Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Sziasztok

Jó nagy szopóroller tud lenni a sportfogadás! Itt ez a tegnapi veronai meccs, ami egy büdös nagy semmit ígért. Erre az első percben már 1:0! Itt jön ki az, hogy bizony tudnak ám focizni ezek a csapatok, meg jó a játékosállomány is, de azt és úgy játszanak le (főleg, ha nincs tét – ha tét van akkor is szövevényes, hogy ki kitől mit kap, ki, kinek segít be pl Freiburg a Hertának, de a Kölnek nem!), ahogy nekik tetszik, vagy ahogy akarják. Kevés az igazán éles, valódi meccs. Most úgy érzem, hogy a Hellas tolt egyet, focizni akart – de az is lehet, hogy színjáték volt a 2:2, s csak megedtem.
Mindenesetre jött a 3,5 over! 2:1-nél ez törvényszerű, ha éles/igazi a meccs!

Mára:
20:30
Lazio-Toro

Állapítsuk meg, hogy a Torino idei szezonja után megérdemelné a másodosztályt. Itt győznie kellene a római sasoknak simán, nagyon-nagyon simán. Rá kell nézni a tabellára, s a Lazio láthatóan áldott állapotban van se fel, se le. Biztos El-csoportkör. A vendégeknek 1 pont kell és bennmaradnak, ciao Benevento (bírom őket a tésztájuk, a boszorkányok miatt...mégis az van, hogy ennyi volt). Az utolsó fordulóban épp Toro-Benevento meccs lesz, ami ma tét nélkülivé válhat, ha már most nem az. Persze sokan mondják, hogy Pipónak besegít a tesó (a laziót és a beneventót is Inzaghi vezeti..). Látni kell a tabellát is: a Toro -19; a boszorkányok meg – 35. Tehát gólarányban ez lehetetlen..az egymás elleni meccs 2:2 volt az ősszel, tehát ha az rangsorol, akkor lesz tétje, az utolsó fordulónak.
Tényleg, mi rangsorol előbb Olaszországban? Ha a gólarány, akkor a Granata ki is kaphat, akár kétszer is...
Nem tudom, hogy érdemes lesz -e nézni ezt a meccset ilyen előzményekkel...

üdv, sound

1,65 ön nyomtam az x-et Rómában


Sziasztok

A tegnapról:
Néztem a Lazio meccsét, de csak szerencsére a 2. félidőre csatlakoztam be, nem kellett a szart végig szenvednem ; de nem is a sportért hanem a pénzért megyünk mink es...
Eszembe ötlött a megegyezéses 0:0-s meccsek egyik alapszabálya! Lövünk, mint az állat – ellenben nem találjuk el a kaput! 67. perc egyetlen kaput eltaláló lövés a hazai oldalon. Na, akkor most ezt szépen fogadom is x-re. Aztán felgyorsultak az események, a hátralévő időben vagy 10-szer találtak kaput a rómaiak. A 11-es kiverte a biztosítékot, mert nem volt az! Nem is értem, hogy a VAR mit nézett, akkora kamu semmi műesés volt, hogy sárgát ért volna....
Mindegy 11-es, és természetesen kimaradt – hát mondom hihetetlen, miket csinálnak az olaszok..
Pénz a zsebben yeah...- a sport megint megszégyenült, triplán!

Ma megint olasz piac, egy tébolyult eseménysort előre vetítve:
21:00
Atalanta – Juventus – Coppa döntő

Kell a Juvénak a BL? Már hogy a viharba ne? Mi kell hozzá? Az hogy a hétvégén a Milan kikapjon Bergamóban! A focitudás adott Gasperiniéknél hozzá? Maximálisan! Mit tudna érte adni a torinói csoda simlis klub? Trófeát! Trófeát Bergamónak, hogy aztán teljes erőbedobással kisakkozza a Milan-t az Atalanta! Itt szivatta magát csontra a Rossoneri a Cagliari elleni 0:0-al (meg engem a guruban) – NINCS ALKUPOZÍCIÓBAN!!! Kisakkozhatták volna a Zebrákat a BL-ből egy x-el, így viszont alku/préda tárgyává vált a Milan, a Juve számára. A kérdés számomra annyi? Megköttetett-e az egyesség? Ha igen, akkor ma egy igen harmatos Juvét látunk a pályán! 1,44 körüli az 1x, de a bergamóiak kupagyőzelme még többet ér. Ha beleállnak a meccsbe a zebrák, akkor simán leadja a hétvégi bajnokit az Atalanta és cumi Juventus.....

mit szóltok? lesz este foci, vagy nagyon erős az elméletem?

üdv, sound

Első blikkre megkérdezném milyen cuccot szívsz mert kérnék belőle... :D
Ez aztán sziporkázó összeesküvéselmélet! ;)
De jobban átgondolva teljesen logikusnak tűnik a felvetés! :great:
Egyetlen "aprócska" bökkenő van benne:
Mi ill. Ki garantálja, hogy a hétvégén tutira kikap a Milán??

kupagyőztes az Atalanta:
1,750

Experte jogos a kérdés!
Az üzlet kegyetlen, s ha nem vagy korrekt/szavahihető hosszabb távon rosszul jársz...
de hopp vezet a semmiből a Juve. hm....

Nincs itt semmi bunda, az Atalanta bunda nélkül is kettévágja a Juventust. Aztán megrakja hétvégén a Milant is, mert azok sem jobbak, mint a Juve  ;D

Sziasztok

A mai szünnap. Tegnap éles meccs lett a Coppa-döntő...
Pedig a találkozó első negyede azt adta, amit vártam, egy semmilyen Juventust. Aztán meglepetésre vezetett a torinói csapat, majd pikk-pakk ledominálta a félidőt az Atalanta.  Végül teljesen átfordult a meccs képe és kupagyőztes lett a Juventus. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az Atalanta visszavág-e – leadja-e a hétvégi bajnokit a Milan-nak. Ha a Coppából kiinduló elmebeteg gondolataim ülnek, akkor igen...bár lehet, hogy anélkül is.

Ma próbálom a ködös elméleteket kipucolni az agyamból, és arra koncentrálni, hogy 7 értelmes és jó gurut, ki tudjak gurítani még a hónap során. Nehéz az ügy, mert tényleg alig találok olyan eseményt, amiben nincs/nem lehet valami csavar – kevés a tiszta egyértelmű sportszándék. Pl.: csak a héten: Verona, Lazio (mindkettő büdös) – a Coppa meg tiszta volt. Honnan tudná az ember fia előre ,,Isten" és a csapatok , klubvezetők szándékait...

üdv: sound

Sziasztok

Igazából van két tétmeccsem mára, amikre fókuszálok. Lehetett volna rájuk gurut is írni, de valahogy elfojt az időm...jövő héttől tetőcsere, s folyamat hozták, daruzták ma az alapanyagokat, a munkahelyen meg annyi a feladat, hogy esélyem sincs kiírni magamból.

Szóval a mai:
19:00
Ried – Austria Wien


Az van, hogy a konferencia liga play off a tét a Hartberg, és az Austria közt. Pontazonosság, utolsó forduló, győznie kell a vendégeknek!

20:30
Zürich – Vaduz


A vendég újonc csapat az osztályozós 9. helyért hajt. A hazaiak simán leadhatja, ez az utolsó forduló, és a Vaduz számára létkérdés a győzelem, mert a Sion győzelme esetén ő lesz a kieső. Ez a negyedik meccsük egymás ellen a szezonban, kétszer nyert a Vaduz, nem lenne meglepő egy újabb diadal.

Üdv, sound


Sziasztok!

Tegnap jól lesokkolt az Austria. Nagyon ment a riedieknek a szurkolás, pazar volt a tábor, mégis 0:2-re ment a bécsi csapat. Gondolkodtam, hogy ki is veszem a hasznot....Végül benn hagytam, mert két dologra jutottam:
1 tepernek a hazaiak, és a szurkolók tüzesek, de van annyira profi az Austria, hogy nem bukja innen el.
2. Nekifogtam gurukat írni, így csak fél szemmel figyeltem 0:2 után, így meg sem néztem mennyi lenne a cash out.

Aztán a 79. percben egy potyagóllal 1:2, a vége 3:2 a Riednek, bukta a Konferencia Liga lehetőséget az Austria..blama.
Vezetett a Vaduz Zürichben, de a hazaiak még a szünetben fordítottak. Gondoltam az automatikus 3,5 overre, de az 55. perc után is csak 1,16-on állt. Nem bírtam kivárni elengedtem, a vége 4:1 lett.

Zsinórban két élő fogadásom bukott, így egy kis tanulságot próbálok levonni:
Mindkét esetben az első félidőben fogadtam – kvázi kapkodtam. Türelem!!! Könnyű overekkel, könnyű üzletekkel akarok visszatérni a helyes útra.

A mai:
15:30
Két német guru:
Dortmund – Leverkusen 1
Union – Lipcse 1x


18:00
Spanyol bajnoki hajrá:
Valladoid – Atletico

Nincs bennem kétség, a Real győzni fog. Mindig azt gondoltam, hogy a Valladoidot benn tartják...hát úgy néz ki, hogy mégsem. HA a Huesca és az Elche kikap, de a lila-fehérek győznek, akkor bennmarad Ronaldo együttese. Így viszont elúszik a Tico bajnoki címe. A lényeg, hogy jelen kell lenni és megfontoltan kell élőzni.

+1
A harmadik helyért egymással harcol a Gorica és a Rijeka 17:00-kor. Rossz az időpont, keresztbe veri a Bundesliga és a  La Liga is, sajnos ki kell hagynom...Közben a horvát kieső hely is három csapatot érint, lesz dráma mint állat!

Üdv, sound

Sziasztok!

Jó szar a májusi roi-om, de legalább van:
2,4 %
Gyakorlatilag vegzálok a hónapban. Az előzőt mínuszosra zártam, január-március közt volt 3 pluszos hónap. Valahogy nem megy túl jól mostanában. Most indul egy újabb hét, s meglátjuk tudok-e javítani, nyilván azon vagyok.

Tegnap szépen lejöttek a guruk:
Dortmund sima lett – az ilyet szeretem..
Alapban kalkuláltam az Union esetleges bukását, de megcsinálta a berlini csapat a fordítást, nézők előtt és kijutott a nemzetközi porondra, yee!

Ma is csak guruzom, mert az angol és az olasz zárás is olyan, hogy a meccsek zömében, bármi lehet.

17:00
City – Everton
lsd guru – vendég gól

Lesz egy csomó ,,érdekesebb" találkozó: Pool, Chelsea, Tottenham, Arsenal. Értéket a vendég találattal itt találtam.

20:45
Napoli – Verona

lsd: guru 2,5 over

Lesz egy csomó ,,érdekesebb" találkozó, itt találtam érdemleges biztonsági kimenetelt...általában ezek szoktak elmenni, remélem most nem úgy lesz!

Üdv, sound

Sziasztok

A tegnapi nap csalódásait írom le, a két elbukott guruval:
Everton gól – benne volt  2:0-nál 11-est is kihagytak...
Napoli az 1:1-el kiejtette magát a top4-ből. Jó gyenge meccs volt, az első félidő kuka, majd egy gyors gólváltás..nagyon kellett volna a hazaiaknak a győzelem – volt esélye itt is a guru tippnek (2,5 over). Roppant gyér volt otthon a Napoli, és végül azért bukott el (meg én is), mert az átlagos 2 gólt nem szülte meg a Maradona stadionban...

Megint kezdhetem elölről a gurut, megint gyakorlatilag lenulláztam magam....ezért nem tolok nagyobb tétegységeket. Kell három jó esemény 31-ig..ez sem egyszerű.

Ma van egy Hartberg meccs az Austriával aki csúnyán égett pénteken (és én is). Lehet, hogy nem leszek itthon, és nem nézem. Ha igen akkor abból indulok ki, hogy ez egy ki-ki meccs azaz sok gólt nem remélek.

Üdv, sound

Sziasztok

Már érezni az EB-t, valóságos uborkaszezon ütött be a foci világában. Keresni kell az eseményeket nagyítóval! Az a helyzet, hogy a fő célom, megint a guru + mérlege májusban is. Nem merek nagy kockázatokat vállalni, mert amit felépítek türelemmel, kitartással estére (+ROI), azt nagyon könnyelműen lerombolom reggelre – Kőmíves Kelemenkedek. Látom, hogy több fogadótársam vergődik, mint néger a jégen, s magam sem vagyok kivétel, néhány % pontnyi ROI-nak már örülni kell.
Túléljük ezt, is, jön az EB és az új szezon, ami ad majd jobb lehetőségeket.
Alapban nagy meglepetés és öröm, hogy a góltotóban csapattam egy 7 pontost, s nyertem pínzt!!!!

Mára itt az EL-döntő:
21:00
Villareal – United
Könnyű overre utazom a guruban: 1,5 1, 30 felett

élőben adott még 18:30-tól a
Köln-Kiel osztályozó a Bundesliga első meccsén.

Szerintem itt is adott lesz a 1,5 over 1,32-el nyit a piac. Kellene a Kecskéknek a bennmaradáshoz kétgólos előny, mert északon megégett a Bayern is és nehéz lesz a visszavágó. Persze egy idegenbeli dugó is Bundes I-et érhet a vendégeknek, úgyhogy valójában nézők előtt lesz ma egy jó meccs Kölnben! – bánom, hogy nem guruztam ezt az eseményt...

Üdv, sound