizony elszúrtam...

Vezetett a Chelsea az első félidőben, s onnantól már csak szenvedős volt a meccs. Nem találtam értelmes piacot, amivel verhető lett volna a bukméker. Az Atleti a bajnoki hajrá előtt jó szar...ha a hétvégét be tudnák valahogy húzni, akkor a válogatott szünetben ki kell valamit találjon Simeone, mert a La Ligát is elbukják.

A mai napról:
16:00
Szekszárd – Elazig IL Özel


EupoCup negyed döntő törökországi buborékból. Szerintem a bukik ezt benézik most, mert a mieink győzelmét 1,28-ért kínálják. Kayseri csapatát verte az Elazig egy dudaszós triplával kedden 85:86-nál 0,4 mp-el a vége előtt. A szekszárdi csapat inkább underes, míg a török overes – ugye mindig a ,,védekező csapat nyer" az ilyen párharcokban. De egy hendivel Live-ban igencsak jó üzletet köthetünk, -8-al az Elazig 1,78. Az van, hogy ez a meccs, most a törököknek több, mint kosárlabda! Belekevernek mindent. Allahot, a földrengést, a vírus helyzetet stb...nehéz meccs vár az Atomerőműre!

21:00
Milan-Manchester United


Csapongó formát mutat a Milan. Gyakorta bukik nagy nevű ellenfelek ellen Pioli csapata otthon. Most ugyan az olaszoknál van az előny, de azt érzem, hogy az United minimum egy gólra jó lesz a San Síróban, míg a Milan nem biztos. Szerintem kapunk egy hosszabbítást, azaz 1:1. A 1,5 over 1,28-on nyit, de jelentősége a 60. perc körül lesz, főként, ha valamelyik csapat vezet. Nézni kell, és jól dönteni, ha jön az esély.

üdv, sound

Elazig +12 41:32-nél 1,86

Igen szívós ez a török csapat, szerintem a végén zárkózni fognak, de meglesz a meccs a Szekszárdnak és a Final four is. Kicsit elkapkodjuk a 3 a három pontosokat.

Sziasztok!

Az van, hogy hidegrázásos lázban nyomom itthon az on-line melót...Mondhatom baromi jó.
A tegnapról pár szó:

Adta a Szekszárd EuroCup – készültem rá, hamar közte volt a +10, de a mieink nem tudtak ellépni. A törökök tapadtak, mint arcüreg gyulladáskor a nyúlós takony, a végén feljöttek 6-ra is, a +12 nem volt veszélyben.

Jó szar meccs volt a Mu-Milan, kár, hogy végig néztem, de utólag is dicsérem magam, mert 0:1-nél nem szálltam bele a 1,5 over üzletbe. A végén 7 szögletnél gondoltam tolok egy 8,5 overt, de lebeszéltem magam róla, bukó lett volna.

A mai nap jó meccseket hoz, kérdés, hogy mennyire ütöm ki magam...

18:00
Osijek-Lokomotív


Nálam 1-es (1.40)! A sereghajtó helyen áll a zágrábi klub, és az Istra ellen elbukott 4 pontot követően kilátástalan a helyzete. Az EL-ben hasító Dinamót vegzálná az eszéki csapat, kötelező házinak tűnik ez!

20:00
Herenveen – Twente


Mennék a vendégre, nálam, ha a Twente játszik mindig alap az x2. Persze legutóbb az AZ oktatta őket  4:1...ezért jobb nézni!

20:45
Parma-Genoa


Nagy a harc hátul, és a, mint a falat kenyér annyira kellenek a pontok a hazaiaknak. Szerintem akár le is boltolhatják!

Utóbbi két meccsen lehet, hogy könnyű overt foghatunk a második félidőben! Rá kell menni!

Üdv, minden jót:
Sound

1:1-nél azt mondom győzni fog a Dortmund. 1,86

Közben egy napja nyomom az ágyat magas lázzal. Vélhetően Covid-mert kontakt személy vagyok...jövő héten tesztelnek....picsába.

Idézetet írta: Sound Dátum március 20, 2021, 16:42:41
1:1-nél azt mondom győzni fog a Dortmund. 1,86

Közben egy napja nyomom az ágyat magas lázzal. Vélhetően Covid-mert kontakt személy vagyok...jövő héten tesztelnek....picsába.

Sürgősen jobbulj Sound!

Idézetet írta: Sound Dátum március 20, 2021, 16:42:41
1:1-nél azt mondom győzni fog a Dortmund. 1,86

Közben egy napja nyomom az ágyat magas lázzal. Vélhetően Covid-mert kontakt személy vagyok...jövő héten tesztelnek....picsába.
jobbulast!


Sziasztok!

Ma határozottan jobban vagyok. Ezért számoltam is aktuális havi ROI-t: 2,3%. – még van egy hét márciusból.
Elég gyenge, de legalább pozitív.
Tegnapra két gurut akartam megírni, egyikhez sem volt erőm. Az egyik a Linz-Salzburg meccsen a 2,5 over  (0:1 lett), a másik a Dortmund győzelme. Sikeresen megkíméltem tőle magamat mindkettő bukó lett volna. Igazából mára is írnék kettőt, de nincs erőm begépelni az érveket, illetve nem tudom, hogy végig tudok-e nézni akár egyetlen meccset is. Pedig jó a mai program:

12:30
Verona-Atalanta


Nálam 1x!

15:30
Hertha-Leverkusen


Gyenge volt a múlt héten a Leverkusen a Bielefeld ellen. Most Dárdai állása is lehet a tét, ha nem győz a Hertha lehet, hogy ennyi volt. Úgy érzem megcsinálják! Azaz hazai győzelem.

17:30
Dinamo-Gorica


Overes meccs lesz ebből, a 2,5 felett alaptipp!

18:00
Freiburg-Augsburg


Győzni fog szerintem a hazai csapat.

20:45
Roma-Napoli

Megírtam volna 1x-be – de most weblapokat fordítgatni, összerakni az érveket, nincs erőm.

21:00
Sociedád-Barca


Ezt pedig 2-esbe írtam volna meg – az érv ugyanaz...

Szóval azért durván le vagyok lassulva...ezt a posztot, vagy 50 perc alatt írtam meg.

Egészséget, minden jót, mindenkinek:
sound


Közhelyek, de sok folyadék(nagyon sok) és sok alvás. Mielőbbi jobbulást kívánok!


Dinamo-Gorica 1:0-nál 1,5 over 1,36

Freiburgban 1:0-nál 1,5 over 1,61